Rehellinen arvio Kinsta WordPress -majoituksesta 3 vuoden kuluttua

TL; DR: Muutimme CodeinWP-blogin Kinsta WordPress -majoittajaan pari vuotta sitten. Tässä viestissä haluamme antaa sinulle rehellisen arvion Kinsan alustasta, joka on seurausta kokemuksestasi siitä. Toisin sanoen yritämme vastata kysymykseen siitä, onko Kinsta WordPress -hotelli todella mahtava, kuten kaikki sanovat.


Meillä on ollut kohtuullinen osuus isäntäkokeista täällä CodeinWP: ssä. Kun aloitimme vuoden 2013 alussa, emme kiinnittäneet paljon huomiota käynnissä olevaan isäntäasetukseen, kuten useimpiin blogeihin. Koska liikenne oli joka tapauksessa pieni, emme nähneet arvoa sijoittamiseen paljon isännöintiin.

Mutta tarpeemme ovat kasvaneet vuosien varrella, ja kun keskimäärin 10 000 ihmistä vierailee blogissa päivittäin, on käynyt selväksi, että meidän pitäisi todella miettiä, kuinka sivustoa ylläpidetään, kuinka sitä voidaan optimoida ja mitä voimme tehdä antaa käyttäjillemme jatkuvan kokemuksen riippumatta kuormasta.

Siirry vähän eteenpäin, edellinen isäntämme juuri ennen Kinsta WordPress -hotellia oli WiredTree. En voi rehellisesti sanoa mitään pahaa yrityksestä, eikä itse hosting-alustalla ollut mitään vikaa.

Se on vain niin ajan myötä ja mukana lisää sivustot liittyessään tuotevalikoimaamme, olemme havainneet, että Kinsan tarjoukset ovat houkuttelevampia.

Kinsta WordPress -majoituskatsaus

Kourallinen tekijöitä vaikutti siihen. Esimerkiksi, ilman palvelinpuolen välimuistia, sivusto alkoi toimia jossain vaiheessa todella hitaasti, ja TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) oli pikemminkin upea. Joten tarvitsimme muutoksen.

Harkitsimme myös Pagelyä muutosta ajatellessamme. Lopulta päätimme kuitenkin mennä Kinsan kanssa, koska he antoivat meille mahdollisuuden perustaa käänteinen välityspalvelin blogiin ilmaiseksi. Pagely asetti 200 dollaria / kuukausi hintalappun siihen.

Kaiken kaikkiaan olemme juuri vakuuttuneita Kinsan hyvästä maineesta ja heidän keskittymisestään "hallittu WordPress-isäntä + helppokäyttöisyys" combo. Viimeisimmästä WordPress-isännöintitutkimuksestasi saamiemme käyttäjien kommentit osoittivat myös Kinsta WordPress -mahdollisuuden yhdeksi korkealaatuisimmista ratkaisuista..

Mutta aloitetaan alusta:

Mikä on Kinsta WordPress -palvelin joka tapauksessa?

Joten mikä on Kinsta ja heidän Kinsta WordPress -hotellipaketti joka tapauksessa? Lisäksi mikä erottaa ne kaikista muista WordPressin web-hosting-suunnitelmista?

Kinsta WordPress-hosting

Minulle yhden lauseen yhteenveto Kinsan tarjonnasta olisi seuraava: Google Cloud Platform -mahdollisuuksien teho tehostettu ja helppo tarttua kenelle tahansa..

Ja pahoillani, jos se kuulostaa minulta hieman promootiolta, mutta se on totta puhuen. Antaakseni vain yhden nopean esimerkin tarkoituksesta (ennen kuin syventämme sitä myöhemmin), Kinsta ei näytä uskovan perinteiseen cPanel-järjestelmänvalvojaan isännöintitilisi hallinnoinnissa. Sen sijaan he antavat sinulle oman mukautetun ratkaisun, jota on paljon helpompaa käyttää, ja vie sinut suoraan tärkeimpiin yksityiskohtiin / mittareihin.

