5 Bedste Online Cloud Backup-tjenester til at holde dine data sikre i 2020

Leder du efter et sikkert sted at tage backup af og gemme alle dine digitale data? Dette indlæg hjælper dig med at komme i gang. Her skal vi se nærmere på fem af de bedste online cloud-backup-tjenester for at se, hvor de lyser, og hvor de kommer til kort.


Hvad er cloud backup?

Lad os først komme forbi det grundlæggende. Normalt sikkerhedskopierer vi alle vores data til et eksternt drev eller lokalt netværk. Disse lokale sikkerhedskopier er gode til hurtig gendannelse. Det, der er skuffende, er, at de lider af de samme risici, som din computer udgør – malware, hardwarefejl, utilsigtet sletning, brand, tyveri og lignende.

På den anden side kopierer de bedste online skybackup-tjenester dine hele data over internettet til eksterne servere på forskellige steder. Du kan når som helst få adgang til disse sikre off-site-sikkerhedskopier fra ethvert sted og nemt gendanne dem med et klik eller to.

Bedste Online Cloud Backup Services

Der er selvfølgelig ingen grund til ikke at gøre både – lokal og cloud-backup – og være dobbelt sikker. ��

Den første sikkerhedskopi af dine data kan være enormt tidskrævende. Men derefter sikkerhedskopieres alle dine filer automatisk. De bedste online cloud-backup-tjenester giver dig også mulighed for at sende en fysisk enhed, der indeholder alle dine data til første upload, og dette kan reducere uploadtiden drastisk. På samme måde tillader de også hurtigere gendannelse via en fysisk enhed, der er sendt til dig.

Klik for at lære mere:

 • �� Hvad med Dropbox og andre lagertjenester?
 • �� Hvad skal man kigge efter i en cloud-backuptjeneste?

Efter at have undersøgt emnet i et stykke tid og eksperimenteret med et antal tjenester på markedet, har vi besluttet at have følgende platforme i top fem. Her er en hurtig oversigt over de tilbudte funktioner og de vigtigste parametre for disse bedste online cloud-backup-tjenester:

Bedste online cloud backup-tjenester opsummeret

Backblaze
Jeg kører
Carbonite
Acronis
CrashPlan

Pris / år$ 60$ 52,12$ 71,99$ 49,99$ 120
Enheder pr. Konto1Ubegrænset1Varierer på tværs af planer1
platformeMac, pcMac, pc, mobilMac, pcMac, pc, mobil, virtuelle maskiner og sociale mediekontiMac, PC, Linux
OpbevaringUbegrænset2 TBUbegrænsetVarierer på tværs af planerUbegrænset
Kontinuerlig eller planlagt sikkerhedskopiBeggeBeggeBeggePlanlagt. Så ofte som hvert femte minut.Begge

Fem bedste cloud backup-tjenester

Nu på detaljerne på hver platform:

1. Backblaze (Www.backblaze.com)

Bedste online cloud backup-tjenester: # 1 Backblaze

Backblaze tilbyder en masse nyttige funktioner, herunder ubegrænset lagerplads kombineret med hurtige og pålidelige sikkerhedskopieringer, alt sammen til en attraktiv pris.

Platformer og brugervenlighed: Backblaze understøtter sikkerhedskopiering fra Mac såvel som pc’er. Opsætningen er også nem, hvilket kræver, at du blot indtaster et par detaljer som e-mail-id og adgangskode.

Opbevaring og backup-frekvens: Der er ubegrænset lagerplads, men det dækker kun en computer pr. Konto. Som standard er sikkerhedskopier kontinuerlige, selvom du også kan planlægge sikkerhedskopier.

Hvad inkluderer sikkerhedskopiering? Alle dine data sikkerhedskopieres automatisk eksklusive systemfiler, programfiler, applikationer, tomme mapper eller midlertidige webfiler. Hvis du har data på eksterne drev, er der også sikkerhedskopieret. Du kan angive de mapper, du ikke ønsker at tage backup af. Forretningsplanen tillader også sikkerhedskopiering af data fra et netværk (NAS).

Priser: Det Personlig sikkerhedskopieringsplan såvel som Business Backup Plan er ledig. De personlige planer er overkommelige og starter på kun $ 6 pr. Måned.

Hvor sikker er din sikkerhedskopi? Backblaze inkluderer kryptering i hvile og i transit samt en personlig nøglemulighed. To-faktor-godkendelse tilføjer et ekstra sikkerhedslag.

Er det let at gendanne? Gendannelse af filer sker kun via Backblaze-webstedet. Dette kan blive kedeligt, da filer ikke gendannes til deres originale placeringer. I stedet skal filerne downloades til en zip-fil, der er begrænset til 500 GB. Eventuelt sender de en fysisk enhed til dig, hvis du har brug for den.

Andre vigtige overvejelser:

 • Gamle filversioner og slettede filer bevares i 30 dage
 • Fildeling er kun mulig via B2, Backblaze’s cloud-lagringstjeneste.
 • Ingen synkroniseringsindstilling

På mange måder er Backblaze den nemmeste at konfigurere og bruge blandt de bedste online cloud-backup-tjenester – automatisk sikkerhedskopiering af dine filer ved installation.

Gå til Backblaze

2. Jeg kører (Www.idrive.com)

Bedste online cloud-backup-tjenester: # 2 idrive

IDrive er hurtig og giver større kontrol over din sikkerhedskopieringsproces sammenlignet med andre cloud-backup-tjenester.

Platformer og brugervenlighed: Det understøtter flere platforme som Mac, PC, Linux samt mobiler. En centraliseret konsol giver dig mulighed for at administrere sikkerhedskopier. Dette hjælper dig med at se kontoaktiviteterne på alle dine tilsluttede computere. Derudover vil du være i stand til at ændre indstillinger på alle dine enheder fra dette betjeningspanel.

Opbevaring og backup-frekvens: Alle gratis kontoindehavere får 5 GB i Grundlæggende plan. Det stiger til 2 TB, når du opgraderer til den personlige plan. Sikkerhedskopier er kontinuerlige, men du kan også planlægge sikkerhedskopier.

Hvad inkluderer sikkerhedskopiering? iDrive sikkerhedskopierer hele drevet inklusive OS, indstillinger, apps, filer / mapper, med indhold og struktur intakt. Du kan ekskludere valgte filer.

Priser: Udover en grundlæggende gratis plan tilbyder iDrive Personlig og forretning. Planer start ved $ 52,12 / år for 2 TB lagerplads, men det, der er attraktivt, er, at det kan bruges af alle dine web-aktiverede enheder. Desuden tæller ældre versioner af dine filer ikke med til lagring.

Hvor sikker er din sikkerhedskopi? iDrive krypterer alle dine filer i transit såvel som på lager. Kontoejere får også en personlig krypteringsnøgle.

Er det let at gendanne? Gendannelse sker via en desktop-app eller browser. Mens iDrive ikke automatisk gendanner filer til deres oprindelige placering, giver det dig mulighed for at vælge placeringen manuelt. Det er også muligt at gendanne slettede filer fra papirkurven inden for 30 dage.

Andre vigtige overvejelser:

 • Kan sende dig en harddisk med dine data en gang om året uden ekstra omkostninger
 • IDrive-smartphone-apps giver dig mulighed for at tage backup af begrænsede data fra både Android og iOS
 • Ingen grænse for opbevaring af slettede filer, før du foretager en arkiveringsoprydning
 • Opbevarer op til 30 versioner af hver fil
 • Kan sikkerhedskopiere til eksterne harddiske, netværkslagring
 • Kan dele filer, der er sikkerhedskopieret

iDrive er et fint valg blandt de bedste cloud backup-tjenester, hvis dit lagerbehov er under 2 TB og hvis lange opbevaringsperioder er vigtige for dig.

Gå til iDrive

3. Carbonite (Www.carbonite.com)

Carbonite

Carbonite tilbyder automatisk og ubegrænset cloud-backup. Dens enkle opsætning og glem-tilgang er sandsynligvis den nemmeste blandt de bedste online cloud-backup-tjenester her.

Platformer og brugervenlighed: Ikke kun kan du se og administrere dine sikkerhedskopier fra desktop-applikationen, du kan også bruge en hvilken som helst browser til at få adgang til dine filer via en godt designet webgrænseflade.

Opbevaring og backup-frekvens: Carbonite tilbyder ubegrænset lagerplads til en enkelt computer i dens Grundlæggende plan. Sikkerhedskopier er kontinuerlige, men planlagte sikkerhedskopier er også mulige.

Hvad inkluderer sikkerhedskopiering? Det sikkerhedskopierer automatisk alle de filer, du vælger under installationsprocessen. Dog skal filer over 4 GB og videoer tilføjes manuelt. Individuelle filer eller mapper kan også vælges til sikkerhedskopiering, mens sikkerhedskopiering fra eksternt drev kun er tilgængelig med Plus- og Prime-planer.

Priser: Der er 3 ‘sikre’ planer, og omkostninger er pr. computer. Safe Basic beløber sig til $ 6 pr. Måned, faktureres årligt ($ 71,99). Til $ 9,34 pr. Måned inkluderer Safe Plus-planen eksterne drev, backup af videoer som standard samt sikkerhedskopi af et komplet systembillede af din computer lokalt. For $ 12,50 pr. Måned får du budgendannelsestjeneste under Safe Prime-planen.

Hvor sikker er din sikkerhedskopi? Alle data er krypteret. Ekstra sikkerhed er ved hjælp af personlig nøglekryptering og tofaktorautentisering.

Er det let at gendanne? Ved hjælp af en desktop-app kan du vælge at gendanne alle eller nogle af filerne samt søgning baseret på filnavne. Filer kan gendannes til en enkelt mappe eller til deres oprindelige placering.

Andre vigtige overvejelser:

 • Mac-version tilbyder hverken versionering eller en personlig-nøgleindstilling
 • Carbonite-farve koder dit filsystem, så du kender backup-status for hver fil eller mappe
 • Sikkerhedskopierer fotos fra enhver Android eller iPhone
 • Slettede filer bevares i 30 dage
 • Kan få adgang til sikkerhedskopier via mobile apps

Med Carbonite kan du se alle dine filer fra en webgrænseflade eller mobilapp. Der er mange muligheder for restaurering også – individuelle filer, alle dine data, tidligere versioner eller slettede filer.

Gå til Carbonite

4. Acronis True Image (Www.acronis.com)

Acronis

Acronis True Image fanger et billede af dine komplette data og sikkerhedskopierer dem. Det pakker meget inden for den række planer, den tilbyder – fra cloud-sikkerhedskopi, mobil- og sociale medie-sikkerhedskopier til ransomware-beskyttelse.

Platformer og brugervenlighed: Det sikkerhedskopierer Mac, PC og mobiler, virtuelle maskiner og konti på sociale medier. Den fremragende desktop-interface gør det nemt at arbejde med Acronis. Derudover vil du også være i stand til at spore status for sikkerhedskopier, se filstørrelser, måle backuphastigheder og se farvekodede visninger af dataene.

Opbevaring og backup-frekvens: Fra kun 250 GB, varierer opbevaringsgrænser afhængigt af den plan, du vælger. Sikkerhedskopier køres kun i henhold til en tidsplan. Standardfrekvensen er en gang om dagen, skønt du kan ændre den til højst 5 minutter. Begivenhedsbaseret planlægning er også mulig.

Hvad inkluderer sikkerhedskopiering? Som standard vælger True Image hele drevet, der skal sikkerhedskopiere, inklusive eksterne drev, kortlagte netværksdrev, Outlook og OneDrive. Du kan imidlertid også manuelt vælge, hvad der skal sikkerhedskopiere.

Priser: Priserne starter ved $ 49.99 / år for Standard-pakken. Den avancerede pakke kommer på $ 99,99 / år.

Hvor sikker er din sikkerhedskopi? Acronis krypterer alle dine data såvel som tilbyder en personlig krypteringsnøgle. Derudover er der beskyttelse mod ransomware og kryptomining. For at sikre, at filer er intakte, inkluderer Premium Plan Blockchain-baseret godkendelse og elektroniske signaturer.

Er det let at gendanne? Acronis gendanner filer automatisk til deres oprindelige placering gennem en webbaseret konsol. Hvis du ønsker det, kan du også sikkerhedskopiere til et eksternt drev eller til kortlagte netværksdrev. Det seneste tilbud er en "overlevelsessæt", som hurtigt opretter et bootbar filgendannelsesværktøj.

Andre vigtige overvejelser:

 • Rengør manuelt sikkerhedskopier, brugerkonfigurerbare versioner og opbevaring
 • Ingen podning eller restaurering via afsendte drev
 • Windows-brugere kan synkronisere på tværs af enheder
 • Stop kryptomining software, der sparer dine computerressourcer

Acronis tilbyder en første måned gratis prøveperiode, så du kan tage den til en tur, inden du skifter. Det giver hurtige og komplette sikkerhedskopier og er fantastisk til at migrere dine data.

Gå til Acronis

5. CrashPlan (Www.crashplan.com)

CrashPlan

Med en simpel prisplan og ubegrænset lagerplads rangerer CrashPlan for små virksomheder lige derop blandt de bedste online cloud backup-tjenester.

Platformer og brugervenlighed: CrashPlan understøtter Mac, Windows og Linux. En intuitiv og brugervenlig app gør sikkerhedskopiering, styring og gendannelse af data let. Du kan også tilføje og fjerne computere via betjeningspanelet.

Opbevaring og backup-frekvens: CrashPlan leveres med ubegrænset lagerplads. Sikkerhedskopiering er automatisk og kontinuerlig, men du kan også konfigurere en brugerdefineret tidsplan.

Hvad inkluderer sikkerhedskopiering? Med CrashPlan kan du kontrollere, hvilke filer der er sikkerhedskopieret, hvornår og hvor ofte. Du kan også medtage eksterne harddiske, selvom CrashPlan ikke sikkerhedskopierer et par filer i bestemte systemmapper.

Priser: Prisfastsættelse er enkel og ligetil til $ 10 pr. Måned pr. Enhed. Du kan tilføje så mange enheder, som du ønsker, og omkostningerne ændres automatisk.

Hvor sikker er din sikkerhedskopi? CrashPlan tilbyder standardbeskyttelse af dine data undervejs. Du kan også konfigurere personlig kryptering.

Er det let at gendanne? Resotration sker via desktop app eller browser. Du kan gendanne enhver tilgængelig fil fra en dato og tid, du angiver.

Andre vigtige overvejelser:

 • Ingen begrænsning for filstørrelse eller -type
 • Gør det muligt at tilpasse din versioneringspolitik
 • Du bestemmer opbevaringsperioden for slettede filer

CrashPlan leveres med et højere prismærke end mange af de andre bedste cloud-backup-tjenester, men det faktum, at du får ubegrænset lagerplads, er en enorm fordel for store forbrugere af datakunder.

Gå til CrashPlan

Hvad med Dropbox og andre lagertjenester?

Mens cloud-lagring og synkroniseringstjenester som Dropbox er nyttige, er de netop det – lagringstjenester, hvor du kan parkere dine data. De sikkerhedskopierer ikke automatisk din computers indhold. Tværtimod sikkerhedskopierer de bedste online cloud backup-tjenester alle dine data kontinuerligt og / eller med planlagte intervaller.

Hvad man skal kigge efter i en cloud-backuptjeneste?

Hvis du leder efter en cloud-backuptjeneste, vil du starte med at kontrollere tilgængeligheden af ​​disse funktioner:

�� Platform support
De fleste tjenester tilbyder support til Windows og Mac.
�� Nem installation og styring
En sæt-det-og-glem-tilgang er bedst.
�� Opbevaringskapacitet
Mange tilbyder ubegrænset lagerplads, men kontroller det med småt.
�� Kontinuerlig sikkerhedskopi
Der er intet tab af data, hvis sikkerhedskopieringen udføres døgnet rundt.
�� Kryptering af data
Inklusive personlig krypteringsnøgle.
Versionering
Hjælper med at rulle tilbage kopier, hvis dine nuværende data er beskadiget.
�� Sikkerhedskopiering til og fra eksterne drev
Så du kan også kontrollere, hvad der er uden for din hovedenhed.
♻️ Opbevaring af slettede filer
De bedste online backup-tjenester tillader ubestemt periode.
�� Upload og gendan ved hjælp af fysiske enheder
Dette sparer tid og båndbredde.
�� Synkronisering og deling
Du vil være i stand til at synkronisere og dele med andre enheder og venner.
�� Smartphone-sikkerhedskopi
Altid godt at tage sig af din telefon også.

Dette er mange krav, og det kan være svært at finde en service, der kontrollerer alt dette. Derfor er det altid bedst at prioritere og beslutte, hvilke af disse funktioner der er de vigtigste for dig, og derefter tage dit valg på baggrund af det.

Resumé af de bedste online cloud backup-tjenester

Her er en større sammenligningstabel for at gøre din beslutning nemmere – også præsentere et fugleperspektiv over hele landskabet til sikkerhedskopieringstjenester:

Bedste online cloud backup-tjenester sammenlignet

BackblazeJeg kørerCarboniteAcronis True ImageCrashPlan
Pris / år$ 60$ 52,12$ 71,99$ 49,99$ 120
Gratis prøveversion / gratis plan15 dages gratis prøveperiode5 GB gratis basisplan15 dages gratis prøveperiode30 dages gratis prøveperiode30 dages gratis prøveperiode
Enheder pr. Konto1Ubegrænset1Varierer på tværs af planer1
platformeMac, pcMac, pc, mobiler (Linux også på forretningskonto)Mac, pcMac, pc, mobiler, virtuelle maskiner og konti på sociale medierMac, PC, Linux
OpbevaringUbegrænset2 TB, tæller ikke ældre versionerUbegrænsetVarierer på tværs af planerUbegrænset
Kontinuerlige eller planlagte sikkerhedskopierBeggeBeggeBeggePlanlagt. Så ofte som hvert femte minut.Begge
BrugervenlighedSikkerhedskopierer automatisk ved installation. Brugervenlig grænseflade.Dashboard-konsol, der kan oprette og administrere flere underkonti (Business)Let at installere og administrere. Intuitiv.Brugervenligt betjeningspanel til styring af sikkerhedskopier.En intuitiv og brugervenlig app.
Smartphone-sikkerhedskopiNYKun fotosYN
Backup fra eksterne drevYY Y (højere planer)Y. Automatisk, når den er tilsluttet et eksternt drevY
Begrænsning af filstørrelseUbegrænset10 GBStørre end 4 GB kræver manuelt valgNN
Personlig krypteringsnøgleYYYYY
To-faktor godkendelseYNYNN
Første backup fra fysisk enhedNY (gratis) og krypteretNNN
Restaurering via fysiske enheder YYY (kun i USA)NN
NASKun til virksomhedskontoYNYN
EnhedssynkroniseringNYYYN
DelingKun via B2-skyYNYN
Ældre versioner beholdes for30 dageOp til 30 tidligere versioner30 dage (Mac’er er ekskluderet). Mindst 3 versioner vedligeholdes altid.Bruger kan konfigureresBruger kan konfigureres
Sikkerhedskopi til eksterne enhederNYY (højere planer)YY

Det samler vores liste over de bedste online cloud backup-tjenester. Har du en favorit? Del dine tanker med os i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map