10 bedste Live Chat-softwareløsninger anmeldt (6 af dem er gratis)

10 bedste Live Chat-softwareløsninger anmeldt (6 af dem er gratis)

10 bedste Live Chat-softwareløsninger anmeldt (6 af dem er gratis)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Det var engang, at alle kunder skulle ringe til supportmedarbejdere på telefonen. Det udviklede sig til e-mail, og nu ser vi på nogle af de bedste live chat-software til hurtige samtaler online.


Live chat er ekstremt praktisk for forbrugere og klienter, men hvordan hjælper det din virksomhed?

Contents

Fordele ved at bruge live chat-software

 • �� Du minimerer udgifterne ved at skære ned på telefonens tid og lange e-mails.
 • �� Det er en nem måde at skubbe brugere gennem din salgstragt.
 • �� Online-chat er let, så du skal kunne øge kundens lykke.
 • ⏲️ Live chat-software har information i realtid, så du ved, hvad dine kunder laver på dit websted.
 • �� Chatbokse tilbyder muligheder for feedback fra kunder og formularer.

Og dette er kun et par fordele! Vigtigst er det at bruge live chat-software er virkelig ligetil, så du og dit team vil være i stand til at mestre det på kort tid.

Bedste live chat-software

De bedste live chat-softwareløsninger

Hver af de live chat-muligheder nedenfor har et stort potentiale for visse virksomheder. Nogle af dem er bedre til e-handel, mens andre arbejder for servicebaserede virksomheder. Vi beskriver, hvem der skal overveje hver live chat-software sammen med de bedste funktioner.

Ingen tid til at læse? Her er et resume, der kun ser på priserne:

Bedste live chat-software

Software
Gratis plan?
Fra $ / måned
Anmeldelse
LiveChat30-dages gratis prøveperiode$ 16 per agentLæs mere
Olark2-ugers gratis prøveperiode$ 19 per agentLæs mere
Samtaleanlæg$ 87Læs mere
Drift$ 50Læs mere
Tidio$ 15Læs mere
PureChat$ 39Læs mere
Zendesk Chat$ 14 pr. AgentLæs mere
ClickDesk$ 14,99 per agentLæs mere
Bold360prisfastsættelse er virksomhedsspecifikLæs mere
LiveAgent$ 15 pr. AgentLæs mere

1. LiveChat (www.livechatinc.com)

livechatinc

Denne LiveChat-software har muligvis ikke det mest kreative navn, men det tilbyder bestemt nogle af de mest fleksible priser i branchen sammen med nogle smukke chatbox-design.

En af de største fordele ved at gå sammen med LiveChat er, at du får adgang til over 130 integrationer i LiveChat-appbutikken. Denne markedsplads er fyldt med apps til eCommerce-platforme, CMS-integration og mere. Du kan endda finde eksperter og tjenester til opsætning af din live chat.

�� Prisfastsættelse

Startplanen er $ 16 per måned per agent.

En 30-dages prøveversion er tilgængelig, og de opgraderede planer er prissat som følger: $ 33, $ 50 og $ 149 (alt pr. Måned pr. Agent).

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • LiveChat har et stort marked for at finde alle mulige integrationer.
 • Chatboksen tilbyder besøgende information, konserverede svar og en sneak-peek-besked.
 • Fildeling er mulig for skærmbilleder og dokumentation.
 • Lav chattranskrips til feedback og for at se, hvordan agenter har det.
 • Chat-tidslinjen giver dig mulighed for at hoppe tilbage på enhver samtale for at se, hvad der skete.
 • Værktøjet til tilpasning af chatboksen inkluderer dit firmalogo, knapper på sociale medier og agentprofiler.
 • Engagere kunder med automatisering til hilsener, billetformularer og popup-vinduer.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Jeg kan foreslå LiveChat til flere typer mærker. For at starte er det overkommeligt for virksomheder med mindre budgetter. Det er også et fremragende live chat-modul, hvis du vil placere det på flere websteder (LiveChat opkræver ikke ekstra for dette).

LiveChat har også en af ​​de største funktionslister og masser af apps til udvidelsesmuligheder. På grund af dette giver det mening for stort set alle virksomheder, fra e-handel til servicebaserede virksomheder og små mærker til store virksomheder.

Gå til LiveChat

2. Olark (www.olark.com)

bedste live chat software nr. 1: olark

Olark live chat-softwaren er en af ​​de mest populære på markedet, og den giver et fokus på at sikre, at enhver konvertering tæller på dit websted.

Du er i stand til problemfrit at forbinde Olark til dit websted og andre tredjepartsvækstværktøjer, såsom HelpScout og Mailchimp. Du kan også prøve Olark gratis ved at forbinde live chat-boksen til dit websted og chatte med dine rigtige kunder.

Olark har et stort sæt funktioner, som vi vil dække nedenfor. Men det er vigtigt at vide, at Olark gør et vidunderligt stykke arbejde med at opdele disse funktioner i tre kategorier: dem, der øger salget, dem, der yder support, og dem, der får kundeemner. Dette lægger større vægt på de områder, der betyder noget for virksomhederne, hvilket hjælper dit brand med de nøjagtige værktøjer, der er nødvendige.

�� Prisfastsættelse

Der tilbydes en gratis prøveperiode på to uger.

Det første prisniveau er $ 19 per måned per agent. Du kan reducere de månedlige betalinger ved at forpligte sig til et år eller to år.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Olark integrerer med mange tredjepartsværktøjer såsom Groove, HubSpot, Salesforce og Slack.
 • Det tilbyder avancerede tilpasningsværktøjer til at matche chatboksen til dit brand.
 • Metrics sendes til dig i realtid til analyse og forståelse af, hvad dine kunder laver på dit websted. Nogle beregninger inkluderer kundetilfredshed, chatvolumen og agentaktivitet.
 • Automationsværktøjer hjælper med at fremskynde din samlede arbejdsgang. For eksempel kan du generere konserverede svar til visse besøgende opførsel eller meddelelser.
 • Olark opretter transkriptioner for dig at se på samtaler, forstå, hvor godt dine agenter fungerer og bruge dem som kunde feedback.
 • Generer tilpassede formularer, der skal placeres i din chatboks, og indsamle oplysninger fra dine kunder, før du chatter.
 • Du kan også distribuere visse chats til andre medlemmer af dit team med et klik på en knap.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Jeg kan godt lide Olark for virksomheder, der vil have så mange eller så lidt chat-samtaler som muligt uden prisændringer. Du kan have millioner af chats og stadig betale den samme pris – det hele afhænger af hvor mange agenter du har.

Det er også en god løsning, hvis du planlægger at integrere med andre forretningsværktøjer som Salesforce.

Gå til Olark

3. Samtaleanlæg (Www.intercom.com)

bedste live chat software # 2: intercom

I lighed med Olark organiserer Intercom sine chatfunktioner i tre kategorier: dem til kundes erhvervelse, engagement og kundesupport.

Årsagen til at dette betragtes som en af ​​de bedste live chat-software er, fordi det hurtigt og effektivt flytter dine kunder gennem salgstragten.

Værktøj og indsigt i realtid tilbydes for at øge din kundetilfredshed og give din virksomhed mulighed for at forstå, hvad kunder gør på dit websted.

Generelt er Intercom kendt for sin slanke chatbox-grænseflade, et stort sæt tilpassede værktøjer og dets kundeservice af høj kvalitet. Det eneste, der muligvis kan slå nogle virksomheder fra, er prisfastsættelsen.

�� Prisfastsættelse

Du kan købe hele Intercom for $ 87 per måned. Tidlig startups kan kvalificere sig til $ 49 pr. måned.

Du kan også opgradere eller kun købe en del af softwaren for at blive billigere. For eksempel betaler kun for "Support" del er $ 38 per måned.

Flere tilføjelser er også tilgængelige, de fleste af dem spænder fra $ 49 per måned til $ 119 per måned.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Intercom er en fremragende forretningsbudgiver til at automatisere indfangning af kundeoplysninger og overbevise kundeemner med høj værdi til at fortsætte ned i din salgstragt.
 • Du kan vælge at bruge bots til at booke demoer til de bedste kundeemner og sende kunderne til de rigtige salgsrepræsentanter.
 • Softwaren har realtidsrapporter med kundeemner, vundet tilbud og pipeline-information.
 • Olark inkluderer en team-indboksfunktion, så alle meddelelser kan findes et sted. Dog omdirigerer det også meddelelserne til de rette reps.
 • Den målrettede meddelelse sikrer, at dine kunder ved, at de bliver taget hånd om. For eksempel kan du automatisk spørge, om de har brug for hjælp eller bede om deres e-mail.
 • Du kan integrere Intercom med andre tredjepartsværktøjer som Salesforce og Marketo. Der er en app store til at gennemføre disse integrationer.
 • Produktture giver dig mulighed for automatisk at guide kunder gennem dine tilbud.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Prisfastsættelsen er ikke så overkommelig, men du kan muligvis kvalificere dig til den tidlige opstartprissætning. Vi anbefaler intercom til virksomheder med større kundegrundlag og behov for avancerede tilføjelser, produktture og tilpassede bots.

Gå til Intercom

4. Drift (Www.drift.com)

bedste live chat software # 3: drift

Fra chatbots til mødekalendere har Drift et imponerende sæt funktioner for virksomheder, der er interesseret i live chat-software. Kontobaseret marketing leveres sammen med destinationssider og konserverede e-mails til dit salgsteam.

Generelt ser Drift ud til at fokusere mere på at computere hele chatprocessen – eller i det mindste størstedelen af ​​den.

Drift kunne bruges til marketing- eller salgsteam, og det har en kvalitetsversion til virksomheder.

Samlet set udskiller Drift nogle af de lange, kedelige dele af opkøb. Det gør dette ved at fjerne behovet for tonsvis af e-mails og CRM-kommunikation. I stedet sender AI og automatiseringer kun de bedste kundeemner til salgsrepræsentanterne for ikke at spilde noget tid.

�� Prisfastsættelse

Priser for "individer" er temmelig lav – kl $ 0 for grundlæggende chats og $ 50 pr. Måned for opstart.

Når det er sagt, prisfastsætter skyrockets for hold, der starter ved $ 400 pr. Måned for Pro-planen og $ 1.500 pr. Måned for Premium.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Bots er et af hovedelementerne for automatisk kvalificerende kundeemner på alle tidspunkter af dagen.
 • Book møder uden engang at tale med dine kunder.
 • Botterne dirigerer bestemte samtaler til sælgere.
 • Chatboten identificerer de bedste potentielle kunder, så du først begynder at tale med dem.
 • Automatiseringen svarer også på specifikke spørgsmål ved at dele oplysninger fra din vidensbase.
 • VIP-konti oprettes til dine bedste kunder. På denne måde kan du chatte med disse mennesker ved at starte med deres fornavn og vide præcis, hvad de er interesseret i.
 • Drift har et e-mail-modul, der øjeblikkeligt forbinder kunder til salgsmedarbejderne. På denne måde behøver du ikke gider meget med almindelig e-mail.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Jeg kan godt lide det for virksomheder med en vis pengestrøm, der ønsker at automatisere meget af kundesupport og chatprocessen. Det er heller ikke en dårlig løsning for virksomheder.

Gå til Drift

5. Tidio (Www.tidio.com)

tidio

Tidio har fået berygtethed med sine fremragende plugin- og appanmeldelser til platforme som WordPress og Shopify.

Det er en kvalitetsløsning for e-handelsvirksomheder, og den integreres med CRM, e-mail-marketingværktøjer og helpdesk-software.

Tidio kan også tilskrive noget af sin popularitet til sin gratis prisplan og de overkommelige månedlige planer derefter. Nogle af elementerne, der følger med Tidio, inkluderer live chat, e-mail-integration og ubegrænset sporing.

Jeg nyder især de automatiserede svar og mobile apps til at chatte med kunder på farten.

�� Prisfastsættelse

EN gratis plan er tilgængelig for op til tre brugere. Det inkluderer faktisk en utrolig samling af funktioner til små virksomheder.

To andre planer sælges for $ 15 pr. Måned hver, så du kan låse op funktioner som givet gendannelse af vogn og live indtastning.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Flere integrationer med nogle top website software som Wix, BigCommerce og Shopify. Virksomheden ser ud til at fokusere på e-handelsplatforme.
 • Tidio kombinerer e-mail, Messenger og live chat, så du reagerer på dine kunder inden for få sekunder.
 • Alle meddelelser, uanset din virksomheds størrelse, dirigeres til et enkelt betjeningspanel.
 • Adgang til chatbots for at besvare enklere kundespørgsmål. Botterne taler med kunderne 24/7 og tilbyder ting som rabatter og forladte indkøbskurv.
 • Realtidsmålingerne hjælper dig med at forstå, hvordan kunder bevæger sig rundt på dit websted.
 • Tilpasningsindstillinger er der for branding af din chatboks og matching den til dit websted.
 • Android- og iOS-apps holder dig altid i kontakt med kunder gennem chatboksen.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Virksomheder, der ikke ønsker at betale noget for et lille hold til at bruge live chat. Det er også meget overkommeligt for mindre til mellemstore virksomheder, især e-handelsbutikker.

Dette er en af ​​de enkleste live chat-software, du kan købe, men du modtager stadig de fornødenheder som auto-svar, integration og sporing.

Gå til Tidio

6. PureChat (Purechat.com)

purechat

Med PureChat er du i stand til at starte en chatboks på dit websted gratis. Det er en af ​​de mindre moderne udseende grænseflader, men den pakker en hel del funktioner til kunstig intelligens, blyfangst og tidsplan for aftale.

Tilføjelse af PureChat til dit websted tager et par trin, så er du i stand til at tilpasse dem, så det matcher dit brand.

Det ser ud til, som om PureChat kundesupportteam er meget kyndigt og altid der for at hjælpe dig med alle onboarding- og styringsspørgsmål, der opstår.

�� Prisfastsættelse

Planen for tre brugere er helt gratis.

Vækstplanen er tilgængelig for $ 39 per måned.

Pro-planen tilbydes til $ 79 per måned.

Når du opgraderer, modtager du support til flere operatører og nogle yderligere funktioner.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Fuld tilpasning leveres gennem den gratis plan. Faktisk er en liste over over 20 funktioner inkluderet i gratispakken.
 • Du modtager ubegrænsede chats for alle prisplaner.
 • Både iOS- og Android-apps er tilgængelige til at chatte med kunder på mobile enheder.
 • Filoverførselsværktøjer er der til at passere dokumenter og andre filer.
 • Chatalarmer og konserverede svar hjælper med at automatisere din kundesupport.
 • Vis tilgængelighedsplaner og book aftaler direkte via live chat-softwaren.
 • Vis unikke oplysninger som din placering og Twitter-feed.
 • Opgrader til premium-planerne for realtidsanalyse og sporing af besøgende.
 • De betalte planer giver også SMS-underretninger til dine chats.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

PureChat ser ud som en fantastisk live chat-mulighed for små og større virksomheder. Den gratis plan er stor, og den månedlige prisfastsættelse efter dette forbliver rimelig. Det er også en fremragende live chatboks for virksomheder, der har brug for at booke aftaler, da det hele kan gøres gennem boksen.

Gå til PureChat

7. Zendesk Chat (Www.zendesk.com/chat)

Zendesk

Når du søger at nå dine kunder og starte en samtale, er en af ​​de bedste muligheder for live chat-software Zendesk Chat. Det er en anden løsning med en gratis plan, men tilbudene er ikke lige så gode som den anden gratis software, jeg har skitseret.

Når det er sagt, er priserne på Zendesk Chat respektable, og det giver solide tilbud til ting som at sende til specifikke afdelinger og indstille triggere.

Husk, at ZenDesk har en stor pakke produkter, så det kan vise sig nyttigt for nogle virksomheder at kun bruge ZenDesk-produkter.

�� Prisfastsættelse

Lite-planen går til $ 0 for en samtidig chat. Det er ikke så godt som nogle af konkurrencen.

Teamplanen er $ 14 pr. Agent pr. Måned, med de højere planer noteret til $ 29 og $ 59 per agent per måned.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Det er ekstremt nemt at gå tilbage for at kontrollere meddelelser med værktøjer til at springe tilbage på chat-tidslinjen og se på analyse.
 • Chat-routing, genveje og tags er alle der for at fremskynde processen.
 • Zendesk Chat henviser til de fleste Zendesk-værktøjer sammen med webstedsplatforme som WordPress, Shopify og Magento.
 • Chatboks-design og tilpasningsværktøjer er alle lyse, smukke og indbydende – med stor støtte til baggrundsbilleder og avatarer.
 • Din virksomhed kan acceptere filer og pre-chatformularer for bedre at forstå, hvad dine kunder spørger.
 • Triggere bruges til at kontakte brugere via live chat, alt baseret på bevægelser foretaget på dit websted.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Jeg kan godt lide Zendesk Chat til de virksomheder, der allerede bruger andre ZenDesk-produkter, f.eks. Zendesk Guide eller Support. Zendesk Chat har også nogle af de mere kreative design til chatbokse – så hvis du vil have en elegant chat-tilstedeværelse, så tjek den.

Endelig fungerer filsendelsen vidundere for virksomheder, der ønsker at acceptere skærmbilleder og dokumenter (som til teknologisk support til software).

Gå til Zendesk Chat

8. ClickDesk (Www.clickdesk.com)

clickdesk

ClickDesk tager en meget anden tilgang sammenlignet med din gennemsnitlige live chat-software. Det henvender sig til virksomheder, der ønsker at bruge stemme og video i chatboksen. For eksempel kunne supportrepræsentanten faktisk se kunden, og vice versa.

Integrationer tilbydes til forbindelse til software til helpdesks og andre kundesupportmoduler. Du kan endda linke dine sociale mediekonti til live chatboksen for at udvide din rækkevidde på disse platforme.

�� Prisfastsættelse

Det gratis plan er for op til 10 brugere og 30 chats om måneden.

Følgende planer tilbydes som opgraderinger: Lite for $ 14.99, Pro for $ 24.99 og Enterprise for $ 39.99 (alt pr. Måned pr. Agent).

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Din chatboks indeholder en videochat, der udvides med dine supportfunktioner. Dette tilføjer også et personligt præg, da kunderne kan se dig.
 • Live chat-boksen tilskynder salg og beder de rigtige salgsrepræsentanter om at chime ind i samtalen.
 • Du kan vælge stemmechat i stedet for video.
 • ClickDesk’s helpdesk-software integreres automatisk i chatboksen til det ultimative kundesupportområde.
 • Send flere brugere til din Facebook og andre sociale mediekonti ved at linke i din chatboks.
 • Rapporteringsområdet viser avancerede analyser som chatvarigheder og salg.
 • Du modtager en Android-mobilapp til at chatte på din telefon.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Første ting er det første: iOS-brugere vil måske springe over ClickDesk, da den kun har en Android-app.

Når det er sagt, er ClickDesk en af ​​de bedste muligheder for live chat-software til tale- og videochats. Det ligner Skype, og alligevel behøver dine kunder ikke at downloade nogen speciel software til deres ende.

Gå til ClickDesk

9. Bold360 (Www.bold360.com)

bold360

Som en anden AI-drevet live chat-software låser Bold360 en utrolig mængde effektivitet til dit websted. Det samarbejder med dine brugere fra det øjeblik, de lander på dit websted, med yderligere værktøjer, der hjælper dine agenter med at arbejde smart og engagere sig med viden og hastighed.

Bold360 er ment som en af ​​de mest enkle live chatløsninger på markedet. Det ejes også af LogMeIn, som har vist sig at være et meget hæderligt kommunikationsselskab.

�� Prisfastsættelse

Alle planer kræver, at du anmoder om et tilbud. Prissætning er alt virksomhedsspecifikt.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Live chat dukker op for kunder og taler med dem uden problemer. AI-botten beslutter derefter, hvor kunden skal sendes inden for få sekunder.
 • Alle elementer i chatboten kan tilpasses, fra hvad boten siger til, hvordan chatboksen ser ud på din computer.
 • Der vises indsigt for at hjælpe dig med at evaluere, hvordan hver kunderejse er kortlagt.
 • Al kommunikation styres på et sted – fra e-mail til chat og SMS til sociale medier.
 • Chatboterne i Bold360 fungerer mere som mennesker ved at forstå intentioner og ikke stole på at matche specifikke nøgleord til videnbase artikler.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Bold360 fungerer bedst for organisationer, der er villige til at tage en smule risiko med kunstig intelligens. Det er ikke så kontrolleret, men det kan give nogle utrolige resultater, hvis du er villig til at foretage justeringer.

Gå til Bold360

10. LiveAgent (Www.liveagent.com)

liveagent

LiveAgent er mere en pakke end individuel software, men det inkluderer live chat og nogle andre gode softwaremuligheder såsom billettering, callcenter software og vidensbase værktøjer.

Visse stykker software sælges sammen i planer, så du bliver faktisk nødt til at vælge Chat-planen for at få live chat-funktionaliteten.

Vi vil fremhæve priserne for Chat-planen nedenfor, men du skal også vide, at følgende andre softwaremuligheder er inkluderet i planen: kontaktformularer, vidensbase, e-mail-support, feedbackhåndtering og besøgendeovervågning.

�� Prisfastsættelse

Priserne starter ved $ 0 med 1 chat og 1 e-mail support sæde med en grænse på syv dages historie. Den næste niveau plan koster $ 15 med billetsystem kun.
Det Ticket + Chat-plan koster $ 29 pr. Agent pr. Måned.

En All-inclusive-plan sælges også for $ 39 pr. Måned.

�� Hvad er de bedste funktioner?

 • Videoopkald er inkluderet i nogle af planerne.
 • LiveAgent har fremragende chatinvitationer og besøgendeovervågning for at gøre dine samtaler mere relevante.
 • Feedback management hjælper med at få information fra dine kunder og forbedre din kundesupport.
 • Du får et forum og en videnbase til afrunding af dine kundeservicesider.
 • Mobilappen giver mulighed for live kommunikation med kunder på din telefon eller tablet.
 • Du kan oprette forbindelse til de mange andre LiveAgent-produkter som Call Center, Kundeportal eller Kundeservice.
 • Chat-betjeningspanelet giver dig mulighed for at kontrollere alle de aktive chats sammen med agentaktivitet og meget mere.
 • Brugeroplysninger overføres til agenten, når samtalen er startet.

�� Dette er den bedste live chat-software til …

Jeg kan godt lide LiveAgent for virksomheder, der ønsker en komplet, overkommelig pakke med kundeserviceværktøjer. Du får en live chatboks, men også billettering og videoopkald.

Gå til LiveAgent

Hvilken af ​​de bedste live chat-software skal du vælge?

Sørg for at kontrollere alle vores anbefalinger ovenfor. Dit valg afhænger helt af den type virksomhed, du driver, og de nødvendige funktioner.

For at gøre dette lettere for dig er her den hurtige oversigt igen med kun omkostningerne ved arbejde med hver af disse platforme:

Software
Gratis plan?
Fra $ / måned
LiveChat30-dages gratis prøveperiode$ 16 per agent
Olark2-ugers gratis prøveperiode$ 19 per agent
Samtaleanlæg$ 87
Drift$ 50
Tidio$ 15
PureChat$ 39
Zendesk Chat$ 14 pr. Agent
ClickDesk$ 14,99 per agent
Bold360prisfastsættelse er virksomhedsspecifik
LiveAgent$ 15 pr. Agent

Hvis du har yderligere spørgsmål om den bedste live chat-software, fortæl os det i kommentarerne herunder!

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Bedste webinar-software
 • Sådan arbejder du hjemmefra (og forbliver fornuftig)

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector