“Fremhævede” temaer fjernet, Native Lazy Loading, Bulk Block Converter, alt i én SEO-pakke ��️ Marts 2020 WordPress Nyheder m / CodeinWP

�� Dette er udgaven af ​​marts 2020 af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hey WordPress fans, velkommen tilbage til vores månedlige opdatering af nyheder fra vores samfund. Du vil høre om masser af begivenheder; nogle vil du nyde og nogle vil du sandsynligvis ikke være enig med. Men det er livet, er det ikke?

Lad os kort sagt tage farvel med de fremhævede temaer i depotet, omfavne nye fantastiske funktioner, der snart vil være en del af WordPress-kernen, acceptere de grimme ting, vi ikke rigtig kan kontrollere (f.eks. Annullering af WordCamp Asia 2020), og behandle problemer med et positivt tankesæt (som i tilfælde af Duplicator-plugin-angreb, der berørte en million websteder).

Det er altid det samme, at gå i en loop, det gode og det dårlige. Læs videre for at lære mere om alle disse interessante ændringer i WordPress.

Fremhævede temaer fjernet, Native Lazy Loading, Bulk Block Converter, alt i én SEO-pakke - Marts 2020 WordPress Nyheder m / CodeinWP

Marts 2020 WordPress News med CodeinWP

Farvel Udvalgte temaer, lige nu

Efter at have meddelt i november, at afsnittet med temaer på WordPress.org vil give anbefalinger omhyggeligt kurateret af Theme Review Team (TRT), er pludselig al entusiasmen væk.

Efter et første forsøg på at opdatere dette afsnit med unikke temaer, fjernede TRT netop fanen Featured helt fra biblioteket. Selvom de sagde, at det kun var en midlertidig beslutning, nævnte fyrene, at det blev svært at vælge temaer, der ville opfylde alle de særlige krav, de ønskede. For ikke at sige det faktum, at det også var svært at undgå partiske valg.

"Vi afholdt ikke møder med afstemninger, fordi der var bekymring for, at folk kun ville rodfæst til deres eget tema, deres venners temaer eller endda få betalt for at foreslå temaer.." – Carolina Nymark fra TRT.

For hvad det er værd, kan du stadig finde de fremhævede temaer i dit WordPress-dashboard, men der er kun et par poster tilføjet under det første (og sidste) forsøg på at holde sektionen i live.

Marts 2020 WordPress Featured temaer på WordPress.org fjernet

Native Lazy Loading kommer til WordPress - Marts 2020 WordPress News

Lat-indlæser billeder i WordPress Core

Når WordPress 5.4 lander denne måned, kommer det med indbygget doven indlæsning, der vil blive integreret via et funktionsplugin. Felix Arntz, WordPress kernekommitter og ingeniør hos Google, er den person, der håndterer dette projekt og lover at få alt implementeret snart, hvis testingen går godt.

Den første version af plugin findes allerede på WordPress.org, hvis du vil prøve det. Værktøjet tilføjer automatisk indlæsning ="doven" attributter til alle dine billeder i både eksisterende og nye indlæg, sider og kommentarer. Bare en lille ting, der er værd at nævne: denne funktion fungerer kun, hvis din browser understøtter det.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Marts 2018 Tegneserier w / CodeinWP … #WordPress #WebDesign #Batman
 • 15+ bedste Gutenberg-kompatible temaer (WordPress Block Editor)
 • Administreret WordPress-hosting: Vejledning til alt, hvad du har brug for at vide, + 10 bedste administrerede WordPress-værter for 2020

Alt i én SEO er nu en del af Awesome Motive Family

Alt i en SEO-pakke, en af mest populære WordPress-plugins nogensinde, er nu en del af Syed Balkhis hær, efter at Awesome Motive, hans firma, erhvervede SEO-plugin fra Michael Torbert, dets skaber. Plugin har været en stor succes siden udgivelsen i 2007 – det er blevet downloadet over 65 millioner gange og er i øjeblikket aktivt på over to millioner WordPress-websteder.

Hvorfor købte Awesome Motive det? “Fordi vores brugere kontinuerligt bad os om at oprette et SEO-plugin, der er lettere at bruge og er mere overkommelig”, sagde Balkhi. Han ønskede heller ikke, at dette populære produkt skulle ende i de forkerte hænder, så han snappede det op, før nogen anden kunne.


Alt i én SEO-pakke Alt i én SEO-pakke

Forfatter (e): Alt i ét SEO-team

Nuværende version: 3.5.2

Sidst opdateret: 27. maj 2020

all-in-one-seo-pack.3.5.2.zip


92% Vurderinger


2.000.000 + Installationer


WP 4.9 + Kræver


Bulk Block Converter Bulk Block Converter

Forfatter (e): Organiske temaer

Nuværende version: 1.0.1

Sidst opdateret: 31. januar 2020

bulk-block-converter.1.0.1.zip


80% Ratings


200 + Installationer


WP 5.0 + Kræver

Konverter klassisk indhold til blokke med Bulk Block Converter-pluginet

Vi havde alle denne kamp med at prøve at konvertere indlæg og sider fra TinyMCE-format til blokke, fordi den nye editor ikke har mulighed for at vælge flere filer på én gang. Men teamet med organiske temaer handlede i denne forbindelse og fodrede dette enorme behov i vores samfund ved at opbygge et plugin, der giver dig mulighed for at konvertere poster i bulk, med bare et par klik.

