Hvad er nyt i WordPress 4.9 – Se nye funktioner i aktion

Hvad er nyt i WordPress 4.9 – Se nye funktioner i aktion

Hvad er nyt i WordPress 4.9 – Se nye funktioner i aktion
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Årets anden store WordPress-udgivelse faldt i dag; WordPress 4.9 bringer en række forbedringer og forbedringer i overensstemmelse med brugercentreret opdatering lovet den 16. juni. Se dem alle her. Dette er, hvad der er nyt i WordPress 4.9.


WordPress 4.9 er som enhver større WordPress-opdatering, idet samfundet har cirkuleret, siden meddelelsen blev foretaget. Listen over potentielle forbedringer og funktioner har fået alle til at summere igen!

Det blev tidligt gjort klart, at der ikke ville være et fokus på Gutenberg til denne udgivelse – Gutenberg vil være driveren bag WordPress 5.0 næste år. WordPress 4.9 er dog en for loyalisterne med et par tilføjelser, der har ventet otte år på inkludering. Denne WordPress 4.9-frigivelse er en mulighed for at rydde dækkene i forberedelse til Gutenbergs vandskifte engang næste år. I lyset heraf er ændringerne, som vi ser her, overvældende brugerorienterede. Med et stærkt ønske om at hjælpe brugere med redigering og styring.

Lykkes det? Skal du opdatere med det samme? Nå, vi har kørt reglen over 4,9 i flere måneder nu, og denne artikel viser dig dens bedste funktioner i detaljer plus det bedste fra resten:
Hvad er nyt i WordPress 4.9

Her er hvad der er nyt i WordPress 4.9 – det mest spændende

1. Planlæggeren og udkastet Saver

Customizer var altid fantastisk til at gennemgå med store ændringer. Men disse ændringer måtte udføres massivt, og de gik i live, så snart du klikkede på Gem-knappen. Ikke særlig stor set fra den besøgende.

En af de store ting ved at arbejde i den opdaterede Customizer af WordPress 4.9 er muligheden for at gemme og planlægge ændringer.

Grundlæggende, hvis de nye funktioner er skuespillere, er den nye scheduler Morgan Freeman; elsket af alle.

Den opdaterede Customizer har erstattet Gem & Udgiv-knap. Du vil nu se Udgiv med en kugle ved siden af. Når du klikker på tandhjulet, åbner du en menu med nogle nye indstillinger: Gem udkast, plan, udgiv. Dette giver dig det samme niveau af kontrol, som du har i hovedpanelet med dit almindelige indhold.

At have denne form for funktionalitet i Customizer hjælper med at reducere arbejdsbyrden. Alt, der har en tidsbegrænsning eller er tidsfølsom, kan nu håndteres uden at skulle sidde ved computeren og sætte gang i din Gem & Publicer til perfektion.
WordPress 4.9 introducerer scheduler

Hvis du har brug for at dele ændringer med andre, kan du nu også få udkastet til linket direkte fra Customizer.

Selv Matt Mullenweg ser selv disse nye funktioner som spiludskiftere for WordPresss fremtid og hvad der skal komme næste. I en podcast afsnit af Draft Podcast med Brian Krogsgard, Mullenweg havde dette at dele:

Designudkast bliver temmelig enormt. Låsning og planlægning, forhåndsvisning af forhåndsvisningslinks. Der er nogle virkelig, virkelig seje ting derinde. Matt Mullenweg

2. Kodens syntaksfejl markør

CodeMirror er tilbage efter otte år i ørkenen. Det er ikke os at rangere de forskellige nye funktioner, men hvis vi var, ville dette være et tæt sekund, meget tæt.

Dette er en enorm forbedring for alle brugere. Hvem af os har ikke kun tilføjet et ton koder til Gem & Udgive til lyden af ​​crickets? Ændringen er ikke der. Du kan prøve den ulige opdatering, men egentlig er dette bare en Hail Mary. Du ved bare det i dine knogler, at din kode mangler en; et eller andet sted.

Nå, den nye funktion i WordPress 4.9 vil fremhæve fejlen og endda give dig et tip om det manglende element, ufuldstændig funktion eller defekt syntaks.

Jeg er mest begejstret for syntaksbelysningen i Tema- og plugin-redaktører, da det er en funktion, som jeg har ønsket at se i lang tid. Jeg har set mange nybegynder, inklusive mig selv, bryde deres WordPress ved at begå en lille fejl, mens jeg redigerer et plugin eller et tema. Med denne nye funktion vil det ikke ske mere! Hardeep Asrani

WordPress 4.9 bringer kodens syntaksfejl til fremhævning til tilpasseren

Dette er et godt skridt, især for at hjælpe de nybegynder, når de skriver kode. For de mere selvsikre WordPress-ers kan indstillingen slukkes på profilsiden.
Sluk Syntax Highlighting i profilindstillingerne

3. Widgetændringer

WordPress-widgets får endnu et løft i 4.9 med galleri-widget

Galleri-widget

WordPress 4.8 bragte os nogle temmelig søde medie widgets med billede, video og lyd. Dette er en fortsættelse af trenden, og WordPress giver nu brugere mulighed for også at tilføje et galleri i deres widgetområder. Folk vil fortælle dig, at et plugin er vejen at gå, men i slaget om bloat vs funktionalitet er denne widget en vinder.

WordPress 4.9 understøtter alle oEmbeds i tekstwidget

Tilføj nye kortkoder i tekstwidget

I vores WordPress 4.8-indlæg, her, beklagede vi fraværet af oEmbed support i tekstwidget. Nå, det er ankommet. Du kan nu integrere videoer fra ethvert sted, der understøtter oEmbed. Du kan endda integrere din Facebook Live-stream såvel som TED, CollegeHumor, FunnyOrDie. Dette er en stor aftale.

Medieindlejring i tekstwidget er muligt med WordPress 4.9

Tilføj medier i tekstwidget

Som nævnt ovenfor giver WordPress 4.9 dig også mulighed for at integrere medier i tekstwidget. Dette var en afgørende inkludering, fordi de mediespecifikke widgets tydeligt tilpasses blokke, når Gutenberg ankommer.

4. Andre ændringer i WordPress 4.9

Ikke flere forsvindende widgets efter at have skiftet temaer. Forbedret widget-kortlægning betyder, at widgets skal kunne finde deres hjem efter en større ændring.
Forbedret temainstallation fra WordPress Customizer.

Forbedret installation fra WordPress 4.9 Customizer
Bedre flow til oprettelse af menuer. Inkluderer valgmuligheder for ændring af placering og menunavn og placeringer, der er placeret i den samme mulighed.

Forbedrede menuindstillinger til WordPress 4.9
Globalt meddelelsesområde med fejlmeddelelser, der vises under knappen Publicer i Customizer.

WordPress 4.9 introducerer et globalt notifikationsområde

Du kan også være interesseret i disse artikler:

  • 6 af de bedste webstedsbyggerne sammenlignet – priser, funktioner, hvilken man skal vælge
  • 12 ting, vi skal se fra WordPress-sidebygere i 2017 + der allerede får det rigtigt
  • 20 fantastiske designporteføljer at se, inden du opretter din egen

Hvad folk siger

Et kig på WordPress 4.9, der lanceres den 14. november. Meget begejstret for nogle af disse nye Customizer-funktioner! https://t.co/sBjG9C6htZ

– XOmisse • ​​Elaine Malone (@XOmisse) 28. oktober 2017

WordPress 4.9 advarer brugere, når det registrerer en ændring, der kan forårsage en dødelig fejl (inde fra File Editor). https://t.co/BnQ3f05m2I

– Tommy Oddo (@oddodesign) 25. oktober 2017

WordPress 4.9 ændringer "Statisk forside" til "Hjemmesideindstillinger".

En velkommen ændring! ���� pic.twitter.com/64b54zAWW6

– Rich Tabor (@richard_tabor) 1. november 2017

Søgefelt i plugin & Temaeditorvindue til WordPress 4.9 af @ mwaghmare7 https://t.co/S8hioIHatc pic.twitter.com/kSb4RijdCk

– David Bisset (@dimensionmedia) 31. oktober 2017

WordPress 4.9 Beta 4 er ude. 80 ændringer. Tid til at tage dine proteinpiller og sætte din hjelm på og teste: https://t.co/YbDvNhC5JI

– David Bisset (@dimensionmedia) 25. oktober 2017

Du finder en ny oplevelse til at opdage, installere og forhåndsvise temaer i tilpasseren i WordPress 4.9 https://t.co/sQHLPv63VZ

– Deborah Edwards-Onoro (@redcrew) 24. oktober 2017

Så hvad synes du om alle disse ændringer? Hvilke kan du lide mest? Synes du generelt i retning?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector