Paras WordPress-hosting-Eurooppa: 5 vaihtoehtoa vuoteen 2020 verrattuna ����

Paras WordPress-hosting-Eurooppa: 5 vaihtoehtoa vuoteen 2020 verrattuna ����

Paras WordPress-hosting-Eurooppa: 5 vaihtoehtoa vuoteen 2020 verrattuna ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Etsitkö Euroopan parasta WordPress-hosting-palvelua kuin mitä etsitään parasta WordPress-hosting-majoitusta? Otetaan selvää.


Lyhyesti sanottuna, jos kohdeyleisösi sijaitsee Euroopassa, on järkevää isännöidä verkkosivustoltasi yritystä, joka pystyy palvelemaan Euroopan markkinoita. Sivustosi isännöinti eurooppalaisessa datakeskuksessa sijaitsevalta palvelimelta varmistaa nopeat latausajat, korkean suorituskyvyn ja huippuluokan käyttökokemuksen eurooppalaisille kävijöillesi.

Onneksi on olemassa lukuisia WordPress-palveluntarjoajia, jotka ylpeyttävät eurooppalaisista tietokeskuksista ja muista parhaista ominaisuuksista, joiden avulla voit käyttää WordPress-verkkosivustoasi saumattomasti Euroopassa..

Paras WordPress-isännöinti Euroopassa

Tässä artikkelissa tarkastellaan Euroopan parasta WordPress-hosting-palvelua. Erityisesti vertaamme seuraavien tarjouksia:

 • SiteGround (www.siteground.com)
 • WP-moottori (wpengine.fi)
 • IONOS (www.ionos.co.uk)
 • Simplenet (simplenet.io)
 • OVH (www.ovh.co.uk)

Keskustelemme suunnitelmista ja paketeista, joita nämä isännät tarjoavat, sekä niiden tärkeimmistä työkaluista ja ominaisuuksista. Tärkeää on, että pohdimme myös sitä, miksi heillä on parhaat mahdollisuudet isännöidä verkkosivustoja, jotka palvelevat eurooppalaista väestöryhmää. Aloitetaan…

�� Kuinka valita WordPress-isännöintipalvelu Euroopassa

On olemassa laaja valikoima tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa WordPress-isännöintipalvelua Euroopassa. Vaikka jotkut näistä tekijöistä vaihtelevat verkkosivustosi ja yleisön tarpeiden mukaan, tässä on muutamia tärkeimmistä komponenteista, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen päätöksentekoa projektisi oikealle isäntälle:

�� Tuki:

Paitsi korkealaatuinen tuki on aina tärkeää isännältä, mutta jos yrityksesi itse sijaitsee Euroopassa, tarvitset isäntä, joka varmistaa, että sen tuki on käytettävissä aikavyöhykkeelläsi.

Monet palveluntarjoajat tarjoavat 24/7-tuen, joka on ihanteellinen tai paikallisempi aikakohtainen tukivaihtoehto. Jos sinulla on suositeltava tapa saada tukea (esim. Puhelimitse), on myös syytä tarkistaa, tarjotaanko tätä vaihtoehtoa.

��️ arvostelut:

Isäntäyrityksen luokitusten ja arvostelujen tutkiminen on hieno tapa saada selville tarjoamastaan ​​palvelusta. Etsi kuitenkin aina maantieteelliseen alueeseesi liittyviä arvosteluja. Isännöintipalveluntarjoaja voi saada parhaita arvosteluja yhdysvaltalaisilta asiakkailta, mutta paljon alhaisemmat arvosanat eurooppalaisilta vastaajiltaan.

Hinnoittelu:

Isännöinnin avulla saat mitä maksat, joten on aina parasta valita ylimmän tason suunnitelma, jos budjettisi voi kestää siihen. Jos asuu Euroopassa, saatat myös arvostaa maksamista euroissa tai paikallisessa valuutassasi – tarkista onko tämä vaihtoehto.

Available Käytettävissä olevat resurssit:

Jokainen palveluntarjoaja tarjoaa erityyppisiä hosting-vaihtoehtoja, suunnitelmia ja paketteja. Jokainen suunnitelma on tutkittava nähdäksesi mitä resursseja siihen sisältyy. Jotkut hosting-yritykset tarjoavat rajoittamattomia verkkosivustoja, kaistanleveyttä ja tallennustilaa. Toiset rajoittavat näitä resursseja, joten varmista, että valitsemasi paketti täyttää olennaiset vaatimuksesi.

⭐ WordPress-ominaisuudet:

Lisäs WordPress-erityisominaisuuksien sisällyttäminen isännöintisuunnitelmaan voi todella auttaa verkkosivustosi nopeaa asennusta ja sujuvaa toimintaa. Hyödyllisiä WordPress-ominaisuuksia, joihin on kiinnitettävä huomiota:

 • Automaattinen WordPress-asennus
 • Automaattiset WordPress-päivitykset
 • WordPress-latausympäristö
 • Asiantuntija WordPress-tuki

Samoin voit valita WordPressin hallitseman isännöintisuunnitelman, joka palvelee erityisesti kaikkia WordPress-isännöintitarpeita.

Joten, sinulla pitäisi nyt olla selkeä käsitys joistakin tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon valittaessa oikeaa WordPress-palveluntarjoajaa projektillesi. Katsotaan seuraavaksi viittä parhainta WordPress-hosting-palvelua Euroopassa nähdäksemme, mitä heillä on tarjota.

���� Paras WordPress-isännöinti Euroopassa

SiteGround (Www.siteground.com)

Paras Eurooppalainen WordPress-hosting: SiteGround

SiteGround on isännöintiyritys, joka tarjoaa valikoiman isännöintivaihtoehtoja, mukaan lukien hallittu WordPress-isäntä, verkkokauppojen isännöinti, pilvipalvelu ja paljon muuta. Alun perin vuonna 2004 Bulgariassa perustettu SiteGround tarjoaa nyt toimistoja ja tietokeskuksia ympäri maailmaa.

Katsotaanpa joitain SiteGroundin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Eurooppalaiset tietokeskukset – SiteGroundilla on kolme eurooppalaista datakeskusta, jotka sijaitsevat Lontoossa, Amsterdamissa ja Eemshavenissä Alankomaissa.
 • Tuki – SiteGround tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse.
 • Hinta – SiteGround-hinnat alkavat niinkin alhaisesta kuin 3,95 eurosta kuukaudessa alhaisen tason jaetulle isännöintisuunnitelmalle.
 • voimavarat – SiteGroundin suosittelema jaetun hosting-suunnitelmaKasvaa isoAntaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, ja tarjoaa 20 Gt verkkotallennustilaa ja jopa 25 000 kuukausivierailua.
 • WordPress-ominaisuudet – Kaikissa suunnitelmissa on WordPress-asennus, WP Starter -sivuston luontitoiminto, automaattiset WordPress-ydin- ja laajennuspäivitykset ja paljon muuta.

SiteGround siirtää palvelininfrastruktuurinsa Google Cloudiin, mikä auttaa tarjoamaan nopeat latausajat ja vaikuttavan suorituskyvyn. Kaikissa suunnitelmissa on myös SSL-varmenteita, päivittäisiä varmuuskopioita ja pääsy luotettavaan sähköpostipalveluun muutamien ominaisuuksien nimeämiseksi.

Samoin voit valita yhden SiteGround-palveluista hallitut WordPress-hosting-paketit. Näitä ovat ilmainen siirto, WordPress-lavastus, dev-työkalupakki, asiakasyhteistyökalut ja paljon muuta.

�� Siirry SiteGroundiin

WP-moottori (Wpengine.co.uk)

Paras Eurooppalainen WordPress-hosting: WP Engine

WP Engine on tunnettu johdettu WordPress-hosting-yritys, jolla on yli 120 000 verkkosivustoa yli 140 maassa ympäri maailmaa. Ihanteellinen verkkosivustojen ylläpitämiseen Euroopassa ja ruokailuun eurooppalaiselle yleisölle. WP Engine ylläpitää tietokeskuksia Belgiassa, Lontoossa, Saksassa ja Irlannissa.

Tässä on joitain WP Moottorin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Eurooppalaiset tietokeskukset – WP Engine antaa käyttäjille mahdollisuuden valita ensisijaiselle yleisölle lähinnä olevan tietokeskuksen. Itse asiassa WP Engine havaitsi, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat asiakkaat saivat 82% laskun viive kun he vaihtoivat palvelimen sijainteja Belgiasta Lontooseen, joten näillä palvelinpaikoilla on todella merkitystä.
 • Tuki – WP Moottorin tukiasiamiehet ovat käytettävissä ympäri vuorokauden puhelimitse, live-chatissa tai sähköpostitse.
 • Hinta – WP Engine ei ole halpa hosting-yritys, mutta sen hinnat heijastavat sen tarjoamia työkaluja, ominaisuuksia ja palvelua. WP-moottorin käynnistyssuunnitelma, joka keskittyy pienten verkkosivustojen tai blogojen tarjoiluun, alkaa 25 dollarista kuukaudessa (kaikki hinnat on ilmoitettu Yhdysvaltain dollareissa).
 • voimavarat – WP Engine allokoi resurssit valitsemasi paketin mukaan. StartUp-suunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden isännöidä yhtä verkkosivustoa, vastaanottaa jopa 25 000 käyntiä ja antaa sinulle pääsyn 10 Gt tallennustilaan ja 50 Gt kaistanleveyteen kuukaudessa.
 • WordPress-ominaisuudet – WP Engine tarjoaa täyden WordPress-kokemuksen kaikilla työkaluilla ja ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu tukemaan ja parantamaan WordPress-verkkosivuston suorituskykyä. Kaikissa suunnitelmissa on etukäteen asennettu WordPress, automatisoidut WordPress-ydin- ja tietoturvapäivitykset, suorituskyvyn seuranta ja paljon muuta.

Kaikkiin WP Engine -suunnitelmiin sisältyy myös pääsy 35: een+ StudioPress teemat, kehitysympäristöt, maailmanlaajuinen CDN ja ilmaiset SSL-varmenteet, jotta voidaan mainita vain muutama tarjolla olevista lisäominaisuuksista.

�� Siirry WP Engine -sivulle

Ionos (Www.ionos.co.uk)

Paras Eurooppalainen WordPress-hosting: IONOS

IONOS on suosittu WordPress-isännöintipalvelu Euroopassa, ja sillä on 10 tietokeskusta maailmanlaajuisesti, ja monet niistä sijaitsevat Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Alun perin Saksassa perustettu IONOS (aiemmin tunnettu nimellä 1&1) on nyt maailmanlaajuinen hosting-yritys, joka tukee tällä hetkellä yli kahdeksan miljoonaa verkkosivustoa.

IONOSin ominaisuuksia ovat:

 • Eurooppalaiset tietokeskukset – Valitse Lontoon, Berliinin, Karlsruhen ja Frankfurtin tietokeskuksista.
 • Tuki – IONOS tarjoaa ympäri vuorokauden puhelintukea useista Euroopan maista, kuten Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Espanjasta, Ranskasta, Saksasta, Italiasta ja muista.
 • Hinta – Hinnat alkavat vain yhdestä eurosta kuukaudessa ensimmäisenä vuonna yritystoiminnan aloitussuunnitelmassa.
 • voimavarat – Resurssit, joilla sinulla on oikeus erota suuresti valitsemastasi hosting-suunnitelmasta riippuen. Päällä WordPressin pääliiketoimintasuunnitelma, resursseihin sisältyy 100 Gt tallennustilaa, 10 tietokantaa, 100 sähköpostitiliä, ja lisäksi voit käynnistää kaksi hallittua WordPress-verkkosivustoa. IONOS tarjoaa kuitenkin myös joustavan skaalauksen, joka muuttaa automaattisesti muistirajoja reagoidaksesi liikenteen piikkeihin muutamassa sekunnissa.
 • WordPress-ominaisuudet – IONOS tarjoaa sekä jaettua että ammattimaista WordPress-hosting-palvelua. Jaettuihin WordPress-hosting-paketteihin sisältyy online-WordPress-avustaja, joka auttaa sinua verkkosivuston asennuksessa, automaattisissa WordPress-ydinpäivityksissä ja muussa.

IONOS tarjoaa myös ilmaisia ​​elinikäisiä verkkotunnuksia kaikilla jaetuilla suunnitelmillaan, samoin kuin SSL-varmenteita ja pääsyn sähköpostiin.

�� Siirry IONOSiin

Simplenet (Simplenet.io)

simplenet

Simplenetia johtaa pieni WordPress-asiantuntijoiden ryhmä, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​ja korkealaatuisia WordPress-hosting-palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Romaniasta sijaitseva Simplenet tarjoaa kolmen tyyppisiä WordPress-hosting-palveluita – Jaettu, hallinnoitu ja yritys – jokainen tarjoaa useita suunnitelmia asiakkaiden tarpeiden ja budjetin mukaan.

Katsotaanpa siis Simplenetin tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Eurooppalaiset tietokeskukset – Yksi Euroopassa sijaitseva datakeskus sijaitsee Romaniassa.
 • Tuki – Simplenet tarjoaa tietopohjan kautta tiketut sähköpostituki ja laajan dokumentoinnin.
 • Hinta – Budjettiystävällinen jaettu hosting alkaa vain 4,90 eurosta kuukaudessa, ja omistettu hosting alkaen 29 eurosta. Jos kuitenkin maksat vuosittain, saat kahden kuukauden isäntä ilmaiseksi.
 • voimavarat – Ne eroavat suuresti suunnitelmasta riippuen. Matalan tason jaetussa hosting-aloitussuunnitelmassa voit kuitenkin käyttää kahta verkkosivustoa, saada 5 Gt SSD, 2 Gt RAM-muistia ja rajaton kaistanleveys.
 • WordPress-ominaisuudet – Tämä WordPress-palveluntarjoaja tarjoaa WordPress-palvelun optimointia ja suorituskyvyn ja tietoturvan seurantaa, pääsy premium-WordPress-teemoihin ja -laajennuksiin, asiantunteva WordPress-tuki ja paljon muuta.

Kaikilla suunnitelmillaan Simplenet tarjoaa myös ilmaisen sivuston siirron, päivittäiset varmuuskopiot, ilmaiset SSL-varmenteet ja 99,9%: n käyttöajan.

�� Siirry kohtaan Simplenet

OVH (Www.ovh.co.uk)

OVH

Ranskan omistama OVH on Euroopan suurin hosting-yritys, ja sillä on tällä hetkellä 28 tietokeskusta seitsemässä maassa, joista 16 sijaitsee Euroopassa. Katsotaanpa sen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Eurooppalaiset tietokeskukset – OVH: lla on 11 tietokeskusta Ranskassa, 2 Saksassa, 2 Isossa-Britanniassa ja yksi Puolassa, ja vielä neljä keskusta on parhaillaan rakenteilla.
 • Tuki – OVH tarjoaa erityyppisiä tukitasoja ostamasi hosting-paketin mukaan. Tukivaihtoehtoihin sisältyy laaja tietämyspohja, samoin kuin merkitty sähköposti- ja puhelintuki.
 • Hinta – OVH tarjoaa budjetin Henkilökohtainen hosting-suunnitelma vain 1,99 € kuukaudessa, sopii pienelle verkkosivustolle tai blogiin.
 • voimavarat – OVH tarjoaa laajan valikoiman suunnitelmia, ominaisuuksia ja resurssien varauksia. Henkilökohtaisen suunnitelman avulla saat 100 Gt levytilaa, rajoittamatonta liikennettä ja jopa viisi verkkosivustoa.
 • WordPress-ominaisuudet – Hyödynnä yhden napsautuksen WordPress-asennus ja WordPress-koulutettujen edustajien tuki.

OVH tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna kaikilla suunnitelmilla, SSL-varmenteilla, CDN: llä ja muilla.

�� Siirry OVH: lle

�� Viimeiset ajatukset WordPress-hosting-palveluista Euroopassa

On selvää, että Euroopassa on useita vaikuttavia WordPress-isännöintipalveluita. Kun teet päätöksen verkkosivustosi oikeasta isännästä, mieti huolellisesti sivustosi ja yleisösi tarpeita ja valitse sitten palvelu, joka sopii parhaiten.

Haluatko nopeaa rehellistä neuvoa? Tässä se on:

 • Jos olet täällä halvimmasta hosting-vaihtoehdosta WordPress-sivustolle Euroopassa, mene mukaan Ionos. Alkukaudella on vaikea lyödä vain 1 euroa kuukaudessa.
 • Haluatko saada täysin hallitun ja hands-free-WordPress-hosting-ratkaisun? WP-moottori on aina hyvä valinta.
 • Etsitkö ratkaisua, joka on keskellä – ei liian kallis, mutta myös erittäin kykenevä? Et voi koskaan mennä pieleen SiteGround. Ne ovat varsin edullisia, tarjoavat silti hyvää palvelimen suorituskykyä ja tunnetaan poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan.

�� Lisätietoja artikkeleista WordPress-palveluntarjoajista:

 • 10 parasta WordPress-palveluntarjoajaa, joita verrataan ja testataan
 • Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 3,95 dollaria / kuukausi
 • 5 parasta korkean liikenteen WordPress-palveluntarjoajaa

Mikä WordPress-isännöintipalvelu on paras projektillesi? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

UKK

Mikä on WordPress-hosting?

WordPress-isännöinti on erityinen web-hosting-tyyppi, joka on optimoitu toimimaan WordPress-verkkosivustojen kanssa. Verrattuna tavanomaiseen web-isännöintiin, WordPress-hosting tarjoaa automaattiset päivitykset alustalle, varmuuskopiot ja sisäänrakennetut lisäominaisuudet.

Kuinka etsiä WordPress-hosting-palveluita Euroopasta?

Tärkein huomioitava tekijä on palvelimen sijainti. Jos yleisösi on Euroopassa, mutta palvelimesi on Yhdysvalloissa, verkkosivustosi ei lataudu tarpeeksi nopeasti niille eurooppalaisille kävijöille. Kun valitset isäntääsi, ota myös huomioon, kuinka paljon liikennettä palvelin pystyy käsittelemään. Lisäksi hanki isäntä, jolla sinulla on varaa. Kalliimpi ei aina tarkoita parempaa isäntämaailmassa.

Kuinka paljon minun on maksettava isännöinnistä Euroopassa?

Kuten käy ilmi, web-hosting-palvelun ei tarvitse olla kallista. Jos budjetti on tiukka, voit mennä jopa niin alhaiselle tasolle 1 € / kk ensimmäisellä jaksolla. Jos haluat saada paremman asennuksen, se olisi 3,95 € / kk, jota ei silti ole niin paljon.

Saanko verkkotunnuksen myös hostini mukana?

Se, saako ilmainen verkkotunnus, joka sisältyy isännöintiin, vaihtelee yrityksittäin. Luettelossamme ovat ainoat yritykset, jotka antavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna Ionos ja OVH.

Pitääkö minun tietää koodaus WordPress-verkkosivuston perustamiseksi?

Ei. Kaikki isännät tarjoavat tässä vaiheessa jonkinlaisen WordPress-asennuksen. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on napsauttaa muutama painike. WordPressin asentaminen on vain WordPress-kokemuksen ensimmäinen vaihe. Tämän lisäksi sinun on myös valittava teema ja asennettava joitain laajennuksia.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector