WordPress-hosting-kysely 2019: 6500+ vastaajan mukaan, SiteGround-säännöt, Bluehost lähellä

WordPress-hosting-kysely 2019: 6500+ vastaajan mukaan, SiteGround-säännöt, Bluehost lähellä

WordPress-hosting-kysely 2019: 6500+ vastaajan mukaan, SiteGround-säännöt, Bluehost lähellä
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Pelkään, että on taas tämä vuoden aika – aika puhua WordPress-hosting! Mutta sen sijaan, että puhumme puhetta, siirrämme mikrofoni lukijoille, käyttäjille ja asiakkaille. Toisin sanoen, on aika vuotuiselle WordPress-hosting-tutkimuksellemme – 2019-painos! ✨��


Kuten on käynyt ilmi, tämä on Web-sivuston suurin WordPress-hosting-kysely. Vielä mielenkiintoisempaa on, että tämä on kulkenut hiljaa taustalla, ilman mitään mainontaa, edes jakamatta sitä Twitterissä.

Halusimme pitää asiat hillittyinä vain välttääksesi mahdolliset keskeytykset tai roskapostin merkinnät. Ei niin, että meillä olisi koskaan ollut. Tämä hillitty lähestymistapa toimi vähintäänkin meillä on yli 6500 työtä! ��������

Kysely avattiin ponnahdusikkunaksi tällä ja kahdella muulla sivustollamme. Vastaamiseen oli vain muutama yksinkertainen kysymys:

 • Mitä hosting-yritystä käytät nyt?
 • Kuinka todennäköisesti suosittelet sitä?
 • Mihin hosting-palveluun aiot siirtyä?
 • Mitä arvostat isännöinnissäsi eniten?
 • Kuinka monta sivustoa käytät isäntäsi kanssa?

Aion näyttää tulokset vain minuutissa, mutta keskustelemme ensin siitä, mikä erottaa tämän kyselyn numeron edellisestä.

WordPress-hosting-kysely 2019

Sen lisäksi, että meillä on täällä analyysi, tarjoamme myös raakat CSV-tiedostot ladattavissa (tässä). Voit käyttää sitä viitteenä tekeessäsi omaa analyysiä.

�� Miksi tämä WordPress-hosting-kysely on erilainen

Olen vuodattanut papuja vähän yllä olevassa esittelyssä, mutta tässä on iso tarina:

Kuten todennäköisesti tiedät, isännöinti on aihe, joka on meille erittäin tärkeä. Ensinnäkin, meillä on arvosteluja ja vertailuja suurimmalle osalle käytettävissä olevista vaihtoehdoista:

 • Paras jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoaja verrattuna
 • Jaettu vs. hallinnoitu WordPress-hosting
 • Paras halpa WordPress-hosting
 • Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot WordPress-sivustoille

Toiseksi, sidosryhmitulot eri isännöintiyrityksiltä lisäävät suuren osan kokonaistuloistamme (se ei ole kuitenkaan tärkeämpää kuin teemamyynti) – Sanon tämän vain tehdäksesi selväksi, että emme ole riippuvaisia ​​hosting-yrityksistä, jotka pitävät meistä ).

Yksinkertaisesti sanottuna, koska kaikissa blogeissamme on niin paljon sisältöä hosting-aiheista ja että lukijat käyttävät sitä kuukausittain, on meille valtava vastuu pitää suosituksemme tosiasioina ja ajatella käyttäjän ensin aina, kun kerromme sinulle saada tämä isäntä isännän yli.

Kaiken tämän syynä on, että haluamme yksinkertaisesti saada mahdollisimman paljon tietoa markkinoiden WordPress-isännöintiyritysten yleisestä laadusta. Vaikka teemme paljon omia testauksiamme, ymmärrämme, että tietomallimme on edelleen pieni, eikä se ole mikään verrattuna lukijamme kollektiivisiin mielipiteisiin. Ja meillä on muuten tilit useimmissa suurimmissa isännöintiyrityksissä.

Joten tässä tutkimukset tulevat peliin. Vain kysymällä pari yksinkertaista kysymystä voimme oppia, mitä oikeat ihmiset – oikeat käyttäjät – ajattelevat WordPress-isäntiään.

Okei, niin tämä on itse tutkimusten tarina, mutta mitä pitää tämän WordPress-hosting-kyselyn hillitsemisen kanssa?

Halusimme vain tavoittaa niin monta rentoa käyttäjää kuin pystyimme.

Me kaikki tiedämme, mitä WordPress pro suosittelee – SiteGround, WP Engine, Kinsta. Se on tavallista epäiltyä uudestaan. Mutta ovatko ne isännät mitä myös satunnaisten verkkosivustojen omistajat? Sitä halusimme selvittää. Voi, ja teimmekin!

Tässä on totuus WordPress-isännöinnistä ja siitä, mitä ihmisiä todellisuudessa käyttävät:

�� GoDaddy vie markkinoille

Odotitko sen olevan jollain muulla tavalla?

Kuten oikeasti, sinä?

Itse asiassa GoDaddy on suosituin isäntä tässä painikkeessa WordPress-hosting-tutkimuksessamme vuodelle 2019. Tässä on viisi parasta:

 • GoDaddy – käyttänyt 16,19% käyttäjistä
 • Bluehost – 13,25%
 • HostGator – 9%
 • SiteGround – 6,74%
 • Nimihalpa – 3,34%

Tämä ei ole täydellinen luettelo palvelimista – vain suosituimmat vastaukset.

GoDaddy ei ole iso nimi WordPress-isännöinnin sisällä "kupla". Mutta arvaa mitä? Paitsi, että WordPress-käyttäjät käyttävät GoDaddyä… he ovat todella melko dang onnellinen. Vaikka GoDaddy ei ollut WordPress-hosting-kyselymme korkein suosituspiste, suositusasteikolla saavutettiin kunnollinen 7,43 keskiarvo..

Loppujen lopuksi luulen, että meidän ei pitäisi olla liian yllättyneitä GoDaddy-suosiosta. Vaikka sitä ei ole useimmissa "paras WordPress-hosting" , yritys on haastanut WordPress-ominaisuuksia nopeasti. He ovat myös varsin aktiivisia WordCampsissa, sponsoroimalla tapahtumia usein korkean tason sponsoreina.

Mielenkiintoista on se, että tutkimuksen viiden parhaan isäntämme suosio heijastaa melko hyvin yleistä markkinoiden suosiota. Tässä on nopea Google Trends -vertailu, joka ei ole täydellinen mitta, kyllä, mutta antaa silti hyvän kuvan siitä, kuinka suosittuja näitä yrityksiä todella verrataan toisiinsa:

isännöintisuuntaukset verrattuna tähän WordPress-isännöintitutkimukseen

GoDaddy näyttää puuttuvan sieltä, anna minun korjata tämä sinulle:

isäntätrendit 2

Toisessa huomautuksessa, koska HostGator ja Bluehost ovat 5x (ish) suuremmat kuin SiteGround, on todella vaikuttavaa, että SiteGround on edelleen onnistunut saamaan melkein yhtä monta merkintää.

Vielä yksi mielenkiintoinen takea on, että hallinnoitua WordPress-isännöintitilaa ei ole esitetty niin paljon tässä WordPress-hosting-kyselyssä.

Aikaisemmissa tutkimuksissamme (jotka suunnattiin pro WordPress -käyttäjille) yrityksillä, kuten WP Engine ja Kinsta, oli kohtuullinen osuus äänistä. Tämän vuoden kyselyssä he saivat vain 25 ääntä ja 9 ääntä. Tämä osoittaa vain kuinka erilainen WordPress-isännöintitila on puhuttaessa satunnaisille käyttäjille tai WordPressin kanssa työskenteleville ihmisille päivittäin.

�� Suositut isännät maittain

Tämä on osa vuoden 2019 WordPress-hosting-tutkimusta, josta olemme todella kiinnostuneita.

Yhdysvaltojen markkinat ovat tavallaan ennustettavissa sen suhteen, ketkä tulevat olemaan suosittuja. Tarkoitan, että kaikkien näiden Super Bowl -mainosten on otettava huomioon jotain, eikö, GoDaddy?

Entä kansainväliset markkinat? Onko GoDaddy yhtä suosittu esimerkiksi Australiassa kuin Yhdysvalloissa? Katsotaan.

6500+ vastauksesta vain noin 29,13% tulee Yhdysvalloista, mikä tekee valtaosasta kansainvälistä.

Tässä on kymmenen suosituinta maata ja niiden suosituimmat hosting-yritykset:

Suosituimmat WordPress-hosting-yritykset maittain

Maa
% ilmoituksista maassa
Suosituin isäntä vuonna 2019
Suosituin isäntä vuonna 2017
Yhdysvallat16,43%BluehostHyvä isä
Intia19,94%Hyvä isäHyvä isä
Yhdistynyt kuningaskunta6,69%SiteGroundHyvä isä
Nigeria12,25%WhoGoHostWhoGoHost
Kanada18,18%BluehostHyvä isä
Pakistan9,18%Hyvä isäHyvä isä
Etelä-Afrikka21,88%AfrihostAfrihost
Australia10,71%BluehostHyvä isä

Tai vuorovaikutteisempaan esitykseen (napsauta maata):

�� Kuka on vuoden 2019 parhaiten arvioitu WordPress-hosting-yritys?

Okei, leikkataan ajamiseen, tässä ovat 6500+ kyselyyn vastanneemme mukaan parhaiten arvioidut WordPress-hosting-yritykset:

IsäntäyritysArvostelut
000webhost666.71
1&1 IONOS1097,47
Bluehost5928,07
DreamHost598,25
Hyvä isä7237,43
HostGator4027,84
Hostinger997.90
Liikkeessä707,82
iPage537,68
namecheap1498,19
SiteGround3018,64
WordPress3327,49

* Tämä on vain kymmenen parhainta. Voit saada koko tiedoston tämän viestin alaosasta.

Yllä olevassa taulukossa olemme päättäneet edustaa vain yrityksiä, jotka ovat saaneet yli 50 ilmoitusta. Ellei kynnystä olisi ollut, yritykset, kuten A2 Hosting ja Amazon AWS, olisivat tehneet listan kymmenen parhaan joukossa. Emme kuitenkaan tunne olevansa erityisen varmoja asettamalla ne muiden pelaajien yläpuolelle, jotka ovat saaneet paljon enemmän ääniä.

Jos olet "WordPress-henkilö" olet todennäköisesti melko iloinen nähdessäsi SiteGround siellä yläosassa. Tämä tulos on myös erittäin rauhoittava ottaen huomioon, että olemme suositelleet SiteGroundia lukijoillemme jo jonkin aikaa, joten olemme iloisia siitä, että he saavat loistavan kokemuksen!

Lisäksi isojen tuotemerkkien, kuten Namecheapin ja Bluehostin, näyttävät olevan menestyviä tutkimuksessa – molemmat ovat viiden parhaan joukossa.

Myös viiden parhaan joukossa löydät kaikki kolme isäntää, jotka WordPress.org on virallisesti hyväksynyt – SiteGround, DreamHost ja Bluehost.

Tietysti WordPress-hosting-kyselymme ei koskenut vain suuria toimijoita. Vastaajat mainitsivat yli 1500 (!) Erilaista hosting-yritystä.

viralliset suositellut isännät

�� Ihmiset ovat yleensä tyytyväisiä isännöintiin

vastaajien antama keskiarvo oli 7,4 / 10. Tämä tarkoittaa, että tämän WordPress-hosting-kyselyn viiden suosituimman isännän pisteytys on keskimääräistä korkeampi.

Mielenkiintoista, että tämä kokonaispistemäärä oli hiukan korkeampi vuoden 2017 kyselyssämme – 7,7. Tarkoittaako tämä 0,3 pudotus mitään? Jätän sinun päättää. En halua hypätä johtopäätöksiin liian pian, ja minusta on myös vaikea uskoa, että WordPress-isännöinnin laatu on yleisesti ottaen heikentynyt kahden viime vuoden aikana..

Tarkempi erittely tässä on prosenttiosuus ihmisistä, jotka ovat arvioineet isännälleen tietyn arvon:

Kuinka tyytyväisiä ihmiset ovat isännöintiinsä

luokitus
% käyttäjistä
1035,93%
911,76%
815,73%
710,56%
66,59%
59,57%
42,72%
32,37%
22,02%
12,74%

�� Tärkeimmät erot verrattuna aiempiin WordPress-hosting-tutkimuksiin

Olemme tehneet kahdenlaisia ​​hosting-tutkimuksia täällä blogissa.

 • Loppukäyttäjäkyselyt – kuten sellaiset, joita esittelemme täällä
 • Edistyneiden käyttäjien kyselyt – missä pyydämme WordPress-ammattilaisia ​​ja kehittäjiä jakamaan kuka heidän mielestään on markkinoiden parhaita WordPress-yrityksiä

Kuten luulisi, nämä tutkimukset tuottavat huomattavasti erilaisia ​​tuloksia. Vaikka WordPress-ammattilaiset kiinnostavat isäntiä kuten WP Engine tai Kinsta, rento käyttäjät työskentelevät ennen kaikkea GoDaddyn ja Bluehostin kanssa (kuten olemme nähneet tässä kyselyssä). Mennään kuitenkin vähän syvemmälle.

Ensinnäkin tässä on mitä on muuttunut viimeisestä loppukäyttäjämme WordPress-hosting-kyselystämme, jonka teimme vuonna 2017:

Yleiset suuntaukset ovat suunnilleen samat. Kolme vuoden 2017 suosituinta isäntää olivat GoDaddy, Bluehost ja HostGator, ja ne johtavat edelleen markkinoita vuonna 2019.

HostGatorin suosio on kuitenkin laskenut no.3, kun taas Bluehost on kasvanut paljon turvaamaan no.2. Hieman kauempana tieltä, SiteGround melkein kaksinkertaisti niiden ulottuvuuden. Katsotaanpa mitä Google Trendsillä on sanottavaa tästä:

SiteGround vs HostGator

Kun suosio jätetään huomiotta, katsotaanpa miten yleisarvostelut ovat muuttuneet. Tässä on tiedot:

Mitä rento käyttäjät ajattelevat WordPress-isäntään:

Isäntäyritys2019 Luokitus2017 Luokitusmuutos
1&1 IONOS7,477,420,05
Bluehost8,077,930,14
DreamHost8,258,66-0,41
Hyvä isä7,437,64-0,21
HostGator7,848,02-0,18
Hostinger7.907,580,32
Liikkeessä7,828.11-0,29
iPage7,687,75-0,07
namecheap8,198,040,15
SiteGround8,648,560,08
WordPress7,497,140,35

Muutokset eivät ole suuria – kymmenen parhaan joukossa on DreamHost menettämässä 0,41. Viisi parasta on vaihdellut vain vähän.

Olemme tosissamme iloisia siitä, että saamme arvioita, jotka ovat niin samankaltaisia ​​kuin WordPress-palveluntarjoajan 2017 kysely. Jos ei mitään, tämä on ainakin todiste siitä, että nämä tutkimukset kestävät ajan myötä.

Toinen havainto, jonka voimme tehdä, on, että WordPress-isännöintimarkkinat eivät muutu kovinkaan paljon. Johtajat pysyvät suurimmaksi osaksi samoina, ja näiden johtajien tarjoaman palvelun laatu pysyy samalla tavalla.

Nyt jotain, jota voit pitää paljon mielenkiintoisempana, tässä on erot vs. viimeisimmän kokeneiden käyttäjien kyselyn:

Mitä ammattilaiset ajattelevat WordPress-isäntään:

Isäntäyrityksen2019 luokitus (loppukäyttäjät) 2018-luokitus (ammattilaiset) Muutos
Bluehost8,076.61,47
DreamHost8,258.20,05
Hyvä isä7,4370,43
HostGator7,847,40,44
Liikkeessä7,828.4-0,58
SiteGround8,649.2-0,56

Suuryritykset näyttävät saavan parempia luokituksia loppukäyttäjiltä, ​​kun taas putiikkiyritykset, keskittyneemmät yritykset saavat parempia luokituksia edistyneiltä käyttäjiltä. Luulen, ettei täällä ole yllätys.

☯️ On "WordPress" isäntä?

Yhdessä yllä olevista taulukoista on jotain mielenkiintoista, jonka olet ehkä huomannut.

Monet ihmiset sanoivat sen "WordPress" on heidän isäntänsä.

Valitettavasti emme tiedä, tarkoittavatko WordPress.com mitä he tarkoittavat, vai sekoittavatko ne isännän todellisuuden.

Meillä on ollut vielä pari muuta vastausta. Tässä on joitakin niistä:

"Kuka on isäntäsi?"
# vastauksia
"WordPress"332
"en tiedä"29
"ThemeIsle"4
"XAMPP"16
"cPanel"17

Ehkä tämä todistaa enemmän kuin mikään muu on sekava koko hosting-ajatus todella on.

Ammattilaisina uskon, että emme voi ehdottomasti sivuuttaa sitä tosiasiaa, että WordPress ei ole niin yksinkertainen työkalu kuin haluamme uskoa olevansa. Muiden rento käyttäjien kouluttaminen on avainasemassa, jotta he voivat ymmärtää alustan ja kuinka hyötyä siitä.

Kun WordPress toimii yli 30 prosentilla kaikista verkkosivustoista, ei ole yllättävää, että suurella osalla käyttäjiä ei ole tietoa tai edes kiinnostusta ymmärtää alustan sisäistä toimintaa tai mikä tekee yhdestä isäntästä paremman kuin toinen.

Monet rento käyttäjät tekevät ostoksia yksinkertaisesti hinnan tai Internetissä näkemien markkinointiviestien perusteella. Monet heistä eivät edes oleta, että yksi isäntä voisi olla hitaampi tai vähemmän luotettava kuin toinen.

Tämä vie minut seuraavaan asiaan, jonka halusimme selvittää tässä 2019 WordPress -majoitustutkimuksessa:

��️ Nopeus on välttämätön käyttäjille?

Jos olet WordPress-ammattilainen, palvelimiesi suorituskyky on todennäköisesti yksi tärkeimmistä osista yleisessä tyytyväisyydessäsi. Mutta onko se sama kaikille muille? Välittävätkö ihmiset todella niin paljon?

Jotkut sanovat pian, jotkut ihmiset välittävät nopeudesta.

Ensin verrataan nopeasti kyselyn tuloksia ja suosittujen isäntien omia suoritustietoja:

IsäntäyritysLatausaikaArviointi
Bluehost2,878,07
DreamHost1,548,25
Hyvä isä0,897,43
HostGator1,447,84
Liikkeessä0,477,82
SiteGround0,748,64

Tässä on jonkin verran korrelaatiota, mutta ei mitään liian julmaa. Jotkut nopeimmista yrityksistä sijaitsevat suhteellisen kauempana luettelossa, kun taas toiset, joiden latausajat ovat pidempiä, ansaitsevat korkeampia pisteitä. On myös syytä huomauttaa, että latausajat, jotka saamme asetuksiin kunkin isännän kanssa, eivät välttämättä ole sitä, mitä muut käyttäjät saavat.

Tarkastellaan laajemmin sitä, mitä ihmiset arvostavat isäntäasetuksiaan:

⭐ Mitä ihmiset arvostavat isäntään

Luulen, että voit jo tehdä hyvän arvauksen, mikä on eniten arvostettu asia, mutta katsotaan joka tapauksessa taulukko:

Mitä käyttäjät arvostavat isännöintiinsä

Mitä
% käyttäjistä
Tuki17,32%
Hinta10,26%
Asiakaspalvelu9,10%
Nopeus7,28%
Helppokäyttöisyys6,26%
Luotettavuus4,29%
Käyttöaste3,64%
Se on ilmainen2,18%
turvallisuus1,67%

Kyllä, tukilaatu on ensimmäinen paikka.

Tämä oli valinnainen kysymys tässä WordPress-hosting-kyselyssä, mutta se sai silti noin 1 370 vastausta.

��️ Käyttäjät ympäri maailmaa ovat melkein yhtä tyytyväisiä

Useimmat isäntämarkkinat markkinoivat nykyään kansainvälisesti, ja on melko yleistä, että isännät tarjoavat ainakin tietokeskuksia Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja Aasiassa..

Vaikka tämä on totta, luettelomme suurimpien isäntien pääkonttori on edelleen Yhdysvalloissa. Tämä sai meidät ihmettelemään; ovat isäntiä, jotka pystyvät ottamaan yhteyden kansainvälisiin asiakkaisiin samoin kuin Yhdysvalloista tulevia asiakkaita?

Yrittääksesi saada tietoa kansainvälisistä mielipiteistä jakoimme Yhdysvaltojen ja muiden kuin Yhdysvaltojen käyttäjien neljälle parhaalle isäntällemme antamat vastaukset:

isäntä
Muiden kuin Yhdysvaltojen äänet
Ei-Yhdysvaltain luokitus
Yhdysvaltojen äänet
Yhdysvaltain luokitus
Bluehost2767,983168,16
Hyvä isä4567,382677,53
HostGator2187,811837,91
SiteGround1678,681348,59

Paitsi SiteGround, yhdysvaltalaiset vastaajat suosittelivat hieman todennäköisemmin isäntään kuin kansainväliset vastaajat. Edellä mainitut erot eivät kuitenkaan ole riittävän suuria ilmoittamaan tilastollista merkitsevyyttä.

Ilman suurempia otoskokoja voimme vain sanoa, että asiakkaat ympäri maailmaa näyttävät olevan melko tasaisesti tyytyväisiä isäntään.

�� Isännät, jotka kuuluvat Endurance International -konserniin

Kuten ehkä tiedät, EIG on yksi markkinoiden suurimmista isäntäyrityksistä. Suurimmaksi osaksi he ovat kuitenkin pysyneet jonkin verran taustalla eivätkä markkinoi itseään lainkaan.

He saavuttivat menestyksensä ostamalla suuren määrän muita hosting-yrityksiä ja antamalla sen sitten toimia alkuperäisillä tuotemerkeillään.

Tämä käytäntö – hankkia yrityksiä ja sitten optimoida niiden infrastruktuuri voittoa varten – ei aina istu hyvin joidenkin käyttäjien kanssa.

Luonnollisesti halusimme nähdä kuinka EIG-yritykset seisomaan vuoden 2019 WordPress-hosting-kyselyssä. Tässä on mitä löysimme:

EIG-hosting-yritykset käyttäjien arvioimina

isäntä
ääntä
luokitus
Bluehost5928,07
HostGator4027,84
iPage537,68
Iso kivi287,40
Vain isäntä175.63
Läski lehmä137,08

Yllä olevassa taulukossa on vain yritykset, jotka saivat vähintään 10 mainintaa.

♻️ Mihin isäntiin ihmiset haluavat siirtyä?

Sen lisäksi, että pyysimme käyttäjiä arvioimaan nykyisiä isäntiään, kysyimme myös mitä isäntiä he aikovat vaihtaa, jos sellaisia ​​on. Tässä ovat suosituimmat vastaukset:

Mihin hosting-palveluun aiot siirtyä?

isäntä
ääniä
% äänistä
En tiedä25729,88%
Bluehost9010,47%
WordPress526,05%
SiteGround354,07%
Hyvä isä303,49%
HostGator232,67%
Hostinger131,51%
namecheap121,40%

Ensimmäistä kertaa tämän kyselyn aikana suosituin vastaus oli WP Engine. Tämän vuoden WordPress-hosting-kyselyssä vain yksi henkilö kertoi haluavansa siirtyä WP Engineen.

��️��️��️ Kuinka monta sivua käyttäjät isännöivät?

Tiedot jakautuvat seuraavasti:

Kuinka monta sivustoa hallitset isäntäsi kanssa?

# sivustoja
ääniä
% äänistä
1 – 5 verkkosivustoa209171,73%
5 – 10 verkkosivustoa40613,93%
10 – 50 verkkosivustoa2528,64%
yli 50 verkkosivustoa1665,69%

Nämä suuntaukset eivät ole yksin yllättäviä. On odotettavissa, että suurin osa ihmisistä ylläpitää vain 1–5 sivustoa. Katsotaanpa kuitenkin jotain mielenkiintoista – kuinka onnellinen ihmiset ovat isäntänsä kanssa vs. kuinka monta sivustoa he isännöivät:

Kuinka monta sivustoa hallitset isäntäsi kanssa?

# sivustoja
Käyttäjäarvostelu
1 – 5 verkkosivustoa7,47
5 – 10 verkkosivustoa8,29
10 – 50 verkkosivustoa8,33
yli 50 verkkosivustoa8,06

Yleensä, mitä enemmän sivustoja isännöidät, sitä onnellisempi olet (paitsi yli 50 sivuston ylläpitämisessä … luulen, että tällä skenaarialla on omat haasteensa).

�� Isännöivätkö monet ihmiset omia sivustojaan?

Se on mielenkiintoinen asia. Tässä on vastauksia, jotka voidaan tulkita "isännöin itseäni":

Käyttäjät, jotka isännöivät sivustoja yksin

Isäntäasetukset
ääniä
Oma palvelin / yritys / isäntä54
paikallinen isäntä38
XAMPP16

Yhdessä näiden vastausten osuus on vain 1,66% kaikista ilmoituksista.

�� Mitä tämän WordPress-hosting-kyselyn tulokset merkitsevät meille?

Yritykset, kuten Bluehost tai GoDaddy, eivät ole olleet suosituimpia WordPress-ammattilaisten tai kehittäjien keskuudessa. Osoitamme käyttäjille yleensä tarjouksia, kuten SiteGround tai WP Engine. Mutta pitäisikö sen todella olla mennä isännöintiohjeisiin?

Vaikka minä ja sinä et luultavasti ole kohde esimerkiksi GoDaddy-isännöinnissä, lukemattomat käyttäjät ympäri maailmaa näyttävät nauttivan siitä hienosti, ja kyselymme antama arvio – 7,43 – on kaukana josta voimme pitää huonoina..

Vaikka nopeus ja suorituskyky olivat melko korkeat "mitä arvostat eniten" luettelossa on muita tekijöitä, jotka näyttävät olevan paljon tärkeämpiä – lähinnä hinta, tuki ja asiakaspalvelu.

Useimmille yrityksille perusesite-verkkosivusto on kaikki mitä he tarvitsevat, ja tätä tarkoitusta varten useimpien halpojen isäntien pitäisi pystyä toimittamaan.

Mutta mitä luulet? Suosittelet todennäköisesti Bluehostia tai GoDaddyä jollekin, joka etsii WordPress-isäntää? Kerro meille kommenteissa.

�� Hanki tämän WordPress-hosting-kyselyn datatiedosto

Tässä on raakatietojen vienti jos haluat analysoida tulokset itse. Älä unohda ilmoittaa meille, jos löydät jotain mielenkiintoista!

Jos olet kiinnostunut tekemään syvällisempää analyysiä, voit silti hankkia datatiedostot aiemmista tutkimuksistamme: 2016, 2017, 2018.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector