Bag kulisserne som # WCEU Media Partner: Hvordan er oplevelsen?

Bag kulisserne som # WCEU Media Partner: Hvordan er oplevelsen?

Bag kulisserne som # WCEU Media Partner: Hvordan er oplevelsen?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hver gang vi går til en WordCamp, hvad enten det er lokalt eller globalt, deltager vi ikke bare. Vi kan lide at engagere os og engagere os så meget som vi kan, hvor vi kan. Efter frivilligt arbejde i WordCamp Europe (WCEU) i flere år i træk, begyndte vi også at dreje mod andre aktiviteter. For eksempel var Sabina Ionescu og Rodica Andronache en del af organisationsteamet sidste sommer i Beograd, mens ThemeIsle (vores anden blog) var mediepartner. Det var en jævn overgang fra mediesupportere i Paris i 2017.


Uanset hvad, pointen er, at hver gang vi går til en begivenhed som denne, ønsker vi at være der, i kernen af ​​det, og se ting fra et indre perspektiv. Du lærer meget af at gøre dette, og du har også meget sjovere.

Dette år, vi vil være i Berlin som frivillige og mediepartnere igen, denne gang med netop denne blog (vi var spændte, da vi modtog bekræftelsen). Så i dag har vi en flashback af vores tidligere mediepartneroplevelse og ønskede at dele med dig fordelene ved at omfavne en sådan mulighed.

Bag kulisserne som WCEU Media Partner: Hvordan er oplevelsen?

Pointen med dette indlæg skal fortælle dig, hvad der sker bag kulisserne af at være mediepartnere på WordCamp Europe og hvorfor du også bør prøve at deltage – mindst en gang i dit liv.

WCEU Media Partners for første gang

At være mediepartner er ikke så let, for når du først er kommet om bord, skal du levere. Trods alt, du tager det fulde ansvar for at oprette indhold, der promoterer begivenheden.

Fra det øjeblik, vi kom ind i dette eventyr, holdt vi kontakten med PR-holdet ugentligt, hvis ikke oftere. Vi forsøgte at holde trit med alle de vigtige nyheder og meddelelser ved at dele dem med vores publikum på sociale medier.

Sociale medier og ThemeIsle-bloggen var vores vigtigste kilder til forfremmelse. Vi forpligtede os til at skrive flere WCEU-relaterede indholdsstykker fra februar til juni. Jeg tør sige, at dette for mig personligt var hovedprojektet i første del af 2018. Og som du kan se, gør vi det igen nu. Hvorfor? Mere om det senere.

Med dette fokus i tankerne havde vi muligheden for at skabe noget interessant og mangfoldigt indhold.

Jeg havde chancen for at tage pulsen på lokalsamfundet lige før begivenheden og se, hvordan de følte sig om at ankomme til Beograd om sommeren. I samme sammenhæng skabte jeg min første infographic nogensinde, hvilket var virkelig sjovt. Jeg har bestemt brugt meget mere tid, end en designer ville, men jeg nød det, så det er det, der betyder noget ved udgangen af ​​dagen. Til denne infographic, Jeg arbejdede tæt sammen med PR-teamet på WCEU, der gav mig alle de statistikker og oplysninger, jeg havde brug for. Disse mennesker var virkelig dejlige og lydhøre over for mine anmodninger.

Jeg samarbejdede også med Christian Mirra til en masse tegneserier, efter idédugnad med vores eget marketingteam.

tegneserier for #wceu mediepartnere 2018

Tjek også et par eksempler af vores WCEU-indhold (roundup, infographic, guide og anmeldelse):

Plus et par interviews og en roundup med folks vigtigste takeaways efter begivenheden lige her på denne blog. Ionut Neagu, vores administrerende direktør, delte også et par tanker i denne forbindelse via hans månedlige gennemsigtighedsrapport.

Live-interviews

Et andet første for os var de live-interviews, vi gjorde med fem talere.

Som mediepartner er din pligt at dække begivenheden på mange måder, og du kan blive kreativ, hvis du ønsker det.

Så bortset fra at udføre den skriftlige og visuelle del bag en computer, vores job var også at interviewe et par interessante mennesker personligt. Chris Fitzgerald og jeg havde ansvaret for denne opgave, så vi planlagde i overensstemmelse hermed med PR-teamet, der hjalp os big time før og under konferencen. Tak igen fyre, især Tess for at være så modtagelig for vores behov og spørgsmål!

Når du er mediepartner, har du et værelse inde i konferencesalen, der er udpeget til dig (og andre partnere). Du kunne gå der og slappe af, forberede dit arbejde eller hvad du end ville gøre. Folk var venlige som altid – både personalet og de andre WCEU-mediepartnere, der vandrede rundt på stedet.

Det var bare, at alle måtte holde det meget stille, da der blev optaget mange interviews på samme tid, næsten hvert minut. Nu når jeg tænker over det, er det muligt, at dette rum måske har været det støjsvage i hele lokalet. Det introverte område er muligvis en konkurrent, men jeg har ikke været der, så jeg kan ikke vide det med sikkerhed.

For at være helt ærlig var jeg virkelig nervøs før vores allerførste samtale, og det samme var Chris. Morten Rand-Hendriksen var den første taler på vores liste, og vi chatte om etik i webdesign, et ret interessant emne. Vores kollega Radu kom sammen med os og tog billeder og forfølger Morten (bare spøg), som han ser op til.

wceu mediepartnere 2018 - tema med Morten

Efter Morten, Hajj Flemings fulgte, med hvem vi talte om hans dristige mål om at bringe 10k virksomheder online ved hjælp af WordPress. Det var en stor og inspirerende chat! Det er dejligt at lære om andre menneskers ambitioner, det motiverer dig.

wceu mediepartnere 2018 - tema med Hajj

Efter disse to interviews begyndte vi lidt at føle os hjemme i Media Partners-rummet, og vores sind slappede lidt af. I de næste intervjuer følte vi os mere som at have en anden dag på kontoret, idet vi adskiller det svage ubehag, der trak os lidt tilbage i starten.

Interviewene blev delt i to slots. Sherry Walling, Sami Keijonen, og Mauricio Gelves var vores gæster til den næste dag.

Du kan finde alle disse interviews i deres dedikerede kategori på ThemeIsle-bloggen. De er både video og tekst, så vælg hvilken version du foretrækker.

Her er vores fjerde #WCEU interview med Dr. Sherry Walling @zenfounder.

Spørgsmål 1: Du er ph.d., psykolog, podcast og forfatter. Hvordan blev du involveret med WordPress? pic.twitter.com/H2Jq5NiMln

– ThemeIsle (@TemeIsle) 18. juni 2018

Da vi ikke holdt interviews, var vi bare regelmæssige deltagere i WCEU; eller vi tog pulsen af ​​begivenheden og stillede tilfældige mennesker lette spørgsmål.

Her er to eksempler:

Den legendariske @suyogyashukla fortæller os om hans første #WCEU pic.twitter.com/qu7y3RV9wv

– ThemeIsle (@TemeIsle) 16. juni 2018

Vores hurtige samtale med Tom fra @wordcandy_co på hans første @WCEurope erfaring.#WCEU pic.twitter.com/twPGezUUpb

– ThemeIsle (@TemeIsle) 17. juni 2018

Er det værd at være mediepartner?

Uden tøven, ja. Hvorfor siger jeg det? Lad os tage det én ad gangen.

�� Du lærer. Som det sker med alt, hvad du gør for første gang i dit liv, lærer du. Når alt kommer til alt er det noget nyt for dig, og hvad som helst nyt lærer dig en lektion (god eller dårlig).

�� Du møder højttalerne. Jeg er ikke sikker på, hvor mange chancer du får til at møde talerne under konferencen og faktisk chatte om deres job og deres indflydelse i WordPress-samfundet. Det er smukt at bare sidde et sted, hvor ingen generer dig og stille disse mennesker alle de spørgsmål, som du måske ikke kan finde svar på en anden måde. Jeg mener, du møder nogle af de store navne, der nogensinde har bidraget til WordPress. Det er virkelig rart at se ting fra denne vinkel.

�� Du udvikler nye færdigheder. Hvis du ikke har ført live-interviews før, kan det skræmme dig en smule. "Jeg kan ikke gøre det", "Jeg får rodet spørgsmålene", "Jeg siger noget dårligt eller forkert foran interviewpersonen", "Jeg vil glemme deres navn eller kalde dem ved et andet navn". Men tro mig, når du har gjort det en eller to gange, vil du ikke føle noget lignende mere. Du kan sige, at det slags bliver en del af dit job, og du behandler det ligesom det, du slapper af og begynder at nyde processen. For eksempel var vi mediepartnere i WordCamp Bukarest bagefter, og det var måde enklere for os at itereere.

��️ Du promoverer dit brand. Udover vores frivilligt arbejde fik ThemeIsle naturligvis eksponering både online og offline. Vores logo var der ved siden af ​​andre store virksomheder som Torque og WP Tavern; vores blogmateriale blev forfremmet på de officielle WCEU-sociale mediekanaler; Jeg kontaktede flere personer for et par artikler på vores virksomheds vegne, som igen hjælper med at opbygge obligationer og forbindelser; vi blev vist i den officielle WCEU-brochure under konferencen. Jeg var stolt, da jeg så ThemeIsle der på de første sider af pjecen.

�� Du giver tilbage til samfundet. Vi vil altid give tilbage til samfundet på forskellige måder, og at være WCEU-mediepartnere er en af ​​dem. Du hjælper med at promovere en af ​​de største WordPress-begivenheder i verden ved at dedikere din tid og ressourcer til at gøre det så godt du kan. Måske er du grunden til, at en WordPress-bruger kommer til en WordCamp for første gang af nysgerrighed, eller måske beslutter de sig for at blive involveret mere, fordi det er sjovt, eller finde inspiration hos andre mennesker, der allerede bidrager til WordPress. Du er mægler mellem disse to dele.

�� Du har lyst til en del af besætningen. Uanset om du er frivillig eller samarbejder på nogen måde, når du er involveret i nogen aktivitet på begivenheden, har du ikke lyst til at være gæst længere. Du har lyst til at være en af ​​dem – holdet; som om du er der med et formål og ikke bare deltager. Og du føler dig noget nyttig.

Du bare kom ud af din komfortzone, som jeg altid opmuntret. ��

Og en bonus! Du får gratis adgang til arrangementet og til højttalere og frivillige middag. Det er rigtigt. En aften før konferencen starter, er der dette traditionelle, uformelle møde, hvor alle talere og frivillige samles på et dejligt, hyggeligt sted (valgt af arrangørerne på forhånd) for at tale om bare noget. Mad og drikke inkluderet. Så hvis du er mediepartner, har du lov til at deltage i denne før-begivenheds-middag.

Dette var vores synspunkt fra bygningen på 20 etager, hvor mødet fandt sted:

#wceu mediepartnere ved højttalermiddagen i Beograd

Vejen til Berlin!

Om tre måneder er et par medlemmer af vores team igen på WordCamp Europe. Ikke hele holdet, dog, men vi vil stadig have repræsentanter på banen. Ud over at være mediepartnere igen, men denne gang med CodeinWP-bloggen, de fyre, der kommer, vil også frivilligt igen.

Desuden vores nyeste tema, Neve, er en mikro-sponsor for begivenheden (du kan se det i afsnittet Small Business). Så endnu en gang er vi glade for at spille en lille rolle på denne enorme samling af WordPress-samfundet.

Spændt over at være en af ​​mediepartnerne kl #WCEU i år ���� pic.twitter.com/6z2DczW1Cl

– Codeinwp (@codeinwp) 28. februar 2019

Konklusion

Det er dejligt at komme ud af din rutine nogle gange og prøve nye ting. At blive involveret i forskellige områder og eksperimentere med ting, som man normalt ikke gør, kan kun have to resultater: man nyder enten meget, og vil gentage oplevelsen, eller man lærer noget alligevel.

Derfor er vi WCEU-mediepartnere igen i år i Berlin og er allerede begyndt at planlægge vores rejse, skrive materiale, dele på sociale og spionere på nogle andre interessante talere, som vi gerne vil interviewe, når vi ankommer til Tysklands hovedstad.

Nu vil vi meget gerne høre din egen historie om at bidrage til WordCamp Europe. Er der noget værd at nævne på din side? Hvis du har spørgsmål til os om oplevelsen, så fortæl os det via kommentarfeltet.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector