Paras WordPress-isännöinti virastoille: Kuinka valita yksi + 5-vaihtoehto verrattuna

Jos ylläpidät WordPress-toimistoa, isännöintitarpeesi ovat paljon erilaisia ​​kuin käyttäjiä, jotka hallinnoivat yhtä verkkosivustoa. Ensinnäkin, monet asiakkaat luottavat sinuun ylläpitämisessä, mikä tarkoittaa, että oikean palveluntarjoajan valitsemisesta tulee paljon kriittisempi päätös. Tässä tulee seuraava vertailu parhaasta virastojen WordPress-isännöinnistä.


Olemme puhuneet paljon aikaisemmin parhaista WordPress-palveluntarjoajista (ja meillä on jopa valtavia tutkimuksia aiheen käsittelemiseksi). Kuitenkin myös monet noista isännistä tarjota suunnitelmia, jotka on räätälöity erityisesti virastoille. Ne sisältävät paljon vaihtoehtoja helpottamaan elämääsi, kuten valkoinen merkintä ja suora asiakaslaskutus.

Tässä artikkelissa aiomme pohtia syvällisesti virastojen WordPress-hosting-maailmaa. Varoita – useimmat näistä palveluntarjoajista eivät ole halpoja, mutta koska isännöinti on yrityksesi kulmakivi, hintamerkinnän ei pitäisi pelätä sinua.

Paras WordPress-isännöinti virastoille

Mitkä ovat hosting-ominaisuudet, joita virasto tarvitsee?

Joissakin Web-isäntien tulisi tarjota joitain ominaisuuksia, kuten päivittäisiä varmuuskopioita, lavastustoimintoja ja paljon muuta. Toimistot vaativat kuitenkin kokonaan erilaisia ​​lisätoimintoja, kuten:

Valkoinen merkintä:

Jos aiot hallinnoida asiakkaidesi isännöintiä, saatat myös mukauttaa koko heidän kokemuksensa. Valkoisella merkinnällä voit lisätä tuotemerkkielementtejä isännöinnin ohjauspaneeliin, joten siitä tulee täysin integroitu osa yritystäsi.

Rajoita asiakasoikeuksia:

Vähemmän teknistä taitoa omaaville asiakkaille voi olla älykäs siirto rajoittaa heidän pääsyään isäntäasetuksiin. Monet asiakkaat haluavat kuitenkin täyden pääsyn, mikä vaikeuttaa näitä keskusteluja.

Tuki rajoittamattomille verkkosivustoille:

Ihannetapauksessa palveluntarjoajasi antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta verkkosivustoa. Käytännössä isäntäprojektien lukumäärä riippuu usein suunnitelmasta, johon kirjaudut.

Erinomainen kaistanleveys:

Koska aiot isännöidä suurta määrää verkkosivustoja, tarvitset palveluntarjoajan, joka tarjoaa poikkeuksellisen kaistanleveyden ja suorituskyvyn kautta linjan.

Ylläpito WordPress-toiminnallisuus:

Ellet halua viettää paljon aikaa varmistaaksesi, että asiakassivustosi toimivat sujuvasti, kannattaa valita hallinnoitu WordPress-hosting. Vaikka joudut vielä käsittelemään joitain asioita itse, tämäntyyppisen suunnitelman avulla voit keskittyä isojen asiakkaiden asiaan liittyviin asioihin vianetsinnän sijasta.

Mukana sähköpostitilit:

Tämä on mukava bonus asia, joka sinulla on hosting-asennuksessa. Useimmat asiakkaat odottavat myös pystyvänsä isännöimään sähköpostilaatikoitaan verkkosivustonsa rinnalle.

Kaikilla näillä ominaisuuksilla on yksi yhteinen tavoite, joka on auttaa sinua johtamaan yritystäsi tehokkaammin. Mitä vähemmän sinun on huolehdittava isännöinnistä, sitä enemmän aikaa voit viettää tuomalla uutta yritystä toimistoosi ja pitämällä huolta parhaimmista asiakkaistasi.

Paras WordPress-hosting-toimistojen vertailu

Olet todennäköisesti jo tuttu monille täällä oleville verkkoisäntäyrityksille, koska ne ovat melko suosittuja vaihtoehtoja. Et kuitenkaan ehkä tiedä, että ne kaikki tarjoavat myös toimistokohtaisia ​​suunnitelmia. Otetaan selville, kuinka he voivat tehdä elämästäsi helpompaa:

 • Vauhtipyörä
 • WP-moottori
 • Pagely
 • SiteGround
 • Nestemäinen verkko

1. Vauhtipyörä (getflywheel.com)

WordPress-isännöinti virastoille: Vauhtipyörä

Vauhtipyörä on luultavasti rakennettu alusta alkaen WordPress-virastoille. Kaikki suunnitelmat sisältävät ominaisuuksia, jotka tekevät yhteistyöstä entistä selkeämpää, kuten suora laskutus asiakkaalle. Se tarjoaa myös yhden helpoimmin käytettävistä isäntäpaneeleista, joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä, ja se tukee useita yhteistyökumppaneita, mikä tekee siitä täydellisen virastoille.

Kaikki Flywheel-suunnitelmat tarjoavat hallittuja WordPress-toimintoja. Kiistatta suosikkiominaisuuksemme on kuitenkin piirustukset. Tämän avulla voit tallentaa WordPress-asetusten kopioita käytettäväksi tulevissa projekteissa. Kun kehität uutta asiakassivustoa, voit aloittaa suunnitelman kanssa tyhjästä.

Lopuksi, Flywheel tarjoaa myös ilmaisen paikallisen WordPress-kehitystyökalun. Kanssa Paikallinen vauhtipyörä, voit työskennellä asiakassivustoilla offline-tilassa ja siirtää ne sitten suoraan tilillesi vaiheittaisen asennuksen sijasta (vaikka sinulla on myös tämä vaihtoehto).

⚙️ Virastojen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Laskutus suoraan asiakkaalle
 • Tuki usealle yhteistyökumppanille
 • Suunnitelmaominaisuus uusille asiakassivustoille
 • Pääsy paikalliseen WordPress-kehitystyökaluun
 • Ylläpito WordPress-isännöintiominaisuudet

Hinnoittelu:

Vauhtipyörällä on paljon tehtävää, vaikka nämä toimistoystävälliset ominaisuudet eivät ole halpoja. Tässä on erittely heidän virastojensa kannalta merkityksellisistä suunnitelmista:

 • Freelance (115 dollaria kuukaudessa): Jopa kymmenen verkkosivustoa, 100 000 käyntiä kuukaudessa, 20 Gt tallennustilaa ja 200 Gt kaistanleveyttä.
 • Toimisto (290 dollaria kuukaudessa): Jopa 30 verkkosivustoa, 400 000 käyntiä kuukaudessa, 50 Gt tallennustilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä.

Vaikka hinnat näyttävätkin kalliilta, kun verrataan niitä entistä tehokkaimpiin WordPress-vaihtoehtoihin, 115 dollaria kuukaudessa vastineeksi jopa kymmenen asiakassivuston ylläpitämiselle on melko hyvä juttu. Lisäksi, jos maksat vuosittain, he purkavat kaksi kuukautta hinnasta. Kaiken kaikkiaan Vauhtipyörä on yhtä käyttäjäystävällinen kuin toimistojen isäntä saa.

�� Siirry Vauhtipyörä

2. WP-moottori (wpengine.com)

WordPress-isännöinti virastoille: WP Engine

WP Engine on tunnettu nimi hallinnoidussa WordPress-isännöinnissä. He ylpeillä usein huippuluokan suorituskyvystä, ja kaikki heidän suunnitelmansa pakkaavat monenlaisia ​​ominaisuuksia.

Vaikka WP Engine ei tarjoa ominaisuuksia, kuten valkoista merkintää tai suoraa asiakaslaskutusta, ne ovat erittäin kehittäjäystävällinen vaihtoehto. Jokainen suunnitelma antaa sinulle pääsyn kehitys-, lavastus- ja tuotantoympäristöihin. Ne kimppuun myös Genesis-kehyksessä ja yli 35 ilmaisessa StudioPress-teemassa, joiden avulla voit käynnistää asiakassivustot nopeasti.

