Tutorial de WordPress S3: com connectar WordPress a Amazon S3 Bucket

Voleu cercar un tutorial de WordPress S3 per que el vostre lloc de WordPress funcioni amb Amazon S3? En aquesta publicació, us portaré tot el que heu de saber sobre WordPress i Amazon S3.


Primer, començaré amb una visió general de què és realment Amazon S3 * i com pot beneficiar el vostre lloc de WordPress. Aleshores, us dirigiré mitjançant el procés exacte que heu de seguir per començar a descarregar els fitxers del vostre lloc de WordPress a Amazon S3.

Hi ha molt per cobrir, per tant, ens endinsem en …

Tutorial de WordPress S3

Què és Amazon S3?

Amazon S3 és un servei d’emmagatzematge d’objectes d’Amazon Web Services. Pot ser que no se n’adonis, però una enorme part d’Internet es basa en Amazon S3, és per això que fins i tot una breu interrupció de S3 en un lloc pot provocar col·lectivitat a Internet completa … bé, freak out.

No m’interessa gaire aprofundir en els detalls específics de què és l’emmagatzematge d’objectes (Viquipèdia us pot ajudar). En canvi, m’interessa més com Amazon S3 i l’emmagatzematge d’objectes es connecten al lloc de WordPress.

L’ús més comú d’Amazon S3 és emmagatzemar tots els fitxers que normalment emmagatzemareu a la vostra mediateca de WordPress al núvol. Essencialment, podeu emmagatzemar ("descàrrega") el teu:

 • ��️ imatges
 • �� vídeos
 • �� fitxers d’àudio
 • �� documents PDF
 • etc.

Més enllà d’això, algunes persones també utilitzen S3 per emmagatzemar actius com CSS, JavaScript, etc.

Cada àrea d’emmagatzematge d’Amazon S3 s’anomena a "cubell". El cub és bàsicament una col·lecció de fitxers (podeu llegir sobre l’emmagatzematge d’objectes si voleu saber com s’emmagatzemen aquests fitxers).

Així, bàsicament, en lloc d’emmagatzemar fitxers al vostre propi servidor, els emmagatzemareu a una cubeta a Amazon S3.

Quins avantatges utilitza Amazon S3 per al teu lloc de WordPress?

 • Reduccions de sol·licituds al servidor – perquè el vostre servidor ja no ha de lliurar fitxers multimèdia (o potencialment actius), podeu reduir els temps de càrrega de la vostra pàgina.
 • Emmagatzematge més assequible – si esteu contraient els límits d’emmagatzematge del vostre host, gairebé puc garantir que els preus d’emmagatzematge de S3 són més barats del que cobrarà el vostre host.
 • Suport separat – perquè els vostres fitxers multimèdia estan separats del vostre lloc, és molt més fàcil moure el vostre lloc de WordPress (com entre els amfitrions). Bàsicament només moveu els fitxers PHP, que ocupen gairebé cap espai.
 • Escalabilitat – perquè Amazon S3 potencie Internet sencer (bé, això és una mica d’hipèrbole), podeu estar bastant confiat que Amazon pugui escalar tot allò que li passa al vostre lloc..

I aquí teniu la part més divertida:

Amazon S3 és gratuït per al primer any (fins a 5 GB d’emmagatzematge). I fins i tot després, ho és sorprenentment assequible.

Quina diferència hi ha entre Amazon S3 i un CDN?

Molta gent parla d’Amazon S3 com si fos el mateix que un CDN. Entenc per què, sens dubte hi ha algunes similituds a nivell de superfície que faciliten la confusió dels dos.

És a dir, com un CDN, podeu optar per carregar imatges d’Amazon S3 en lloc del servidor del vostre lloc de WordPress.

Però aquí no és el que és com un CDN:

Quan creeu un cub a Amazon S3, es troba en una ubicació física (que podeu triar).

D’altra banda, un CDN ha distribuït ubicacions arreu del món.

Així, en aquest sentit, Amazon S3 té més en comú amb el vostre propi servidor (una única ubicació física) que un CDN (moltes ubicacions al món).

En poques paraules:

Amazon S3: Mentre que definitivament podeu servir fitxers de l’S3 als vostres visitants, els de S3 l’enfocament principal és l’emmagatzematge.

CDN: Un CDN està centrat a l’hora d’entregar fitxers el més ràpidament possible, més que emmagatzemar-los de forma econòmica (com S3).

Per què no només utilitzeu un CDN, doncs?

Bé, aquí està el cas:

Encara podeu utilitzar un CDN. És sorprenentment senzill connectar el cub d’Amazon S3 al CDN favorit. Podeu utilitzar-ho amb tot, des de Cloudflare fins a KeyCDN fins a Stackpath.

Amazon Web Services fins i tot té el seu propi CDN, anomenat CloudFront, que també és molt fàcil de connectar amb Amazon S3.

De fet, així us recomano que ho feu si teniu un públic global.

Utilitzant tots dos, vostès:

 • Encara obteniu els avantatges d’emmagatzematge de S3
 • també obté els avantatges de rendiment d’un CDN

S’ha explicat la connexió de WordPress S3

Si seguiu les instruccions d’aquesta publicació, aquí teniu el funcionament del vostre lloc de WordPress al final d’aquest tutorial de WordPress S3:

 • Podeu penjar fitxers a la vostra mediateca de WordPress de manera normal (és a dir, a través del normal Afegir suports botó)
 • El connector triat de WordPress S3 copia o trasllada automàticament aquests fitxers a Amazon S3
 • El vostre lloc de WordPress serveix el fitxer emmagatzemat a S3 o utilitza un CDN connectat a la safata de S3

Aquí teniu el que necessiteu per configurar la integració de WordPress S3

Per connectar WordPress a Amazon S3, necessitareu:

 • Un compte d’Amazon Web Services – és gratuït per registrar-se.
 • Una cubeta Amazon S3 pública – això és gratuït per al primer any (fins a 5 GB). Us mostraré com crear-ne un.
 • Un complement de WordPress S3 – això us ajuda a descarregar automàticament els fitxers que pengeu a WordPress al buc S3.

Quin complement de WordPress S3 heu d’utilitzar?

Hi ha uns quants diferents plugins de WordPress S3 que podeu triar:

 • WP Offload Media Lite – té una versió gratuïta bastant generosa, però aquesta versió gratuïta només funciona amb fitxers penjats recentment. Si aneu a Pro, també podreu emmagatzemar i servir els vostres actius des de S3 i pujar fitxers existents. A més, és molt fàcil utilitzar un CDN més endavant (si es troba al vostre pla).
 • Memòria cau total W3 – La memòria cau total W3 inclou una funció que us permet connectar el vostre lloc a Amazon S3 si trieu S3 com a CDN a la configuració de la memòria cau total W3..
 • Carpetes de mediateca Pro S3 : Us permet gestionar la vostra biblioteca de suports de WordPress amb carpetes alhora que descarregueu tots o alguns d’aquests fitxers a Amazon S3 i manteniu la mateixa estructura de carpetes..
 • Carregues de S3 realitzades per humans – sense cap interfície real, aquest projecte allotjat per GitHub de Human Made no està dissenyat per a usuaris puntuals. Però els desenvolupadors haurien d’apreciar-ho. Tu pots llegiu-ne més informació aquí.

El complement de WordPress S3 que utilitzaré per a aquest tutorial

Utilitzaré aquest tutorial WP Offload Media Lite de Delicious Brains perquè és l’opció més coneguda en el moment en què escric aquest article.


WP Offload Media Lite per a Amazon S3, DigitalOcean Espais i Google Cloud Storage WP Offload Media Lite per a Amazon S3, DigitalOcean Espais i Google Cloud Storage

Autor (a): Deliciosos Cervells

Versió actual: 2.3.2

Darrera actualització: 11 de març del 2020

amazon-s3-and-cloudfront.2.3.2.zip


80% de valoracions


40.000 + instal·lacions


WP 4.9 + Requereix

Però aquí teniu el tema del procés de configuració:

La majoria dels passos es realitzaran a la interfície d’Amazon S3 i són idèntics a tots els connectors. Això vol dir que probablement podeu seguir la major part d’aquesta guia, fins i tot si decidiu utilitzar un dels altres complements.

Les úniques diferències seran les porcions molt breus que es produeixen a la interfície de cada complement.

Com utilitzar WordPress amb Amazon S3: pas a pas

Aquí teniu tot el que heu de fer per començar a utilitzar Amazon S3 amb el vostre lloc de WordPress:

Probablement hauria de dir-ho, però us recomano que feu una còpia de seguretat del vostre lloc abans d’iniciar aquest procés.

Pas 1: Instal·leu i activeu el complement WP Offload Media Lite

En realitat no fareu res a la interfície del complement. Però abans de saltar a la interfície d’Amazon S3, és una bona idea assegurar-se que teniu el complement instal·lat i activat al vostre lloc.

Quan activeu WP Offload Media Lite, us demanarà que Definiu les vostres claus AWS.

Durant els propers passos, seguireu el procés per generar aquestes claus.

Pas 2: creeu un cub nou a Amazon S3

Si encara no heu creat un compte gratuït d’Amazon Web Services, vés endavant i feu això ara.

Un cop hàgiu creat el compte, aneu a la secció d’Amazon S3 des de la taula de comandaments AWS o feu clic aquí per anar directament a S3.

A la interfície S3, feu clic al botó de Crea un cub:

interfície amazon s3

A la interfície emergent:

 • Posa un nom al teu cub
 • Trieu un Regió (feu que sigui el més proper possible al vostre públic objectiu, sobretot si no teniu previst utilitzar un CDN)
 • Feu clic a Crear

crear cubs s3

Pas 3: configureu la política de la galleda

Perquè tot funcioni correctament, heu de fer públic el cubell S3. Per fer-ho, utilitzeu una cosa anomenada a política de cubetes.

Per afegir una política de cubetes, feu clic al cub a la interfície S3:

edita la galleda

A la captura de pantalla de dalt, podeu veure que el meu altre cub ja és públic, mentre que codeinwp el cub que he creat per a aquest tutorial està marcat com a No és públic. Després d’aquest pas, voleu això Públic indicador també per a la galleda.

A la pantalla següent, feu clic a Permisos pestanya i, a continuació, seleccioneu Política de cubetes:

política de bucs d'accés

Hauríeu de veure un editor de codis JSON. Pega al fragment de sota i desa els canvis.

Assegureu-vos de substituir codeinwp pel nom real del vostre cub:

{
"Versió": "17-10-2008",
"Declaració": [
{
"Sid": "AllowPublicRead",
"Efecte": "Permetre",
"Director": {
"AWS": "*"
},
"Acció": "s3: GetObject",
"Recurs": "arn: aws: s3 ::: codeinwp / *"
}
]
}

introduïu la política de la galleda

Un cop desats els canvis, haureu de veure la galleda marcada com a Públic al tauler de control Amazon S3:

cub públic

Pas 4: creeu una política i un usuari IAM

Ara, heu de crear una cosa que es diu usuari d’IAM. Aquest usuari bàsicament permet que el connector gestioni el vostre cubell S3, que és essencial si voleu que el complement afegi automàticament els fitxers que pengeu a WordPress.

Aquesta és la part més complicada de tot el procés, de manera que vaig a descompondre-ho tot a pas i utilitzaré moltes captures de pantalla.

Un cop finalitzeu aquest procés us donarà el Claus AWS que el complement us demana i ja teniu pràcticament finalitzat.

Per crear el vostre usuari IAM, aneu a l’àrea IAM del vostre compte AWS.

Des d’allà, seleccioneu el botó Usuaris pestanya:

quadre de comandament d’usuaris

A continuació, feu clic a Afegir usuari a la cima:

crear un usuari iam

A la Afegir usuari interfície, heu de donar un nom al vostre usuari. A continuació, assegureu-vos de seleccionar Accés programàtic sota Tipus d’accés. Un cop hàgiu acabat, feu clic a Següent: Permisos:

accés programàtic

A la pàgina següent, seleccioneu l’opció Adjunteu directament les polítiques existents pestanya i seleccioneu Crear política:

adjunta la política

Això llançarà una nova finestra. En aquesta nova finestra, aneu a la secció JSON fitxa i enganxa en aquest fragment de codi:

{
"Versió": "17-10 2012/2012",
"Declaració": [
{
"Efecte": "Permetre",
"Acció": [
"s3: CreateBucket",
"s3: DeleteObject",
"s3: Posar *",
"s3: Obtenir *",
"s3: Llista *"
],
"Recurs": [
"arn: aws: s3 ::: codeinwp",
"arn: aws: s3 ::: codeinwp / *"
]
}
]
}

Assegureu-vos de substituir les dues instàncies de codeinwp pel nom real del vostre compartit d’Amazon S3.

A continuació, feu clic a Política de revisió a la part inferior:

la política d’usuaris de iam

A la pantalla següent, posa-li un nom i, a continuació, fes clic Crear política:

política d’estalvi

Ara:

 • Torneu a la pestanya Afegir usuari IAM des d’abans
 • Feu clic a Actualització
 • Seleccioneu la política que acaba de crear de la llista (podeu cercar-la per nom per estalviar temps)
 • Feu clic a Següent: Repàs

cercar la política d’usuaris de iam

A la pantalla següent, feu clic a Crear usuari:

adjunteu sempre la política d’usuaris

A la pantalla següent, hauríeu de veure:

 • Identificador de la clau d’accés
 • Clau d’accés secret (haureu de fer clic Espectacle per veure la clau secreta)

claus d'accés s3

Mantingueu aquests dos valors útils perquè els necessitareu al següent pas.

Pas 5: afegiu les claus d’accés al fitxer wp-config.php

Phew! Ho heu fet oficialment amb la interfície AWS.

Ja podeu tornar cap als límits amigables del vostre lloc de WordPress.

Concretament, cal editeu el fitxer wp-config.php. Podeu fer-ho mitjançant FTP o mitjançant administrador de fitxers cPanel.

Afegiu el fragment de codi següent al fitxer wp-config.php, per assegurar-vos que substituïu els asteriscs per les vostres claus del pas anterior:

define (‘AS3CF_AWS_ACCESS_KEY_ID’, ‘********************’);
define (‘AS3CF_AWS_SECRET_ACCESS_KEY’, ‘*********************’);

Aquí es mostra com es veu al fitxer wp-config.php del meu lloc:

afegeix tecles d'accés wordpress s3 a wp-config.php

Assegureu-vos de desar els canvis.

Pas 6: seleccioneu el cubell S3 a la configuració de WP Offload Media Lite

Ara, vés a Arranjament → Descàrrega S3.

Escriviu el nom de la cubeta S3 al menú Quin cubell voldríeu utilitzar? camp i feu clic Desa la galleda:

introduïu cub del s3 al connector

Un cop desats els canvis, haureu de veure la interfície completa del complement:

interfície completa

Nota: a causa de com he configurat la política d’usuari de IAM, els botons per Examineu els cubs existents o Creeu un cub nou voluntat no funcionar. Realment és intencionat ja que és més segur.

Si no us agrada sacrificar aquesta funcionalitat per seguretat, podeu canviar la política d’usuaris d’IAM a la política exposada aquí. Però, com veureu en aquest mateix article, Delicious Brains recomana el mètode que he utilitzat com a enfocament més segur a la secció RESTAURACIONS DE BOSQUES secció.

Pas 7: Configura la configuració de descàrrega S3 (si es vol)

Arribats a aquest punt, esteu pràcticament totalment configurats. Qualsevol fitxer nou que pengeu es descarregarà automàticament a Amazon S3. A més, el complement reescriurà automàticament els URL del fitxer per a aquells fitxers perquè el fitxer es publiqui des d’Amazon S3 en lloc del servidor.

Podeu provar-ho carregant un fitxer multimèdia nou i consultant el codi font quan l’insereu:

exemple de fitxer multimèdia descarregat

Si voleu que el connector pengi fitxers existents a Amazon S3, però, ho fareu necessita la versió premium.

Si voleu ajustar qualsevol de les funcionalitats del complement, podeu fer canvis aquí. Però per a la majoria de situacions, els paràmetres predeterminats haurien d’estar bé.

Pas 8: (opcional) Connecta Amazon S3 a un CDN

Com he dit al principi, és possible utilitzar un CDN conjuntament amb Amazon S3.

Per mostrar-vos com fer això per a tots els proveïdors de CDN, necessitareu una publicació llarga, però us puc donar alguns suggeriments.

Si voleu connectar-vos a Amazon CloudFront, podeu fer-ho directament des del vostre compte AWS seguint aquest tutorial.

Per a l’origen, traieu CDN com KeyCDN o Stackpath, només cal que introduïu l’URL de bucle d’Amazon S3 a la secció URL d’origen al configurar el CDN.

Per trobar l’URL de la cubeta S3, només cal que seguiu aquest format:

https://bucket_name.s3.amazonaws.com/

Per exemple:

https://codeinwp.s3.amazonaws.com/

I fins i tot es pot utilitzar Flama de núvol amb Amazon S3 (tot i que potser haureu de canviar el nom de la vostra cubeta).

Un cop hàgiu configurat el CDN, podeu fer servir els fitxers de descàrrega WP Offload Media Lite CloudFront o Domini personalitzat opció per reescriure els URL del fitxer per utilitzar el CDN en lloc del buc S3:

utilitzar s3 amb un cdn

Si vau optar per utilitzar un dels altres complements de WordPress S3, el Activador CDN plugin pot fer gairebé el mateix.

WordPress S3: una col·laboració útil

Amb un complement de WordPress S3, podeu descarregar fàcilment els fitxers i aprofitar la infraestructura d’Amazon Web Services.

Tot i que el procés pot trigar 30 minuts més o menys a configurar-se, un cop suprimit el procés d’integració de WordPress S3 és prou sense dolor i no hauria de requerir cap altra feina.

Teniu qualsevol altre dubte sobre la connexió del vostre lloc de WordPress a Amazon S3?

Deixa un comentari i farem tot el possible per ajudar-nos!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map