April 2017 WordPress News – Denne måned i WordPress w / CodeinWP

Dette er april 2017-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


April var en måned med udgivelser, forbedringer af populære produkter og meddelelser om interessante kommende begivenheder. Plus, som altid, så vi også nogle fantastiske artikler skrevet af vores kolleger i WordPress-entusiaster!

Men på samme tid, som hver april, startede denne også med April Fools ‘Day. For at sige det mildt, jeg snublede over nogle overskrifter, der til trods for at lyde spektakulære viste sig at være falske. Ikke desto mindre garanterer jeg, at alt, hvad du læser her, er 100% reelt. ��

Dette er april 2017-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."

April 2017 i WordPress

WordPress 4.7.4 Vedligeholdelsesfrigivelse

Der er en frisk ny vedligeholdelsesudgivelse af WordPress, der tager sig af 47 problemer, der findes i koden. Den mest bemærkelsesværdige af dem er: en inkompatibilitet mellem den kommende Chrome-version og den visuelle editor, forbedringer af REST API og uoverensstemmelser i mediehåndtering.

Men det er ikke alt. Følg linket ovenfor for at få den komplette liste over ændringer og forbedringer.
April 2017 WordPress-nyheder: Ny version af WordPress

WordPress Plugin Directory gendanner faner
WordPress Plugin Directory gendanner fanebaseflade

Sidste måned talte vi om det nye design af det officielle plugin-lager, hvor en af ​​ændringerne var fjernelse af faner fra pluginsiderne.

Nå, disse faner er tilbage nu. Grænsefladen er gendannet på grund af den negative feedback fra samfundet. Grundlæggende syntes alle ændringen forvirrende og ringere end det forrige look.

WordPress-bidragydere indsendte billetter vedrørende den ubehagelige navigation, der blev givet af "Læs mere" links, kalder det "et brugervenligt mareridt". I slutningen af ​​april markerede Samuel Wood (ved hans kælenavn Otto) billetten som fast, og fanerne vendte tilbage til repoen. Alle er glade igen.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Oktober 2017 Tegneserier m / CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS
 • November 2017 Tegneserier w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donationer #SSL
 • December 2017 Tegneserier m / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressTemas #WebDesign

Jetpack 4.8: Indstillingerne redesignede, du har ventet på

Når vi taler om redesigns, har Jetpack også gjort en rimelig del af deres egen redesign. I plugins seneste udgave er indstillingspanelet blevet genopbygget for at give bedre oplevelse og gøre alt lettere at forstå generelt. Disse forbedringer blev lovet til publikum for et par måneder siden, og de er endelig her nu.

Sammen med interfaceforbedringerne leveres Jetpack 4.8 også:

 • En global WordPress.com værktøjslinje.
 • Sitemaps-funktion til websteder med et meget stort antal indlæg (1000+).
 • Ny MailChimp-abonnements popup-widget.

Jetpack redesign

WooCommerce 3.0
WooCommerce 3.0 bringer et forbedret produktgalleri, godbidder til udviklere og mere

Det er WooCommerce’s tur til at blive opgraderet! Version 3.0 er ude og bringer nogle interessante funktioner. I øvrigt er dette den første større udgivelse under det nye versionskema, fra tocifret til et trecifret format (3.0.0)

Her er hvad der er i WooCommerce 3.0:

 • Nyt produktgalleri.
 • Ydelsesforbedringer.
 • CRUD-klasser.
 • Forbedret log-system.
 • Bedre CLI.

For mere information, klik på linket ovenfor.

WordCamp for udgivere afholdes i Denver, 17. til 19. august

Wow, WordPress-udgivere har snart deres eget WordCamp! Journalister, bloggere, tekstforfattere, ejere af publikationer af enhver type eller størrelse kommer sammen i Denver denne sommer den 17-19 august!

Til at begynde med ønskede arrangørerne at kalde det "WordCamp for journalister" men besluttede derefter at bruge et bredere udtryk, så det kan passe til alle professionelle udgivere, der arbejder med WordPress.

I modsætning til andre WordCamps kommer denne begivenhed med en kombination af præsentationer og workshops. Hvis du er i udgiverbåden, opfordre til højttalere er allerede udstedt, og der er kun to uger tilbage til registrering.
WordCamp til udgivere

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Bloghjælper: En Alexa-evne til at styre en WordPress-blog med din stemme

Jeg troede, det ville tage meget længere tid, indtil vi kunne bruge Alexa til at administrere vores blogs med. Forestil dig, at du laver opvasken, mens du beder din WordPress bloghjælper om at fortælle dig nyhederne og de seneste poster fra kommentarfeltet, eller starte et nyt udkast til dig. Hvor futuristisk lyder det?

‘Sikker’ i Chrome-browser betyder ikke ‘sikkert’

HTTPS-etiketten ud for din webadresse fortæller alle, at dit websted er sikkert. Men ifølge Wordfence er det langt fra "sikker" til "sikker". Tjek dette for at finde ud af, hvad Wordfence får ved.

En encyklopædi med væsentlige widgets til WordPress

Alle taler om plugins det meste af tiden, men widgets er vigtige for et WordPress-websted også. Læs WPMU DEVs indlæg med de bedste must-have widgets til din personlige eller professionelle brug.

Top 6 WordPress-projektstyrings plugins

Undertiden tager det mere tid end det faktiske arbejde at organisere et stort team og styre hele processen med at opbygge et produkt – fra idé og koncept til den faktiske implementering og de risici, der følger med det. Disse seks plugins kan hjælpe.
Forbedring af indhold og samtale kvalitet i AWP Facebook-gruppen

Den officielle WordPress Facebook-gruppe ændrer sin hovedregel – alle nye indlæg godkendes ikke længere automatisk. Fra nu af filtrerer administratorerne posterne og beslutter, hvad der bliver set, og hvad der ikke gør. Så hvis du planlægger at indsende et indlæg til den avancerede WordPress Facebook-gruppe, skal du tjekke Matt’s forklaring først for at få et indblik i, hvordan du får dit indlæg godkendt.

10 handlende marketingtaktik til markedsføring af dit WordPress-produkt

At opbygge et fantastisk WordPress-produkt er kun halve slaget. Den anden halvdel får det foran et publikum, der er interesseret. Her er en liste over ideer til, hvordan man får det til. Af Cozmoslabs.

28 De fleste ofte stillede spørgsmål af WordPress Begyndere

En rigtig god sammenstilling af de hyppigst stillede spørgsmål, som begynderbrugere har en tendens til at have om WordPress. Dækker stort set alt, der er relateret til opbygning, opsætning og styring af et WordPress-sted korrekt.

Brug det nye (gratis) lydhistorikbillede-plugin til at føje lyd til dine WordPress-billeder

Der er dette nye gratis plugin, der tilføjer lyd til dine WordPress-billeder. Med det kan du oprette smukke lysbilledshows og tutorials, der taler eller kan ledsages af musik.

Det var det for april 2017. Alt, hvad vi gik glip af?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map