⚙️ Virastojen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ylläpito WordPress-isännöintiominaisuudet
 • Pääsy Genesis-kehykseen ja kymmeniin StudioPress-teemoja
 • Tuki kehitys-, lavastus- ja tuotantoympäristöille

Hinnoittelu:

WP Engine todella tarjoaa halvempia suunnitelmia kuin Vauhtipyörä, kun kyse on toimistojen isännöinnistä. Tässä on mitä se voi tarjota:

 • Kasvu (95 dollaria kuukaudessa): Jopa 10 verkkosivustoa, 100 000 käyntiä kuukaudessa, 20 Gt tallennustilaa ja 200 Gt kaistanleveyttä.
 • Asteikko (241 dollaria kuukaudessa): Jopa 30 verkkosivustoa, 400,00 kuukausikäyntiä, 50 Gt tallennustilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä.

Aivan kuten Vauhtipyörä, saat kaksi kuukautta vapaata, jos päätät maksaa vuosittain. Jos välität enemmän kehittäjäystävällisistä toiminnoista etkä tarvitse niin paljon apua asiakashallinnassa, WP Engine on erinomainen vaihtoehto.

�� Siirry WP Engine -sivulle

3. Pagely (Pagely.com)

pagely

Pagely on hiukan ainutlaatuinen hallitun WordPress-isännöinnin suhteen. He ovat yksi “yksinoikeudellisimmista” tarjoajista, koska he eivät markkinoi itseään tavallisille käyttäjille. Heidän suunnitelmansa alkavat 199 dollarista, ja on selvää, että heidän kohderyhmänsä ovat yritykset, joilla on korkeat vaatimukset.

Toisin kuin muut web-isännät, Pagely antaa sinulle kaikkien suunnitelmien täydellisen teknisen erittelyn sen sijaan, että keskittyisit muihin ominaisuuksiin. Ne tarjoavat myös virastoille strategisen kumppanuuden vaihtoehdon, vaikka tämä toimii tapauskohtaisesti.

⚙️ Virastojen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ylläpito WordPress-isännöintiominaisuudet
 • Täysi palvelinhallinta ja skaalautuvuuskonsultointi

Hinnoittelu:

Kuten aiemmin mainitsimme, Pagely ei ole halpaa. Ne tarjoavat myös uskomattoman laajan valikoiman suunnitelmia riippuen siitä, kuinka paljon hevosvoimaa tarvitset. Suunnitelmat alkavat klo 199 dollaria kuukaudessa (viidelle verkkosivustolle) ja käy aina 2 249 dollariin (jopa 60 sivustoon).

Antaaksesi sinulle idean, Pagely on askel WP Moottorin yläpuolella suorituskykyyn suuntautuneen WordPress-isännöinnin suhteen. Ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja paremman suorituskyvyn, mutta kaikki toimitetaan korkeammalla hinnalla. Agentuurille tämä ylimääräinen raha voi olla sen arvoinen, mutta tavallisille käyttäjille se on liian suuri.

�� Siirry Pagelyyn

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Kuten olet ehkä tajunnut, WordPress-virastojen isännöinti voi olla kallista. Tämä on järkevää harkita ainutlaatuista sovellusta. SiteGround vastaa kuitenkin suuntauksesta budjettivaihtoehtona virastoille.

SiteGround -sovelluksella saat pääsyn toimistokohtaisiin toimintoihin, kuten verkkosivustojen omistusoikeuden helppo siirtäminen, tiimin jäsenten lisääminen yhteistyökumppaneiksi ja paljon muuta. Asiakkaille siirrettävissä verkkosivustoissa voit silti säilyttää pääsyn heidän paneelilleen. Tämä tarkoittaa, että he käsittelevät laskutusta samalla kun hallitset heidän verkkosivustoaan. Myös SiteGround tukee valkoista merkintää, mikä on siisti kosketus.

⚙️ Virastojen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ylläpito WordPress-isännöintiominaisuudet
 • Sivuston omistajuuden siirto (mutta pysy yhteistyökumppanina)
 • Tuki usealle yhteistyökumppanille
 • White-label-verkkosivustot
 • Sähköpostin ylläpito sisältyy hintaan

Hinnoittelu:

Kuten mainitsimme, SiteGround kuuluu tiukasti virastojen budjetti WordPress-hosting-luokkaan. Tässä on, mitä kukin sen suunnitelmat vie sinut takaisin:

 • GrowBig (5,95 dollaria kuukaudessa): Tämän tason avulla voit lisätä yhteistyökumppaneita, tukee rajattomia verkkosivustoja, jopa 25 000 käyntiä kuukaudessa, ja tarjoaa sinulle 20 Gt tilaa.
 • GoGeek (11,95 dollaria kuukaudessa): Tukee yhteistyökumppaneita ja valkoisia merkintöjä, rajoittamatonta verkkosivustoa, jopa 100,00 käyntiä kuukaudessa ja tarjoaa 30 Gt tilaa.
 • Pilvinen (80 dollaria kuukaudessa): Tarjoaa kaikki kahden edellisen suunnitelman ominaisuudet sekä täysin muokattavissa olevat resurssit.

SiteGround ei ehkä tue niin paljon liikennettä kuin aikaisemmat valintamme, mutta se on loistava vaihtoehto, jos yrität perustaa toimiston ja sinulle maksetaan hinnat muista vaihtoehdoista.

�� Siirry SiteGroundiin

5. Nestemäinen verkko (www.liquidweb.com)

Nestemäinen verkko

Kaikista tähän mennessä esitellyistä web-palvelimista Liquid Web tarjoaa ehkä laajimman suunnitelman kaikenlaisille käyttäjille. He tarjoavat jaettua hosting-palvelua, VPS-palveluita, pilvisuunnitelmia, omistettuja palvelimia ja paljon muuta.

Ne tarjoavat myös rivin hallittuja WordPress-suunnitelmia, joilla on laaja valikoima tasoja. Siitä huolimatta, että se ei tarjoa toimistokohtaisia ​​etuisuuksia, suunnitelmien valinta täällä on upea, mikä tekee siitä haastajan.

⚙️ Virastojen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ylläpito WordPress-isännöintiominaisuudet
 • Mukana iThemes Security Pro- ja Sync-laajennukset
 • Sähköpostin ylläpito sisältyy hintaan

Hinnoittelu:

Liquid Web tarjoaa kuusi erilaista hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman tasoa. Jotta asiat olisivat yksinkertaisia, keskitymme kahteen mielenkiintoisimpaan virastoon:

 • Rakentaja (149 dollaria kuukaudessa): Jopa 25 verkkosivustoa, 100 Gt tallennustilaa ja 5 TB kaistaleveyttä.
 • Tuottaja (299 dollaria kuukaudessa): Jopa 25 verkkosivustoa, 300 Gt tallennustilaa ja 5 TB kaistaleveyttä.

Jos ylität nämä suunnitelmat, Liquid Web tarjoaa myös vaihtoehtoja tukea jopa 100 ja 250 verkkosivustoa. Tässä vaiheessa et kuitenkaan ole enää toimisto – olet periaatteessa itse hosting-yritys.

�� Siirry nestemäiseen verkkoon

Mikä on paras WordPress-isännöintivaihtoehto virastoille?

Olemme käyneet läpi paljon tietoja tässä vertailussa, joten pidetään hetki antaaksemme kaikki rinnakkain:

Paras WordPress-isännöinti virastoille isäntä
Viraston suunnitelmat vuodesta
Ominaisuudet toimistoille
# verkkosivustoja
Vierailijat
varastointi
kaistanleveys
Ylläpito WordPress
Sähköposti mukana
Vauhtipyörä115 dollaria / kuukausi1010000020 Gt200 Gt
WP-moottori95 dollaria / kuukausi10Rajoittamaton20 Gt200 Gt
Pagely199 dollaria / kuukausi5
SiteGround5,95 dollaria / kuukausiRajoittamaton2500020 Gt
Nestemäinen verkko149 dollaria / kuukausi25100 Gt5 TB

Vaikka muut verkkoisäntäpalvelut tarjoavat kehittyneempiä toimintoja kehittäjille ja parempaa suorituskykyä, Flywheel on ylivoimaisesti paras vaihtoehto virastoille. Ne on rakennettu alusta alkaen freelancereita ja toimistoja ajatellen, ja se näkyy siitä hetkestä lähtien kun kirjaudut suunnitelmaan.

Vaihtoehtoisesti budjetin valinta on SiteGround. Se on luettelon halvin ratkaisu, ja se huolehtii myös asiakkaidesi sähköpostin ylläpitotarpeista.

Mikä on mielestäsi tärkein ominaisuus virastojen WordPress-isännöinnissä? Jaa ajatuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map