Et år af Gutenberg, blokbaseret temastruktur, Bluehost Marketplace ��️ januar 2020 WordPress News w / CodeinWP

Dette er januar 2020-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej alle sammen, velkommen til 2020! Dette er vores første runde af året, hvilket betyder, at vi er tilbage på arbejde, og ferien er forbi. De fleste af vores hold tog de sidste to uger fri, mens nogle af os skiftede arbejde med gratis dage. Alligevel var denne periode sjov og kort, hvis du spørger mig.

Hvad du skal læse i dette indlæg er månedens vigtigste nyhed, hvor mange af historierne er sammenlægninger, konklusioner eller forslag til hvad der kommer næste. I vores roundup har vi WordPress-projekter indstillet til 2020, en ny vedligeholdelsesudgivelse, udviklingen af ​​WordPress-blokeditor (Gutenberg), en struktur til blokbaserede temaer og lanceringen af ​​Bluehosts nye WordPress-markedsplads

Men det er bestemt ikke det. Vi har endnu flere nyheder at dele med dig, så rulle ned for at komme ind i det nye årti.

Sidst men ikke mindst ønsker CodeinWP-teamet dig et godt og vellykket nytår!

Et år med Gutenberg, blokbaseret temastruktur, Bluehost Marketplace - januar 2020 WordPress Nyheder m / CodeinWP

Januar 2020 WordPress News med CodeinWP

Opdatering: 9 projekter for 2019

Lad os bryde isen med Josepha Hadens oparbejdning af de fremskridt, som kerneforhandlerne har gjort med de projekter, der blev sat for 2019 og en sammenfattning af de planer, som teamet foreslog for endnu et år fremover. For at opsummere det, ud af ni primære mål, der blev sat for 2019, lykkedes det WordPress-ers kun at gennemføre to. De resterende projekter vil blive taget hånd om inden for de næste tolv måneder.

I 2020 kan du forvente tre nye større versioner af WordPress, der er planlagt til at bringe os en navigationsmenublok, brugerdefinerede blokbevidste indholdsområder til temaer, widgetområder, der understøtter blokke, automatiske opdateringer (til plugins, temaer og kerneændringer ), og en blokeringsmappe-søgning og -installationsfunktion.

januar 2020 wordpress nyheder - wordpress projekter for 2020

wordpress 5.3.2 frigivelse

WordPress 5.3.2 Vedligeholdelsesfrigivelse

Siden den sidste større WordPress-udgivelse, der skete i sidste måned, gik to nye mindre ud op til dette punkt. Først var det WordPress 5.3.1, som bortset fra sikkerhedsproblemer bragte med sig alternative farveskemaændringer på sekundære knapper og tilføjede glatte animationer i standardtemaet Twenty Twenty.

Derefter blev WordPress 5.3.2 frigivet, som løste et par vigtige problemer, der var stødt på i den forrige version. Dette markerer den sidste opdatering af WordPress 5.3-cyklus, med den næste større udgivelse, der følger efter i marts.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Januar 2018 Tegneserier m / CodeinWP … # PowerPoint #WordPressAdvice #WordPressPlugins
 • Januar 2019 Tegneserier w / CodeinWP … #Utviklere #DataBreach #Testing # Bugs
 • 15+ bedste Gutenberg-kompatible temaer (WordPress Block Editor)

Gutenberg: Et år senere

Så det er et år siden Gutenberg så dagslys for allerførste gang. Nogle af de brugere, der oprindeligt troede, at blokeditoren var overflødig og simpelthen nægtede at acceptere den i deres liv, ændrede deres mening til en vis grad. Andre hader det stadig. Og selvfølgelig er der disse mennesker, der ikke er ligeglade med, om det er blokke eller TinyMCE.

Chris Hughes analyserede Gutenbergs udvikling gennem året og satte alt sammen i en redaktion på WP Tavern. Det har personlig indsigt, sammenligninger, fakta og antal og nyttige ressourcer. Hvis man ser på kommentarerne, er meningerne stadig blandede, og kontroversen fortsætter.

gutenberg et år senere 2020

januar 2020 wordpress nyheder - blokerer retningslinjer for temaer

Indledende dokumentation for blokbaserede WordPress-temaer foreslået

WordPress-temaudviklere, dette kan blive din største bekymring for dette nye år. Riad Benguella forberedte et dokument, der viser dig, hvordan temaer bygget med blokke i tankerne skal fungere. Dette er helt sikkert ikke den endelige form for disse retningslinjer, men det er sandsynligvis starten på en ny æra inden for WordPress-temaudvikling.

I dokumentet finder du den aktuelle tilstand for de blokbaserede temaer i redigeringstilstand på hele webstedet (som vi talte om i en af ​​vores tidligere roundups), den måde, et tema skal struktureres efter Gutenbergs nye udfordringer. Tjek dette indlæg for at se den foreslåede temastruktur, som ikke ser ud til at adskille sig meget fra den nuværende.

Introduktion af WordPress-temaer til Bluehost Marketplace

Lige i slutningen af ​​december, Bluehost annoncerede udgivelsen af ​​et tema- og plugin-markedsplads i samarbejde med MOJO Marketplace. Denne funktion indebærer at give Bluehost-brugere adgang til en samling WordPress-produkter via Bluehost-instrumentbrættet.

Bluehost Marketplace viser temaer og plugins fra tredjepart, og alle kan være med og sælge produkter via denne nye platform. Lige nu er markedet kun åben for temaforfattere, men plugin-udviklere vil også kunne bidrage snart. Selvfølgelig kan ikke ethvert tema gøre klippet til Bluehost Marketplace, det skal mødes et par stykker retningslinier først.

Også i december annoncerede Bluehost sin udvidelse til Indien, der tilbyder pakken med fuld service inklusive produkter, support, lokal valuta og et nyt websted.

januar 2020 wordpress nyheder bluehost markedsplads

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Black Friday Banner er gået forkert: Annoncering i gratis plugins

Yoast blev skurken i en kontroversiel Black Friday-reklamekampagne til visning af deres banner på millioner af WordPress-dashboards over hele verden. Det er klart, at folk sprang ud i vrede, og Yoast med det samme frigav en opdateret plugin-version uden banneret. Men folk Glem ikke.

Ny farve-alfa-pakke tilgængelig

Fra nu af kan temaforfattere tilføje avanceret farvekontrol i tilpasseren, da temagennemgangsteamet netop annoncerede lanceringen af ​​alfa-farvevælgeren. Pakken indeholder rgba-farver med opacitet.

Introduktion af ShareABlock: Splinterny måde at dele og downloade gratis Gutenberg-blok & Skabelon Designs

Hvis du leder efter nye blokke, kan ShareABlock være et af dine stop. Jeffrey Carandang oprettede dette websted, hvor WordPress-brugere kan downloade forskellige blokdesign og skabeloner. Hvis du vil dele din egen brugerdefinerede blok, kan du bare tilmelde dig og uploade den, så andre kan bruge den på deres websteder.

Google ændrer, hvordan lokale søgeresultater genereres

Google har lanceret en ny opdatering om, hvordan de lokale virksomheder vises i SERP’er. Gennem denne opdatering forsøger Google at forstå bedre, hvad hver forespørgsel betyder og knytte den til de mest relevante lokale virksomheder, selvom den pågældende virksomhed ikke har inkluderet den specifikke forespørgsel i dens beskrivelse eller navn.

10 Vigtige 2020 SEO-tendenser, du har brug for at vide

Kom tilbage til SEO, her er hvad Search Engine Journal mener, vil være en del af det næste kapitel på dette felt. Her er 10 SEO-tendenser, som vi sandsynligvis vil støde på i 2020.

Ordets tilstand: historien om lysbillederne

Så det ser ud til, at lysbillederne Matt Mullenweg anvendte til sin ‘State of the Word’ -præsentation på WCUS blev lavet med Gutenberg. Her er mere om designprocessen (plus, du har lige fundet en anden god brug for blokeditoren).

Lær hvordan man mestrer søgning på SEO Bootcamp!

Hvis du er interesseret i at lære SEO, kan du tilmelde dig SEO Bootcamp, en gratis begivenhed, der finder sted den 21.-23. Januar. Rebecca Gill vil være vært for det online for dig tre dage i træk med intensiv SEO-træning og live Q&EN.

Annoncering af vores højttalere – Runde 7

WordCamp Asia (21. til 23. februar) er begyndt at annoncere sine talere i slutningen af ​​november, og det er i øjeblikket på den syvende bølge af poster. Vi er glade og stolte over at nævne, at vores kollega Hardeep Asrani vil være en af ​​dem. ��

5 ting, vi lærte ved at sende 4,1 millioner BFCM-e-mails

Sort fredag ​​er længe væk, ved jeg. Men virksomheder har draget interessante konklusioner efter begivenheden og deler med os nyttige fakta og indsigter. Her er Jilt’s takeaways om e-mail-marketing, som kan hjælpe dig en dag.

WordPress Web Design Trends For 2020

Lad os nu fokusere på, hvad der kommer næste for os med hensyn til webdesign. WPMUDEV lavede en dejlig liste over de mest sandsynlige at realisere forudsigelser for 2020. The fyre på Elementor kompilerede en også.

Hvad er nyt i Gutenberg? (11. december)

Gutenberg modtog årets sidste opdateringer i december. Holdet løste mange bugs og problemer, men tilføjede også nye funktioner i version 7.1 af plugin. Disse funktioner inkluderer en pop-up velkomstmodal, træk-og-slip-drop-billeder, tabeloptagelser, forbedret valg af flere blokke og justering til navigationsblokken.

8 ting, jeg lærte at opbygge et WordPress-sted uden kode

Og her er en interessant ’tilståelse’ af en udvikler, der tog udfordringen med at bygge et WordPress-sted uden at røre ved hans kodningsfærdigheder. WordPress for normale brugere set gennem en udviklers øjne … det er noget spændende at læse.

Det pakker vores WordPress nyhedsdagsorden fra januar 2020. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map