Black Friday, #WCUS Word of State, WordPress 5.3, bbPress ��️ December 2019 WordPress News w / CodeinWP

Black Friday, #WCUS Word of State, WordPress 5.3, bbPress ��️ December 2019 WordPress News w / CodeinWP

Black Friday, #WCUS Word of State, WordPress 5.3, bbPress ��️ December 2019 WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Dette er december 2019-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej venner! Dette er årets sidste skub, den sidste WordPress-nyhed, du læser i 2019. Jeg ved ikke om dig, men hvis jeg skulle vælge en superhelt til at beskrive de sidste 12 måneder, ville det være Flash. Alt skete så utroligt hurtigt, at det er lidt skræmmende.

I det hele taget, her er vi, der sammensætter de sejeste historier og links til WordPress-nyhedsrundringen i december 2019, som jeg håber du finder interessante og nyttige. I dagens indlæg læser du om Black Friday (vi har hot deals til dig), Matt’s ‘State of the Word’, en ny WordPress-udgivelse, returnering af bbPress, Google og meget flere gode artikler.

Så indhent alle WordPress-nyheder fra den sidste måned, så ser vi dig tilbage i 2020.

Vi ønsker dig heldig ferie og fantastiske gaver!

Black Friday, #WCUS Word of State, WordPress 5.3, bbPress ��️ December 2019 WordPress News w / CodeinWP

December 2019 WordPress Nyheder med CodeinWP

15+ af de bedste WordPress Black Friday og Cyber ​​Monday tilbud i 2019

Men inden du får jul, er der en anden ferie, du ikke bør gå glip af. Til Black Friday og Cyber ​​Monday, har vi samlet en super liste over de bedste tilbud, der tilbydes af berømte WordPress-virksomheder og -mærker, så her er din chance for at få dine foretrukne værktøjer og tjenester på det billige.

I dette indlæg finder du attraktive rabatter til hosting, Elementor, top WordPress-temaer, plugins, bundter med kits og skabeloner, marketingværktøjer og mere. Gå videre og køb, indtil tilbudene udløber (nogle har endda begrænsede pladser)!

WordPress Black Friday tilbud 2019 - CodeinWP

Matt Mullenweg’s State of the Word, 2019

Årets øjeblik? Mange mennesker betragter det som det. Eller i det mindste er det den mest forventede tale. Det er selvfølgelig Matt Mullenweg "Ordets tilstand", som altid finder sted på WordCamp US, i slutningen af ​​hvert år. Hvis du ikke var der, er her takeaways:

 • En oversigt over tidligere begivenheder, fra frigivelsen af ​​WordPress 5.0 til nu. Shout-out til WordCamps, meetups og andre gode initiativer.
 • WordPress-samfundets lidenskab for deres arbejde blev vist gennem en dokumentarfilm hvor 37 mennesker besvarer væsentlige spørgsmål.
 • Året for blokredaktøren. En oversigt over, hvordan Gutenberg udviklede sig til dette punkt, inklusive den generelle afvisning, som den modtog fra brugerne.
 • De næste trin for blokeditoren, der dækker dens fire faser: lettere redigering, tilpasning, samarbejde og flersproget funktion.
 • Den sædvanlige Q&En session efter talen.

Og det, venner, indpakker endnu en sæson med WordPress. Det næste WCUS forbliver i St. Louis, men for første gang i historien finder det sted midt i ugen (starter med tirsdag) og ikke i weekenden mere.

WordPress 5.3 "Kirk"

Efter tolv uger undervejs er WordPress 5.3 ude og det er den sidste store udgivelse i 2019. Udviklingsteamet er glade for at høre din feedback, som du kan forlade ved at kommentere dette stolpe.

Hvad er nyt i WordPress 5.3? Integrationen af ​​Twenty Twenty standardtema, forbedringer i blokeditoren, udviklingsrelaterede ændringer, forbedringer af Site Health og andre UI-justeringer.

December 2019 WordPress News - WordPress 5.3 Kirk

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • December 2017 Tegneserier m / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressTemas #WebDesign
 • December 2018 Tegneserier m / CodeinWP … #SocialMedia #Venner #Freelancere
 • Februar 2019 Tegneserier m / CodeinWP … #Utviklere #Bebugging #WebDesign

bbPress 2.6 ud i december 2019 WordPress nyhedsrundup

bbPress 2.6 – Bedre fantastisk end aldrig

Kan du tro, at det er gået seks år, siden vi sidst havde en større udgivelse til bbPress? Nå, vi er nu vidne til dets tilbagevenden fra asken! bbPress er tilbage med version 2.6, der bringer nye funktioner som moderering per forum, nye platforme til at importere forumindhold fra og et Engagements API.

Hvorfor den lange ventetid? John James Jacoby, en af ​​hovedudviklerne, sagde, at der ikke var meget feedback på 2.6-beta, som de frigav i 2017, og Jacoby var også ved at krydse en periode med overgang til et nyt job. Så projektet blev tilbageholdt et stykke tid. Seks år siden den forrige større udgivelse, blev de devs genforenet for at frigive bbPress 2.6.

Google lancerer Site Kit-plugin til indsigt i WordPress-websteder

Google arbejder på at konsolidere sit forhold til WordPress. I denne retning frigav holdet Site Kit-plugin beregnet til at give ejere af websider indsigt og oplysninger om, hvordan folk bruger deres websteder. Plugin integrerer kendte Google-produkter som Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights og mere.

Site Kit er dybest set den alt-i-en og hurtig løsning til WordPress-analyse, så du behøver ikke at installere og opsætte alle værktøjer separat. Statistikker og indsigter leveres alle direkte til dit dashboard gratis.


Site Kit af Google Site Kit af Google

Forfatter (e): Google

Nuværende version: 1.8.1

Sidst opdateret: 20. maj 2020

google-site-kit.1.8.1.zip


78% Vurderinger


400.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Gode ​​artikler fra omkring internettet

En ny måde at tjene penge på WordPress.com

Hvis du bruger WordPress.com til din blog, kan du nu implementere tilbagevendende betalinger på en hvilken som helst side på dit websted for at tjene penge til dit indhold (hvis du er en betalende WordPress.com-kunde, det er). Der er en måde at gøre det på selvhostede WordPress, men du skal have Jetpack installeret.

Årlig undersøgelse i 2019

Hvis du vil give din mening om, hvordan WordPress kan forbedres i fremtiden, eller hvordan din oplevelse var med platformen i det forløbne år, kan du gennemføre den årlige undersøgelse i 2019 og hjælpe devs med at gøre WordPress bedre.

BoldGrid går sammen med kræfter med W3 Edge, erhverver W3 Total Cache-plugin

Det populære W3 Total Cache-plugin er nu en del af BoldGrid-teamet, efter at sidstnævnte gik sammen med W3 Edge, producenterne af plugin. Værktøjets forfatter, Frederick Townes, sammen med det fulde udviklings- og supportpersonale vil fra nu af samarbejde med BoldGrid som søsterselskaber.

10up frigiver WordPress GitHub-handlinger for at strømline implementering af plugin

Gode ​​nyheder til WordPress-devs! Du kan nu automatisere din plugin-udviklingsarbejdsgang på GitHub med GitHub-handlinger, der blev frigivet denne måned af 10up-team efter et års arbejde med betaversionen. GitHub Actions ‘mål er at strømline din WordPress-plugin-frigørelsesadministration.

Hvad er nyt i Gutenberg? (13. november)

Når det kommer til blokredigeringsprogrammet, er der nogle nye forbedringer og funktioner, som vi allerede er vant til. Attributfelt for billedtitel, blokmønstre, forhåndsindstillinger for blokeringsgradient og blokskabeloner til temaer er de største tilføjelser.

Gå bag scenerne med 30+ WordPress Agency-ejere, udviklere i verdensklasse & Marketingfolk

Hvis du har et WordPress-agentur og ønsker at lære mere eller endda bidrage, er WP Agency Summit en begivenhed, som du måske vil deltage i. Ved at deltage mener jeg at se sessionerne praktisk talt fordi konferencen foregår online mellem 6-16 december.

Fremtidens temaer: Et designramme og et mestertema

En interessant redaktion af Justin Tadlock fra WP Tavern. Skal alle WordPress-temaer standardiseres? Som i skabt efter den samme front-end designramme? Ideen er at have et ‘master’-tema, hvor udviklere kan hente inspiration fra. Interessant.

Lad os #DoSummitGood sammen

Aflevering tirsdag, endnu en online begivenhed for WordPress-ers, finder sted den 3. december, og det handler om generøsitet og at gøre godt mod folk. Begivenheden understøttes af velgørenhedsorganisationen WP&UP og har planlagt ni sessioner fra 13 talere.

13 solide e-handelsstrategier til skyrocket-salg i feriesæsonen i 2019

Mange mennesker vil sige, at feriesæsonen er årets bedste. Marketingfolk og e-handelsejere skal tænke det samme, fordi deres tid til at sælge massivt er kommet. Det er din chance for at tjene masser af penge denne måned, så her er hvordan du får mest muligt ud af det.

Er WordCamp død… eller ej? Værdifulde takeaways fra WCUS 2019 i St. Louis

En anden mening om WordCamps end hvad vi plejede at læse indtil videre. Fyrene på Freemius delte, at flere mennesker på WCUS fandt atmosfæren og begivenhederne lidt ‘frakoblet’. For at opsummere det, var konferencen "mere af den samme gamle ting", ifølge nogle af de deltagendes meninger.

Hvad skal jeg gøre, når en klient efterlader dig negativ feedback (5 nøgletips)

Uanset hvor god du synes, dit produkt er, vil der altid være nogen, der ikke er tilfreds med det. Men det er ikke verdens ende, det er faktisk normalt. Her er, hvad de skal gøre, når klienter kritiserer dine tjenester.

Sådan forbedres WooCommerce-relaterede produkter

Vi efterlader dig på den samme e-handelsnote, så du kan sælge mere i de kommende uger. At vise relevante relaterede produkter på webstedet har en stor chance for at overbevise folk til at købe mere, end de har til hensigt. Sådan foreslår du dem de rigtige relaterede produkter.

Og det var WordPress-nyhederne i december 2019. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector