Din liste over essentielle WordPress-plugins, plus hvad der gør dem til et must-have

Din liste over essentielle WordPress-plugins, plus hvad der gør dem til et must-have

Din liste over essentielle WordPress-plugins, plus hvad der gør dem til et must-have
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Plugins er det, der får WordPress-verdenen til at gå rundt. Væsentlige WordPress-plugins er, hvad der vil hjælpe dig med at opbygge dit websted effektivt og sikkert, samtidig med at du får de bedste funktioner derude.


Plugins giver dig mulighed for at tilføje stort set enhver form for funktionalitet til din nye blog. Og nedefra vil du sandsynligvis ende med at installere en hel del for at få den specifikke funktionalitet, du ønsker.
Dette er kapitel 4 af en større guide til hvordan man starter en vellykket blog.

Men selvom der er masser af interessante nicheplugins, er der også nogle væsentlige WordPress-plugins, som enhver blogger har brug for. Vi taler om ting, der er så vigtige, at uanset hvad du blogger om, skal disse lave din must-have-liste:

�� Bemærk om begyndere: Hvad plugins er, og hvordan man installerer demVæsentlige WordPress-plugins

En plugin er en tredjepartsudvidelse, der tilføjer ekstra funktionalitet til dit WordPress-sted. Denne funktionalitet kan være noget lille, som en kontaktformular eller noget stort lignende forvandle dit WordPress-websted til en e-handelsbutik.

For at bruge et plugin skal du installere det på dit WordPress-sted. Læs dette indlæg for mere om hvordan man installerer WordPress-plugins.

Dine vigtige WordPress-plugins:

1. Yoast SEO


Yoast SEO Yoast SEO

Forfatter (e): Team Yoast

Nuværende version: 14.2

Sidst opdateret: 26. maj 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% Vurderinger


5.000.000 + Installationer


WP 5.3 + Kræver

 • Hvad det gør: Yoast SEO hjælper dig med at lave vigtige justeringer af søgemaskineoptimering til både hele dit websted og individuelle indlæg / sider.
 • Hvorfor du har brug for det: Hvor din blog rangerer i søgemaskiner som Google har en enorm effekt på hvor mange besøgende dit websted får. Optimering af din blog med et plugin som Yoast SEO giver dig en bedre chance for rangerer højere for relevante søgeord og få trafik til dine indlæg. Vi bruger også dette plugin i yderligere kapitler i denne guide, og derfor har du brug for det for at drage fordel af guiden.
 • Hvad det koster: Den gratis version er fin for de fleste bloggere
 • Hvor får man det: Den nemmeste metode er at gå til dit WordPress-betjeningspanel → Plugins → Tilføj nyt → skriv navnet på plugin (Yoast SEO) i søgefeltet. Klik derefter på Installer nu og Aktiver.

2. Google Analytics til WordPress


Google Analytics Dashboard-plugin til WordPress af MonsterInsights Google Analytics Dashboard-plugin til WordPress af MonsterInsights

Forfatter (e): MonsterInsights

Nuværende version: 7.10.4

Sidst opdateret: 1. april 2020

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% Vurderinger


2.000.000 + Installationer


3.8.0Requires

 • Hvad det gør: Google Analytics giver dig detaljerede trafikstatistikker og analyser til din blog. På et mere avanceret niveau kan det også hjælpe dig med at se, hvor effektive visse promoveringsstrategier er. Google Analytics til WordPress-plugin hjælper dig med let at implementere den gratis Google Analytics-service på din blog.
 • Hvorfor du har brug for det: Analytics hjælper dig med at lære, hvilke dele af din blog der får mest trafik, samt hvilke dele der klarer sig godt, og hvilke dele der kan forbedres. Analytics giver dig også mulighed for at se, hvordan din blogs trafik og engagement ændrer sig over tid. Med andre ord, uden en analytisk løsning af nogen art, kan du ikke vide, hvor effektive dine promoveringsstrategier er.
 • Hvad det koster: 100% gratis
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor). Følg derefter denne vejledning til hvordan man opretter Google Analytics til WordPress.

3. Cache Enabler


Cache Enabler - WordPress Cache Cache Enabler – WordPress Cache

Forfatter (e): KeyCDN

Nuværende version: 1.3.5

Sidst opdateret: 12. marts 2020

cache-enabler.zip


86% Vurderinger


90.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver

 • Hvad det gør: Cache Enabler bruger noget kaldet sidecache for at få din blog til at indlæse hurtigere og bruge færre serverressourcer.
 • Hvorfor du har brug for det: Cache Enabler kan typisk skære din blogs sideindlæsningstider i halve, hvilket er vigtigt fordi 30% af brugerne ønsker, at websteder skal indlæses på under et sekund, 74% af mobilbrugerne vil opgive et websted, der tager længere end 5 sekunder at indlæse, og siderne kan indlæses påvirke, hvor dit websted rangerer i Google. Ja, det er ret vigtigt at finde måder at fremskynde din blog på …
 • Hvad det koster: 100% gratis
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor).

4. Wordfence Security


Wordfence Security - Firewall & Malware Scan Wordfence Security – Firewall & Malware-scanning

Forfatter (e): Wordfence

Nuværende version: 7.4.7

Sidst opdateret: 23. april 2020

wordfence.7.4.7.zip


96% Ratings


3,000,000 + Installationer


WP 3.9 + Kræver

 • Hvad det gør: Wordfence Security skaber masser af forskellige sikkerhedstips for at holde din blog beskyttet mod hackere og andre udnyttelser.
 • Hvorfor du har brug for det: Desværre er WordPress blogs at blive hacket en almindelig ting. I bare første kvartal af 2016, Sucuri analyseret over 8.000 hackede WordPress-websteder. Og Google blokerer hundretusinder af websteder hvert år for malware. I slutningen af ​​dagen skal du absolut holde dit WordPress-sted sikkert, og Wordfence Security er det mest populære WordPress-sikkerhedsplugin, hvilket gør det til et af de vigtigste WordPress-plugins.
 • Hvad det koster: Den gratis version er fin for de fleste blogs, skønt der er en Premium-version med endnu mere funktionalitet.
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor).

5. UpdraftPlus


UpdraftPlus WordPress Backup Plugin UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Forfatter (e): UpdraftPlus.Com, DavidAnderson

Nuværende version: 1.16.25

Sidst opdateret: 23. maj 2020

updraftplus.1.16.25.zip


96% Ratings


2.000.000 + Installationer


WP 3.2 + Kræver

 • Hvad det gør: UpdraftPlus er et backup-plugin, der automatisk sikkerhedskopierer dit WordPress-sted. Du kan endda få det automatisk til at gemme sikkerhedskopien på Google Drev eller en anden cloud-lagerudbyder.
 • Hvorfor du har brug for det: Ud over ondsindede skuespillere (diskuteret ovenfor) er der langt flere grunde til, at du muligvis har brug for en sikkerhedskopi af din blog. Regelmæssige sikkerhedskopier er et absolut must – de hjælper med at sikre, at din blogs data altid er sikre, uanset hvad der går galt.
 • Hvad det koster: Den gratis version er fin for de fleste blogs, skønt der er en Premium-version med tilføjet funktionalitet.
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor).

6. Optimole


Billedoptimering & Lazy Load af Optimole Billedoptimering & Lazy Load af Optimole

Forfatter (e): Optimole

Nuværende version: 2.3.1

Sidst opdateret: 21. april 2020

optimole-wp.zip


96% Ratings


50.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

 • Hvad det gør: Optimole automatisk optimerer billederne som du uploader til din blog ved at komprimere dem og om ønsket ændre størrelsen på deres dimensioner. Komprimering er en måde at reducere et billeds filstørrelse på enten uden at påvirke dets kvalitet (tabsfri komprimering) eller med en lille reduktion i kvalitet (tabskompression).
 • Hvorfor du har brug for det: Billeder udgør 63% af det gennemsnitlige websteds filstørrelse. Ved at reducere størrelsen på dine billeder er du i stand til at få din blog til at indlæse hurtigere. Vi har allerede dækket over, hvorfor det er vigtigt, da vi fortalte dig om Cache Enabler – en anden blandt de væsentlige WordPress-plugins!
 • Hvad det koster: Optimole optimerer 1 GB billeder pr. Måned gratis, hvilket skulle være nok for de fleste blogs. Hvad du også får på dette gratis niveau er et CDN-billede med 7 globale placeringer. Derefter er der betalte planer, der starter ved 29 EUR pr. Måned, hvilket giver dig mere båndbredde og CDN-placeringer.
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor).

7. WPForms


Kontaktformular af WPForms - Drag & Drop Form Builder til WordPress Kontaktformular ved WPForms – Træk & Drop Form Builder til WordPress

Forfatter (e): WPForms

Nuværende version: 1.6.0.2

Sidst opdateret: 21. maj 2020

wpforms-lite.1.6.0.2.zip


98% Vurderinger


3,000,000 + Installationer


WP 4.9 + Kræver

 • Hvad det gør: WPForms giver folk mulighed for at sende dig en besked via en simpel kontaktformular.
 • Hvorfor du har brug for det: Ligegyldigt hvad du skriver om, vil folk sandsynligvis ønske at komme i kontakt med dig. En kontaktformular gør det muligt for dem at gøre det, uden at du behøver at afsløre din faktiske e-mail-adresse på dit websted.
 • Hvad det koster: Den gratis version er fin for de fleste bloggere, skønt der er en pro-version med flere funktioner.
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor).

8. Jetpack – Social deling + Mere


Jetpack fra WordPress.com Jetpack fra WordPress.com

Forfatter (e): Automattic

Nuværende version: 8.5

Sidst opdateret: 5. maj 2020

jetpack.8.5.zip


78% Vurderinger


5.000.000 + Installationer


WP 5.3 + Kræver

 • Hvad det gør: Jetpack er et universalprogram, der tilføjer et væld af nyttige funktioner. Det mest bemærkelsesværdige for dette afsnit er det Deling modul, der hjælper dig med at føje sociale delingsknapper til dit websted.
 • Hvorfor du har brug for det: Sociale delingsknapper gør det nemt for dine besøgende at dele dine indlæg på sociale medier. Det betyder, at dine indlæg kan få mere synlighed, og at du kan få mere trafik som et resultat! Og som vi sagde, Jetpack inkluderer også en masse andre nyttige funktioner, hvilket gør os temmelig sikre på, at du også betragter det som et af dine vigtige WordPress-plugins af en række andre grunde.
 • Hvad det koster: Den gratis plan er fin.
 • Hvor får man det: Via dit WordPress-dashboard (det samme som for Yoast SEO, se ovenfor). Læs derefter dette indlæg til hvordan man konfigurerer Jetpack sociale delingsknapper.

Med disse must-have plugins installeret og ude af vejen, er det nu tid til at tage sig af din blogs grundlæggende indstillinger.

Kapitel 5: Grundlæggende indstillinger for hver blog

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector