Oktober 2015 WordPress Nyheder – Denne måned i WordPress w / CodeinWP

Oktober 2015 WordPress Nyheder – Denne måned i WordPress w / CodeinWP

Oktober 2015 WordPress Nyheder – Denne måned i WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Der er noget stort ved WordPress-verdenen og samfundet, der bygger den… især det faktum, at det aldrig bremser, selv når vejret udenfor begynder at blive lidt for koldt til komfort.


Velkommen til oktober 2015-udgaven af ​​denne måned i WordPress w / CodeinWP! Dette er en månedlig samling af nyheder og historier fra hele WordPress-rummet.

Oktober 2015 i WordPress

wp-beta
WordPress 4.4 Beta 3 er nu tilgængelig!

Dette sker for hurtigt! Jeg skrev bogstaveligt talt om frigivelsen af ​​Beta 2, da jeg så denne meddelelse om Beta 3!

Alligevel, indtil den 8. december, når versionen officielt vil blive frigivet, kan du lege med de nyeste funktioner og forbedringer. 

Med TryWPBeta.com kan du udføre live-tests uden at skulle installere den nye WordPress-version på dit websted. Brug wcpdx og wcpdx15 til henholdsvis admin og password.

Den første halvdel af REST-API’et tilføjes officielt til WordPress Core

Efter lange debatter og forhandlinger er det endelig officielt! Den første halvdel af REST API er allerede føjet til den nye 4.4 udgivelse. Den anden halvdel formodes at være en del af WordPress-kernen, der starter med ver. 4.5.

(Vi talte om det første kapitel i hele dette REST API-eventyr for en måned siden.)
apis

plugin-navne
Nye retningslinjer for navngivning af plugins annonceret af WordPress.org

Fra nu af skal du tænke to gange, inden du vælger et navn til dit plugin. WordPress.org ændrede deres retningslinjer og kom med nye begrænsninger. Vær meget opmærksom, hvis du ønsker, at dit plugin skal accepteres til det officielle arkiv.

Plugin-udviklere vil ikke være i stand til at bruge et varemærkeproduktnavn eller -termin, firmanavn eller andre plugins-navn som deres plugins navn eller slug – medmindre du repræsenterer det firma, der ejer varemærket eller plugin i en officiel egenskab eller har skriftlig tilladelse fra virksomheden.

Hvis dit plugins navn ikke svarer til de krævede betingelser, afvises det. Og for at bevise, at du faktisk er et medlem af det firma, hvis navn du vil bruge, skal du indsende det med en officiel e-mail-adresse – ikke en personlig adresse.

Akismet 3.1.5 løser kritisk sikkerhedsproblem ved XSS-sikkerhed

Den sædvanlige … hvis du bruger Akismet til at bekæmpe spam-kommentarer, skal du opdatere dem så hurtigt som muligt. Der var en kritisk sikkerhedssårbarhed.

Sårbarheden er relateret til hyperlinks og den måde Akismet håndterer dem i kommentarerne. Hvis du har Akismet’s 3.1.4 eller ældre, kan du være i fare.
akismet logo

woocommerce
WooCommerce når 10M-downloads, giver 30% af onlinebutikker

Jepp, WooCommerce driver i øjeblikket 30% af alle e-handelswebsteder, og det nåede lige op på 10 millioner downloads denne måned. Endnu mere imponerende er, at de gjorde det på meget kort tid (de havde 7 millioner downloads for bare et par måneder siden).

Det ser ud til, at WordPress e-handelsrum vokser hurtigt. Det er grunden til, at WooCommerce-fyre planlægger at frigive nogle nye udvidelser til plugin og et par flere Storefront-børnetemaer.

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Hvordan webstedshastighed påvirker konverteringer (Infographic)

Kan et sekund eller endda 0,5 sekund gøre en så stor forskel, når det kommer til din trafik? Ja.

Hvordan jeg ryddet op i mit WordPress-sted, efter at det blev hacket og sortlistet

Det er ikke verdens ende, hvis dit websted bliver hacket. Jeg mener, det er heller ikke en god ting, men du kan bringe det tilbage til livet. Se hvordan!

WordPress SEO i dybde: Billedoptimering

Det er ikke nok at gøre SEO kun for indlæg og artikler. Husk, at god billedoptimering kan være lige så vigtig som resten af ​​indholdet.

Temabutikker eller ThemeForest: Hvor skal du købe dine WordPress-temaer fra?

hvor køber du dine WordPress-temaer fra? Find ud af, hvad der er den bedste løsning til at spare penge og tid, mens du modtager kvalitetsprodukter.

Almindelige WordPress-temaproblemer (og hvordan fikser man dem)

Jeg vedder på, at du mødte mindst et af de problemer, der er nævnt her. Kig et blik for at se, hvordan du kan løse dem.
Sådan optimeres din AdSense-indtægt i WordPress

Tilføjelse af annoncer til dit websted er ikke kun en engangshandling. Der er et par andre faktorer, der skal tages i betragtning, hvis du vil øge din indtægt.

Hvordan og hvorfor du skal begrænse loginforsøg i din WordPress

Begræns loginforsøg på at undgå hackers brute force-angreb, simpelt! Dette er et vigtigt sikkerhedsspørgsmål, og du bør være velfortjent opmærksom.

Når klienter forsvinder uden at betale

Det er ikke en god ting at se dine kunder forlade deres produkt og dine penge. Hvordan går du videre? Læs her.

99 populære websteder, du ikke vidste, blev bygget med WordPress

En ganske interessant samling af websteder, der ikke er indlysende WordPress-konstruktioner. Fantastisk til inspiration!

Det er det for denne udgave. Er der noget, vi har savnet?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector