Automattic erhverver Tumblr, Trusted Authors Program Annulleret, Auto-Updates Debat ��️ september 2019 WordPress News w / CodeinWP

Dette er september 2019-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej alle sammen, velkommen tilbage til vores WordPress nyhedsrunde i september 2019! En del af vores team var ude af kontor i august, selv inkluderet. Nu er jeg tilbage med de friskeste historier, der fandt sted i WordPress-området sidste måned.

Mens du læser nyhederne, er vores Bukarest-baserede hold på vej mod en tilbagetog i bjergsiden for en blanding af afslapning og sjov. Men lige inden vi ramte vejen, sørgede jeg for at forlade dig med alle de vigtige ting, der er sket i WordPress.

I denne september 2019 WordPress nyhedsudgave, Automattic erhverver Tumblr og Zero BS CRM, er Trusted Authors-programmet ikke længere eksisteret, mens ideen om automatisk opdatering af gamle WordPress-versioner ikke gik ubemærket hen og ukritiserede i samfundet.

Men der er så meget andre nyheder, som jeg vil dele med dig, så sørg for at tjekke alt på listen ved at læse vores fulde oversigt over de mest spændende forslag, meddelelser og artikler.

Automattic erhverver Tumblr, pålidelige forfattere-program annulleret, auto-opdaterede debat - september 2019 WordPress Nyheder m / CodeinWP

September 2019 WordPress News

Automattic – producenten af ​​WordPress.com – har købt Tumblr

Enhver nyhed, der involverer Automattic, vil altid sandsynligvis gøre en stor plask. Det sker igen nu ikke kun i WordPress-samfundet, men i hele tech-verdenen. Automattic bragte et andet stort brand under vingerne ved at købe Tumblr fra Verizon for det, der angiveligt var under 3 millioner dollars, et stort fald fra 1,1 billusion om, at Yahoo betalte for Tumblr i 2013. Det ser ud til, at Yahoo ikke kunne holde deres løfte "ikke at skrue den op".

Matt og holdet sagde, at Tumblr stadig vil forblive et separat mærke, og de vil ikke ændre dens front-end meget. Det er kun back-end, der vil modtage flere justeringer, men som ikke vil have nogen ubehagelig indflydelse på brugerne. Så hvis du er en Tumblr-bruger, er der intet at bekymre sig om.

Kort efter det, Automattic erhvervede også Zero BS CRM-plugin med den hensigt at omdirigere det som Jetpack CRM. Navnet er endnu ikke officielt bekræftet.

Dette er ret cool. Kan ikke tænke på en bedre ejer i dag end Automattic til Tumblrs enorme kreative forlagsfællesskab. https://t.co/G9pVtpjKJ9

– Marco Arment (@marcoarment) 12. august 2019

september 2019 wordpress nyheder gammel version debat om auto-opdateringer

Forslag: Automatisk opdatering af gamle versioner til 4.7

Hvad gør du for at forhindre sikkerhedsproblemer, når folk ikke opdaterer de gamle WordPress-versioner på deres websteder? Du gør opdateringen for dem. For øjeblikket er dette kun et forslag, der kommer fra et par WordPress-kerne-bidragydere, der blev til en lang debat blandt udviklere, samfundsmedlemmer og andre bidragydere.

Forslaget består af "automatisk opdatering af de websteder, der ikke understøttes, til den ældste understøttede version", alias dem, der stadig bruger versioner mellem 3.7 og 4.6, vil automatisk blive opgraderet til WordPress 4.7 (den nuværende ældste understøttede version).

Naturligvis vil administratorer have muligheden for at sige nej, når de får meddelelsen inden denne større ændring via dashboard og e-mail.

WordPress-temagennemgang Teamkasser Program med tillid til forfattere på grund af spil og uoverensstemmende anmeldelser

Det kom, hvis du spørger mig. Programmet til betroede forfattere, som teamet for temaanmeldelse implementeret sidste år, har lidt mange ændringer og klager i løbet af 16-måneders levetid.

Programmet blev afbrudt i august på grund af inkonsekvens, irrelevante anmeldelser og fordi det var årsag "flere problemer, end det løste" – ifølge teamleder William Patton. Trusted Authors-programmet blev taget med en knivspids salt helt fra begyndelsen, men afvisningene ganges det øjeblik, hvor temaudviklerne skulle arbejde ekstra for at deltage i det. Vi skrev om disse begrænsninger i vores nyhedsudgave fra juni 2019.

Nu er det hele!

september 2019 wordpress tema betroede forfattere program annulleret

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Byg til Gutenberg: Sådan adresserer plugin- og temaforfattere overgangen til Gutenberg
 • September 2018 Tegneserier m / CodeinWP … #Gutenberg #BadCode #MissionImpossible
 • 7 bedste plug-in til automatisk blogging til WordPress: Vi gik hands-on med hver

woocommerce 3.7 udgivelse september 2019 wordpress nyheder

WooCommerce 3.7 er landet

WordPress-butikkejere, WooCommerce 3.7 er ude efter at have været under udvikling siden april. Denne udgivelse handler mest om blokke og forbedrer din oplevelse med blokeditoren. På den note har den funktioner WooCommerce produktblokke 2.3, som giver dig mulighed for at tilføje og administrere alle dine butiksprodukter via blokke.

WooCommerce 3.7 har også hævet søjlen mod WordPress og PHP minimumskrav, så de af jer, der vil opdatere til denne seneste version, skal køre mindst PHP 5.6 og WordPress 4.9. Så hvis du ønsker at innovere, skal du først opdatere!

Andre indeslutninger er ekstra indstillinger for e-mail-indstillinger, en generator for automatisk kuponkode og et pakkehåndteringssystem.

WordPress 5.3 Plan og anvendelsesområde

Hvis du undrer dig over, hvordan WordPress-kerneudviklingen går, er dette den kortvarige kalender for den næste udgivelse sammen med holdene og de ansvarlige. Spoiler: WordPress 5.3 Beta 1 vil være ude i denne måned!

Når betaen har bestået sine test, kan du forvente den første frigørelseskandidat den 15. oktober og den officielle, komplette version en måned senere, den 12. november. Hvad er det generelle mål for denne sidste store udgivelse af året? Citere: "Polering af aktuelle interaktioner og gøre UI’erne mere brugervenlige".

wordpress 5.3 plan og hold

Gode ​​artikler fra omkring internettet

WordCamp Asia Logo: A Design Journey

Efter at den første udgave officielt var planlagt til februar 2020, har WordCamp Asia nu et officielt logo. Tjek dette indlæg for at se, hvordan det ser ud, og hvordan designerne kom frem til det.

Ninja danner moderselskab Saturday Drive køber CalderaWP

Automattic var ikke den eneste, der har købt denne sommer; skaberne af Ninja Forms slog sig sammen med Caldera Forms, i den forstand, at førstnævnte erhvervede plug-in-drag-and-drop-former builder. Nogle af medlemmerne af CalderaWP slutter sig til Saturday Drive for at arbejde sammen om at forbedre begge værktøjer.

php Konference i Centraleuropa annulleret på grund af mangel på højttalerdiversitet

Og dosis af moderne verdensproblemer … dette er en anden sag baseret på politisk korrekthed og mangfoldighed, der tvang arrangørerne af PHP Central Europe Conference til at aflyse begivenheden. Du skal elske at leve i 2019 … Uanset vores WordPress-arrangører lader aldrig dette ske.

WordPress-bidragydere Undersøg muligheden for en global tilgængelighedsbegivenhed

Ligesom Polyglots-teamet har sine ting, ser WordPress-bidragydere en global dags tilgængelighed for hele dagen, som praktisk talt skal finde sted. På denne måde kan tilgængelighedsbidragere, der ikke kan deltage i WordCamps, mødes og udvikle dette projekt online.

Min sidste farvel til Tavern

Efter 10 år med at gøre WP Tavern til en af ​​de mest pålidelige kilder til WordPress-nyheder siger Jeff Chandler, dets grundlægger, farvel til at bidrage til webstedet og tager afsted til en ny begyndelse. Selvom han ikke har nogen konkrete planer om, hvad der er næste, venter han på, at udfordrende muligheder opstår.

Funktion Projektforslag: WP Notify

WordPress leverer allerede underretninger i administratoren og angiver vigtige spørgsmål om dit websted. Men fyrene i kernen arbejder nu med at forbedre systemet og gøre feedback mere brugerorienteret og indlysende, hvilket sigter mod at give brugeren mere kontrol over deres handlinger.

Feature plugin-diskussion: en samtykke- og loggingsmekanisme til brugernes privatliv

En anden diskussion vedrørende brugernes privatliv og logg af samtykke er på bordet. Kerneteamet forsøger at finde et let middel til at få brugernes godkendelse af deres databehandling, mens de lader dem tilmelde og fravælge, som de ønsker. Den foreslåede løsning er et funktionsplugin.

WordPress foreslår plan for 61% af WP-websteder ved hjælp af forældet PHP

Så hvis du er en af ​​dem, der stadig bruger en gammel PHP-version på dit WordPress-sted, ser du sandsynligvis en trang til at opdatere anmeldelse i dit dashboard. WordPress-eksperter anbefaler dig at klikke på opdatering for at sikre dit websted.

Hvorfor køre et universitetswebsite ved hjælp af WordPress er ikke op til akademisk diskussion

I dag kører flere verdensomspændende websteder på WordPress end nogen anden platform. Men vores CMS har endnu ikke skabt et gennembrud inden for videregående uddannelser. Hvorfor? Fordi ingen har fået tid til omfattende vedligeholdelse, support, digital administration, hvad så de økonomiske omkostninger.

Sådan opretter du et WordPress-websted i 2019 – Den ultimative DIY-guide

Hvis du vil bygge dit første WordPress-sted fra bunden af ​​dig selv, er alt hvad du har brug for en omfattende, komplet guide. Denne kommer med alle de trin, du skal følge for at kunne starte et websted.

10 tip til bedste praksis til animerede GIF’er i e-mail

Vil du gøre dine e-mails sjovere? Du kan inkludere GIF’er til en bedre dynamik. Dette er nogle gode tip til, hvordan man gør det rigtigt uden at irritere folk.

Bedste tekniske tegneserier fra 2019 (Hidtil) w / CodeinWP … # Udviklere # Gutenberg # Konvertering

Og fordi vi gerne behandler vores læsere med seje ting, har vi en bonus til dig med vores mest populære tegneserier fra 2019, også kaldet dem, der fik en hel lotta-kærlighed på sociale medier. Du vil ikke savne dem!

Det er det for september 2019. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map