August 2016 WordPress News – Denne måned i WordPress w / CodeinWP

August 2016 WordPress News – Denne måned i WordPress w / CodeinWP

August 2016 WordPress News – Denne måned i WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Dette er august 2016-udgaven af ​​Denne måned i WordPress med CodeinWP.


Sommeren ser ud til at slutte med et sæt (mildt) blandede følelser for WordPress-samfundet. På den ene side har vi en ny version af WordPress, meget vækst for forskellige produkter, mærker og endda grupper inden for WordPress-samfundet. Men på den anden side er der også en del kontroverser omkring den ledende politik, Googles nye regler og andre ting.

Lad os se på alt det i dag. Her er en liste over de mest interessante nyheder relateret til WordPress i den nyeste udgave af vores "Denne måned i WordPress med CodeinWP" serie. Dette er august 2016-udgaven.

August 2016 i WordPress

WordPress 4.6 "Peber"

Ventetiden på WordPress 4.6 er forbi. Den nyeste version blev frigivet for bare et par uger siden. Det er kodenavn "Peber" til ære for jazzbaritonsaxofonisten Park Frederick "Peber" Adams III. Hvis du ikke har opdateret endnu, kan du gøre det lige fra betjeningspanelet, eller download den nye version her.

Forbedringerne tilføjet i 4.6:

 • Strømlinede opdateringer.
 • Indfødte skrifttyper.
 • Inline linkchecker.
 • Inddrivelse af indhold.
 • og som altid mange forbedringer under hætten.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • August 2018 Tegneserier m / CodeinWP … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads
 • WordPress Hosting Survey Archives 2016-2019: Enorme hostingundersøgelser opsummeret ét sted
 • Bedste billige WordPress-hosting: 10 muligheder for under $ 0,99 / måned

interstitielle
Google straffer websteder, der viser popups på mobilen

TL; DR: Ingen flere popup-annoncer, der starter med 2017, hvis du ønsker, at dit websted skal rangeres i Google (påvirker WordPress og ellers).

Google ser ud til at være virkelig utilfreds med nogen form for popup-annoncering på mobil. Så meget, at de faktisk gik videre og annoncerede, at websteder, der bruger denne form for reklame, snart vil være i problemer.

Her er et kort uddrag:

"Sider, der viser påtrængende interstitials, giver brugerne en dårligere oplevelse end andre sider, hvor indholdet er umiddelbart tilgængeligt. Dette kan være problematisk på mobile enheder, hvor skærme ofte er mindre. For at forbedre den mobile søgeoplevelse efter 10. januar 2017 kan sider, hvor indhold ikke er let tilgængeligt for en bruger på overgangen fra de mobile søgeresultater, muligvis ikke råde så meget."

WordSesh 4 når 816 seere over 5 kontinenter

Den fjerde udgave af WordSesh, den årlige online WordPress-konference, nåede 816 seere fra hele verden. Den 24-timers lange streaming-session omfattede foredrag fra ligesom Matt Mullenweg, Noel Tock, Brian Krogsgard, Petya Raykovska og Brent Shepherd.

De vigtigste præsenterede emner var relateret til WooCommerce-udvikling, WordCamp Europe, verdensomspændende WordPress-community, Matt Mullenweg-session osv..
wordsesh

flersprogede
Polyglots-teamoplevelser registrerer årlig vækst, udvider WordPress ‘rækkevidde til millioner med nye oversættelser

Polyglots-teamet nåede det rekordmange antal oversættelsesbidragydere. I august 2016 steg det samlede antal til 10.059 med 1247 oversættelsesredaktører – 114% vækst i det sidste halvandet år.

WordPress 4.6, som for nylig blev udgivet, leveres også med støtte til 50 oversættelser til 100%. For at forstå, hvor seriøs denne oversættelses ting er blevet, er den nyeste WordPress-version også oversat til Gujarati, et indisk sprog, der har omkring 65 millioner talere over hele verden.

USA mod dem

Ser WordPress-kerneteamet frygt ind i befolkningen i samfundet? Bliv lederskabet for groft for tema- og pluginudviklere? Jeff Chandler bringer en række interessante punkter op om emnet, der kommer fra hans samtaler med forskellige udviklere, der arbejder på WordPress-produkter.

"En sætning, som jeg ofte har hørt under disse samtaler, er (jeg vil bare ikke blive korsfæstet ved at indsætte navnet på kerneafvikleren her)."

Dette er blevet et følsomt emne, der genererede masser af kontroversielle og modstridende samtaler blandt WordPress-bidragydere. Det er også et af de indlæg, hvor kommentarafsnittet måske er endnu mere interessant end selve indlægget.
os vs dem

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Sådan får du læsere til faktisk at kommentere dine WordPress-blogindlæg

Det er virkelig svært at få folk til at kommentere dine indlæg. Her er et par tip, som du kan anvende for at overbevise dine læsere om at gribe ind.

Sådan ændres baggrundsfarve tilfældigt i WordPress

Blir du let at kede dig af den samme gamle farve i baggrunden på dit websted? Vil du ændre det automatisk? Du har kun brug for et par kodelinjer, og du er færdig.

Hvordan man nemt opbygger en prissætningstabel i WordPress

Prissætningstabeller er gode, når du vil vise dine besøgende, hvilke specifikke muligheder for dit produkt der er, plus også styre dem mod en øverste mulighed. Se, hvordan du opretter disse ting.

Hvor meget koster et websted

Et interaktivt og underholdende værktøj, der beregner de samlede omkostninger på et websted baseret på, hvor kompleks du vil have det. Prøv det, i det mindste for sjov.

Oprettelse af smukke sideovergange på dit WordPress-sted

Sideovergange er en interessant løsning for at gøre dit websted mere interaktivt og give en mere jævn oplevelse for læseren. Djævelen er dog i detaljerne. Sådan gør du tingene gjort.
5 måder at integrere WordPress med Instagram (selvstudie)

Instagram meget? Integrer det med dit WordPress-sted, så dine besøgende kan få adgang til dit indhold lettere. Instagram-integration kan antage mange former: feed, follow button, skyder osv. Her er fem af de mest populære.

Billedoptimering til SEO

Ligesom dine indlæg og sider har mediefiler også brug for optimering til SEO. Der er nogle trin, der skal følges for at sikre, at dine billeder er SEO-venlige, før du poster dem på webstedet.

Opret en brugerdefineret forsendelsesmetode til WooCommerce

En trin-for-trin-retningslinje, der giver indsigtsfulde tip til, hvordan du opretter en tilpasset forsendelsesmetode til din online butik.

11 af de bedste premium WordPress-plugins værd at have deres penge

Landskabet er virkelig stort, når det kommer til premium WordPress-plugins. Men hvilke er faktisk værd at deres prismærker? Find ud af det her.

17 Bedste WordPress CV-temaer til dit online CV

En stor CV / websted kan gøre meget for din karriere og hjælpe dig med at blive ansat eller opdaget af en ny klient. Her er en liste over smukke WordPress-temaer, der primært er bygget til genoptagelseswebsteder.

Det er det i dag. Alt, hvad vi gik glip af?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector