Shared vs Managed WordPress Hosting: De vigtigste forskelle og hvordan man træffer din beslutning

Delt vs administreret WordPress-hosting har været et hot-knap-emne i WordPress-samfundet i lang tid nu. Og vi er heller ikke fremmede for det – i vores flere hosting-anmeldelser, sammenligninger og undersøgelser har vi altid fundet mange interessante synspunkter og meninger, der kommer fra hver side af barrikaden.


Imidlertid er pitting delt og administreret hosting mod hinanden muligvis ikke så simpelt, som det først ser ud til.

I denne artikel skal jeg undersøge, hvad både udviklere og brugere hver dag mener, når de taler om delt vs administreret WordPress-hosting.

Derefter kommer jeg ind på de specifikke forskelle mellem de to og anbefaler den indstilling, der er bedre i et givet scenario.

Delt vs administreret WordPress-hosting

I en fart? Her er vores anbefalinger til de bedst delte og administrerede WordPress-værter: �� Klik for at springe over

Delt vs administreret WordPress-hosting i et nøddeskal

Den delte vs styrede WordPress-hosting-debat kommer ned til de tilføjede WordPress-specifikke tjenester og ydeevnejusteringer, du får med administreret WordPress-hosting.

Administreret WordPress-hosting er som en concierge-tjeneste til dit WordPress-sted, hvorimod regelmæssig delt hosting overlader meget af arbejdet for dig, når det kommer til sikkerhedskopier, WordPress-optimering og mere.

Imidlertid…

Delt hosting og administreret WordPress-hosting er ikke iboende forskellige ting

Når folk taler om delt hosting, bruger de normalt udtrykket om hverandre "generisk billig hosting."

Men her er det:

Du finder faktisk masser af delte værter, der tilbyder en "administreret platform" eller "administrerede tjenester", og disse værter tælles ofte på listen over administrerede WordPress-værter.

 • Delt hosting er bare en type hostingplan, hvor dit websted er "aktier" ressourcer med andre sider på den samme server.
 • Administreret WordPress-hosting er et sæt tilføjede tjenester og ydeevnejusteringer, der sidder oven på almindelig hosting.

Derfor kan du have billige delte administrerede WordPress-hosting – som Bluehost til ~ $ 3 pr. Måned – og dyre dedikerede administrerede WordPress-værter – som Pagely starter ved $ 499 pr. Måned.

Shared vs managed WordPress hosting - eksempel fra Bluehost
dyre administreret WordPress-hostingeksempel fra Pagely

Faktisk finder du administrerede WordPress-værter drevet af alle typer forskellige underliggende arkitektur – delt, VPS, dedikeret, sky.

På trods af denne advarsel vil vi gå med den fælles parlance i denne artikel og behandle delt vs administreret WordPress-hosting som forskellige enheder. Selvom det måske ikke er teknisk korrekt, det er korrekt, når du tager højde for, hvordan de fleste bruger de to udtryk.

De største forskelle mellem delt og administreret WordPress-hosting

Delt hosting i et nøddeskal

Delt hosting handler om værter, der prøver at holde deres omkostninger nede ved at proppe masser af forskellige websteder på en enkelt server. Det lyder negativt – men det er det virkelig ikke. Delt hosting tjener et formål.

Hvis delte værter ikke gjorde det, ville ingen af ​​os have mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder for det samme beløb, vi bruger på Starbucks hver måned.

F.eks. Er delt hosting en fantastisk løsning til en proof-of-concept-type websted eller til en hobbywebsite. Og måske endda for et lille forretningssted, forudsat at det, der er nødvendigt, er enkelt "online visitkort." Hvis du skulle vælge en professionel administreret WordPress-hostingopsætning til hvert sådant projekt, ville du ikke være i stand til at teste mere end 1-2 ad gangen. Med delt hosting kan du køre 10 sådanne websteder på en server.

TL; DR: Vi har også oprettet en hurtig sammenfattende video af, hvad delt og administreret WordPress-hosting er, plus hvilket vil være mere velegnet til en afslappet bruger. Tjek det ud:

Du vil også dele din server’s ressourcer med snesevis eller hundreder af andre websteder, hvilket betyder, at dit websted muligvis går langsommere på grund af, at der sker noget på en andens sted. Delte værter af kvalitet undgår overbelastning af deres servere for at forhindre, at dette sker – delte ultra-budget-værter oversætter normalt pladsen.

Derudover bruger du typisk et generisk cPanel-betjeningspanel til at administrere dit websted (er).

cpanel instrumentbræt

Mens cPanel har nogle WordPress-specifikke funktioner – som et installationsværktøj – er det ikke specifikt designet til at gøre dit WordPress-liv lettere som administrerede WordPress-værter ‘dashboards.

Administreret WordPress-hosting i et nøddeskal

Administreret WordPress-hosting er et sæt tjenester, præstationsoptimeringer og andre værditilvækster. Disse tilføjede funktioner:

 • Kan hjælpe med at få dit websted til at indlæse hurtigere, fordi hver konfiguration specifikt er konfigureret til at optimeres til WordPress
 • Giv dig værktøjer, der gør det enkelt at installere og administrere WordPress, såvel som værktøjer som iscenesættelseswebsteder, der hjælper dig med at foretage ændringer på dit WordPress-sted
 • Hjælp med at vedligeholde dit websted for dig med funktioner som automatiske opdateringer og automatiske sikkerhedskopieringer
 • Sikre dit WordPress-sted bedre med sikkerhedsregler og funktioner, der er specifikt fokuseret på WordPress

Ud over disse funktioner er du normalt i stand til at administrere dit websted i et specialdesignet dashboard (selvom dette ikke altid er tilfældet ved budgetstyrede WordPress-værter).

F.eks. Ser det det tilpassede betjeningspanel ud på Kinsta:

kinsta UI

Ud over at det bare ser bedre ud, er du også i stand til at udføre mange nyttige WordPress-handlinger lige fra dit hosting-instrumentbord som:

Håndtering af dine plugins:

styring af plugins

Se automatiske sikkerhedskopier eller manuelt tage en ny sikkerhedskopi:
automatiske sikkerhedskopier

Ikke alle administrerede WordPress-værter ‘betjeningspaneler ligner Kinsta’s – men de fleste tilbyder en lignende opgradering over cPanel-indstillingen, du får med delte værter.

I bytte for disse funktioner ofrer du imidlertid normalt i form af lavere webstedsgrænser og et maksimalt antal tilladte besøg pr. Måned.

Fordele og ulemper ved delt hosting

Som du kunne forvente, involverer de fleste fordele ved delt vs administreret WordPress-hosting pris og ulemperne involverer funktioner og ydelse …

Fordele ved delt hosting

 • Du betaler ofte et markant lavere månedligt gebyr
 • Mange delte værter giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder til en fast pris
 • Mens "ubegrænset besøgende" findes ikke, de fleste delte værter annoncerer ubegrænset og har ikke et hårdt loft for antallet af besøg på dit websted

Ulemper ved delt hosting

 • Fordi fokus ofte er på at skære ned på omkostninger i stedet for at øge ydeevnen, vil dit websted normalt indlæse lidt langsommere
 • Fordi du deler ressourcer, kan dit websteds indlæsningstider også påvirkes af, hvad der sker med andre sider på den delte server
 • Du mangler værditilvækstfunktioner som automatiske opdateringer og automatiske sikkerhedskopieringer
 • Du vil ikke altid have WordPress-specifik ydelse og sikkerhedstips

Fordele og ulemper ved administreret WordPress-hosting

Fordele og ulemper ved administreret WordPress-hosting er lidt mere forskellige …

Fordele ved administreret WordPress-hosting

 • Serverarkitektur, der er designet specifikt til WordPress, hvilket normalt betyder bedre ydelse
 • Indbygget cache-cache på serverniveau, hvilket også betyder bedre ydelse
 • Automatiske WordPress-opdateringer for at holde dit websted sikkert og fungere
 • Automatiske sikkerhedskopier for at sikre, at dit WordPress-websteds data er sikre
 • WordPress-specifikke tweaks, som firewalls, loginhærdning og malware-scanninger
 • Et mere praktisk dashboard til webstedsstyring (dog ikke på alle administrerede WordPress-værter)
 • Nyttige funktioner som iscenesættelsessteder for at gøre det lettere at administrere dit websted
 • Alle kundesupportagenter er WordPress-eksperter

Ulemper ved administreret WordPress-hosting

 • Administrerede WordPress-værter koster ofte mere end delte værter, skønt du kan finde mellemgrunde som Bluehost
 • Administrerede WordPress-værter pålægger normalt også strengere webstedsgrænser og / eller besøgendehætter
 • Du kan normalt kun være vært for WordPress-websteder (naturligvis)
 • For at sikre ydeevne vil nogle administrerede WordPress-værter begrænse de plugins, du kan bruge

Shared vs managed WordPress hosting – hvilket skulle du vælge?

Takket være værter som Bluehost og SiteGround er valg mellem delt vs administreret WordPress-hosting blevet meget mindre kompliceret.

Faktisk – uanset hvad dit budget er, anbefaler vi, at du holder dig med en administreret WordPress-løsning (hvis du selvfølgelig planlægger at bruge WordPress).

Det er nu muligt at finde entryPress-administreret WordPress-hosting, der starter til næsten samme pris som billige delte værter:

Selskab
Pris / mo. fra
Egnet til
Diskplads
Gratis domænenavn
Av. belastningstid
Gå til
Bluehost$ 2,95ikke offentliggjort50GBY2,87 sBesøg | Læs anmeldelse
SiteGround$ 3,95~ 10.000 besøg månedligt10 GB (SSD)N0,74 sBesøg | Læs anmeldelse
InMotion Hosting$ 4,99~ 20.000 besøg månedligt40 GB (SSD)Y0,62 sBesøg | Læs anmeldelse

Alle tre muligheder giver dig også gratis sikkerhedskopier og gratis SSL’er.

Du går måske glip af nogle af de mere premium administrerede funktioner – som brugerdefinerede dashboards og iscenesættelseswebsteder – men du får mange af fordelene ved administreret WordPress-hosting til en overkommelig pris.

Hvis du vil have en mere "deluxe" administreret WordPress-hostingoplevelse, så kan du opgradere til nogle flere premium muligheder som:

Selskab
Pris / mo. fra
Egnet til
Diskplads
Gratis domænenavn
Av. belastningstid
Gå til
Kinsta$ 30~ 20.000 besøg månedligt5 GB (SSD)NN / ABesøg | Læs anmeldelse
WP-motor$ 31,50~ 25.000 besøg månedligt10 GB (SSD)N0,94 sBesøg | Læs anmeldelse
svinghjul logo$ 23~ 25.000 besøg månedligt5 GB (SSD)N1,11 sBesøg | Læs anmeldelse

Disse tre muligheder giver dig også gratis sikkerhedskopier, SSL’er plus CDN.

Som du kan se, er prisfastsættelsen lignende på det her, men du får lidt mindre med hensyn til tilgængelig diskplads. Til gengæld får du et mere WordPress-optimeret miljø (angiveligt).

Det handler om det! Har du andre spørgsmål om delt vs administreret WordPress-hosting? Efterlad en kommentar, så prøver vi at hjælpe dig med at tage din beslutning.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map