Bedste SendGrid-alternativer i 2020: Billigere og med flere funktioner

Bedste SendGrid-alternativer i 2020: Billigere og med flere funktioner

Bedste SendGrid-alternativer i 2020: Billigere og med flere funktioner
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Leder du efter billigere SendGrid-alternativer, der kan tjene alle dine e-mail-marketingbehov – både din kampagnemail og transaktions-e-mail? Vi har nogle gode muligheder for dig her.


Men først, hvorfor du overvejer SendGrid-alternativer i første omgang:

E-mail er en kritisk del af kommunikationen med kunderne. Du kan bruge e-mail til at sende oplysninger om nye produkter og tilbud til dine mennesker. E-mails hjælper dig også med at kommunikere vigtige ting som bestillingsoplysninger, forsendelsesmeddelelser og faktureringsinfo. Mens store organisationer muligvis vedligeholder e-mail-servere, der håndterer alle deres e-mail-kommunikationsbehov, er de fleste enkeltpersoner og virksomheder afhængige af tredjepartsudbydere.

Bedste SendGrid-alternativer

SendGrid er generelt en pålidelig e-mail-marketingudbyder. Men med sin nye prisstruktur er den ikke den billigste. Her diskuterer vi nogle af de bedste SendGrid-alternativer i 2020.

Her er en hurtig oversigt, hvis du har travlt:

Bedste SendGrid-alternativer

Alternativ
Gratis plan tilgængelig
Pris fra
Hvorfor bruge det over SendGrid
Sendinblue$ 25,00 / moAvanceret analyse og funktioner til en billigere pris
MailChimp og mandrilKun til marketing e-mails$ 29.99 / moEn komplet marketingløsning med masser af funktioner og let at bruge
Amazon SES$ 0,10 / 1000 e-mailsBilligste pr. E-mail, integration med EC2-applikationer
Mailjet$ 9,65 / moGrundlæggende funktioner til en lav pris
Mailgun$ 0,80 / 1000 e-mailsAPI-fokuseret løsning til lave omkostninger

Hvorfor du måske ønsker et SendGrid-alternativ

SendGrid er en SMTP-udbyder, der giver dig mulighed for at sende både transaktions- og marketing-e-mails til dine kontakter.

Prisstrukturen er todelt med separate planer for transaktions- og marketing-e-mails. Der er også gratis planer tilgængelige i begge områder:

 • Den gratis plan for transaktionsmails giver dig mulighed for at sende 40.000 e-mails i 30 dage og derefter 100 / dag for evigt.
 • Den gratis plan for markedsføring af e-mails giver dig mulighed for at gemme op til 2.000 kontakter og sende dem 6.000 e-mails / måned.

Herover er et resume af, hvor meget du kan forvente betale SendGrid for gitte mængder af e-mail, der sendes pr. måned:

 • 40.000 transaktionelle e-mails & 15.000 marketing-e-mails: $ 29,95 ($ 14,95 + $ 15)
 • 100.000 transaktionelle e-mails & 35.000 marketing-e-mails: $ 54,95 ($ 29,95 + $ 25)
 • 100.000 transaktionelle e-mails & 80.000 marketing-e-mails: $ 79,95 ($ 29,95 + $ 50)
 • 100.000 transaktionelle e-mails & 170.000 marketing-e-mails: $ 149,95 ($ 29,95 + $ 120)

Afhængig af den type virksomhed, du driver, kan dette være lidt dyrt. Eller nogle brugere har brug for et lidt andet sæt funktioner end SendGrid tilbyder. Hvis du er i en af ​​disse lejre, skal du undersøge, hvad SendGrid-alternativer er derude.

Her er en liste over nogle af de bedste tilgængelige muligheder:

Sendinblue

Bedste SendGrid-alternativer: Sendinblue

Sendinblue er en pålidelig og overkommelig e-mail-service til både transaktions- og marketing-e-mails. Derudover muliggør Sendinblue også kommunikation gennem andre kanaler såsom SMS, chat og har en CRM til at give en all-round løsning til din virksomhed. Sendinblue giver dig også mulighed for at oprette dedikerede IP-adresser.

Prisfastsættelse

En gratis plan giver dig mulighed for at sende 300 e-mails om dagen (9.000 / måned), mens lite-planen til $ 25,00 / måned giver dig mulighed for at sende op til 40.000 e-mails om måneden uden nogen daglig sendegrænse. Hos CodeinWP bruger vi Sendinblue til alle vores e-mail-formål: inklusive marketing-e-mail, dryppkampagner og transaktions-e-mail.

Funktioner

 • Fokus på hurtig oprettelse af kampagner gennem indbygget nyhedsbrevsbygger og dynamiske felter
 • Komplet kommunikationsløsning via e-mail, chat og SMS
 • Personlig segmentering og målretning
 • Store e-mail-automatiseringsmodul og SMTP-funktioner
 • Avancerede funktioner som e-mail-varmekort og realtidsstatistikker
 • Hurtig, pålidelig support

Hvorfor bruge Sendinblue som et SendGrid-alternativ?

Sendinblue tilbyder betydelige omkostningsfordele over SendGrid, hvis du tilfældigvis sender mere mængde marketing-e-mails end transaktions-e-mails. Prisstrukturen er også mere enkel – med et prismærke til at håndtere al din kommunikation. Hvis du er omkostningsfølsom, men stadig ønsker avancerede funktioner og god support, skal du vælge Sendinblue. Sendinblue leverer også robust analyse og et WordPress-plugin.

MailChimp og mandril

Bedste SendGrid-alternativer: Mailchimp

Mailchimp er en af ​​de mest populære e-mail-udbydere af marketing af dem alle, hvilket gør det til et meget levedygtigt SendGrid-alternativ. Mandrill er en tilføjelse til Mailchimp, der giver dig mulighed for at sende transaktionelle e-mails til dine kunder til specifikke opgaver. For at gøre Mailchimp til et sandt SendGrid-alternativ skal du bruge Mandrill-komponenten, da Mailchimp selv ikke tilbyder transaktions-e-mail.

Prisfastsættelse

Mailchimp har en forholdsvis enkel prisstruktur. Dens gratis plan giver dig mulighed for at sende op til 2.000 marketing-e-mails om måneden, hvilket er konkurrencedygtigt. Det eneste problem er, at du ikke kan integrere Mandrill med den gratis plan hos Mailchimp. Hvis du vil bruge Mandrill, skal du først få en af ​​de betalte planer for Mailchimp’s – fra $ 9,99 / måned for 500 kontakter. Derefter kan du tilføje en Mandrill-konto oven på den.

Prisfastsættelsen af ​​Mandrill er lidt underlig. Du køber dybest set “blokke” af e-mail i begyndelsen af ​​en måned, og ubrugte blokke udløber i slutningen af ​​måneden. Mandrills pris pr. E-mail viser sig således at være meget højere end sine konkurrenter. I modsætning til de fleste andre alternativer er der ingen gratis plan for Mandrill. Da en blok består af 25.000 e-mails, skal du bruge mindst $ 20 om måneden på transaktions-e-mails. Hvis du tilføjer dette til prisen på Mailchimp, er dine faktiske indtastningsomkostninger pr. Måned $ 29.99.

Du kan desuden tilføje en dedikeret IP-adresse til $ 29,95 / måned.

Funktioner

 • Avancerede kampagnestyringsfunktioner som A / B-test og adfærdsmålretning
 • Forudsigelige funktioner såsom købssandsynlighed og forudsagt demografi
 • Integration med 300+ applikationer
 • Mailchimp går ud over SMTP-tjenester og leverer en komplet marketingplatform for din virksomhed
 • Pålidelig support, omfattende dokumentation og marketingtips
 • Fantastisk brugergrænseflade og en samlet brugervenlig oplevelse

Hvorfor bruge Mailchimp / Mandrill som et SendGrid-alternativ?

Mailchimp tilbyder et CRM-lignende kontaktadministrationssystem, der fungerer som en one-stop kommunikationsløsning. Hvis du leder efter en komplet løsning, og du ikke er meget omkostningsfølsom, kan du prøve Mailchimp over SendGrid. Selvom husk, at det bliver temmelig dyrt temmelig hurtigt.

Amazon SES

Bedste SendGrid-alternativer: Amazon SES

Amazon SES (Simple Email Service) er en SMTP-server, der tilbydes som en del af AWS-pakken med virksomhedsløsninger. Det har et robust API, der integreres problemfrit med andre AWS-produkter. I Amazon SES kan du oprette dedikerede IP-adresser og få adgang til leveringsdashboardet for at spore dine e-mails.

Prisfastsættelse

Amazon SES er den billigste mulighed med hensyn til omkostninger pr. E-mail på denne liste. De har en løn, som du går, med det gratis niveau, der dækker de første 62.000 e-mails om måneden, hvis din ansøgning er vært på Amazon EC2. Yderligere e-mails opkræves til $ 0,10 / 1000 e-mails eller kun $ 0,0001 pr. E-mail.

Funktioner

 • Hurtig integration med ethvert program på Amazon EC2
 • Afsender omdømmestyring gennem et omdømme-dashboard
 • En postkassesimulator til at udføre situationstest på din applikation
 • Robust overvågning for at vurdere og forfine din e-mail-strategi

Hvorfor bruge Amazon SES som et SendGrid-alternativ?

Amazon SES er en fantastisk løsning, så længe du er udvikler og ved, hvordan du opretter forbindelse til Amazons service via API eller andre tredjepartsværktøjer. Amazon SES er ikke et slutbrugercentreret værktøj. Det er ikke noget, du går til, logger ind og sender din e-mail. Det kræver noget arbejde, der integrerer dine nuværende løsninger med Amazon SES og udløser e-mail-sendinger på egen hånd. Hvis det hele lyder okay, vil Amazon SES være den billigste måde for dig at sende din e-mail på – både transaktions- og marketing-e-mails.

Mailjet

mailjet

Mailjet er en e-mail-tjenesteudbyder, der giver dig mulighed for at sende både transaktions- og marketing-e-mails. Ligesom Sendinblue giver Mailjet dig mulighed for at kommunikere med dine kunder via SMS. Mailjet leverer en konto for hele dit team til styring af din kommunikationsstrategi. Mailjet’s betjeningspanel giver dig mulighed for at spore avancerede målinger, såsom forsinkelse af levering, afmelding og afvisning. Du kan også oprette automatiserede arbejdsgange til at interagere med dine kunder eller administrere dryppekampagner.

Prisfastsættelse

Med dets gratis niveau kan du sende op til 200 e-mails / dag (6.000 / måned). Betalte planer starter ved $ 9,65 / måned (faktureres årligt), som giver dig mulighed for at sende 30.000 e-mails månedligt.

Funktioner

 • Send marketingkommunikation via e-mail-builder og transaktions-e-mails gennem dens API
 • Tilvejebringer konto for dit team til at koordinere kommunikationsplanlægning
 • Automation af marketingkommunikation gennem scenarieopbygning

Brug brug Mailjet som et SendGrid-alternativ?

Mailjet er billigere som et SendGrid-alternativ, især hvis dit e-mail-volumen er lille. Opskalering prissættes også rimeligt uden store prisstigninger overalt. Der mangler heller ingen funktioner.

Mailgun

mailgun

Mailgun er en API-centreret e-mail-tjeneste, der understreger dens kraftfulde integration med ethvert system. Det kan sende både transaktions- og marketing-e-mails. Mailgun leverer grundlæggende funktioner som sporing af leverancer, fejl, klik og afmelding. Avancerede funktioner i Mailgun inkluderer valideringer af e-mail-adresser, optimering af sendetid og hurtig udsendelse af burst-burst.

Prisfastsættelse

Flexplanen giver 5.000 gratis e-mails / måned i en prøveperiode på tre måneder. Derudover betaler du $ 0,80 for hver 1000 e-mails. Denne plan skalerer op pænt og lader dig kun betale for den lydstyrke, du bruger op. Hvis du er over mærket 40.000 e-mails om måneden, sparer du penge ved at skifte til en månedlig abonnementsmodel, der koster fra $ 35 / måned.

Funktioner

 • Integrer nemt API’et med dit eksisterende produkt
 • Udsendelse af over en million e-mails pr. Minut
 • Forudsig potentielle problemer med leverbarhed gennem værktøjet Indbakke-placering

Hvorfor bruge Mailgun som et SendGrid-alternativ?

I modsætning til SendGrid fokuserer Mailgun primært på API-integration til afsendelse af e-mail fra et tredjepartsværktøj / -program. Dette gør det mere ligner Amazon SES end SendGrid. Der er ikke noget e-mail-builder-værktøj – ingen grafisk grænseflade til at lave dine nyhedsbreve eller noget. Mailgun kan være et godt SendGrid-alternativ, hvis du hovedsageligt er interesseret i at sende transaktions-e-mails.

SendGrid-alternativer: hvilken skal du vælge?

Mens SendGrid leverer en god e-mail-platform, er der en masse SendGrid-alternativer afhængigt af dine behov. Her er nogle af mine anbefalinger til specifikke scenarier:

Har du spørgsmål til, hvilke af disse SendGrid-alternativer der er rigtige for dig? Fortæl os det i kommentarerne, så prøver vi at hjælpe!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector