WordPress Hosting Survey 2019: Ifølge 6.500+ respondenter, SiteGround-regler, Bluehost tæt bag

WordPress Hosting Survey 2019: Ifølge 6.500+ respondenter, SiteGround-regler, Bluehost tæt bag

WordPress Hosting Survey 2019: Ifølge 6.500+ respondenter, SiteGround-regler, Bluehost tæt bag
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jeg er bange for, at det er denne tid af året igen – tid til at tale WordPress-hosting! Men i stedet for at vi skal tale, lad os give mikrofonen videre til vores læsere, brugere og kunder. Med andre ord, det er tid til vores årlige WordPress-hostingundersøgelse – 2019-udgaven! ✨��


Som det har vist sig, er dette den største WordPress-hostingundersøgelse på nettet. Hvad der er endnu mere interessant er, at denne har kørt stille i baggrunden, uden reklame, uden at engang dele den på Twitter.

Vi ønskede at holde tingene nede, bare for at undgå potentielle afbrydelser eller spam-poster. Ikke det, at vi nogensinde har haft noget. Denne low-key tilgang virkede mildest sagt som vi fik over 6.500 poster! ��������

Undersøgelsen løb som en pop-up på dette og to af vores andre sider. Der var bare et par enkle spørgsmål at svare på:

 • Hvilket hostingfirma bruger du nu?
 • Hvor sandsynligt er du for at anbefale det?
 • Hvilken hosting planlægger du at skifte til?
 • Hvad værdsætter du mest ved din hosting?
 • Hvor mange websteder kører du med din vært?

Jeg vil vise dig resultaterne på bare et minut, men lad os først diskutere, hvad der gør denne udgave af undersøgelsen anderledes end de foregående.

WordPress Hosting Survey 2019

Bortset fra den analyse, vi har til dig her, gør vi også den rå CSV-fil tilgængelig til download (her). Brug det gjerne som reference, når du laver din egen analyse.

�� Hvorfor denne WordPress-hostingundersøgelse er anderledes

Jeg har allerede spildt bønnerne lidt i introduktionen ovenfor, men her er den større historie:

Som du sikkert ved, er hosting et emne, der er meget vigtigt for os. Først og fremmest har vi anmeldelser og sammenligninger af de fleste af de populære muligheder derude:

 • Bedste forhandlere hostingudbydere sammenlignet
 • Shared vs Managed WordPress Hosting
 • Bedste billige WordPress-hosting
 • Bedste GoDaddy-alternativer til WordPress-websteder

For det andet tilføjer tilknyttet indkomst fra forskellige hostingfirmaer en stor del af vores samlede indtægt (det er dog ikke vigtigere end temasalg – jeg siger bare dette for at gøre det klart, at vi ikke er afhængige af, at hostingfirmaer kan lide os ).

Kort sagt, med så meget indhold om hosting af emner på tværs af alle vores blogs og så mange læsere, der bruger dette indhold hver måned, er der et enormt ansvar for os at holde vores anbefalinger faktiske og tænke brugeren først, hver gang vi beder dig om at få denne vært over denne vært.

Hvad alt dette koger ned til er, at vi simpelthen ønsker at få så meget indsigt som vi kan om den overordnede kvalitet af WordPress-hostingfirmaerne på markedet. Selvom vi udfører meget af vores egen test, er vi klar over, at vores dataprøve stadig er lille, og at det ikke er noget i forhold til vores læsers kollektive meninger. Og vi har i øvrigt konti med de fleste af de store hostingfirmaer.

Så det er her disse undersøgelser kommer i spil. Bare ved at stille et par enkle spørgsmål, kan vi lære, hvad rigtige mennesker – virkelige brugere – synes om deres WordPress-værter.

Okay, så det er historien om selve undersøgelserne, men hvad er der med at holde denne WordPress-hostingundersøgelse lav?

Vi ønskede simpelthen at nå så mange afslappede brugere som vi kunne.

Vi ved alle, hvad WordPress pro vil anbefale – SiteGround, WP Engine, Kinsta. Det er de sædvanlige mistænkte igen. Men er disse værter, hvad afslappede webstedsejere også bruger? Det var hvad vi ønskede at finde ud af. Åh, og gjorde vi det!

Her er sandheden om WordPress-hosting, og som værter folk faktisk bruger:

�� GoDaddy tager markedet

Forventede du, at det skulle være nogen anden måde?

Som virkelig, gjorde du det?

Faktisk er GoDaddy den mest populære vært i denne udgave af vores WordPress-hostingundersøgelse for 2019. Her er de fem bedste:

 • GoDaddy – brugt af 16,19% brugere
 • Bluehost – 13,25%
 • HostGator – 9%
 • SiteGround – 6,74%
 • Namecheap – 3,34%

Dette er ikke en komplet liste over værter – bare de mest populære svar.

GoDaddy er ikke et stort navn inde i WordPress-hosting "boble". Men gæt hvad? Ikke kun bruger WordPress-brugere GoDaddy … de er faktisk temmelig glade. Selvom det ikke er den højeste anbefalingsscore i vores WordPress-hostingundersøgelse, blev GoDaddy klokket ind på et respektabelt 7,43 gennemsnit på vores anbefalingsskala.

I sidste ende antager jeg, at vi ikke skulle være for overrasket over GoDaddys popularitet. Mens det ikke er på de fleste "bedste WordPress hosting" lister, har virksomheden snappet op WordPress-egenskaber i et hurtigt tempo. De er også meget aktive på WordCamps og sponsorerer ofte begivenhederne som en af ​​de førende sponsorer.

Interessant nok afspejler populariteten af ​​de fem bedste værter i vores undersøgelse den samlede markeds popularitet ganske godt. Her er en hurtig Google Trends-sammenligning, som ikke er en perfekt beregning, ja, men alligevel giver os et godt overblik over, hvor populære disse virksomheder faktisk sammenlignes med hinanden:

hosting tendenser vs denne WordPress hosting undersøgelse

Okay, GoDaddy ser ud til at mangle der, lad mig ordne dette for dig:

hosting trends 2

På en anden note, i betragtning af at HostGator og Bluehost er 5x (ish) større end SiteGround, er det virkelig imponerende, at SiteGround stadig har formået at få næsten lige så mange poster.

En mere spændende afhentning er, at den administrerede WordPress-hosting-plads ikke er blevet repræsenteret så meget i denne WordPress-hostingundersøgelse.

I vores tidligere undersøgelser (dem, der er rettet mod professionelle WordPress-brugere), havde virksomheder som WP Engine og Kinsta deres rimelige andel af stemmerne. I årets undersøgelse fik de kun henholdsvis 25 og 9 stemmer. Dette viser kun, hvor forskellig WordPress-hosting plads er, når man taler med afslappede brugere vs folk, der arbejder med WordPress hver dag.

�� Populære værter efter land

Dette er den del af WordPress-hostingundersøgelsen i 2019, som vi virkelig har været interesseret i.

Det amerikanske marked er slags forudsigeligt med hensyn til, hvem der vil blive populært. Jeg mener, alle disse Super Bowl-annoncer skal redegøre for noget, ikke desto mindre, GoDaddy?

Men hvad med de internationale markeder? Er GoDaddy lige så populær i, for eksempel, Australien, som den er i USA? Lad os se.

Ud af 6.500+ svar, kun omkring 29,13% kommer fra USA, hvilket gør det store flertal internationalt.

Her er de top 10 lande og deres mest populære hostingfirmaer:

Mest populære WordPress-hostingfirmaer efter land

Land
% af poster i landet
Mest populære vært i 2019
Mest populære vært i 2017
USA16.43%BluehostKom så far
Indien19,94%Kom så farKom så far
Det Forenede Kongerige6,69%SiteGroundKom så far
Nigeria12,25%WhoGoHostWhoGoHost
Canada18.18%BluehostKom så far
Pakistan9,18%Kom så farKom så far
Sydafrika21.88%AfrihostAfrihost
Australien10,71%BluehostKom så far

Eller for en mere interaktiv præsentation (klik på land):

�� Hvem er det bedst bedømte WordPress-hostingfirma i 2019?

Okay, lad os skære til jagten, her er de bedst bedømte WordPress-hostingfirmaer ifølge vores 6.500+ undersøgelses respondenter:

Hosting CompanyVotesRating
000webhost666,71
1&1 IONOS1097,47
Bluehost5928,07
DreamHost598,25
Kom så far7237,43
HostGator4027,84
Hostinger997,90
I bevægelse707,82
iPage537,68
NameCheap1498,19
SiteGround3018,64
WordPress3327,49

* Dette er kun top 10. Du kan få den fulde datafil i bunden af ​​dette indlæg.

For ovenstående tabel har vi kun besluttet at indeholde de virksomheder, der fik mere end 50 poster. Havde der ikke været nogen tærskel, ville virksomheder som A2 Hosting og Amazon AWS have lavet listen i top 10. Vi føler os dog ikke superfortrolige med at sætte dem over de andre spillere, der har fået flere stemmer.

Hvis du er en "WordPress person" er du sandsynligvis temmelig glad for at se SiteGround der øverst. Dette resultat er også meget betryggende i betragtning af at vi har anbefalet SiteGround til vores læsere i et stykke tid nu, så vi er glade for, at de får en god oplevelse!

Bortset fra det ser det ud til, at de store navnemærker som Namecheap og Bluehost klarer sig meget godt i undersøgelsen – begge er i top fem.

Også i top fem kan du finde alle de værter, der officielt er godkendt af WordPress.org – SiteGround, DreamHost og Bluehost.

Naturligvis handlede vores WordPress-hostingundersøgelse ikke kun om de store spillere. Respondenterne nævnte faktisk mere end 1.500 (!) Forskellige hostingfirmaer.

officielle anbefalede værter

�� Folk er generelt tilfredse med deres vært

Det gennemsnitlig bedømmelse givet af respondenterne var 7,4 / 10. Dette betyder, at de fem mest populære værter i denne WordPress-hostingundersøgelse har scoret over gennemsnittet.

Interessant nok var denne samlede score lidt højere i vores 2017-undersøgelse – på 7,7. Betyder dette 0,3-fald noget? At jeg giver dig mulighed for at bestemme. Jeg ville ikke hoppe til konklusioner for tidligt, og jeg har også svært ved at tro, at WordPress-hosting generelt er faldet i kvalitet i de sidste to år.

For en mere detaljeret oversigt, her er procentdelen af ​​mennesker, der har bedømt deres vært en bestemt værdi:

Hvor glade mennesker er med deres vært

Bedømmelse
% af brugerne
1035.93%
911.76%
815,73%
710.56%
66,59%
59,57%
42,72%
32,37%
22,02%
12,74%

�� De største forskelle i forhold til vores tidligere WordPress-hostingundersøgelser

Vi har foretaget to slags hostingundersøgelser her på bloggen.

 • Slutbrugerundersøgelser – som den, vi præsenterer resultaterne her
 • Undersøgelser om avanceret bruger – hvor vi beder WordPress-proffs og -udviklere om at dele, hvem de mener er de bedste WordPress-virksomheder på markedet

Som du kunne forvente, leverer disse undersøgelser meget forskellige resultater. Mens WordPress-professionelle er opsat på værter som WP Engine eller Kinsta, arbejder afslappede brugere mest med GoDaddy og Bluehost (som vi har set i denne undersøgelse). Men lad os gå lidt mere dybtgående.

Først, her er hvad der har ændret sig siden vores sidste slutbruger WordPress-hostingundersøgelse, som vi gjorde i 2017:

De generelle tendenser er stort set de samme. De tre mest populære værter tilbage i 2017 var GoDaddy, Bluehost og HostGator, og de fører stadig markedet i 2019.

Når det er sagt, er HostGator faldet til nr. 3 i popularitet, mens Bluehost er vokset meget for at sikre nr. 2. Lidt længere nede ad vejen fordoblet SiteGround næsten deres rækkevidde. Lad os se, hvad Google Trends har at sige om det:

SiteGround vs HostGator

Når man lægger popularitet til side, så lad os se på, hvordan den samlede vurdering er ændret. Her er dataene:

Hvad afslappede brugere synes om deres WordPress-værter:

Hosting Company2019 Rating2017 RatingChange
1&1 IONOS7,477,420,05
Bluehost8,077,930,14
DreamHost8,258,66-0,41
Kom så far7,437,64-0,21
HostGator7,848,02-0,18
Hostinger7,907,580,32
I bevægelse7,828,11-0,29
iPage7,687,75-0.07
NameCheap8,198,040,15
SiteGround8,648,560,08
WordPress7,497,140,35

Ændringerne er ikke enorme – den største i top 10 er DreamHost, der mister 0,41. De fem bedste har kun svinget marginalt.

Vi er faktisk glade for, at vi ser ratings, der ligner vores WordPress-hosting-undersøgelse i 2017. Hvis ikke noget, er dette i det mindste et bevis på, at disse undersøgelser holder op over tid.

En anden bemærkning, vi kan gøre, er, at WordPress-hostingmarkedet ikke ændrer sig så meget generelt. Lederne forbliver de samme for det meste, og kvaliteten af ​​den service, som disse ledere tilbyder, forbliver stort set den samme.

Nu til noget, som du måske betragter som meget mere interessant, her er forskellene i forhold til vores sidste undersøgelse med avanceret bruger:

Hvad pro-brugere synes om deres WordPress-værter:

Hosting Company2019 Rating (slutbrugere) 2018 Rating (fordele) Ændring
Bluehost8,076.61,47
DreamHost8,258.20,05
Kom så far7,4370,43
HostGator7,847.40,44
I bevægelse7,828.4-0,58
SiteGround8,649.2-0,56

Virksomheder med store navn ser ud til at få bedre ratings fra slutbrugerne, mens boutique, mere pro-centrerede virksomheder får bedre ratings fra avancerede brugere. Jeg gætte ikke nogen overraskelse her.

☯️ Er "WordPress" en vært?

Der er noget interessant, du måske har bemærket i en af ​​tabellerne ovenfor.

Mange mennesker sagde det "WordPress" er deres vært.

Desværre ved vi ikke, om hvad de mener er WordPress.com, eller om de forvirrer, hvad en vært faktisk er.

Vi har fået et par flere svar som det. Her er nogle af dem:

"Hvem er din vært?"
antal svar
"WordPress"332
"ved det ikke"29
"ThemeIsle"4
"XAMPP"16
"cPanel"17

Det, som dette mere beviser mere end noget andet, er måske, hvor forvirrende hele ideen om hosting egentlig er.

Som professionelle tror jeg, at vi absolut ikke kan forsømme, at WordPress ikke er så simpelt af et værktøj, som vi kan lide at tro, at det er. Uddannelse af andre afslappede brugere er nøglen til at hjælpe dem med at forstå platformen og hvordan man får mest muligt ud af den.

Når WordPress kører på mere end 30% af alle websteder, er det ikke overraskende, at mange brugere ikke har nogen viden eller endda interesse i at forstå platformens indre funktion, eller hvad der gør den ene vært bedre end den anden.

Mange afslappede brugere handler simpelthen baseret på prisen eller baseret på de marketingmeddelelser, de ser på Internettet. Mange af dem antager ikke engang, at den ene vært muligvis er langsommere eller mindre pålidelig end den anden.

Dette bringer mig til den næste ting, som vi ønskede at finde ud af i denne WordPress-hostingundersøgelse i 2019:

��️ Er hastighed afgørende for brugerne?

Hvis du er en WordPress-pro, er ydelsen af ​​dine servere sandsynligvis en af ​​de vigtigste komponenter i din samlede tilfredshed. Men er det det samme for alle andre? Plejer folk virkelig så meget?

For at sige det kort, folk er ligeglad med hastighed, nogle.

Først og fremmest, lad os foretage en hurtig sammenligning af undersøgelsesresultaterne vs vores egne præstationsdata for populære værter:

Hosting CompanyLoad timeRating
Bluehost2,878,07
DreamHost1,548,25
Kom så far0,897,43
HostGator1,447,84
I bevægelse0,477,82
SiteGround0,748,64

Der er en vis sammenhæng her, men intet for brutalt. Nogle af de hurtigste virksomheder sidder relativt længere nede på listen, mens andre med længere lastetid tjener højere pladser. Det er også værd at påpege, at de indlæsningstider, vi får i vores opsætninger med hver vært, ikke nødvendigvis er, hvad andre brugere får.

Lad os se et bredere kig på, hvad folk værdsætter ved deres hostingopsætninger:

⭐ Hvad folk værdsætter med deres værter

Jeg tror, ​​du allerede kan komme med et godt gæt, hvad den mest værdsatte ting er, men lad os se tabellen alligevel:

Hvad brugerne værdsætter ved deres hosting

Hvad
% af brugerne
Support17,32%
Pris10,26%
Kunde service9,10%
Hastighed7,28%
Brugervenlighed6,26%
Pålidelighed4,29%
Uptime3,64%
Det er gratis2,18%
Sikkerhed1,67%

Ja, supportkvalitet tager det første sted.

Dette var et valgfrit spørgsmål i denne WordPress-hostingundersøgelse, men den fik stadig omkring 1.370 svar.

��️ Brugere over hele verden er næsten lige så tilfredse

De fleste værter markedsfører sig internationalt i dag, og det er temmelig almindeligt, at værter i det mindste tilbyder datacentre i Nordamerika, Europa, Storbritannien og Asien.

Selvom det er sandt, har de fleste store værter på vores liste stadig hovedkvarter i USA. Dette fik os til at undre os; er værter, der formår at oprette forbindelse med internationale kunder lige så godt som kunder fra USA?

For at prøve at få et mål om internationale meninger delte vi svar for vores top fire værter af amerikanske og ikke-amerikanske brugere:

Vært
Ikke-amerikanske stemmer
Ikke-amerikansk rating
Amerikanske stemmer
Amerikansk rating
Bluehost2767,983168,16
Kom så far4567,382677,53
HostGator2187,811837,91
SiteGround1678,681348,59

Bortset fra SiteGround var de amerikanske respondenter lidt mere tilbøjelige til at anbefale deres vært end internationale respondenter. Når det er sagt, er forskellene ikke store nok til at erklære statistisk betydning.

Uden højere prøvestørrelser kan vi kun sige, at kunder over hele verden alle synes at være temmelig jævne tilfredse med deres værter.

�� Værter, der er en del af Endurance International Group

Som du måske ved, er EIG et af de største hostingfirmaer på markedet. For det meste har de dog forblevet noget i baggrunden og markedsfører sig ikke i det fri.

De opnåede deres succes ved at erhverve et stort antal andre hostingfirmaer og derefter lade dem operere under deres originale mærkenavne.

Denne praksis – at erhverve virksomheder og derefter optimere deres infrastruktur til fortjeneste – sidder ikke altid godt med nogle brugere.

Naturligvis ønskede vi at se, hvordan EIG-virksomheder stå i vores WordPress hostingundersøgelse i 2019. Her er hvad vi fandt:

EIG-hostingfirmaer vurderet af brugere

Vært
Stemmer
Bedømmelse
Bluehost5928,07
HostGator4027,84
iPage537,68
BigRock287,40
Bare vært175,63
Fede ko137,08

Tabellen ovenfor indeholder kun de virksomheder, der fik mindst 10 omtaler.

♻️ Hvilke værter planlægger folk at skifte til?

Bortset fra at bede vores brugere om at bedømme deres nuværende værter, spurgte vi også, hvilke værter de planlægger at skifte til, hvis nogen. Her er de mest populære svar:

Hvilken hosting planlægger du at skifte til?

Vært
antal stemmer
% af stemmerne
Ved det ikke25729,88%
Bluehost9010,47%
WordPress526,05%
SiteGround354,07%
Kom så far303,49%
HostGator232,67%
Hostinger131,51%
NameCheap121,40%

Første gang vi gjorde denne undersøgelse, var det mest populære svar WP Engine. I dette års WordPress-hostingundersøgelse sagde kun en person, at de ville skifte til WP Engine.

��️��️��️ Hvor mange steder er brugerne vært for?

Sådan fordeler data sig:

Hvor mange websteder administrerer du med din vært?

antal sider
antal stemmer
% af stemmerne
1 – 5 websteder2.09171,73%
5 – 10 websteder40613,93%
10 – 50 websteder2528,64%
over 50 websteder1665,69%

Disse tendenser er ikke så overraskende alene. Det forventes, at de fleste er vært for kun 1-5 websteder. Lad os dog se på noget, der er lidt mere interessant – hvor glade folk er med deres vært kontra hvor mange websteder de er vært for:

Hvor mange websteder administrerer du med din vært?

antal sider
Brugerbedømmelse
1 – 5 websteder7,47
5 – 10 websteder8,29
10 – 50 websteder8,33
over 50 websteder8,06

Generelt, jo flere websteder du er vært, desto gladere er du (undtagen at være vært for mere end 50 websteder … Jeg gætter på, at dette scenarie bærer sine egne udfordringer).

�� Har mange mennesker vært for deres egne websteder?

Det er en interessant ting at se på. Her er de svar, der kan fortolkes som "vært for mig selv":

Brugere, der er vært for websteder på egen hånd

Hostingopsætning
antal stemmer
Min egen server / virksomhed / vært54
localhost38
XAMPP16

Til sammen udgør disse svar kun 1,66% af alle poster.

�� Hvad betyder resultaterne af denne WordPress-hostingundersøgelse for os?

Virksomheder som Bluehost eller GoDaddy har ikke været de bedste anbefalinger blandt WordPress-professionelle eller udviklere. Vi peger normalt vores brugere på tilbud som SiteGround eller WP Engine. Men skulle det virkelig være go-to hosting rådgivning?

Mens jeg og du sandsynligvis ikke er målet for, siger GoDaddy-hosting, synes myriader af brugere over hele kloden at have det godt, og vurderingen, der er givet i vores undersøgelse – 7.43 – er langt fra noget, vi kan betragte som dårligt.

Selvom hastighed og ydelse var temmelig høj på vores "hvad du værdsætter mest" liste, er der andre faktorer, der ser ud til at være meget vigtigere – først og fremmest pris, support og kundeservice.

For de fleste virksomheder er et grundlæggende brochurewebsted alt hvad de har brug for, og til dette formål bør de fleste billige værter være i stand til at levere.

Men hvad synes du? Er det sandsynligt, at du vil anbefale Bluehost eller GoDaddy til en person, der leder efter en WordPress-vært? Fortæl os det i kommentarerne.

�� Hent datafilen for denne WordPress-hostingundersøgelse

Her er eksport af rå data i tilfælde af at du ønsker at analysere resultaterne på egen hånd. Glem ikke at fortælle os, hvis du finder noget interessant!

Hvis du er interesseret i at udføre en dybere analyse, kan du stadig hente datafilerne fra vores tidligere undersøgelser: 2016, 2017, 2018.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector