Coronavirus: 20+ WordPress Community Leaders deler deres kæmper, foranstaltninger og missioner i Pandemiens tid

Coronavirus: 20+ WordPress Community Leaders deler deres kæmper, foranstaltninger og missioner i Pandemiens tid

Coronavirus: 20+ WordPress Community Leaders deler deres kæmper, foranstaltninger og missioner i Pandemiens tid
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress bruges af millioner, og som Coronavirus cirkler verden, påvirker det WordPress-industrien generelt. I begyndelsen af ​​denne pandemi var jeg interesseret i at se, hvordan forskellige WordPress-enheder påvirkes, så jeg har nået ud til forretningsførere og uafhængige fagfolk i vores branche for at lære, hvad de gør for at holde tingene i gang.


Med alle de vanvittige sidste dage forventede jeg ikke mange svar. Til min overraskelse gjorde mange mennesker den ekstra indsats for at stoppe et øjeblik og dele deres tanker med resten af ​​os. Hver gang jeg fik svar, skyndte jeg mig at se, hvad folk går igennem, hvad deres kamp er, og hvordan de holder op i så uventede tidspunkter, at vi lever.

De ting, du vil læse, er meget forskellige, da folk gennemgår forskellige udfordringer. Nogle beskæftiger sig med justeringer til fjernbetjening. Andre finder ud af, hvordan man kan holde deres indkomst og støtte deres ansatte. Mange kæmper med fokus, mens de håndterer en uforudsigelig fremtid. Og de fleste ender på en positiv note og en følelse af håb og længsel efter samvær.

WordPress-communityledere vs coronavirus

Selv hvis hvert bidrag er anderledes, har de én ting til fælles – de er åbne. At vise svaghed i disse dage er et tegn på stor styrke. Dette beviser, hvad jeg først har lært om WordPress-samfundet: det hele kommer til at stole på hinanden og være autentiske.

Håber du får glæde af at læse disse vidunderlige mennesker, og at du finder den support, du har brug for.

WordPress-samfundet deler tanker om coronavirus-pandemien og de kommende udfordringer

 • James Farmer
 • Topher DeRosia
 • Matt Medeiros
 • Brian Jackson
 • Marieke van de Rakt
 • Matt Cromwell
 • Adi Spiac
 • Ryan Sullivan
 • Francesca Marano
 • Tom Zsomborgi
 • Ionut Neagu
 • Miriam Schwab
 • Akshat Choudhary
 • Ben Pines
 • Rahul Bansal
 • Vova Feldman
 • Tim Soulo
 • Puneet Sahalot
 • Adam Connell
 • Jean Galea
 • Oliver Dale
 • Barbara Saul

WordPress-communityledere

James Farmer

James Farmer

Incsub
Australien ����

Det er uundgåeligt, at i tider med global uro og usikkerhed vil folk være bange. Jeg er bange lige nu.

Faktisk har mange af os haft nogle temmelig vanskelige tider i de sidste par år, men taler for mig selv – og jeg håber til en grad for Incsub – det ligger i vores DNA at arbejde hårdt, passe på vores egne og sejre overfor modgang.

Og det er præcis, hvad vi planlægger at gøre i denne periode.

Vi har bygget vores virksomhed på det princip, at folks sundhed, familie og kære kommer før arbejde. Altid. Og da hele Incsub er vores familie, stræber vi efter at passe alle her, som vi ville gøre vores egen. Ikke bare nu, men altid.

En balance mellem arbejde / liv er noget, vi alle burde stræbe efter at opnå. Vi giver normalt 35 dages betalt orlov per år og opfordrer / insisterer på, at alle drager fordel af det (ferier er godt for kroppen & Sjælen!). Under denne krise giver vi også alle yderligere 20 betalte dage, hvis de har brug for det for at passe sig selv, deres familier og deres kære.

Og dette er ikke nyt for os. Når nogen i vores virksomhed oplever et tab eller har et medicinsk problem, gør vi det altid til et punkt at dække deres lønninger og hjælpe dem så meget vi kan. Når alt kommer til alt er arbejde den sidste ting, de skal have til at bekymre sig om i hårde tider.

Flere virksomheder har brug for dette. At stoppe med at se deres folk som tal og ‘bare’ personale. Og i stedet for at se dem som vigtige medlemmer af din familie. At gøre det gør, hvordan vi træffer beslutninger og fungerer i løbet af denne, og enhver anden krise (eller bare den daglige), virkelig ligetil.

Med hensyn til vores nye arbejdsliv var stort set alt vores team fjernt, før dette startede, så vi havde allerede et godt forspring med at håndtere isolering. Vi har allerede regelmæssige videomøder, opfordrer alle til at opbygge varige forhold og hjælpe med at afværge følelsen af ​​ensomhed, der ofte opstår med fjernarbejdere.

Og det samme gælder for mange af vores medlemmer! Det er ikke kun WordPress-support, vi leverer nu, men også følelsesmæssig støtte på et personligt niveau. Mange live chat-sessioner er gået ned i de sidste 30 dage med medlemmer, der ofte bare vil tale om, hvad der foregår i verden. Vi har det godt med det. Faktisk vil vi tilskynde det.

Og på den front er vi også en grundlæggende tilhænger af WP&OP og fortsætter med at være en løbende sponsor. De støtter & fremme positiv mental sundhed inden for WordPress-samfundet. Vi anbefaler dem til alle i Incsub (jeg har brugt dem), så de har en forretning uden for WPMU DEV, CampusPress eller Edublogs, hvis de har brug for.

Læser, hvis du kunne gøre med noget hjælp, kan du besøge webstedet, hvis du er på det niveau, der kræves for at underskrive kontroller i et eksternt fungerende firma, især i WP-rummet, beder jeg dig om at støtte dem.

Vi har altid ønsket at være mere end bare et andet firma-du-arbejdede for ™, dette vil aldrig stoppe, og den nuværende tid er faktisk en mulighed for os at være bedre til det.

Og derudover har jeg i lang tid tænkt, at vi kunne gøre med noget samarbejde i dette rum (WordPress) på linje med lønnet orlov, andre arbejdstagerrettigheder og naturligvis mental sundhedsstøtte til fjernarbejdere … især i en krisetid som vi står over for nu. Så måske, som en gruppe, er dette muligheden for at bringe sådan noget på plads.

Dit helbred, din familie og dine kære kommer før arbejde.

Hvis du gerne vil diskutere det mere, så fortæl mig det på [email protected] (min faktiske direkte e-mail, så vær venlig ikke fornærmet, hvis jeg tager et stykke tid at vende tilbage til dig).

Hold dig sikker og pas på hinanden.

Topher

Topher DeRosia

HeroPress
USA ����

Jeg kan godt huske den økonomiske afmatning i 2008 og årene der fulgte. Webudviklingsindustrien boomede såvel som e-handelsindustrien. Virksomheder, der blev i live, havde brug for billigere måder at kommunikere og henvendte sig til websteder på, og mange mennesker, der mistede deres job, startede deres egne virksomheder. Mange af disse mennesker havde brug for onlinebutikker, men indstillingerne var temmelig begrænsede i 2008.

Jeg formoder, at denne tid vil være den samme, som efterspørgslen går, skønt der naturligvis ikke er løfter.

Hvis du er i webudvikling, er der en række ting at overveje:

 • Du har sandsynligvis snart mere arbejde, end du ved, hvad du skal gøre med. Hold ikke det, del med andre devs, der ikke har nok. Kontrollere Forwardr til arbejdsmuligheder.
 • Hvis du kan, kan du prøve at skrive en kode, som du kan give væk, som vil hjælpe en lang række mennesker. Jeg laver en enkel plugin til virksomhedsfortegnelse til en ven, så hun kan liste alle de fysiske virksomheder i sit område, og hvad de tilbyder.
 • Udbrænd ikke. Fra 2008 arbejdede jeg 8 timer på mit dagjob og derefter 4-5 timer hver aften i 2 år. Til sidst afslutter jeg mit dagjob, så jeg kunne fokusere på fuld tid på det tilgængelige arbejde.
 • Du har muligvis mulighed for at tjene en masse penge under denne økonomiske afmatning. Dette kan være både godt og dårligt. Brug det med omhu. Spar nogle, betal ned noget gæld, og sæt dig selv i stand til at hjælpe andre mennesker, hvad enten det drejer sig om økonomisk eller blot følelsesmæssigt. Brug ikke denne mulighed, men brug den til at hjælpe folk.

Igen er alt dette baseret på erfaringer fra 10-12 år siden, og både internettet og økonomien er meget forskellige nu, så jeg har måske ret forkert. Men jeg tror, ​​vi vil vide det inden for den næste måned eller deromkring.

Matt Medeiros

Matt Medeiros

Matt rapport
USA ����

Jeg tror, ​​WordPress-specialister har en unik mulighed for at hjælpe traditionelle mursten og mørtelfirmaer med at forberede sig på onlineverdenen under denne krise. Der er stadig så mange ejere af små virksomheder, der ikke har et funktionelt websted eller midlerne til at oprette en. Kraften ved WordPress er den fleksibilitet, den tilbyder gennem tredjeparts plugins og temaer for hurtigt at få noget online, der faktisk kan hjælpe en ejer med det samme lige nu. Nu er det ikke tid til at snakke om det pixel-perfekte design eller hvilken skygge af blå konverterer bedst, men at aktivere e-handel eller online læringsmuligheder. Dette er noget, jeg har tilbudt gratis til mit lokalsamfund.

En anden mulighed er at lære nogen, hvordan man bygger eller "gennemføre" et solidt WordPress-sted til små virksomheder. Der vil være en stor arbejdsstyrke fordrevet fra disse tider, og vi kan hjælpe med at skabe ny karriere eller indkomstmulighed for andre. Jeg er en stor fortaler for den digitale arbejdstager med blå krave, og vi har brug for det nu mere end nogensinde.

Brian Jackson

Brian Jackson

ForgeMedia
USA ����

Jeg tror ikke, nogen af ​​os planlagde det, der kommer forår, vi ville være midt i en global pandemi. Jeg ved, at jeg ikke gjorde det. Med hensyn til vores forretninger vil det påvirke os alle (hvad enten det er positivt eller negativt) på et eller andet tidspunkt. Desværre har mange af os allerede set eller kendt nogen, der har oplevet ringvirkningerne.

Jeg ejer et annonceindtægtsbaseret sted i den glutenfri mad niche, og det har allerede taget et 40% hit i indtægter på grund af, at folk ikke længere søger efter den type indhold, jeg producerer. Det er ikke overraskende, da ingen er interesseret i at spise glutenfri under en pandemi. Denne samme type ting sker med tusinder, hvis ikke millioner af virksomheder og websteder over hele kloden.

Så hvad laver jeg ved det? For det første har jeg flyttet meget af mit fokus på andre projekter, der genererer mere indtægter i øjeblikket. Jeg har også genprioriteret mine opgaver til opgaver, som jeg ved, vil have direkte indflydelse på min indtjening i stedet for dem, der er trivielle ting, som bare er nødvendige for at få gjort.

Når det er sagt, hvis du er i en position, hvor du kan, anbefaler jeg ikke helt at ignorere ting, der er i en midlertidig dukkert. Hvorfor? Fordi tingene vil rebound. Det er bare et spørgsmål om tid. Ligesom aktier, ønsker du ikke at sælge, bare fordi tingene er nede. Du investerer fortsat eller holder ved med det; ting vil komme sig.

Hvis du allerede kæmper og er i krisetilstand (jeg har set mange), kan du drage fordel af forbindelserne i WordPress-samfundet. Vær ikke bange for at række ud og bede om hjælp. Nogle kan muligvis tilbyde dig hjælp eller endda arbejde.

Der er ingen perfekte løsninger i en situation som denne. Det bedste råd jeg kan give er at ikke besætte så meget på vækst, indtil dette er over. Foretag de handlinger, du skal straks for at sikre, at din virksomhed overlever.

Jeg har været en introvert hele mit liv, og for at være ærlig, havde jeg allerede øvet social distancering, før alt dette begyndte. For dem af jer, der er ekstroverede, anbefaler jeg dog at bruge teknologi som Zoom og Slack for at holde kontakten med dine venner og kolleger. Bare fordi du ikke kan socialisere personligt, betyder det ikke, at du ikke kan socialisere.

Uanset dine synspunkter eller tanker om COVID-19, opfordrer jeg kraftigt alle til at tage denne tid og øve sig på en ansvarlig social afstand. Mange af os har kære og ældre familiemedlemmer, der regner med at vi ikke hjælper med at sprede virussen. Vi er i dette sammen! Og jeg, for en, vil blive nedslidt og arbejde igennem dette hjemmefra (og på terrassen).

Marieke van de Rakt

Marieke van de Rakt

Yoast
Holland ����

Jeg er optimist. Mit glas er altid halvt fyldt. Så når nogen beder mig om at dele mine tanker om, hvordan virksomheder skal tackle denne nye kontekst, vil jeg fortælle dig en optimistisk historie. Jeg vil gerne understrege, at selvom jeg er optimistisk med hensyn til fremtiden, forstår jeg virkelig, hvilken frygtelig hård tid dette er for alle. For mig personligt er denne gang virkelig hård. Jeg har svært ved at arbejde med fjernarbejde, mens jeg underviser i mine fire børn. På samme tid er jeg bekymret for min far, der er immunsystem langt fra perfekt.

WordPress er elastisk

Der sker allerede en økonomisk recession. Dette vil påvirke virksomhederne. Folk har mindre penge at bruge. Bureauer har færre kunder eller kunder med mindre budgetter.

Stadig er folk nødt til at markedsføre deres produkter. De har brug for websteder. Det vil ikke ændre sig. Og sammenlignet med andre CMS-er, har WordPress fordelen ved at være rigtig billig, og på samme tid bruger disse store mærker som Disney og New Yorker det. WordPress vil være et godt alternativ for folk, der ikke ønsker at bruge store penge på deres hjemmeside, men alligevel ønsker at have et professionelt websted.

WordPress-økosystemet har været fjernt fra starten. Selvfølgelig vil vi savne at se hinanden på WordCamps, men vi vil være i stand til at holde WordPress i vækst og udvikling, selvom vi er i denne fjernlåsningssituation i et par måneder. Vores samfund og vores økosystem forbliver stabilt.

Yoast er elastisk

Hvad vores eget firma angår, er jeg også optimistisk. Vi oplever et mindre fald i salget, hvilket sandsynligvis skyldes COVID-19-pandemien. Vi er dog stadig rentable. Da vi startede Yoast i 2009, var den økonomiske situation heller ikke så god. Vi har formået at vokse -jevne i nedgangstider. Og jeg er sikker på, at vi fortsætter med at vokse, måske ikke så hurtigt, som vi ville have gjort, hvis denne pandemi ikke skete. Vores produkt er ikke så dyrt, og søgning er en gratis måde at tiltrække trafik (i modsætning til reklamer i Google). Du skal bare bruge lidt tid og kræfter for at gøre en god SEO. Men hvis folk har mindre penge at bruge, er de måske mere tilbøjelige til at lægge den tid.

Fortsæt!

Vi er nødt til at holde os sammen. Vi bygger WordPress sammen, og vi har brug for WordPress for at trives. Vær venlige over for hinanden. Hjælp hinanden. Invester i WordPress, promover WordPress. Jeg har lyst til i tider som disse er det vigtigt at hjælpe hinanden. På samme tid er det OK at fortsætte markedsføringen. Du skal sørge for, at din tone er korrekt, og at du ikke bør prøve at tjene på denne situation. Samtidig bør vi fortsætte med at udføre vores job. Vi vil fortsætte med at frigive seje nye funktioner i Yoast SEO, og vi vil fortsætte med at forbedre WordPress. Vi er nødt til at fortsætte …

Matt Cromwell

Matt Cromwell

GiveWP
USA ����

Hos GiveWP har vi set en øget interesse for online-donationer. Flere mennesker besøger vores site end nogensinde før, og flere mennesker begynder at bruge GiveWP og købe vores tilføjelser.

Mange nonprofitorganisationer var tidligere stærkt afhængige af personlige begivenheder til deres indsamling og ofte forsømte online giver. Tingene har ændret sig natten over i den forbindelse.

Da behovet er så presserende, føler vi en byrde af ansvaret for fortsat at yde værktøjer og teknisk support i topkvalitet til almennyttige organisationer. Vi har reduceret vores produkter kraftigt under denne krise for at hjælpe flere mennesker med at få de værktøjer, de har brug for hurtigt.

Adi Spiac

Adi Spiac

TranslatePress
Rumænien ����

At forudsige noget i disse udfordrende og hidtil usete tider er et skridt væk fra lunethed. Så jeg ser kun én mulighed: at forblive positiv og dyrke optimisme. Dette er bestemt ikke verdens ende, vi vil overvinde dette sammen og helt sikkert lære meget undervejs.

Som WordPress-virksomhedsejere skal vi være taknemmelige og indse, at vi er i en privilegeret position. Ikke alle kan gøre deres arbejde online. Ikke alle kan skifte til en fjernposition uden nogen ulemper. Så jeg mener, at dette privilegium også bør være ansvarlig for at hjælpe andre, der er mere påvirket.

Over ved Cozmoslabs, indtil dette tidspunkt brugte vi det samme kontor for hele holdet. Vi nød den "gnide albuer" slags ting, frokost-salaten, som vi alle hjalp til med at forberede, de daglige interaktioner, ansigt til ansigt-samtaler eller brainstorming af nye funktioner til TranslatePress.

Men de nylige begivenheder fik os til at overføre vores team til fuldstændig fjerntliggende. Og fordi vi havde de rigtige værktøjer på plads før, var der ikke meget friktion involveret i denne overgang.

Det er vigtigt at sikre, at hvert teammedlem har alle de værktøjer, han har brug for i sit fjerne arbejdsmiljø. Lige så vigtigt er det at tilskynde til aktiviteter, der ikke er arbejde blandt teammedlemmerne, især dem, der vides at have en positiv indflydelse på din mentale tilstand. Ting som at træne sport indendørs, meditere, læse, lære nye ting, gå et par minutter dagligt eller udsætte sig for sol.

Vi flyttede vores to ugentlige møder online og prøvede at holde dem korte, nyttige og relevante for alle. Vi fortsætter med at bruge Slack som vores vigtigste kommunikationskanal, hvilket gør det klart, at vi ikke bør forvente øjeblikkelige svar, og at hver enkelt er ansvarlig for at håndtere afbrydelser, der kan påvirke hans produktivitet.

Clickup er vores knudepunkt for at spore alt, hvad der sker i vores forretning og giver os et overblik over, hvad hver enkelt af os arbejder på, hvad der er gjort, og hvad der er næste.

Fjernarbejde er ikke en mulighed mere, så vi bør strømline alt forretningsmæssigt, og sørge for, at vores teams har alle de værktøjer, de har brug for til at arbejde komfortabelt, samtidig med at vi opmuntrer til aktiviteter, der ikke er arbejde, der reducerer angst og øger mental velvære.

Der er også mange ting, vi kan gøre for at hjælpe andre. Hvis du har et kontor, skal du fortsætte med at betale husleje, rengøringstjenester, udbydere, selvom bare en del af det. Hvis du planlagde at deltage i begivenheder (eller endda sponsoreret dem), der blev annulleret, skal du ikke bede om refusion – hvis du har råd til det. Spørg om kredit i stedet og brug det i fremtiden. De har bestemt brug for kontanterne nu. Du kan støtte lokale virksomheder som restauranter ved at bestille til hjem / levering eller blot donere til organisationer, der hjælper med at bekæmpe Covid-19. Mulighederne er ubegrænsede.

Ryan Sullivan

Ryan Sullivan

WP Site Care
USA ����

Hver gang jeg støder på usikkerhed i livet eller erhvervslivet, finder jeg det mest nyttige råd at være handlingsfulde skridt og retning, som jeg kan tage for at komme lidt videre ad gangen. Fortæl mig, hvad jeg skal gøre næste. David Allen taler om dette indgående i sin bog Getting Things Done og kalder det hans Next Action-princip.

Når vi gennemgår drastiske ændringer i liv og forretning og et stadigt skiftende virtuelt landskab, er det let at blive overvældet. Jeg vil råde dig til at tænke over, hvad du kan gøre næste. Hvis du føler dig overvældet af faldende salg eller en hidtil uset efterspørgsel, skal du ikke lade bølgen sluge dig.

Sagt på en anden måde, husk filmen Hvad med Bob? Bob følger Dr. Leo Marvins råd om at tage Babytrin overalt, hvor han går. Små bittesmå små trin. Bob fortolker det lidt mere bogstaveligt, end Dr. Marvin har til hensigt, men ærligt? Der er ikke noget galt med trinvis og bevidst fremgang. Fremskridt er fremskridt.

 • Bare bliv ved med at svømme
 • En dag ad gangen
 • Spis elefanten

Sagde Eli Doctor "Skrivning er som at køre en bil om natten. Du kan kun se så langt som dine forlygter, men du kan tage hele turen på den måde."

Det samme er tilfældet i din WordPress-forretning og den usikkerhed, der ligger foran os. Hvad kan du gøre i de næste fem minutter for at få tingene til at bevæge sig i en positiv retning? Gøre det. Så gør den næste ting. Du har dette.

Francesca Marano

Francesca Marano

SiteGround
Italien ����

Hvilken tid vi lever! Jeg tror ikke nogen af ​​os, fra Boomers til Millennials, nogensinde har tænkt på at skulle genoverveje vores liv og forretninger på grund af en pandemi.

SiteGround har en stærk kontorkultur, med en lang tradition for at komme sammen på arbejdspladsen og uden for arbejdet, så da vi i begyndelsen af ​​marts skiftede til en fuldt distribueret arbejdsmodel for at holde vores team sikkert mod spredningen af ​​virussen, var det en udfordring for os alle. Der er et par ting, vi gjorde for at holde moralen høj og forblive engageret endnu fjernt.

Først sammensatte vores brand manager, Dima Peteva, en fjernbetjeningsguide, som vi besluttede at gøre del det i vores blog da vi tror, ​​det kan være nyttigt for andre virksomheder, der står over for en lignende overgang. Vi startede en ny Facebook-gruppe, kun til medarbejdere, hvor vi kan holde kontakten med mere personlige emner: lige i den sidste uge offentliggjorde vi vores hobbyer, lette opskrifter, produktivitet, når du har børn derhjemme. Vi startede en Get Fit Challenge med live pilates streaming-klasser og andre “udfordringer”, så vi kan dele fælles interesser og holde os sunde, mens vi er isoleret. Vi organiserede spilklubber og forudbetalte konti på forskellige platforme, så vi kan fortsætte med at spille kort, brætspil, Counter Strike og andre sammen. Og der kommer flere ting ugentligt.

Ligeledes tager vi af vores klienter. Siden begyndelsen af ​​pandemien har vi set en stigning i de nye klienter, som vi tror skyldes, at flere og flere mennesker går online, mens de bliver hjemme. Nu ser de ud til at have tid til at starte det websted, de altid har ønsket. Så hvad vi besluttede at hjælpe dem yderligere – og vi nedsatte yderligere vores priser, så de får prøve det næsten uden omkostninger. Vi fortsætter også med at generere nyttigt indhold, da vi samlet har en masse know-how værd at dele og nu ser ud til at være det rigtige tidspunkt at distribuere, da klienter har tid til at læse det. Du kan tjekke vores blog for de seneste indlæg.

For så vidt WordPress-samfundet går, tror jeg, det er det ultimative eksempel på modstandsdygtighed og generøsitet: begivenheder flyttede fra personligt til online med vejledning fra Community Team, og WordPress 5.4 blev frigivet ved hjælp af over 500 frivillige på slutningen af ​​marts. Alle giver stadig uselvisk, folk møder op til online-chats og endda Meetups, der ikke var mødt på et stykke tid, fandt, at det at organisere en lige nu var en god måde at oprette forbindelse igen.

Bidragsydere tager mere alvorligt end nogensinde ansvaret for at fremstille det mest anvendte CMS i verden, så der er en masse positiv energi omkring at bidrage lige nu: hvis du vil starte, det er nu!

Jeg tror, ​​vi faser ind i en ny normal: mere fjernarbejde, flere virksomheder vil distribueres, børn og teenagere bliver vant til online-læring temmelig hurtigt, og jeg er optimist. Jeg tror, ​​at vi kommer ud af dette ændrede til det bedre: mere organiseret, mere tålmodig og forståelse over for hinanden og med en højere følelse af solidaritet. I professionelle og personlige forhold.

Tom Zsomborgi

Tom Zsomborgi

Kinsta
Ungarn ����

Håber du, din familie og Codeinwp-teamet er sikkert og godt! Ja, de sidste par uger er chokerende og noget, som verden ikke har set på et stykke tid, begrænsninger og forfærdelige nyheder over hele kloden. Virksomheder er hårdt ramt, millioner mister deres job, og dette er bare begyndelsen.

Selvom jeg ikke er nogen ekspert, og jeg ikke vil handle smart eller nogen, der ved, hvad der vil ske – ingen ved på dette tidspunkt TBH – men jeg har et par tip, der kan hjælpe eller læserne, virksomhedsejere og ledere kunne overveje.

Jeg vil anbefale dig ikke at få panik og være rolig, så du kan tage den rigtige forretningsafgørelse.

Hold, der arbejder eksternt for første gang, vil have nogle travle dage, men jeg tror, ​​at efter et par uger vil de være i stand til at komme på hastighed og starte en ny daglig rutine for at være produktive. Og hvordan ved, det kan vise sig, at det at arbejde fjernt slet ikke er så slemt! Der er masser af nyttige tutorials, tip, videoer og værktøjer til rådighed for fjernarbejdere, de skal bare søge efter det og begynde at bruge dem!

Hvis dine behov hurtigt er til rådighed, kan rabatter muligvis være en god løsning, men bestemt ikke en god langsigtet strategi. Benji Hyam opsummerede dette i en Twitter-tråd temmelig godt, og jeg er 100% enig med ham.

Marketing er temmelig udfordrende i øjeblikket. Marketingbudgetter forsvandt for de fleste virksomheder eller er reduceret drastisk. Men dette betyder også en mulighed for dem, der stadig kan bruge nogle penge på at uddanne kunder og fortsætte med at opbygge et forhold til dem sammen med at styrke deres brand. Dave Gerhardt er en meget smart marketingmedarbejder (hjalp Drift i årevis) opsummerede dette i en Twitter-tråd. Jeg kan kun anbefale hans råd, hvis du har penge at bruge, bruge dem på markedsføring og ikke bremse, du vil se 10x tilbage i det lange løb.

Medierne er nu fulde af dårlige nyheder, og det kan være meget frustrerende, mange mennesker er ængstelige og stressede. For at finde en vis positivitet har vi en #theresgoodintheworld Slack-kanal, hvor alle de gode ting er velkomne, startende fra de gode nyheder, søde babyfotos eller din kat gør fjollede ting! Vi har også en #kinsta_is_good kanal, hvor vi deler positive anmeldelser og meddelelser fra vores kunder. Dette lyser op hver dag, hver gang vi ser en ny besked der!

Under denne isolering er det også svært at opretholde dit sociale liv. Men vores team kom med en fremragende idé! Det er så enkelt, men stadig meget magtfuldt. Det hedder "Mød og tag en kop kaffe med dit teammedlem ☕" Du har et Zoom- eller Slack-opkald med dit teammedlem, og du drikker en virtuel kaffe �� Du har en go-as-you-please 15-20 minutters samtale om noget, arbejde eller ikke arbejdsrelateret, hobbyer, tip, bøger, film uanset hvad. Jeg vil anbefale dig at gennemføre denne type møde mellem dine kolleger!

Ionut Neagu

Ionut Neagu

ThemeIsle
Rumænien ����

WordPress-pladsen og "online indhold" er sandsynligvis i en bedre position end 90% af andre industrier. Vi kan alle arbejde hjemmefra og bevare næsten det samme niveau af produktivitet. Nogle virksomheder vil måske endda vokse under denne krise, så længe de formår at tilpasse sig de voksende behov hos offentligheden (link).

Det er selvfølgelig det bedst mulige scenario for WordPress-rummet, og der er bogstaveligt talt ingen sikkerhed, at tingene spiller sådan ud i praksis.

Det sagt, lige så vigtigt, eller måske endnu mere, er at tænke på worst-case-scenariet og handle som om det er lige så sandsynligt at ske – selvom chancen måske er meget lille. Ting som kollaps i sundhedsvæsenet, virusmutationer, endnu mere alvorlige økonomiske underganger er alt, hvad vi skal tænke på, og fortsat finde måder til at mindske risikoen.

Den gode nyhed, tror jeg, er, at nogle gange er den personlige indsats, der er nødvendig for at bidrage og hjælpe med at forhindre sådanne situationer, virkelig rigtig lille. Som i dag er det bare at være hjemme nok. Når det værste tilfælde er forsvinden, bør man ikke skånes for at forhindre det. Vi som samfund, forretningsfolk, kan ikke tage denne type a "forsvindende potentiale" risikere for mange gange (mere om denne idé her).

Tænk på det på denne måde; hvis der er 1% chance for, at vi forsvinder på grund af en eller anden begivenhed, og vi tager denne risiko 100 gange i træk, vil vi tabe. Det kan tage os ti, 100 eller 1000 år, men alligevel.

��️ Hvis du leder efter måder, hvorpå eksternt arbejde kan fungere effektivt for din virksomhed, kan du tjekke disse indgående ressourcer:

 • Sådan arbejder du hjemmefra (og forbliver fornuftig)
 • Sådan forbliver du fokuseret, når du arbejder fjernt
 • Bedste Time Tracker-software sammenlignet
 • Sammenlignet bedste webinar-software
 • 15+ Fremragende produktivitetsværktøjer

Miriam Schwab

Miriam Schwab

Strattic
Israel ����

Hos Strattic havde vi allerede en semi-fjern kultur før Coronavirus tvang os alle til at arbejde hjemmefra. Derfor var overgangen for os på mange måder relativt glat, og vi har fundet ud af, at nogle aspekter af vores arbejdsgang og kommunikation endda er forbedret.

På samme tid er der mange udfordringer mellem at arbejde med børnene derhjemme, at være optimistiske overfor det ukendte og at bevare virksomhedskulturen langvejs. I denne video taler jeg om noget af det, vi har lært, siden jeg kom helt fjernt på Strattic.

Mere af Miriams perspektiv i hendes video:

Akshat Choudhary

Akshat Choudhary

BlogVault
Indien ����

Virkningen af ​​Covid-19 er allerede enorm, men i løbet af de næste par måneder, når støvet er afgjort, ville den samlede skade have været hidtil uset. WordPress er ekstremt populært blandt SMB’er, og dette segment er blevet decimeret i de sidste par uger på grund af pandemien. Mens de vil komme sig, bør vi alle støtte os for, at dette falder ned. Alle virksomheder vil reducere omkostningerne overalt, og vores samfund vil blive påvirket. Men der vil også være en mulighed – lukningen af ​​fysiske butikker har været et skud i armen for e-handel. Det vil være naturligt for alle virksomheder at investere yderligere i deres online tilstedeværelse. Vores samfund er godt positioneret til at hjælpe dem i denne overgang.

Hos BlogVault fokuserer vi på at yde effektiv 24/7 support mere end noget andet. Vores hele team arbejder nu hjemmefra (ingen offentlige områder) for at gøre deres bedste for selvopbevaring. Vi arbejder med fuld damp for at fortsætte med at forbedre vores produkt og lancerer spændende nye funktioner i de næste par uger. Vi tilbyder også vores produkt gratis i 3 måneder til skoler, nonprofitorganisationer og direkte responshold i et forsøg på at bekæmpe hans pandemi sammen. Vi er i dette sammen!

Ben Pines

Ben Pines

Elementor
Israel ����

At oprette den rigtige forretnings- og markedsføringsstrategi i lyset af COVID-19 er ingen let opgave. Webskabere skal adressere det alvorligt og bruge en betydelig tid hver dag til at tænke over det, skrive om det og tale med andre kolleger om det.

Det er svært at forstå de økonomiske konsekvenser, og det er derfor, jeg tror, ​​at en forenklet og relevant version af, hvad der skete, kan hjælpe:

Da SMB’er lider tab, er det mindre tilbøjelige til at investere i deres site. Marketingfolk, designere og udviklere, der leverer digitale tjenester, er allerede begyndt at bemærke et fald i erhvervslivet, da mange har kommenteret vores Facebook-gruppe.

Nogle webskabere har tilpasset sig situationen. De har justeret deres tjenester for at imødekomme relevante tjenester og produkter, der er vokset i efterspørgsel. Jeg skrev om det på Elementor-blog, og det gjorde han også Rand Fiskin.

Så hvad kan webskabere gøre?

 • Byg et onlinekursus og lær nogle af deres færdigheder. Mange søger at lære og forbruge indhold i disse dage.
 • Fokuser arbejde på relevante WordPress-websteder. Overfør mursten og mørtelbutikker til online WC-butikker. Byg websteder til sundhedsrelaterede virksomheder. Opret en YouTube-kanal. Udvikle medlemswebsteder.
 • Brug fritiden på at udvikle nye færdigheder og finpudse dem, du allerede har.
 • Overfør dit arbejde til WFH (arbejde hjemmefra). Dette betyder mere fokus på dine forslag, da du ikke kommer til at møde dine klienter ansigt til ansigt. Dette betyder også bygningsprocesser til forbindelse med dine klienter via video.

Der er mange andre måder, webskabere skal tilpasse sig til situationen. De er bare nødt til at forstå den aktuelle situation og ændre deres strategi i overensstemmelse hermed.

Rahul Bansal

Rahul Bansal

rtCamp
Indien ����

Vi har set et par aftaler i den afsluttende fase, der foregår på ubestemt tid i de sidste par uger på grund af COVID-19. Så vi forventer et fald i vores agenturomsætning. Som en gældsfri og kontant positiv forretning kan vi modstå virkningen uden at påvirke vores team. Som fjernt leverer teamet allerede eksisterende projekter uden forsinkelse.

Bare for at spille sikkert – da det stadig kan blive værre herfra – har vi bremset ny ansættelse i en måned. For folk, der allerede er ansat og venter på at blive medlem, har vi sendt e-mails, der forsikrer dem om, at deres ansættelsesmulighed ikke vil blive berørt.

Vova Feldman

Vova Feldman

Freemius
USA ����

Som et distribueret team er vi på Freemius allerede vant til at arbejde fra vores hjemmekontorer. De fleste af vores salgspartnere er indie-plugin & temaudviklere eller mindre distribuerede teams, der også arbejder hjemmefra. Så heldigvis har aktuelle begivenheder næsten ingen indflydelse på vores daglige drift.

Fra mit kendskab til WordPress-samfundet føler jeg også, at vi alle er i meget bedre form end mange andre økosystemer. De fleste af os er teknisk-kyndige, komfortable med onlineverdenen og distribueret arbejde og hørt om Zoom før pandemien ��

Når det er sagt, ser vi allerede et par vertikaler blive ramt af COVID-19-situationen mere end andre, især plugins & temaer rettet mod begivenheder og turisme / rejse. Uanset et ~ 10% fald i salgsvolumen i februar ser det ud til, at plugin- og temasalg vokser støt.

I disse udfordrende tider kan jeg ikke understrege nok vigtigheden af ​​at gå over til et abonnement-først, SaaS-lignende forretning. Mens COVID-19 har en hidtil uset global økonomisk indflydelse, som det er umuligt at ignorere, har vi allerede været vidne til, hvordan ændringer i mindre skala, som opdateringer i Google-algoritmer, kan "dræbe" virksomheder. For at hjælpe flere plugin- og temabutikker deltage i abonnementsøkonomien og opbygge bæredygtig & elastiske virksomheder, vi i Freemius starter en ny fond, som vi annoncerer på vores blog meget snart.

Selvom vi generelt ikke kan forudsige fremtiden, tror vi faktisk, at situationen vil skabe flere penge ind i vores branche, da virksomhederne bliver presset til at indføre digital-first-praksis. Derudover vil folk, der har mistet deres job og nu sidder hjemme, være på udkig efter alternative indkomstkilder online. Samlet set vil det føre til flere websteder og mere plugin & tema køb.

Vi er allerede vidne til en stigning på ~ 25% i registreringer af nye udviklere. Udviklere er på udkig efter yderligere indtægtsstrømme, og Freemius er en overbevisende løsning for dem at komme på markedet hurtigt og billigt.

Så generelt er vi ganske optimistiske. Jeg vil benytte denne lejlighed til at ønske alle mine WordPress-venner let karantæne. Bliv hjemme, sund og sikker! Jeg håber at se dig i WordCamp EU / US 2021, spise drinks, grine og tale om hvor vanvittigt 2020 var.

Tim Soulo

Tim Soulo

Ahrefs
Singapore ����

Her hos Ahrefs ser vi tydeligt flere og flere kunder annullere deres konti, fordi deres forretning har lidt (tab af webstedstrafik, tab af klienter osv.), Og de ser derfor ud til at reducere deres udgifter for at holde deres forretning flydende. Så vores egen virksomhed har allerede lidt under situationen.

Men trods det faktum, at vores forretning blev ramt, ønskede vi stadig at støtte vores kunder, og vores administrerende direktør og grundlægger Dmitry Gerasimenko har besluttet at tilbyde alle Ahrefs-kunder på lavere abonnementsplaner (og det er mere end 2/3 af alle vores betalende kunder) en gratis kontoudvidelse uden spørgsmål.

Rekvisitter til @ahrefs for at give liteabonnenter et gratis månedligt abonnement i disse hårde tider – jeg er sikker på, at masser af små virksomheder og konsulenter er meget taknemmelige for jer alle lige nu. pic.twitter.com/0HLRpHocG7

– Daily UX Writing (@dailyuxwriting) 27. marts 2020

Så alt i alt forsøger vi at støtte vores kunder efter bedste evne, og vi har set mange virksomheder i MarTech-branchen gøre det samme.

Puneet Sahalot

Puneet Sahalot

IdeaBox-oprettelser
Indien ����

COVID-19 har været et stort tilbageslag for mange af os i WordPress-samfundet. Fra annullering af WordCamp Asia efterfulgt af WordCamp Europe og flere andre WordCamps. Udbruddet har påvirket os alle.

Svære tider som disse hjælper os med at tænke over vores tilgang til verden ikke kun ud fra det forretningsmæssige perspektiv, men også som en del af samfundet, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Efter dette udbrud sendte vi en e-mail til vores kunder for at tjekke ind, hvis de har det godt, hvis der er noget, vi kan hjælpe dem med. Vi blev overvældede af de svar, vi modtog, og lærte meget om, hvordan familier og virksomheder modsætter sig denne situation.

Jeg tror, ​​at vi alle er afhængige af hinanden for at fortsætte forretningen. Det er ikke kun begrænset til vores kunder eller team. Det er en komplet kæde, der skal forblive funktionel. For f.eks. mange af vores kunder bygger WordPress-websteder til små virksomheder, flere af dem leverer månedlige plejeplaner, SEO-pakker osv. De fleste af disse virksomheder arbejdede med mursten og mørtelfirmaer, der var stoppet. Så til sidst påvirkede det vores kunder, deres forretning og vores også.

Som virksomhed eller organisation kan vi forberede os til sådanne begivenheder, så vi kan forblive flydende, funktionelle og minimere virkningen så meget som muligt. Her er nogle forslag:

 1. Bliv organiseret: Den første og vigtigste ting, der kan løse en masse problemer, er at forblive organiseret. Brug af de rigtige værktøjer til kommunikation, projektstyring, påmindelser osv. Kan hjælpe dig med at arbejde hvor som helst og når som helst.
 2. Prøv at opretholde et distribueret team: Ikke alles forretning har muligvis brug for dette, men det er godt at have et distribueret team eller et helt fjernteam. Selv når du kun er et par mennesker, der arbejder fra et kontor, er det en god ide at give folk mulighed for at arbejde hjemmefra.
 3. Gem og invester: Spar et anstændigt indkomstbeløb for at forberede dig til regnvejrsdage. Ikke kun dig selv, men også for din virksomhed. Det kan være vanskeligt for mange virksomheder at holde sig flydende i sådanne situationer, hvor der ikke er nogen eller meget lidt indtægt. Så alle, der er en del af virksomheden, bliver påvirket, og folk mister deres job. Dette er, når ringe besparelser for virksomheden kan hjælpe dig med at fortsætte uden at påvirke livet for dem, der er forbundet med virksomheden på negative måder.
 4. diversificere: Diversificer din virksomhed med hensyn til produkter, tjenester eller klienter, hvad der er muligt for dig. Ikke enhver virksomhed kan tilbyde en bred vifte af tjenester, nogle er specialiserede i et par ting. Sådanne virksomheder kan have nogle sjove projekter, der kan give lidt ekstra indkomst eller have kunder forskellige steder. Så ligesom dit distribuerede team kan det at have en distribueret klientbase hjælpe dig med at opretholde.
 5. Fortsæt med at lære: Dette er en af ​​de ting, som virksomheder går glip af. Læringsstien når ofte en blindgyde med en stigende arbejdsbyrde. Dette fungerer som en barriere for diversificering og vækst. Så invester i at træne dig selv, dine holdkammerater, så de hjælper dem med at lære og tilegne sig nye færdigheder.
 6. Opret forhold: Etablere et stærkt forhold og tillid blandt dine holdkammerater og kunder. Dette vil hjælpe dig med at drive din virksomhed glat, især i så vanskelige tider.

Dette er de ting, der har hjulpet os, vores forretning gennem disse vanskelige tider. På trods af at vi er under lockdown, har vores team været i stand til at arbejde hjemmefra effektivt.

Adam Conell

Adam Connell

BloggingWizard
UK ����

Heldigvis har min virksomhed først ikke set meget forstyrrelse med hensyn til, hvordan vi arbejder. Trafik og indtægter er dog faldet siden udbruddet startede.

Vi er klar til at køre 100% fjernbetjening uden problemer, og teamet er vant til at arbejde eksternt, så den sociale distancering er noget forretning som normalt.

Som et resultat behøvede vi ikke at implementere nye systemer eller processer i vores forretning.

Hvis det er nyttigt, her er vores indholdsudgivelse tech stack:

 1. Google Drev – Størstedelen af ​​vores forretningsfiler gemmes her. Det er praktisk, fordi det er let at dele med alle, der har en Google-konto, og du kan overvåge filændringer osv.
 2. Notion.so – Dette er vores go-to værktøj til projektstyring. Fra vores SOP’er og interne læringsressourcer til vores redaktionelle kalendere & planlægning arbejde. Det, der er rart, er, at trækket & drop natur af platformen tilladt os at skabe noget, der passer til, hvordan vi ønsker at arbejde. Underretninger er indbygget, og det er især godt for teams.
 3. Google Dokumenter – Google Dokumenter integreres direkte med Google Drev, hvilket gør det især nemt at samarbejde og opbevare filer, hvor de har brug for. Den bedste del? Det er helt gratis for alle at bruge.
 4. Meddelelse – Kommunikation i realtid har aldrig været for nødvendig i min virksomhed, så e-mail-kommunikation har fungeret fint indtil videre. I betragtning af den ekstra sociale afstand kan vi overveje at flytte til Slack snart.
 5. LastPass – Vi bruger en masse forskellige værktøjer. Et regneark med login kan fungere, men det er ikke særlig sikkert. LastPass er en god løsning på dette.

Nu er det vanskeligt at se, hvordan tingene spiller ud på lang sigt, men uanset hvad der sker – vi kommer igennem det. Uanset hvad er vi nødt til at forblive rolige og støtte hinanden så meget som vi kan.

På et personligt plan forsøger jeg at holde mig informeret, mens jeg distancerer mig fra mainstream medier så meget som muligt. Mainstream-medier har en slags en skyggeeffekt. For eksempel: De fleste mennesker begyndte ikke at købe panik, før det blev diskuteret i nyhederne.

Lad os være gode over for hinanden og forblive i sikkerhed.

Jean Galea

Jean Galea

JeanGalea.com
Spanien ����

Dette uddrag kommer fra Jean’s post om emnet Coronavirus, og hvordan det påvirker os:

Den vigtigste afhentning af alt, hvad der sker, efter min mening, ville være dette: Gå ikke i panik, men hold heller ikke dit hoved i jorden som en struds.

Hvis du har lyst til, at hele verden slutter, og alt hvad du ser omkring dig er panik, inviterer jeg dig til at se på fakta. Sluk for dit tv, afslutte Facebook og Twitter, og tænk over. Du kan ikke stole på medierne til at give dig pålidelige oplysninger, fordi deres job er at sælge reklame. Til det har de brug for mere og mere trafik, og frygt og panik er driverne for den trafik. Lær at forstå, hvad folks incitamenter er.

Der er ingen plads til panik. Der er nogle svære tider fremover, men hvis alle gør sit arbejde og forsøger at tilpasse sig den nye virkelighed, vil vi komme ud af dette hurtigere og være tilbage til det normale.

Oliver Dale

Oliver Dale

MoneyCheck
UK ����

Siden starten af ​​Coronavirus-krisen har vi set trafikken falde på nogle af vores websteder og en uptick på andre. Vi går ind i usikre tider og en gang i livet for de fleste mennesker på planeten lige nu. Vi er heldige, at vores team allerede er helt fjernt, så vi er i stand til at fortsætte som sædvanligt i øjeblikket. Som virksomhedsejer har det været mit job at kommunikere og forsikre vores personale om, at forretningen fortsætter som normalt. Vi har tilbudt yderligere hjælp til alle, der har brug for det, og stillet al den ekstra software til rådighed, som vores team muligvis har brug for.

Det er en skam at se fortjeneste på nogle områder som nu, hvor vi alle sammen skal samles for at få os gennem denne begivenhed. Jeg tror virkelig på den menneskelige ånds styrke og tror, ​​at menneskeheden vil komme ud på den anden side af denne stærkere. Jeg tror også, at denne krise vil ændre ting til det bedre i sidste ende, og vi vil se flere virksomheder indse, at fjernarbejde er en levedygtig mulighed, da folk vil bruge mindre tid på at pendle, hvilket giver dem mulighed for at tilbringe længere tid med familie og venner.

Barbara Saul

Barbara Saul

WP&OP
UK ����

Hvilken tid dette er! Og vi hos WP&UP, er taknemmelige for at være her for at støtte mennesker inden for og uden for WordPress-samfundet. Så mange flere af os er nødt til at arbejde eksternt, pludselig, og dette kan være et ret chok for ikke kun dem, men dem, der allerede er hjemme. Vi er alle nødt til at finde en ny måde at arbejde og styre denne balance mellem arbejde og liv fra samme sted.

WP&UP har oplevet en betydelig stigning i støtteanmodninger i de sidste par uger, hvor peer-støtte også vokser inden for samfundet. Vi er åbne for jer alle – vær med os via wpandup.org/join. Hver uge afholder vi en #OpenChat, på fredage kl. 15:00 UTC, og dette er allerede blevet hilst velkommen og resulteret i, at det stigende antal deltagere jublede og følte sig mindre isoleret. Det er det, vi er her for, og for at yde så meget support, som vi kan, hvad enten det er direkte med mennesker eller gennem nyttigt indhold på webstedet.

Noget, jeg personligt har elsket, er samfundsånd, online og offline (men praktisk talt – Facebook, Next Door og lignende) – med lokale samfund, der mødes for at støtte hinanden, og online-samfund vokser i ånd og åbenhed. Det kan være, at min kærlighed til samfundet gør det muligt for mig at se dette, men jeg håber, at denne ånd fortsætter ud over den aktuelle situation. Jeg tror, ​​det vil, og det er noget meget positivt at komme fra denne forfærdelige tid.

Jeg er taknemmelig for, at alle snor sig sammen og deler deres tanker i så travle tider. Jeg har også empati med dem, der ikke kunne deltage i denne roundup, mens jeg kæmper for at følge med. Dage går utrolig hurtigt, når man skal administrere både familie og arbejde på samme tid – og fra det samme sted.

Alt andet, som er til side, er disse tanker et bevis på, at vores samfund er stærkt og til sidst også dette vil passere! Hvordan ser vi senere på vores beslutninger i dag? Hvad ville vi da have lært, at vi ikke kan forstå nu? Selv hvis effekterne endnu ikke er helt forventet, som en del af den globale økonomi, vil WordPress også lide og ændre sig. Kun tiden viser, hvordan.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Top 50+ blogs om WordPress og deres bedste indlæg
 • Sammenligning af web-hosting-diagram: 10+ Bedste web-hosting-tjenester og deres bedste tilbud afmystificeret
 • Cory Miller Interview – Reflektioner over WordPress og Gutenberg, nødvendigheden af ​​mental sundhedsbevidsthed og coaching

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector