Admin Block Directory Prototype, Pods Framework, Block Theme Experiments, User Donations ��️ februar 2020 WordPress News w / CodeinWP

Dette er februar 2020-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej alle sammen, velkommen til vores seneste udgave af WordPress-nyheder! Vi håber, at du startede året med de opladede batterier, og at du er klar til at omfavne alle de næste udfordringer, der venter på dig rundt om hjørnet. ��

På denne måneds dagsorden taler vi om prototypen til administrationsblokmappen, Pods-rammen, eksperimenter med blokbaserede temaer, plug-in-donationer, konferencer, der skal føjes til din 2020-kalender, og meget mere interessante historier og trends fra WordPress rige.

Så bliv hos os et par minutter for at finde ud af de vigtigste hændelser i de sidste fire uger i WordPress. Lad os dykke ind!

Februar 2020 WordPress News w / CodeinWP

Februar 2020 WordPress News med CodeinWP

Bloker bibliotek i WP-admin: V1

Designteamet planlægger at inkludere et blokmappe på admin-siden i WordPress 5.5, som vil være ude i august 2020. Men indtil da lancerede de en prøve på, hvordan det skal se ud og arbejde, så du er velkommen til at teste det ud hvis du er nysgerrig.

Figma-prototype indeholder de første koncepter og modeller af blokmappen, men det er vigtigt at nævne, at der kan være store ændringer, før det er klar til prime time. Nogle af komponenterne er sideoverskrifter, listetabeller, tomme tilstande og også genanvendelige blokke, som du kan bruge i andre områder af dit admin-dashboard.

På det tidspunkt, vi skriver dette, er der ti blokke i blokerer kategori på WordPress.org men mere tilføjes snart.

WP Admin Block Directory Prototype

Pods Framework Plugin har brug for donationer i februar 2020 WordPress-nyheder

Pods har brug for din hjælp i 2020

Hvis du bruger Pods-rammen, kan du måske give en hjælpende hånd for at få det til at vare. Automattic, dets hovedsponsor siden 2012, opgav støtte til projektet, og Pods ‘hovedudvikler adresserer nu sine bekymringer til brugerfællesskabet.

Da Automattic dækkede 90% af omkostningerne, beder teamet bag dette projekt nu om midler fra alle, der kan hoppe ind og donere. Så hvis du har været en lang tid bruger af plugin, kan du bidrage med dig selv ved at blive donor her.

I øjeblikket er der 58 donorer ud af 200, det oprindelige mål for Pods ‘udviklingshold.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • WordPress Theme Shop Directory 2019 – Hvem er der, der leder WordPress-temamarkedet lige nu, 100 temabutikker analyseret
 • November 2017 Tegneserier w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donationer #SSL
 • Februar 2018 Tegneserier w / CodeinWP … #Utviklere #Cache #Bitcoin

Bliv involveret med blokbaserede WordPress-temaforsøg

Tidligt i december foreslog WordPress-temanalyseteam den oprindelige dokumentation for blokbaserede temaer, retningslinjerne, som enhver udvikler skal følge for at oprette skabeloner, der er fuldt funktionsdygtige med blokeditoren.

Siden da sluttede flere bidragydere sig til udfordringen og skabte flere eksempler på temaer baseret på strukturen ovenfor. Da de temaer, der er bygget med blokke, vil være prioriteret i fremtiden for WordPress, vil du måske også teste dit arbejde. Depotet er åbent for alle, så du kan sende dine temaeksperimenter her.

Bloker temaeksperimenter i WordPress 2020

GiveWP-brugers fundraising-kampagne - februar 2020 WordPress-nyheder

Brugere af GiveWP-plugin indsamlede over 100 millioner dollars i donationer i 2019

Vi har en første i donationspluginsens historie: GiveWP brugere formåede at samlet samle 106 millioner dollars i 2019. Det er første gang, at donationsbeløb oversteg $ 100 millioner på et år ifølge en meddelelse fra Matt Cromwell, GiveWPs COO, på Facebook.

Stigningen er bemærkelsesværdig, hvis du skulle sammenligne den med 2018 og 2017, hvor midlerne nåede op på henholdsvis 88 millioner og 41 millioner dollars. Derudover tæller de 106 millioner dollars kun betalinger foretaget af brugere via PayPal og Stripe, så det faktiske beløb er sandsynligvis højere.

Landingssæt til WordPress Maps Enhver post eller side til et brugerdefineret domæne

Nyt WordPress-produkt i huset! Phil Kurth og Jason Schuller lancerede plugin til Landing Kit, som giver dig mulighed for at kortlægge domæner til alle indlæg, sider og posteringer i tilpasset posttype.

Så hvis du vil oprette individuelle marketing- eller landingssider ved hjælp af entallige skabeloner, vil Landing Kit være til hjælp for dig. Det er beregnet til at kortlægge domæner til enkeltsider eller indlæg på installationer på et sted uden behov for en multisite eller en separat WordPress-installation.

Desuden er plugin-kompatibel med ethvert tema og leveres med SSL-support og indstillinger for post-omdirigering.

Landing Kit Plugin Sketch

Gode ​​artikler fra omkring internettet

WordCamp Houston vender tilbage efter 10 år

Folk i Houston forsøger at genopbygge deres "demonteret" community og start igen fra bunden med at organisere WordCamp Houston. De var fraværende i 10 år, men alt ser ud til at komme tilbage på plads for dem. Vi ønsker dem held og lykke!

WordPress-, JavaScript- og PHP-konferencer, der skal føjes til din kalender i 2020

Hvis du vil rejse og også være til stede på konferencer på samme tid, sammensætter fyre ved Delicious Brains denne liste over et par interessante begivenheder, som du kan deltage i 2020. Det er mest for udviklere.

Introduktion af et nyt kapitel med Cory Miller som Post Status-partner

Cory Miller, som vi for nylig har interviewet på netop denne blog, er den nye medejer og partner af Post Status. Han vil yderligere dele aktiviteterne med Brian Krogsgard om forretningsstyring, skrivning og engagement i lokalsamfundet.

WordPress Plugin Roundup – januar 2020

Hvad er nyt på plugin-området? Her er en oversigt over de bedste plugins, der blev lanceret eller opdateret for nylig på WordPress.org. Du ved aldrig, hvornår du finder en perle, der vil gøre dit liv lettere.

10 bedste WordPress-plugins til blogs

Hvis du er en blogger, vil du måske gå gennem denne liste over plugins, der hjælper din blog med at vokse. Vi er stolte af at bemærke, at vores egne Genoplive gamle indlæg er der, blandt andre store spillere.

BobWP er nu Do the Woo – WooCommerce News og Community

Bob Dunn, kendt i samfundet som BobWP, indsnævrer diskussionsemnerne i sin podcast og på bloggen ved at skifte fra generaliseret indhold til WooCommerce-baseret indhold. Fra nu af hører du om ham som ‘Gør woo ved BobWP’.

Hvor mange websteder bruger WooCommerce? Anvendelsesstatistik + Infographic 2020

Apropos WooCommerce, her er hvordan plugin fungerede sidste år i antal. Folkene på Barn2 sammensatte disse statistikker til en infographic, der viser udviklingen af ​​vores CMS ‘eCommerce-system.

10 Vigtige 2020 sociale medier Trends, du har brug for at vide

Hvert eneste år er der en stor social platform eller opfindelse, der får al hype fra mennesker, indtil en anden hurtigt overtager. Og så videre. Hvad vil 2020 bringe os? Her er forudsigelserne fra Search Engine Journal.

WordPress og Ajax kapitler

Lær du hvordan du bruger Ajax med WordPress? Dette er en blog, der dækker dette emne helt for dig. Ronald Huereca delte alle lektioner op i kapitler, som er meget lette at følge, hvis du er interesseret i at konsolidere dine Ajax-færdigheder.

Den hemmelige kunst af delegation

Et dejligt emne, som jeg sjældent har set taklet. Hvis du er overfyldt med for meget ledelsesmæssigt arbejde, der kommer din vej, er det vigtigt at vide, hvordan du overfører ansvaret til en anden. Sådan gør du det professionelt.

Valg af det bedste WordPress Table Plugin

Hvis du vil præsentere dit indhold visuelt på en ren måde, kan du gennemse disse fantastiske WordPress-tabel plugins for at krydse dette behov fra din liste. Glad for at se vores Visualizer anbefales der som en af ​​de bedste.

Google PageSpeed ​​Insights: Sandheden om scoringen 100/100

Er det endda muligt at score det maksimale i et værktøj til kontrol af webstedshastighed? Måske er det ikke, men i det mindste kan du prøve at score så højt som muligt. Her er de detaljer, du ikke er opmærksom på for at forbedre dine sideindlæsningstider.

Det opsummerer WordPress-nyhederne fra februar 2020. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map