Mutta aloitetaan alusta. Kinsta WordPress -palvelimen konepellin alla on:

 • Täysin hallittu WordPress-hosting-alusta. Ja tiedän sen "hallinnoi" on etiketti, jota monet isännät haluavat käyttää, mutta Kinsta on keskittynyt käsittelemään kaikkea hallintaan liittyvää puolestasi. Esimerkiksi yllä mainitussa järjestelmänvalvojan paneelissa ei ole edes mitään puhtaasti hallintamaisia ​​vaihtoehtoja.
 • Se jatkuu Google Cloud Platform.
 • Se tarjoaa yritys-, yritys- ja räätälöityjä hosting-ratkaisuja tarpeidesi perusteella.
 • Perusteellisin suunnitelma antaa sinulle:
  • Mahdollisuus käyttää yhtä WordPress-sivustoa
  • 10 Gt SSD-muistia
  • Jopa 20 000 ainutlaatuista käyntiä / kuukausi
  • 1 ilmainen sivuston siirto
  • 1440 päivittäistä tarkastusta sivustoa kohden
  • Mahdollisuus kytkeä valitsemasi CDN
  • Salatkoon tuki
  • HTTP / 2-tuki, PHP 7
  • SSH, WP-CLI, Git-tuki
  • Automaattinen tietokannan optimointi viikossa suorituskyvyn parantamiseksi.
  • Itseparantava PHP-tekniikka
  • Ensisijainen DNS-hallinta
  • (Lisätietoja Kinsan ydinominaisuuksista tässä)
 • Saat valita datakeskuksen sijaintisi
 • Portaat käytettävissä
 • laaja tietopohja saatavilla

Meille Kinsta, joka seisoi eniten, oli nämä neljä:

Heidän SSL-tuki Let’s Encrypt -palvelun kautta. Pohjimmiltaan Kinsta WordPress -palvelimen järjestelmänvalvojan paneelista voit helposti asentaa SSL-varmenteen sivustoosi, ja se on kaikki ilmaista (osa nykyistä suunnitelmaa). Lisäksi, koska kyseessä on Let’s Encrypt, josta puhumme, tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse käydä läpi koko vanhan koulun (ja aikaa vievää) prosessia sertifikaattiavaimien hankkimiseksi jne..

Voit käyttää valitsemasi CDN-levyä. Usein isännöintiyritysten kanssa on joitain rajoituksia, jotka koskevat muita ratkaisuja, joita sallit käyttää heidän palvelimiensa kanssa (esimerkiksi WP Enginellä on jopa luettelo kielletyistä WordPress-laajennuksista), joten on hienoa nähdä, että Kinsta on valmis työskentelemään nykyisen CDN: n kanssa.

Optimoidut ja harkittuja varmuuskopiot. Päivittäiset varmuuskopiot ovat nykyään jonkin verran tavanomaisia ​​ominaisuuksia isäntäyritysten keskuudessa, mutta Kinsta onnistuu silti eristymään niiden erityisellä toteutuksella. Varmuuskopiot luodaan heti ilman palvelimen yläpuolella olevaa tilaa. Lisäksi sen sijaan, että ne olisivat varmuuskopioita verkkosivustosi elementeistä (esim. Tietokanta, tiedostot, asetukset jne.), Se on tosiasiallisesti varmuuskopio koko eristetystä järjestelmästäsi. Siksi varmuuskopiot voidaan sitten palauttaa yhdellä napsautuksella.

Vapaa muutto. Tämä on ilmeinen. Kun vaihdat isäntiä, et todellakaan halua maksaa siirtymisestä, eikä sinun tarvitse tehdä sitä itse. Tapauksessamme voin vain vahvistaa, että Kinsan siirto toimii ilman häiriöitä.

Miltä Kinsta kojelauta näyttää

Olen maininnut kojetaulun luonteen lyhyesti yllä, mutta katsotaan nyt sitä, miltä se todellisuudessa näyttää käyttäjän näkökulmasta:

kinsta-kojelauta 1

kinsta-kojelauta 2

kinsta-kojelauta 3

kinsta-kojelauta 4

Kuten huomaat, se on hyvin erilainen kuin mihin cPanelin kaltaiset ratkaisut totuttivat. Yksinkertaisesti sanottuna, Kinsan paneeli keskittyy enemmän päivittäisiin / säännöllisiin tehtäviin liittyvän isäntäympäristöön, ei sinänsä palvelimen hallintaan.

Paneelin kautta pääset helposti:

 • Sivustosi – siellä voit myös virittää alkuperäisen asennuksen, luoda uusia FTP-tilejä, nähdä aiemmat varmuuskopiot, lisätä HTTPS: n jne..
 • Sivustojen siirrot – hieno yleiskuva kaikista tililläsi suoritetuista sivuston siirroista + mahdollisuus suorittaa enemmän.
 • DNS-asetukset.
 • Analytics – tämä osa pidän todella. Se on hieno lisäys siihen, mitä saat kolmannen osapuolen analysointikoodista.

kinsta analytics

Siellä on myös osiot Laskutus, Asetukset, Toimintaloki ja Käyttöopas.

Alkukuvamme Kinsta WordPress -majoituksesta

Kaiken kaikkiaan vaikutelma on ollut positiivinen, mutta matkalla oli joitain pieniä asioita.

Ensinnäkin, asennus ja siirto itse tehtiin ilman ongelmia. Yksi päivä sivusto oli Pagelyllä, toinen se oli Kinstaa.

(Henkilökohtaisesti en ollut mukana muuttoprosessissa, ja ainoa syy huomasin, että jokin oli muuttunut, oli se, että valitettavasti muokkasin virkaa heti muuttovaiheessa. Joten tein työni, tallensin kaiken , päivitettiin sivu… ja muutokset olivat poissa. Kuten kävi ilmi, työskentelin näiden muutosten kanssa vanhassa versiossa ja näin Kinsta’s, kun päivitin koko asian.)

Heti muuton jälkeen näimme hienon vasteaikojen laskun noin 400 ms: stä noin 50 ms: seen.

kinsta-vastausaika

Suorituskyky oli vähintäänkin vahva, ja siinä oli havaittavissa parannuksia, jopa kun sivustoon päästiin manuaalisesti ilman mittausvälineitä.

Mutta jotta teemme tarinasta liian täydellisen, koimme myös odottamattomia seisokkeja. Yhteensä seisokkeja lisättiin jopa 1: 30h vain yhden kuukauden aikana.

Jotkut UptimeRobot-tilastoista:

käyttöaika 1
käyttöaika 2

1: 30h on paljon, vaikka katsotkaan sitä. Jos teemme matematiikkaa, se 1: 30h tarkoittaa 99,79% koko käyttöajasta, mikä ei ole tulos, johon olet tyytyväinen heti, kun olet muuttanut uuteen isäntään.

Loppujen lopuksi ongelma on ratkaistu, emmekä ole nähneet merkittäviä seisokkeja ensimmäisen kuukauden (syyskuu 2016) jälkeen. Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä Kinsan suoritukseen siitä lähtien.

Noin kuukauden kuluttua muutosta päätimme myös vaihtaa sivuston SSL: ään. Itse prosessia hoidettiin sujuvasti, mutta tämä lopulta palautti vastausajat takaisin hieman alle 100 ms: n merkin (näet tämän yhdessä yllä olevista kuvakaappauksista).

Tätä kuitenkin odotetaan jonkin verran. SSL on aina resurssiintensiivisempi, koska toisessa päässä olevan ohjelmiston / selaimen on dekoodattava vastaus joka kerta ennen sen näyttämistä.

Kinsta WordPress -palvelimen suorituskyky

Suorituskyky on ehkä hyvän WordPress-isännän toiseksi tärkein ominaisuus – ensimmäinen on luotettavuus.

Ja sivuston nopeus itsessään on saanut paljon lehdistöä viime vuosina. Jotkut uskovat, että se on ratkaisevan tärkeää SEO: lle, kun taas toiset eivät ole yhtä vakuuttuneita. Kaikki ovat kuitenkin täysin vakuuttuneita siitä, että nopea latauspaikka on välttämätöntä käyttökokemukselle, jota ei voida kiistää.

Joten luonnollisesti odotimme Kinstan antavan meille huippusuorituskyvyn!

Ja heti lepakan kohdalta, minun on myönnettävä, että sekaisin tämän osan hiukan. Tarkoitan, että blogi ei ole erityisen optimoitu käyttämästä lähdekoodista ja sille vuosien varrella tehdyistä käsityönä tehdyistä parannuksista..

Siitä huolimatta, että Kinsta WordPress -hotelli on voinut ladata kaiken kahdessa sekunnissa, vaikka Pingdom onkin myöntänyt meille muutaman F: n. Lisäksi jotain, mitä minä näyttelin sinulle aiemmin – TTFB – on leikattu 50% (ja joka sisältää lisäyksen, jonka koimme vaihtaessamme SSL: ään).

Mitä hosting-tutkimustiedoista kertoo Kinsta

Jonkin aikaa sitten suoritimme sen, mikä osoittautui suurimmaksi WordPress-hosting-tutkimukseksi siellä. Tulokset ovat olleet todella oivaltavia, ja olemme käyttäneet niitä tietopohjana muutamalle artikkelelle sen jälkeen.

Myönnettynä, Kinsta sai vasta kourallisen vastauksia kyseiseen tutkimukseen, mutta ne olivat kaikki todella positiivisia. Itse asiassa ne olivat niin positiivisia, että edes tutkimme, mistä nuo merkinnät olivat tulleet, ja jos verhon takana tapahtui ehkä jotain kalalaista. Ei ollut.

Yhteenveto. Kinsta tarjoaa nopeaa, luotettavaa hallittua WordPress-hosting-palvelua, joka perustuu Google Cloud Platformiin. Käyttäjät näyttävät rakastavan sitä ja se on todennäköisesti nopeimmin kasvavien WordPress-yritysten joukossa kahden viime vuoden aikana.

Tässä on Kinsta-arviointimme tutkimuksen vastaajien mukaan:

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite.)

Kuinka helppoa on aloittaa Kinsta

Kun olet kirjautunut, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko perustaa uuden sivuston tai siirtää olemassa olevan sivuston.

Uuden perustaminen on erittäin helppoa. Menet vain käyttöpaneeliin > Sivustot > ja napsauta "Lisää sivusto." Tässä vaiheessa sinun on annettava joitain perustietoja:

Kinsta asentaa uuden WordPress-sivuston

Olemassa olevan sivuston siirtäminen on melkein yhtä helppoa, mutta siihen sisältyy Kinstalle lisätietojen antaminen nykyisestä asennuksesta. Mutta se on itse asiassa hyvä asia; se tarkoittaa vain, että Kinsta haluaa oppia kaikki sivusi ja sivut ennen kuin siirrät sen palvelimilleen, minimoiden siten vikojen todennäköisyydet.

Kinsta muutti

Kun olet täyttänyt lomakkeen, Kinsta poimii ja hoitaa koko prosessin puolestasi.

Mikä tekee Kinsta eroa kilpailusta

Mielestäni se johtuu seuraavista:

 • Kinsta antaa sinulle suuren isäntäalustan – Google Cloud Platform – voiman, mutta tekee sen silti erittäin helppokäyttöisellä tavalla, joten sinun ei tarvitse edes olla tietoinen kaikesta, joka tapahtuu konepellin alla..
 • Kinsta WordPress -majoitus on optimoitu suorituskyvylle ja valmis kaikille liikenteen piikkeille, joita saatat heittää siihen.
 • Se tarjoaa suuren turvallisuuden, samalla kun kaikki varmuuskopioidaan.
 • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, he näyttävät myös olevan non-nonsensen-lähestymistapaa, kun kyse on heidän palvelimen parametreista, luvatusta suorituskyvystä ja kaistanleveyden mittareista..

Yksi harvoista heikoista kohdista, jotka Kinsan kanssa olemme huomanneet, on heidän melko yksinkertainen lavastusympäristö. Lyhyesti sanottuna, ainoa vaihtoehto on muuttaa kaikki elää. Et voi esimerkiksi siirtää vain tiedostoja tai tietokantaa. Tämä ei ole niin käyttökelpoinen, jos työskentelet olemassa olevalla sivustolla ja haluat vain muuttaa jotakin tai muuta sitä. Uusien sivustojen osalta se on mielestäni siistiä.

Tässä on vertailu eräistä suosituista hallinnoiduista isännöintiratkaisuista, jotta voimme antaa paremman kuvan Kinsan sijainnista pöydässä:

Kuinka Kinsta WordPress -majoitusta verrataan kilpailuun

Kinsta
Pagely
WP-moottori
Vauhtipyörä

Hinta (kuukausittain) 30 dollaria, 60 dollaria, 100 dollaria, 200 dollaria, 300 dollaria, 400 dollaria, 600 dollaria, 900 dollaria, 1200 dollaria, 1500 dollaria / kuukausi. 199 dollaria, 299 dollaria, 499 dollaria, 999 dollaria, 1249 dollaria, 2249 dollaria / kuukausi. 35 dollaria, 115 dollaria, 290 dollaria / kuukausi. 25 dollaria, 115 dollaria, 290 dollaria / kuukausi.
Sopiva *~ 20 000 käyntiä kuukaudessaei julkistettu~ 25 000 käyntiä kuukaudessa~ 25 000 käyntiä kuukaudessa
Levytila ​​*10GB30GB10GB10GB
# verkkosivustoa sallittu *11011
Tuki *24/7 chat- ja lipputuki24/7 lipputuki24/7 chat- ja lipputuki24/7 online-tuki, rajoitettu puhelintuki

* halvimmalla suunnitelmalla

Paljonko se maksaa käytännössä

Olet ehkä huomannut yllä olevan taulukon hinnoittelussarakkeen …

Kyllä, Kinsta WordPress-hosting on hiukan kalliimpi verrattuna muihin palveluntarjoajiin.

Halvin suunnitelma vie sinut takaisin vähintään 30 dollaria kuukaudessa, ja eteneminen myöhemmin on myös aika jyrkkä.

kinsta hinnoittelu

Näissä hinnoittelutaulukoissa huomion arvoinen asia on myös sallittu vapaa kaistanleveys. Olemme Business 2 -suunnitelmassa, joten saamme jopa 250 000 kuukausittaista käyntiä. Kokemusten perusteella tämä ei ole niin paljon hinnan takia, ja sivustolle, joka saa paljon liikennettä, se saattaa valua nopeasti. Ja koska tämän suunnitelman ansiosta sinulla voi olla jopa 10 sivustoa, kaistanleveysongelmasta tulee entistä vakavampi.

Onneksi saat jonkin verran CDN-integraatiota suunnitelmasi kanssa, mikä auttaa, koska saat suurimman osan staattisesta liikenteestä CDN: n kautta etkä siis kuluta arvokasta Kinsta-kaistanleveyttä. Pelkästään CodeinWP-blogi kuluttaa meille 241 Gt CDN-tietoja kuukaudessa.

Kun kyse on usein laskujen hiljaisesta tappajasta – ylimääräisistä veloituksista -, nämä eivät ole niin julmia Kinsan kanssa. Jos ylität sallitun kaistanleveyden, et katkaise mitään, vaan vain saat 1 dollaria / 1 000 käyntiä. (Aikaisempi isäntäasetuksemme oli VPS, jonka kaistaleveys oli 4 kt, joten meidän ei todellakaan tarvinnut huolehtia siitä, että ylitämme sen.)

Loppujen lopuksi, jos sivustosi on tarpeeksi pieni, sinun pitäisi tehdä kunnolla vain vapaalla kaistanleveydellä Kinsta-tililläsi, mutta jos se on vakiintunut sivusto, saat nopeasti selville, kuinka pieni 100 000 tai 200 000 ultravioletti on..

Pitäisikö sinun valita Kinsta?

On selvää, että Kinsta WordPress -majoitus ei ole kaikille.

Rehellisesti sanottuna se ei todennäköisesti ole paras vaihtoehto juuri aloittaville sivustoille tai sivustoille, joiden liikenteen määrä on alhainen.

On kuitenkin erityisiä skenaarioita, joissa voit hyötyä Kinsan tarjouksesta suuresti.

Käytä Kinsta WordPress -hotellia, jos:

Jos ylläpidät sivustoa, joka on nousussa ja jolla on mukava tasainen (tai nopea) kasvu kuukausittain toiseen.

Jos ylläpidät vakiintunutta verkkosivustoa, jolla on jatkuvaa, suurta liikennettä, ja et yksinkertaisesti pidä yllätyksistä, jotka koskevat katkoksia, epäonnistumisia ja muita hauskoja asioita..

Jos ylläpidät suoraa online-yritystä, kuten verkkokauppaa, jossa hyvä sivuston suorituskyky on ensiarvoisen tärkeää, koska se muuntuu dollareiksi melko suoraan.

Jos sivustosi yleensä kokee äkillisiä liikenteen piikkejä – olipa kyse viruksen edistämisestä tai muusta – ja jos kyky käsitellä näitä piikkejä on välttämätöntä yrityksellesi (esimerkiksi jos se johtaa myyntiin).

Jos jokin yllä olevista kuulostaa tarvitsemastasi, kokeile Kinstaa vapaasti. Jos hinta on sinulle no-go, harkitse toisen WordPress-hosting-vertailumme katsomista – keskityttiin hieman budjettiystävällisempiin ratkaisuihin.

Mene Kinstaan

Meillä on uteliaita tietää, mitä mieltä olet Kinsta ja heidän WordPress-hosting-paketeista. Oletko testannut heidän alustansa vielä?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map