Alt hvad du skal gøre er at installere Bulk Block Converter og start Gutenberg-ing. Dine overgang fra den klassiske editor til blokeditoren er lige blevet helt glat.

Væk din amerikanske CBD-forretning med WooCommerce

Et andet partnerskab i horisonten! WooCommerce indgår en aftale med Square-betalingstjenesten for at opretholde handlen med CBD-produkter via WordPress-online butikker.

CBD står for "cannabidiol", et stof, der blev lovligt til konsum i USA i 2018 (mest til medicinsk brug), men der er stadig stater, der ikke støtter dets handel helt.

Square havde allerede støttet CBD-købmænd, men der var tidligere nogle problemer med WooCommerce CBD-købmænd, der ønskede at bruge WordPress.com og / eller Automattics WooCommerce-tjenester som Jetpack og WooCommerce Shipping-tjenester (selv med en self-hosted butik).

Med det nye partnerskab har CBDS-butikker lov til at oprette forbindelse til Automattics tjenester, men kun USA-baserede butikker.

WooCommerce og Square-partnerskab for CBD-e-handel

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Nøgleaftaler fra det første ‘Future of Themes’ -møde

Denne måned fandt det første to gange ugentlige møde med kernedesign, redaktør og temagennemgangsteams. Formålet med denne tilbagevendende samling er at diskutere fremtidige planer for WordPress-temaer. Her er takeaways.

WordPress 5.4 Beta 3

WordPress 5.4 er næsten klar til udgivelse. Indtil da kan du tage lidt tid på at teste den tredje beta, der er tilgængelig for Hent og rapporter alle problemer eller fejl, du finder.

Feature Plugin: XML Sitemaps

Ligesom med den indfødte doven indlæsning, blev forslaget om at indbefatte native XML-sitemaps i WordPress-kernen faktisk. EN funktion plugin er nu ude til test og feedback.

WordCamp Asien 2020 Annullering: Billetter til begivenheder og rejseudbetalinger

Desværre var den oprindelige udgave af WordCamp Asia ikke heldig. På grund af coronavirus-udbruddet var arrangørerne nødt til det udsætte det til 2021. Det var bare dårlig timing. Det afholdes samme sted (Bangkok).

Hvorfor hæve WordPress ‘mindste PHP-version vil ikke gøre det til et moderne PHP-projekt

Fyrene hos Delicious Brains er ikke så overbeviste om effektiviteten af ​​at hæve WordPress ‘mindste krævede PHP-version til at tiltrække og holde udviklere engagerede med denne platform. Eller ved at gøre det til en moderne platform overhovedet. Hvis du mangler debattemner, er dette det.

Feature Plugin: WP Auto-opdateringer

Core devs arbejder på endnu et funktionsplugin, der vil blive en standardfunktionalitet startende med frigivelsen af ​​WordPress 5.5. Det låser op for automatiske opdateringer til alle de aktive plugins og temaer på dit websted.

Elementor har indsamlet en serie A på 15 millioner dollars, ledet af Lightspeed Venture Partners

Elementor, den massivt populære sidebygger for WordPress, får al kærlighed fra investorerne. Dets forfattere rejste et rimeligt beløb fra Lightspeed Venture Partners ved deres indsamlingsbegivenhed denne måned.

Gutenberg vs. Elementor: ThemeIsle faktisk forsøgt at bygge deres nye websted med begge – her er hvad der skete

Da vi redesignede vores online butik for et par måneder siden gav vi lige chancer for både Elementor og blokeditoren. I løbet af den praktiske oplevelse begyndte langsomt alle chancer at balancere mod en enkelt løsning. Sådan gik det for os.

Aktiv angreb på nyligt opdaterede duplikator-plugin-sårbarheder påvirker over 1 million websteder

Hvis du bruger Duplicator-plugin, skal du sørge for at opdatere det så hurtigt som muligt, hvis du ikke ønsker, at dit websted skal tilslutte sig den ene million ofre for denne måneds kritiske angreb. Hold også øje med de andre plugins, der i øjeblikket er sårbare her og her.

2020-tilstanden for fjernarbejde

Da epokeren med distribuerede teams og digitale nomader bare blomstrer, offentliggjorde Buffer denne enorme rapport med statistikker om forskellige aspekter af at arbejde fjernt. Du forholder dig måske til nogle af dem.

Den komplette guide til WordPress-widgets: Sådan bruges, tilføjes og implementeres dem til at tilpasse dit websted

Jeg antager, at vi alle bruger widgets, men vi ved måske ikke meget om, hvad de faktisk er, og hvordan de kan hjælpe vores websted. Her er en dejlig læsning om, hvordan man bruger dem mere effektivt.

Sådan optimeres billeder på dit WordPress-sted – en trinvis vejledning

Hvis du vil lysne på dit websted, er optimering af billeder den mest brugervenlige metode, der kommer med konkrete resultater på dit websteds ydelse. Se, hvordan du gør det, den lette måde.

Det opsummerer vores WordPress-nyheder fra marts 2020. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map