Din #WCEU 2019 begivenhedsguide – Sådan holder du dig travlt på WordCamp Europe 2019

Din #WCEU 2019 begivenhedsguide – Sådan holder du dig travlt på WordCamp Europe 2019

Din #WCEU 2019 begivenhedsguide – Sådan holder du dig travlt på WordCamp Europe 2019
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

#WCEU 2019 begivenhedsguide


Jeg håber, du er lige så stook som vi er til at deltage i dette års WordCamp Europe 2019! Bare for at opdatere din hukommelse, sker det hele i Berlin, Tyskland, og det er stedet at møde ligesindede WordPress-mennesker på alle stier og erhverv. Uanset om du er en udvikler, designer, indholdsskaber eller arbejder med WordPress på en anden måde, vil du have det en god tid med sikkerhed!

En del af vores hold kommer også til Berlin, så spændingen er stor. Vi vil være frivillige, mediepartnere og mikrosponsorer med vores største tema, Neve.

Bare i tilfælde af at du købte din billet for et stykke tid siden og ikke har fulgt alle meddelelser og nyheder, har vi sammensat denne guide til begivenheden til dig.

Her er alt, hvad du har brug for at vide om #WCEU 2019, de underbegivenheder, du kan deltage i, og andre oplysninger, der kan komme godt med.

Indholdsfortegnelse:

 • �� Bidragyderdag
 • �� Hoved sessioner
 • �� Workshops
 • �� "WP Cafe"
 • �� Wellness-sessioner
 • �� Efter fest
 • �� Workshop til børn
 • �� Paneldiskussioner
 • �� Frivilligt arbejde
 • Events Før og efter WCEU-begivenheder
 • �� Godt at vide

Begivenheder, der skal deltage i Europa 2019

Bidragyderdag

Bidragyderens dag er sjovt!

Du kommer til at møde dit tildelte team (forudsat at du allerede har tilmeldt dig) og bruge dine evner til at forbedre WordPress.

På denne dag får du en praktisk opgave, som du vil arbejde på.

bidragyder dag

Alt sker i venlige omgivelser, med holdkammerater, der er villige til at hjælpe dig, hver gang du har brug for det.

I skrivende stund er bidragyderne-billetterne alle væk. Hvis du ikke har din billet, men virkelig ønsker at deltage, skal du holde øje med den officielle WCEU-meddelelser. Det er muligt, at de får nye poster eller ekstra steder tæt på begivenheden.

Bidragyderens dag begynder torsdag morgen den 20. juni.

Se på alle disse dejlige mennesker, der bidrager til #WordPress#WCEU Bidragyderdag ❤❤❤

Tak, du rock! pic.twitter.com/LtRlyolYPL

– Milana Cap (@DjevaLoperka) 14. juni 2018

Hoved sessioner

Jeg ved, det er altid svært at vælge kun en tale ad gangen, især hvis du er en af ​​de mennesker, der mest kommer til konferencen til præsentationer. Men indtil dette punkt er der ingen videnskabelige opdagelser, der tillader os at være flere steder på samme tid, så du er nødt til at tage faste valg.

I de sidste år brugte vi et udvalg af højdepunkterne, men da dette er ganske subjektivt, besluttede vi at overlade det til dig denne gang. Det er værd at nævne, at sessionerne er forskellige, så uanset hvad dit job er, vil du helt sikkert finde emner i dit interesseområde.

Samlingerne er opdelt i kategorier:

 • �� Udvikling
 • �� Design
 • ✍️ Indhold
 • �� Forretning
 • �� Fællesskab
 • �� "Matt på WordPress" *

* (Speciel session lige efter frokostpausen fredag ​​21. juni)

Her er den fulde tidsplan.

workshops

På sessionerne lytter du kun, men workshopsne lader dig engagere dig og faktisk skabe noget baseret på workshop-temaet. Den gode nyhed er, at workshops dækker mange faglige og personlige interesser. Den dårlige nyhed er, at de afholdes parallelt med sessionerne. Jeg ved … det evige spørgsmål.

Workshop registrering

For at deltage i workshops skal du registrere dig ved siden af ​​hovedregistreringsskranken, hvor du først får din WCEU-deltagende badge. Workshop registrering åbner kl. 8 på fredag ​​og kl. 8.30 på lørdag (henholdsvis 21. juni og 22. juni).

Igen, tjek fuld tidsplan for at se, hvordan dine yndlingsworkshops distribueres, så du kan reservere din tid.

"WP Cafe"

Dette er en ny WCEU 2019-funktion, der introduceres i år for første gang. WP Cafe er den forbedrede version af Tribe Meetups, men udfoldelsen af ​​begivenheden er bedre organiseret nu.

wp cafe

Fra 10.00 hver dag er det et dedikeret sted, hvor de deltagende kan chatte om et emne, de vil lære mere om.

Der vil være "ejer" der fulgte med emneideen og introducerer konceptet, men mødet er uformelt og tilskynder til samtale. Indstillingen er hyggelig, og enhver deltager kan tale på en afslappet måde om deres ideer og bekymringer. Drikkevarer og snacks leveres.

Det hedder WP Cafe fordi det er som et møde med venner. Alle er velkomne til at deltage. Kontroller tidsplanen for at finde køreplanen (den er ved slutningen af ​​hver dags hovedsessionstabel).

Wellness-sessioner

En masse nye koncepter i år på WordCamp Europe! Hvis du ikke er en morgenperson eller bare vil tage det roligt ved at slappe af din krop og sind, kan du deltage i wellness-sessioner.

Wellness

De starter hver morgen (kl. 11.00 fredag ​​og 10.00 på lørdag) og er som klasser, hvor du kan træne. Disse sessioner inkluderer yoga, meditation og opmærksomhed og kan vare 45 minutter til en time.

Der vil være de samme to sessioner på begge dage, bortset fra "Guidet meditation" der finder kun sted på lørdag. Du behøver ikke at registrere dig på forhånd, bare dukke op og slappe af.

Efter fest

Så du lytter til foredragene, chatter, laver yoga, deltager i workshops … og når alt kommer til alt er det tid til dans. Europæerne ved, hvordan man fester hårdt (jeg taler ud af erfaring).

Efter fest

Hvis du har lyst til at pynte dig som det er 80’erne, men aldrig havde chancen for det, WCEU efter fest er for dig! Det er det perfekte sted at bære vintage læderjakker, høje taljerede jeans, regnbue-farvede benvarmere, glittery windbreakers og skulder puder alt sammen uden at modtage fordømmende blik. Du kan endda lave dit hår Depeche Mode eller Cyndi Lauper-stil.

Bedst. Efter fest. Nogensinde. Periode. #WCEU pic.twitter.com/9SNAtarXFn

– Álvaro Gómez Velasco (@MrFoxTalbot) 17. juni 2018

Så red dagen, den 22. juni, starter kl. 19.00. Glem ikke din WCEU-badge.

Workshop til børn

En anden ny og interessant tilføjelse til WCEU 2019 er værkstedet for børn. Hvis du vil rejse med dit barn, behøver du ikke holde øje med dem hele tiden i løbet af bidragyderdagen. Du kan book et sted for dine børn at have det sjovt med Petya Raykovska, workshopens instruktør.

workshop for børn på #wceu 2019

Hvad sker der under workshopen? Børnene lærer, hvordan man bygger deres egne WordPress-websteder i løbet af en 3-timers klasse. Temmelig cool, er det ikke?

Denne workshop er til børn mellem 8-14 år, der kan forstå grundlæggende engelsk og kommer i tillæg til den gratis børnepasningstjenester.

Men vær opmærksom! Før du deltager, er der nogle krav, som dit barn skal opfylde, som du kan læse detaljeret her.

Paneldiskussioner

Hvis du kan lide debatter og er interesseret i et af de emner, der har skåret ned i år, kan du deltage i paneldiskussioner, hvor WordPress-eksperter mødes og taler i en professionel ramme ledsaget af en moderator.

Paneldiskussioner

Dette vil være debatten på WordCamp Europe 2019:

frivilligt arbejde

Selvom det er for sent nu at deltage i begivenheden som en frivillig, Vi anbefaler varmt at prøve det mindst en gang i din WordCamp-karriere (måske næste år?).

wordcamp europa 2019 frivilligt arbejde

Vores team er med glæde frivilligt hvert år, fordi det er rigtig sjovt! Du lærer stedet at kende, arrangørerne, de andre frivillige og du har lyst til at være hjemme. Husk denne rolle i tankerne, hvis du planlægger at deltage i et andet WordCamp Europa (og ikke kun Europa) i fremtiden.

Du vil se konferencen med forskellige øjne efter frivilligt arbejde. Frivilligt arbejde og deltagelse er to helt forskellige oplevelser.

Forresten, når du melder dig frivilligt, har du ikke for meget tid til at deltage i alle de aktiviteter, der sker i løbet af de to dage på konferencen. Du vil have det travlt, men du vil elske det.

Før og efter WCEU-begivenheder

Leder du efter endnu sjovere? Gode ​​nyheder! Der er flere arrangementer uden for lokalet, før og efter konferencen.

opvarmningsbegivenheder

Afhængig af din ankomst- og afgangsdage kan du tjekke dagsordenen og måske deltage i et par af disse ekstra begivenheder, fordi de er store chancer for at socialisere sig og have det sjovt med andre WordPress-ers. De er bare for sjov og vil gøre din Berlin-tur mere dejlig.

Så hvis du ankommer tidligt i Berlin og ikke har andre planer, venter de næste eventyr (vær opmærksom på, at nogle af dem kan opkræves):

 • Berlin cykeltur og madtur – Onsdag 19. juni koster 80 EUR pr. Tur. Kun 1 plads tilbage!
 • Berlin vandretur – Onsdag 19. juni gratis. 10 pletter tilbage!
 • WordCamp Karaoke – Onsdag 19. juni koster 3 EUR pr. Person.

Flere detaljer om timer, mødested og registrering her.

Hvis du planlægger at blive lidt længere i Berlin efter konferencen, vil du måske være med:

Godt at vide

Inden du kommer til WordCamp Europe 2019, skal du være opmærksom på disse nyttige oplysninger for at gøre din WCEU-oplevelse så smidig som muligt. Jo mere du ved, jo bedre vil du være forberedt på den store begivenhed.

 • Konferencen, bidragyderdagen og efterfesten holdes alle på Estrel Congress Center.
 • Tjek spillested kort før begivenheden for at få mindst den mindste idé om dens konfiguration. Du modtager kortet ved indgangen den første dag, men det er en god sikkerhedskopi at gemme det på din telefon.
 • Hvis du har et spørgsmål om konferencen, ikke kan finde sporene eller mistet noget, skal du gå til Info Desk.
 • Hvis du har t-shirts fra tidligere WordCamps, som du ikke bruger mere, kan du stoppe ved Kærlighedsdrop at donere dem til en god sag.
 • Dette er listen over alle deltagere der kommer til WordCamp Europe 2019. Mere end 3.000 billetter blev solgt, så hvis du vil møde nogen især, er det meget sandsynligt, at du finder dem i Berlin.

Okay, så dette er hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af WordCamp Europe 2019. Har du formået at tilmelde dig nogen begivenheder? Hvis du ikke gjorde det, er jeg sikker på, at du bliver heldigere næste år. Et par af vores teammedlemmer vil også være der, så vi ses om et par dage!

Indtil da har du en sikker tur og hold dig så travlt som muligt i Berlin!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector