5 af de bedste lokale WordPress-udviklingsværktøjer sammenlignet med 2020

5 af de bedste lokale WordPress-udviklingsværktøjer sammenlignet med 2020

5 af de bedste lokale WordPress-udviklingsværktøjer sammenlignet med 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvis du er en WordPress-udvikler, udfører du sandsynligvis det meste af dit arbejde i testmiljøer. På den måde kan du tænke over dine plugins, temaer og sider alt hvad du ønsker uden at bryde noget for rigtigt. Det eneste spørgsmål er, hvilke lokale WordPress-udviklingsværktøjer der passer bedst til dine behov?


Valg af opsætning kan blive kompliceret, fordi der er mange muligheder. Mere vigtigt er, at din arbejdsgang varierer afhængigt af dit valg, så det er vigtigt at vide, hvad dine muligheder er, og hvilke funktioner, de tilbyder dig.

I denne artikel vil vi introducere dig til fem af vores foretrukne lokale WordPress-udviklingsværktøjer, herunder:

 • DesktopServer
 • XAMPP
 • MAMP
 • vagabond
 • Lokal ved svinghjul

Vi fortæller dig, hvordan de fungerer, og sammenligner deres brugervenlighed, funktioner og priser. Lad os få dette show på vejen!

Lokale WordPress-udviklingsværktøjer

Hvorfor det er vigtigt at vælge de rigtige lokale WordPress-udviklingsværktøjer

At lære at kode er hårdt nok, og at søge efter hjælp online styrer ikke altid dig på den rigtige vej.

Men selv når man tager dette i betragtning, er lokale WordPress-udviklingsværktøjer stadig noget, som selv komplette begyndere til WordPress-udvikling kan drage fordel af.

At implementere ændringer i et levende miljø uden at teste dem på forhånd er en opskrift på katastrofe. Hvis en af ​​dine opdateringer ødelægger dit websted, har du ingen anden mulighed end at gendanne det fra en tidligere sikkerhedskopi, eller forsøge at løse problemet manuelt.

Uanset hvad, er det tidspunkt, hvor dit websted ikke fungerer som det skal, og brugere kan muligvis bemærke problemet.

Derfor foretrækker mange erfarne WordPress-udviklere at bruge enten lokale eller iscenesættelsesmiljøer til testformål. Begge værktøjer kan nå det samme mål, men de er ikke helt det samme. For eksempel kan man kun få adgang til lokale miljøer fra et netværk, og du har ikke brug for en internetforbindelse for at opsætte en eller arbejde med den. Iscenesættelseswebsteder er på den anden side opsat på live-servere, hvilket gør dem bedre til performancetest.

I denne artikel, vi vil fokusere på lokale WordPress-udviklingsværktøjer. Hvis du endnu ikke har en favoritløsning, er her nogle af de funktioner, du gerne vil holde øje med, når du vælger en:

Support til flere lokale websteder.

En af fordelene ved lokale værktøjer er, at du kan oprette så mange samtidige websteder, som du ønsker. På den måde kan du arbejde på flere projekter på én gang.

Uafhængige miljøer for hvert websted.

Nogle værktøjer gør det muligt for dig at oprette kompartimenterede miljøer til hvert WordPress-sted. For eksempel kan du have et websted, der kører PHP 5 og et andet ved hjælp af PHP 7, der arbejder side om side uden problemer.

Lige projektstyring.

Ideelt set skal det lokale udviklingsværktøj, du vælger, gøre det så let som muligt at tilføje og slette nye WordPress-projekter. På den måde spilder du ikke meget tid på at oprette nye miljøer eller rydde op efter afsluttede test.

Enkel domænekortlægning.

I de fleste tilfælde vil du kortlægge hvert lokalt websted til et domænenavn, der er let at huske. Du kan altid gør dette manuelt, men det er bedre, hvis dit valgte værktøj hjælper dig med processen.

Endelig er det vigtigt at bemærke, at hvis du er en del af et udviklingsteam, vil du høre dem, inden du tager en beslutning. Når alt kommer til alt er chancerne for, at hele holdet ender med at bruge et værktøj, så du har alle adgang til det samme sæt funktioner. Når hvert medlem af dit team bruger forskellige lokale udviklingsværktøjer, kan resultatet være et logistisk mareridt.

Fem lokale WordPress-udviklingsværktøjer sammenlignet (i et nøddeskal)

Vi har meget grund til at dække i dette indlæg. Så hvis du leder efter en hurtig sammenligning, skal du se på følgende tabel:

Bedste lokale WordPress-udviklingsværktøjer sammenlignet

DesktopServer
XAMPP
MAMP
vagabond
Lokal ved svinghjul

Bruger den virtuelle maskiner?
Kan du oprette flere WordPress-websteder?Op til tre (ved hjælp af den gratis version)✅ (med lidt kløende)✅ (med lidt kløende)
Er det let at bruge?Moderat vanskeligModerat vanskeligModerat vanskelig
Gør det det muligt for dig at konfigurere forskellige typer miljøer?✅ (til en grad)✅ (til en grad)
Kan du starte og stoppe websteder efter eget ønske?
Hjælper det dig med at kortlægge domænenavne til lokale websteder?
Indeholder det et instrumentbræt, du kan bruge?
PrisGratis og premium versioner tilgængeligeGratisGratis og premium versioner tilgængeligeGratisGratis

Hvis du tror, ​​du kan tage en informeret beslutning, der er baseret på disse oplysninger, er du velkommen til at stoppe her. Vi opfordrer dig dog til at fortsætte med at læse, så du får en klarere idé til, hvad hvert af disse værktøjer kan tilbyde dig.

Fem lokale WordPress-udviklingsværktøjer sammenlignet (fuldt ud)

Når det kommer til lokale WordPress-udviklingsværktøjer, er der fire hovedaspekter, du skal overveje:

 • hvordan de fungerer,
 • hvor lette de er at bruge,
 • hvilke funktioner de tilbyder,
 • deres prisklasse.

Hvis du sammenligner hvert af værktøjerne ved hjælp af disse kriterier – hvilket er nøjagtigt, hvad vi vil gøre i de følgende afsnit – har du alle de oplysninger, du har brug for for at tage et smart valg. Lad os grave dig ind!

1. DesktopServer

DesktopServer

DesktopServer er et Windows- og macOS-værktøj, der giver dig mulighed for at oprette flere lokale WordPress-websteder ved hjælp af en simpel trin-for-trin-guide. På trods af at der er en gratis version af værktøjet, skal du stadig registrere for at downloade det, hvilket er en lille pris at betale.

Så vidt brugervenligheden går, bliver lokale WordPress-udviklingsværktøjer ikke meget enklere end Desktop Server. Når du konfigurerer den første gang, installerer den al den software, den har brug for til at drive WordPress lokalt. Derefter kan du køre programmet igen, hver gang du vil oprette eller slette et lokalt WordPress-websted.

Gennem hele oprettelsesprocessen kan du vælge, hvilken version af WordPress, der skal installeres til dit websted, samt tildele det et domænenavn.

Brug af DesktopServer.

Generelt tilbyder DesktopServer en funktionel oplevelse med meget få dikkedarer, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Hvis alt hvad du leder efter er et simpelt værktøj, der fungerer pålideligt, kan dette være en solid mulighed.

�� Nøglefunktioner:

 • Indeholder en guide, der hjælper dig med at oprette nye lokale WordPress-websteder.
 • Gør det muligt at kortlægge domæner til dine lokale sider.
 • Gør det muligt at duplikere eller slette dine websteder til enhver tid.
 • Gør det muligt at administrere op til tre lokale sider ved hjælp af softwarens gratis version.
 • Bakker op Apache, MySQL, og PHP 5.5.

Når det kommer til funktioner, den gratis version af DesktopServer er lidt begrænset. Der er masser af lokale WordPress-udviklingsværktøjer, der tilbyder mere kraftfulde funktioner til at hjælpe dig med at administrere dine websteder (som vi vil dække inden for kort tid), selvom de undertiden kan være overdrevne. Hvad angår begrænsende faktorer, siger vi, at den største skuffelse er det faktum, at DesktopServer kun understøtter en enkelt type miljø: en Apache-server, der kører PHP 5 og MySQL.

For at være retfærdig bruger mange WordPress-websteder det samme miljø. Imidlertid vil du som udvikler muligvis have mere kontrol over din. Hvis det er tilfældet, skal du tjekke en anden mulighed.

�� Pris:

Indtil videre har vi kun talt om DesktopServer’s gratis version. Der er også et premiumalternativ, der starter på $ 99,95 om året. For de penge får du adgang til flere ekstra funktioner, herunder support til multisite, muligheden for at eksportere og arkivere dine testopsætninger, og en mulighed for at oprette WordPress ‘blueprints’.

Den sidste funktion giver dig mulighed for at gemme specifikke opsætninger og derefter bruge dem til at implementere sider hurtigere. Hvis der f.eks. Er en håndfuld plugins og temaer, du gerne vil opsætte på hvert af dine websteder, kan du oprette en plan for den konfiguration og gemme den til senere brug.

En DesktopServer premium-licens giver dig også ret til opdateringer i løbet af hele året. Desuden kan du bruge en enkelt licens til flere computere, hvilket gør det til en anstændig mulighed for hold på et budget.

2. XAMPP

XAMP

XAMPP er et forkortelse, der står for Apache, MariaDB, PHP og Perl. Med andre ord pakker det al den software, du har brug for for at køre WordPress.

Dette særlige lokale udviklingsværktøj kommer i to varianter: almindelig XAMPP og XAMPP-VM.

Førstnævnte installerer bare den software, vi har nævnt tidligere i et bibliotek på din computer, hvorimod sidstnævnte opsætter alt på en Linux Virtual Machine.

Den almindelige version af softwaren er tilgængelig til Windows, Linux-baserede systemer og macOS. XAMPP-VM er derimod bare tilgængelig til macOS. Med det i tankerne vil vi fokusere på den almindelige ikke-VM-version af XAMPP til denne sammenligning.

Hvad XAMPP gør er at opsætte en softwarestak på din computer, men det hjælper ikke dig med at installere WordPress. Platformen tilbyder et par stykker uafhængige installatører til forskellige Content Management Systems (CMS), men vi er mere delvise i at gøre ting manuelt.

Hvis du er den samme, så er der hvad der er i vente for dig, når det kommer til installation af WordPress med XAMPP.

XAMPP-betjeningspanel.

Til at begynde med skal du opsætte stakken og kontrollere, at alle tjenester fungerer. Derefter skal du gøre det oprette en database til dit WordPress-sted, download CMS ‘seneste version, pak det ud og konfigurer et par filer manuelt. Først da får du køre WordPress-installationsprogrammet, og du bliver stadig nødt til at kortlægge dit nye websted til et domæne, du kan huske (hvis du vil).

�� Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at opsætte en softwarestack inklusive Apache, MariaDB, PHP og Perl.
 • Giver mulighed for at vælge mellem flere XAMPP-versioner, afhængigt af hvilken PHP-udgivelse, du vil bruge.
 • Tilbyder en VM-baseret lokal WordPress-oplevelse, hvis du er en macOS-bruger og downloader den tilsvarende version.
 • Gør det muligt at bruge et simpelt instrumentbord til at administrere alle dine nye tjenester.
 • Gør det muligt at opsætte WordPress manuelt eller bruge et enkeltstående installationsprogram (hvis du vil).

Som udvikler kan du måske sætte pris på, at XAMPP giver dig mulighed for at få dine hænder lidt snavset i sammenligning med værktøjer som DesktopServer. I dette tilfælde får du fuld kontrol over hver af dine stakks komponenter. For eksempel kan du når som helst starte og stoppe din Apache-server med et par klik eller kortlægge tjenesten til forskellige porte. Du får også adgang til detaljerede logfiler og mere.

XAMPP giver dig et perfekt miljø til at køre WordPress, men det er ikke en service, der er skræddersyet til CMS. Det betyder, at du bliver nødt til at tænke på nogle indstillinger bare for at konfigurere alt. Desuden bliver tingene lidt komplicerede, hvis du vil bruge XAMPP til at køre mere end et enkelt WordPress-websted samtidig. Det er sandsynligvis intet, du ikke kan håndtere – men det er mere arbejde end at bruge et værktøj designet med WordPress i tankerne.

Samlet set tilbyder XAMPP et fantastisk tilpasningsniveau, der giver dig mulighed for at gøre næsten alt hvad du vil. Det er ikke et godt værktøj for begyndere, og det er ikke den enkleste løsning at arbejde med.

�� Pris:

XAMPP er en 100% open source-pakke. Der er ingen premium-version med skjulte funktioner, så du er fri til at bruge den på enhver måde, du finder passende.

3. MAMP

MAMP

På mange måder, Min Apache, MySQL, PHP (MAMP) ligner meget XAMPP. Det er også en softwarestak, der giver dig mulighed for at oprette WordPress-websteder (og enhver anden type websted).

Processen med at bruge dette værktøj fungerer også på samme måde som med vores tidligere valg. Du opsætter stakken, opretter en database og går derefter igennem bevægelserne med at opsætte WordPress manuelt. Lad os fokusere på det, hvad de største forskelle mellem begge stakke er.

For det første er MAMP kun tilgængelig for Windows og macOS. Der er flere versioner at vælge imellem for hvert operativsystem, afhængigt af hvilken version af PHP du vil konfigurere. Plus, du får også adgang til en masse yderligere software, inklusive Python, Perl, phpMyAdmin og mere.

I praksis oversættes dette til flere muligheder, når det kommer til at oprette lokale websteder og applikationer. For så vidt angår WordPress går det imidlertid sandsynligvis, at du ikke behøver at bruge nogen af ​​denne software. De er dog nogle gode ekstramateriale at have, bare hvis du arbejder med andre typer projekter, der har brug for dem.

Den største ulempe ved at bruge MAMP versus XAMPP er, at førstnævnte ikke tilbyder fristående installatører til populære applikationer som WordPress. For at være retfærdig er det kun en begrænsning, hvis du ikke kan lide at oprette websteder manuelt. Hvis det er tilfældet, er du sandsynligvis bedre med at bruge et mere strømlinet værktøj alligevel.

MAMP-betjeningspanelet.

�� Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at oprette et miljø baseret på Apache, MySQL og PHP.
 • Lader dig bruge forskellige versioner af softwaren, afhængigt af hvilken PHP-udgivelse, du vil konfigurere.
 • Understøtter en masse yderligere sprog, inklusive Python og Perl.
 • Giver mulighed for manuelt at oprette lokale WordPress-websteder.

Når det kommer til funktioner, tilbyder MAMP lidt mindre kontrol over hver af dit miljøs komponenter end XAMPP gør. Det leveres også med sit eget dashboard, men det giver færre muligheder. Denne forskel – oven på alle de andre – gør det til et fremragende valg, hvis du leder efter et lettere redskab til at styre. Du får stadig adgang til næsten alle de samme funktioner, men MAMP er enklere at vænne sig til.

�� Pris:

I hele dette afsnit har vi kun fokuseret på MAMPs gratis version. Der er dog også en tilgængelig premium option. Det starter på $ 59 for både macOS og Windows, selvom førstnævnte får mere regelmæssige opdateringer og bedre support.

MAMP Pro giver dig meget flere muligheder, såsom muligheden for at konfigurere Nginx servere, et mobilt testværktøj og en indbygget editor. Hvis du og resten af ​​dit team er macOS-brugere, gør alle disse funktioner MAMP til et stærkt valg blandt de mange tilgængelige lokale WordPress-udviklingsværktøjer.

4. Vagrant

vagabond

Indtil videre har vi dækket flere lokale WordPress-udviklingsværktøjer, der er temmelig ens. Nu er det tid til noget lidt anderledes.

vagabond er et værktøj, der giver dig mulighed for at køre flere virtuelle maskiner på din computer og bruge dem som miljøer til dine projekter.

Hvis du aldrig har brugt et program som Vagrant, kan du måske synes, det lyder som for mange problemer.

Når alt kommer til alt har du måske hørt, at du har brug for en meget kraftig computer til at køre flere virtuelle maskiner. Det er noget sandt, men det afhænger også af, hvad du vil bruge disse maskiner til. Hvis vi taler om lokal webudvikling, er systemkravene ikke så stejle.

Desuden gør Vagrant hele miljøopsætningsprocessen til en leg. Efter installationen af ​​softwaren kan du gå videre og hente en af de mange forudkonfigurerede ‘bokse’ dens samfund er allerede oprettet. Hvis du vil installere det perfekte WordPress-miljø med et par klik, har du masser af populære kasser at vælge imellem. Chancerne er, at du finder en, der tilbyder præcis det, du har brug for.

Et kig på Vagrant fra kommandolinjen.

Du kan også levere din egen virtuelle maskine og bruge kommandolinjen til at indstille tingene nøjagtigt, som du vil have dem. Derefter kan du dele dit miljø med hvert andet medlem af dit team. På den måde behøver du ikke alle fikle med at konfigurere software og stable på samme måde – Vagrant gør det hele for dig.

Endelig kommer vi til den vigtigste forskel mellem Vagrant og værktøjer som XAMPP eller MAMP. Med sidstnævnte risikerer du altid at installere et stykke software, der forstyrrer dit miljøs opsætning. Når alt kommer til alt bruger du din egen computer som server. Med et værktøj som Vagrant findes hvert miljø separat på din computer. Det betyder, at du kan have en server, der kører Nginx og en anden med Apache på to separate Vagrant-maskiner, og ikke løbe ind i nogen problemer.

Indtil videre lyder Vagrant sandsynligvis som en stærk mulighed. Det giver mening – det er også et af vores yndlingsværktøjer. Du behøver dog ikke tage vores vurdering til pålydende værdi. Her er et citat fra Primož Cigler, en fuld stakudvikler og administrerende direktør for ProteusThemes, om hans kærlighed til Vagrant:

Primoz Cigler

Primož Cigler
CEO af ProteusThemes

Når det kommer til mine foretrukne lokale WordPress-udviklingsmiljøer, har jeg faktisk to. Begge er virtualiseringer, der administreres af Vagrant. Dette alene er vigtigt, fordi det giver mig og hele ProteusTeam-teamet mulighed for at have et konstant udviklingsmiljø på forskellige maskiner og operativsystemer.

Den første bruger vi som det vigtigste udviklingsmiljø til de temaer, vi udvikler. Det er en modificeret gaffel til rod / trellis-projektet. Den kører en Ubuntu 16.04 nginx + mariadb + php-fpm stack.

Den anden bruger jeg mere og mere ofte er Wocker. Det er dockerbaseret WordPress-udviklingsmiljø med værktøjer som WP-CLI indbygget, og det giver mulighed for hurtig prototype, skaber friske WP-installationer uden bivirkninger inden for 5 sekunder og skifter let mellem disse tilfælde. Samlet set er det et godt værktøj til at teste nye funktioner, temaer, plugins … uden at forurener dit ‘standard’-dev-miljø. Det er som at have ubegrænsede lokale, friske, engangs-WP-forekomster til rådighed til enhver tid.

En af begrænsningerne med værktøjer som Vagrant er imidlertid det faktum, at store filsystemer kan tage et stykke tid at synkronisere mellem din værtscomputer og dens virtuelle maskiner. Men det er et problem, som du sandsynligvis ikke vil støde på, undtagen når du arbejder på massive projekter.

�� Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at konfigurere virtuelle maskiner til dine lokale udviklingsbehov.
 • Lader dig konfigurere hver VM til dine specifikationer og dele dem med andre mennesker.
 • Giver mulighed for at downloade forudkonfigurerede felter og køre dem, som du vil.
 • Hjælper dig med at holde dine testmiljøer adskilt og slå dem til og fra når du vil.
 • Gør det enkelt at administrere alle dine VM’er ved hjælp af kommandolinjen.

Indtil videre har vi nævnt at bruge kommandolinjen to gange, og der er en grund til det. Vagrant er et helt kommandolinjebaseret værktøj, der er tilgængeligt til Linux-baserede systemer, Windows og macOS. Der er dog ingen smarte grænseflader eller dashboards – det er bare kommandolinjen og dig.

Hvis du har erfaring med webudvikling, er chancerne for, at du er komfortabel med at bruge kommandolinjen til de fleste af dine daglige opgaver. På den anden side er det ikke så kompliceret at lære de nødvendige kommandoer til at bruge Vagrant. Hvis du ikke er det kendt med kommandolinjen endnu skal du ikke lade det stoppe dig.

�� Pris:

Vagrant er et gratis open source-projekt. Denne kendsgerning kombineret med alle dens andre funktioner gør det til en fantastisk mulighed for både soloudviklere og teams. Selv hvis du har budgettet til at købe premium lokale WordPress-udviklingsværktøjer, er chancerne for, at Vagrant kan gøre arbejdet bedre.

5. Lokal ved svinghjul

Lokal ved svinghjul

Intet af de lokale WordPress-udviklingsværktøjer, vi hidtil har dækket, er det, du måske betragter som alt for brugervenligt. DesktopServer er den, der kommer tættest på, men det er slået ned af en arkaisk grænseflade.

De andre er magtfulde, men de er ikke særlig nemme at bruge, hvis du ikke har en baggrund i udvikling.

Derfor har vi besluttet at afslutte tingene med Lokal ved svinghjul.

Vi har allerede gjort det skrevet om Local af Flywheel i fortiden. Dengang var den dog kun tilgængelig for macOS. Nu har både Windows- og macOS-brugere adgang til denne løsning, og det er stadig et af de mest elegante lokale WordPress-udviklingsværktøjer omkring.

Den største lodtrækning kommer fra Lokals brugervenlige interface. Opsætning af et nyt websted er så simpelt som at klikke på en knap og derefter vælge et par grundlæggende konfigurationer.

Brug af lokalt med svinghjul.

Under processen kan du vælge mellem Nginx- og Apache-servere samt to versioner af PHP (5 og 7). Desuden får du kortlagt dit nye lokale websted til et domæne. Når dit websted er konfigureret, kan du få adgang til det fra en simpel liste, der indeholder alle dine andre projekter. Hvis du klikker på en af ​​dem, kan du gennemgå deres indstillinger, få adgang til deres database, navigere til lokale mapper og mere.

Der er endda en mulighed for at oprette live links til dine lokale websteder, hvilket betyder, at du kan dele dine fremskridt med holdkammerater eller klienter. Samlet set tilbyder Local by Flywheel langt den nemmeste oplevelse, når det kommer til lokal WordPress-udvikling. Det er måske ikke så kraftigt som Vagrant, men det kompenserer det takket være dets tilgængelighed.

�� Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at oprette lokale WordPress-websteder med et par klik.
 • Gør det muligt at overvåge status for alle dine eksisterende websteder fra en liste.
 • Giver mulighed for at få adgang til dine websteds dashboards, databaser og lokale biblioteker med et klik.
 • Gør det muligt at oprette live links, dele adgang til dine lokale projekter.
 • Tilbyder muligheden for at konfigurere tegninger, let at implementere WordPress-websteder ved hjælp af de indstillinger, du foretrækker.

Når det kommer til funktioner, er alt, hvad Local by Flywheel tilbyder, skræddersyet til WordPress-websteder. Det er tilstrækkeligt at sige, at Local er en glæde at bruge, hvis du er en WordPress-entusiast. Det tilbyder muligvis ikke så mange tilpasningsmuligheder som f.eks. Vagrant, men de er to helt forskellige værktøjer. Mens vi vil anbefale Vagrant mere til professionelle teams, er Local perfekt til mindre udstyr og projekter med mindre strenge krav.

�� Pris:

Local by Flywheel er et helt gratis værktøj, der er gjort muligt af WordPress-administrerede hostingfirma Flywheel. Der er også en premium-version i værkerne, men detaljer om det er knappe i øjeblikket. Alt i alt er det et af vores foretrukne lokale WordPress-udviklingsværktøjer.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Virksomheder bygget med softwareudvikling outsourcing
 • Sådan bygger du dit eget websted

Konklusion

Ikke alle lokale WordPress-udviklingsværktøjer gøres lige. Den, du vælger, vil have stor indflydelse på den måde, du arbejder på. Hvis du er en del af et team, påvirker det også alle du arbejder med. Derfor lønner det sig at undersøge, hvilke muligheder der er derude, og fordelene, som hver løsning kan tilbyde dig.

Lad os sammenfatte vores fem foretrukne lokale WordPress-udviklingsværktøjer, og hvad der gør dem hver unikke:

DesktopServer

Dette er et ligetil begyndervenligt værktøj til lokal WordPress-udvikling.

XAMPP

Denne softwarestack er fantastisk, hvis du vil have fuld kontrol over dit miljø.

MAMP

Dette værktøj ligner meget XAMPP, men har et par mindre funktioner og er noget lettere at bruge.

vagabond

Dette er et fremragende VM-baseret lokalt udviklingsværktøj, der er et must for seriøse udviklere.

Lokal ved svinghjul

Dette brugervenlige program er perfekt til små til mellemstore projekter.

Har du spørgsmål om, hvordan du vælger det perfekte værktøj til dit lokale WordPress-udviklingsbehov? Lad os tale om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector