Paras WordPress-hosting-Intia: 5 suosituinta isäntää vuoteen 2020 verrattuna ����

WordPress-teollisuudessa on taipumus keskittyä Yhdysvaltoihin, mutta kuten Internet itsekin, WordPress on todella globaali ilmiö. Ja jos olet eri puolilla maailmaa, et ehkä halua mennä lainkaan yhdysvaltalaisen WordPress-isännän kanssa. Onneksi paikallisia WordPress-isännöintivaihtoehtoja on melkein kaikissa osissa maailmaa. Tässä oppaassa, tutkimme Intian parhaita WordPress-tarjouksia markkinoilla.


Mikä WordPress-isännöinti on joka tapauksessa?

Teknisesti mitä tahansa verkkosivustojen isännöintiä voidaan käyttää yhdessä WordPressin kanssa, mutta WordPress-isäntä on erityisesti optimoitu tätä tarkoitusta varten. Suurimmassa osassa WordPress-hosting-suunnitelmia WordPress on esiasennettu, jotta voit aloittaa sivustosi rakentamisen heti. Tästä huolimatta, on myös joitain muita tekijöitä, jotka ovat tärkeitä, kun etsit WordPress-isäntää Intiasta…

Paras WordPress-hosting Intiassa

India Paras Intian isännöinti WordPress

1. Bluehost Intia (www.bluehost.in)

Paras WordPress-hosting Intiassa: # 1 Bluehost

 • Hinnat alkaen: Rs. 199 / kk
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: rajoittamaton
 • Sähköposti: Rajoittamaton tili
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen verkkopalvelin: Joo
 • Paikallinen asiakastuki: Joo

Bluehost India on Bluehostin intialainen sivuliike, yksi kolmesta WordPressin virallisesti suosittelemasta verkkoisäntästä. Parin viime vuoden aikana Bluehost on muuttanut palveluaan, tehden kaiken helpommaksi käytettäväksi ja tarjoamalla laajemman valikoiman suunnitelmia palvella kaikenlaisia ​​muotoja ja kokoisia yrityksiä.

Bluehost Intian WordPress-isännöintisuunnitelmissa on esiasennettu WordPress, automaattiset päivitykset ja ilmainen SSL-varmenne. MOJO-tori ja jetpack Lisäosat asennetaan myös automaattisesti kaikkiin Bluehost India WordPress -sivustoihin.

�� Siirry Bluehost Intiaan

2. BigRock-hosting (www.bigrock.in)

Intian paras WordPress-isäntä: # 2 BigRock

 • Hinnat alkaen: Rs. 199 / kk
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: rajoittamaton
 • Sähköposti: Rajoittamaton tili
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen verkkopalvelin: Joo
 • Paikallinen asiakastuki: Joo

BigRock-hosting tarjoaa laajan valikoiman hosting-suunnitelmia, mukaan lukien neljä erilaista WordPress-optimoitua suunnitelmaa. Toisin kuin useimmat tämän luettelon yritykset, BigRock toi markkinoille Intiassa ja on sittemmin laajentunut käyttämään palvelimia myös Yhdysvalloissa, ei päinvastoin..

Kaikissa BigRock-hosting-suunnitelmissa on esiasennettu WordPress, rajoittamaton sähköpostitili ja yksinkertainen SSL-varmenne. Voit valita jonkin WordPress Suite -suunnitelmista lisäsuojausominaisuuksia ja automaattisia varmuuskopioita varten.

�� Siirry BigRock-hosting-palveluun

3. GoDaddy (in.godaddy.com)

Hyvä isä

 • Hinnat alkaen: Rs. 99 / kk ensimmäisenä vuonna (449 / kk uusimisessa)
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: Jopa 25 000 kuukausittaista kävijää
 • Sähköposti: Yksi tili ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen verkkopalvelin: Ei
 • Paikallinen asiakastuki: Ei

Hyvä isä on yksi suurimmista verkkosivustojen ylläpidon toimijoista maailmanlaajuisesti, ja se on jatkuvasti suosittu WordPress-isäntä vuosittaisissa tutkimuksissamme. Heidän WordPress-suunnitelmissa on esiasennettu WordPress, automaattiset varmuuskopiot ja haittaohjelmat, 10 Gt tallennustilaa, CDN-tehostaja ja ilmainen verkkotunnus vuodeksi.

GoDaddy tarjoaa 24/7 -tukea, joten voit tavoittaa heidät riippumatta siitä, milloin työaikasi ovat, mutta heillä ei tällä hetkellä ole erillistä intialaista asiakastukea tai palvelimia.

�� Siirry GoDaddy-sivulle

4. A2-hosting (www.a2hosting.in)

A2-hosting

 • Hinnat alkaen: Rs. 208 / kk (usein tapahtuu myyntiä)
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: rajoittamaton
 • Sähköposti: Enintään 25 tiliä
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen verkkopalvelin: Ei
 • Paikallinen asiakastuki: Ei

A2-hosting tarjoaa korkealaatuisen WordPress-isännöinnin, jossa on useita etuja, mukaan lukien yhden napsautuksen verkkokaupan integrointi, ilmainen SSL-sertifikaatti, turbopalvelimet 20x nopeammille latausaikoille ja ilmaiset mainontahyvitykset.

A2 Hosting tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua, joten et koskaan ole ilman apua, mutta heillä ei ole omistettua asiakaspalvelua Intialle. Tällä hetkellä heillä ei ole palvelimia myös Intiassa; lähin palvelin on Singaporessa.

�� Siirry A2-hostingiin

5. Hostinger (www.hostinger.in)

Hostinger

 • Hinnat alkaen: Rs. 45 / kk
 • Liikenne sallittu / kaistanleveys: 100GB
 • Sähköposti: Yksi tili (päivitä lisää)
 • Esiasennettu WordPress: Joo
 • Paikallinen verkkopalvelin: Ei
 • Paikallinen asiakastuki: Ei

Hostinger on lopullinen alennusratkaisu yritysomistajille, jotka haluavat olla yhteydessä ensisijaisesti intialaiseen yleisöön. Kaikissa Hostinger-tileissä on esiasennettu WordPress, ainakin yksi sähköpostiosoite, helppokäyttöinen ohjauspaneeli, pääsy 24/7 -tukeen ja vähintään 100 Gt kaistanleveyttä.

Hostinger ei kuitenkaan ole välttämättä paras vaihtoehto. Hostingerilla ei tällä hetkellä ole palvelimia Intiassa, vaikka sillä on omistettu verkkosivusto ja hinnasuunnitelmat intialaisille asiakkaille.

�� Siirry Hostingeriin

Mitä etsiä parhaasta Intian isännöidystä WordPressistä

Intian parhaat WordPress-isännät voivat tarjota sinulle useita arvokkaita etuja:

�� Paikalliset palvelimet
Paras tapa varmistaa nopeat latausajat tietyn maan yleisölle on varmistaa, että Web-isäntälläsi on palvelimia maassa, johon haluat tavoittaa. Tämä tarkoittaa, että jos ensisijainen yleisösi on Intiassa, sinun tulisi valita WordPress-isäntä, jolla on palvelimia Intiassa. Jos yleisösi on hajallaan mantereella tai koko maapallolla, voit parantaa maailmanlaajuista lastausnopeutta CDN: llä.
�� Paikallinen asiakastuki
Yksi suurimmista syistä valita WordPress-isäntä paikallisesti on paikallisen asiakastuen lupaus, jossa tukivirkailijat työskentelevät aikavyöhykkeelläsi. Tämä varmistaa, että voit saada apua työpäivän aikana. Jotkut isännät voivat tarjota asiakastukea myös muilla kielillä kuin englanniksi. Tästä voi olla apua, jos toinen kieli on englanti.
�� Suunnitelmat myytävänä paikallisessa valuutassa
Maksaminen palveluista paikallisessa valuutassa on aina helpompaa, etenkin verohetki. Parhaiden Intian WordPress-isäntien avulla voit ostaa verkkotunnuksia, hosting-suunnitelmia ja muita palveluja rupioina. Koska nämä yritykset on virallisesti rekisteröity Intiassa, voit myös olla varma, että ne noudattavat paikallisia säännöksiä.
���� Paikallisten yritysomistajien arvostelut
Verkko-isäntä, joka tarjoaa suurta tukea heidän amerikkalaisille asiakkailleen, ei ehkä tarjoa samankaltaista palvelua intialaisille asiakkailleen. Paikallisten yritysomistajien arvostelut voivat kertoa, millainen palvelu ja tuki ovat alueellasi. Varmista, että etsit niitä aktiivisesti tutkimusprosessin aikana. Lyhyesti sanottuna, Intian parhaat WordPress-isännät tarjoavat saumattoman kokemuksen sekä verkkosivustojen omistajille että verkkosivustojen kävijöille Intiassa.
�� Kaistanleveys / liikenne
Et todennäköisesti saa valtavaa liikennettä heti, mutta haluat suunnitelman, jolla on tarpeeksi kaistanleveyttä kasvavan yleisön majoittamiseksi. Uusille verkkosivustoille 10 000–25 000 kävijää kuukaudessa on yleensä enemmän kuin tarpeeksi. Jotkut verkkosivustojen isännät tarjoavat mittaamatonta kaistanleveyttä, mikä tyypillisesti mahdollistaa merkittävän kasvun, mutta sillä on tiukat säännöt liikenteen piikkien ympärille. Näissä tapauksissa on tärkeää lukea täysin liikenteen ja kaistanleveyden ehdot. Voit myös saada karkean arvion liikenteen enimmäistasoista puhumalla asiakaspalvelun edustajan kanssa.
�� Ilmainen verkkotunnus
Monet verkkoisäntäkoneet tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisen käyttövuotensa aikana. Tämä vähentää asennuskustannuksia noin 15 dollarilla. Useimmissa tapauksissa sinun on kuitenkin uusittava verkkotunnuksesi erikseen isännöintisuunnitelmastasi alkuperäisen ajanjakson jälkeen.
�� Sivustojen lukumäärä sallittu
Suurin osa hosting-suunnitelmista sallii vain yhden verkkosivuston luomisen, mutta joidenkin avulla voit rakentaa useita sivustoja. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat luoda erillisiä sivustoja yrityksesi eri aloille.
�� WordPress esiasennettu
Jokainen hyvämaineinen Web-isäntä tekee WordPressin sijoittamisesta sivustollesi helppoa, mutta WordPress-isäntä tekee yhden paremmin, varmistamalla, että WordPress on esiasennettu sivustoosi, jotta voit sukeltaa suoraan räätälöintiin.

Tämän näkökulmasta pois lukien, tässä on yhteenveto siitä, mitä käsitelimme näistä Intiassa toimivien yritysten parhaista WordPress-isännöijöistä:

India Paras Intian isännöinti WordPress: lopullinen tuomio

Kuten tärkeimmät verkkosivustoosi (ja yritykseesi yleensä) liittyvät päätökset, tässä tekemäsi valinnan tulee perustua yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Asioiden selventämiseksi katsotaan tätä vertailua parhaasta Intian isännöivästä WordPress-palvelusta:

Paras Intian WordPress-hosting: yhteenveto isäntä
Lähtöhinta
kaistanleveys
Sähköposti
WordPress on asennettu?
Paikalliset palvelimet?
Paikallinen tuki?
BluehostRs. 199 / kkrajoittamatonRajoittamaton tili
Iso kiviRs. 199 / kkrajoittamatonRajoittamaton tili
Hyvä isäRs. 99 / kk ensimmäisenä vuonna (449 / kk uusimisessa)Jopa 25 000 kuukausittaista kävijääYksi tili ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna
A2-hostingRs. 208 / kk (usein tapahtuu myyntiä)rajoittamatonEnintään 25 tiliä
HostingerRs. 45 / kk100GB1 tili ilmainen

Näiden vertailujen perusteella Bluehost (�� meidän valinta) ja BigRock-hosting ovat parhaat vaihtoehdot yrityksille, joiden asiakaskunta ja / tai henkilökunta on yksinomaan Intiassa. Nämä yritykset tarjoavat paikallisia palvelimia ja asiakastukea, mikä varmistaa nopeat latausajat ja saumattoman tiedonsiirron, jos joudut vaikeuksiin.

Laadukas, tasapainoinen web-hosting, jolla on erinomainen käynnistyvä sähköpostipalvelupalvelu, A2-hosting on paras veto. Ja lopuksi, jos tärkein huolenaihe on verkkosivuston rakentaminen pienellä budjetilla, Hostinger on ihanteellinen vaihtoehto sinulle.

Nyt kun olet jo matkalla Intian asiakaskunnan ihanteelliseen WordPress-isäntään, haluat todennäköisesti avata myös heille optimoidun verkkosivuston. Jos kyseessä on blogi, jonka haluat rakentaa, meillä on täysin ilmainen 11-lukuinen opas onnistuneen blogin luomiseen WordPressiin. Tämä on neuvoja, jotka perustuvat kokemuksemme kasvattaa blogia 0–250 000 kuukausivierailijalle. Katso täältä. ��

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map