Paras Web Hosting pienyrityksille – mitä asiakkaasi haluavat vs. mitä he todella tarvitsevat

Pienyritysten web-hosting ei ole asia, johon yleensä keskitymme liikaa. Tarkoitan, jopa rakentaessamme verkkosivustoa pienyritysasiakkaille, suosittelemme silti todennäköisesti suosittua kokonaisvaltaista hosting-ratkaisua, kuten WP Engine tai SiteGround.


Mutta kenties erityisesti pienyritysten web-hosting-aihe – sellainen hosting optimoitu pienille yrityksille jollain tavalla – ansaitsee hieman enemmän huomiota.

Mielestäni tämä on, vaikka pienyrityksen verkkosivusto ei ehkä ole kovinkaan teknologisesti edistynyt WordPress-kehityksen suhteen tai edes edes kovin liikenteellinen, sillä on silti erityiset vaatimuksensa koko projektin isännöintiosassa..

Yritetään tutkia mitä se voisi olla, ja päättää sitten isännöintisuunnitelmista, joilla on hyvät mahdollisuudet työskennellä tällaisen pienyrityksen asiakkaan ja heidän WordPress-verkkosivustonsa kanssa.

Paras Web-hosting pienyrityksille

Sisällysluettelo:

�� Parhaat isännät pähkinänkuoressa
�� Pienyritysten isännöinnin rajoitukset
�� Ominaisuudet, joita tarvitset isännöinnistä
�� Kolme tärkeintä isäntää verrattiin
Johtopäätös

Paras pienyritysten web-hosting-palvelujen tarjoaja verrattuna (pähkinänkuoressa)

Jos sinulla on kiire, tässä on havaintojen pääkohteet:

Yhtiö
Hinta
Liikkeessä$ 3,99 / kk
SiteGround$ 3,95 / kk
A2Hosting$ 3,92 / kk

Web-hosting pienyrityksille – rajoitukset

Ensinnäkin useimmilla pienillä yrityksillä ei ole varaa kalliisiin isännöintiasetuksiin, eikä heidän pitäisi olla varaa niihin.

Joitakin syitä siihen:

 • Verkkosivusto on usein testi – vain nähdäksesi, voiko asiakkaan online-läsnäolo tuoda todellisia etuja.
 • Se on toisella sijalla muihin kuluihin, jotka asiakkaalla varmasti ovat lautasellaan.
 • Sitä kohdellaan usein kuin kertaluonteista asiaa. Se on edelleen suosittu näkökulma siihen, että verkkosivusto on jotain "sinä luot" eikä jotain sellaista "työskentelet säännöllisesti."
 • Joillekin asiakkaille on vaikea nähdä arvoa esimerkiksi web-isännöinnissä.

Viimeksi mainitusta kohdasta – web-hosting-palvelun alhainen havaittu arvo. Täällä tarkoitan, ja ole kiltti …

Suurimmalle osalle ihmisiä, jotka kävelevät tällä planeetalla, verkkopalvelimet eivät ole jotain mitä he tietävät. Yleisesti tiedetään, että verkkosivustot ovat "internetissä." Ei se, että he ovat päällä "etäisissä tietokeskuksissa olevat tietokoneet, jotka on kytketty verkkoon ja pysyvästi päällä."

Yleensä keskimääräisen ihmisen välillä verkkotunnuksen, verkkosivuston ja web-isännöinnin välistä eroa ei ole niin helppo ymmärtää, kuin luulet todennäköisesti olevan.

Siksi odotetaan, että kaikki pienyritykset astuvat välittömästi alukseen ja saavat innostuneena ~ 20 dollaria / kuukausi isännöintisuunnitelman (tai jopa 10 dollaria / kuukausi suunnitelman) on vain epärealistista. Isännöinnillä ei ole niin paljon havaittua arvoa.

Joten mitä voimme tehdä työskennellessään pienyrityksen verkkosivustolla asiakkaalle? Ja miten voimme näyttää heille tarkalleen, mikä isäntäarvo on?

Laadukkaan web-isännöinnin vaatimukset pienyrityksille

Tarinalla on kaksi puolta:

 • mitä sinä tarve web-hosting-palveluista pienyrityksille kehittäjinä,
 • mitä asiakkaasi haluaa isännältä.

Aloitetaan asiakkaasta.

Joten ensinnäkin, jota jo tiedämme, on se, että asiakas todennäköisesti haluaa joutua käyttämättä mitään isännöintiin (mikä on myös mahdollisuus, jos olet utelias).

Ainoa asia, mitä he haluavat, on, että verkkosivustollaan on pääsy Internetiin koko ajan, eikä hänen tarvitse käsitellä mitään asennuksen teknisiä näkökohtia. Ei paljon muuta.

Joten nyt tule tarpeitasi kehittäjäksi. Kuten voitte kuvitella, täällä on vähän enemmän juttuja:

�� Luotettava
Luotettavuus on aina iso kysymysmerkki. Kamaa voi tapahtua aina arvaamattomasti, ja jopa parhaat palvelimet voivat siirtyä offline-tilaan aika ajoin. On kuitenkin edelleen syytä pitää mielessä, että jos jotain menee pahasti missä tahansa vaiheessa, asiakas aikoo silti kysyä sinulle vastauksia (ja todennäköisesti syyttää sinua myös vähän). Tästä syystä on erittäin tärkeää työskennellä pienyritysten web-hosting-palveluiden kanssa, joilla on hyviä kokemuksia, koska se rajoittaa aikoja, jotka sinun on perusteltava, miksi tämä tai toinen ei toimi.
�� Tilaa kasvaa
Vaikka suurin osa pienyrityksistä haluaa todennäköisesti avata vain yhden verkkosivuston, on syytä antaa asiakkaille mahdollisuus kasvaa ja laajentua vielä pariin verkkosivustoon. Vaikka useimmat isännät sallivat sen, jotkut heistä saattavat veloittaa enemmän kuin mitä voidaan pitää kohtuullisena. Uusien sivustojen käyttöönoton pitäisi myös olla helppoa – ilman, että alkuperäistä sivustoa on määritettävä uudelleen tai siirrettävä.
�� Varmuuskopiot, päivitykset ja muu hallinta automaattiohjauksella
Haluat, että isäntä tarjoaa huoltoa ja käsittelee esimerkiksi varmuuskopioita, päivityksiä ja niin edelleen. On suuri mahdollisuus, että asiakas ei vaivaudu huolehtimaan näistä asioista yksin. Ja koska haluat aina olla suojattu katastrofilakkojen varalta, näiden asioiden hoitaminen isännän päällä voi olla uskomattoman hyödyllistä.
�� Tietokeskukset useissa paikoissa
Tai ainakin kourallisissa paikoissa. Periaatteessa, jos asiakkaasi toimii Chicagon alueella, miksi hän saisi palvelimen, joka on San Franciscossa, eikö? Sivuston lataus vie vain kauemmin kohdeyleisölleen.
�� Hyvä tuki
Hyvä sekä asiakaspalvelun että heidän ongelmanratkaisutaitojensa suhteen.
�� Jotkut turvatoimenpiteet käytössä
Et todellakaan halua, että asiakassi koskaan näkevät heidän sivustonsa hakkeroituna.
�� Mahdollisuus perustaa verkkokauppa
Verkkokaupan lisääminen pienyrityksen verkkosivustoon on melko yleinen asia. Jos sivusto on kuitenkin asetettu palvelimelle, joka ei tarjoa kohtuuhintaisia ​​SSL-varmenteita, omistettuja IP-osoitteita tai PCI-vaatimustenmukaisuutta, saatat joutua siirtämään koko verkkosivuston täysin uuteen isäntään. Parasta on välttää sitä ja valmistautua etukäteen. Lisää verkkokaupan parhaasta ylläpidosta.

Ottaen huomioon kaikki edellä oleva, tarkastellaan joitain erityisiä vaihtoehtoja pienyritysten verkkosivustojen web-isännöinnissä:

Kolme parasta web-hosting-vaihtoehtoa pienyritysten verkkosivustoille

Merkintä; yllä lueteltujen tekijöiden lisäksi palasin myös isännöintitutkimuksen tuloksiin ja suodatin luettelon keskittyäkseen vain isäntälaitteisiin, joiden ilmoitettiin olevan käytössä pienyrityssivustoilla. Sitten lisäsin alla kunkin isäntäkyselyn pisteytyspisteet.

1. InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion-hosting

InMotion Hosting on tunnettu pelaaja web-hosting-ympäristössä. Olemme suositelleet sitä useita kertoja aiemmin ja syystä. InMotion-hosting tarjoaa erittäin edullista hinnoittelua ja useita piirteitä, joiden pitäisi olla hyödyllisiä pienyritysten verkkosivustoille.

hinnoittelu

 • "Tuoda markkinoille" – 3,99 dollaria / kuukausi, 2 verkkosivustoa, rajoittamaton levytila, rajaton kaistanleveys, rajoittamaton sähköposti.
 • "teho" – 5,99 dollaria / kuukausi, 6 verkkosivustoa, rajoittamaton levytila, rajaton kaistanleveys, rajoittamaton sähköposti.
 • "ammattilainen" – 13,99 dollaria / kuukausi, rajoittamaton verkkosivustojen määrä, rajoittamaton levytila, rajaton kaistanleveys, rajoittamaton sähköposti.

Käytettävissä olevat tietokeskukset

 • Washington, D.C.
 • Los Angeles, Kalifornia
 • Ei tietokeskuksia Yhdysvaltojen ulkopuolella

Arvioinnit

 • Luotettavuus: 4,36 / 5
 • Tuki luokitus: 4.18 / 5
 • Tukitiimi WordPress-proficient: 3.90 / 5

Mitä käyttäjät sanovat

Ne ovat läpinäkyviä, jos yksi heidän palvelimistaan ​​menee alas, ja he tosiasiallisesti kertovat sinulle, mikä on ongelma, jos se on vakava. Kerran tavallinen päivitys tyrmäsi heidän palvelimiaan 2 päivän ajan. He kertoivat kaikille mitä tapahtui. En ole koskaan kuullut tätä toiselta hosting-yrityksestä.

Varmuuskopiot ja turvallisuus

 • Liikkeessä suorittaa automaattiset etävarmuuskopiot kaikissa jaetuissa ja VPS-isännöintisuunnitelmissa ilmaiseksi. Jokaisessa tilissä on ensimmäinen 10 Gt: n lohko etävarmuuskopioita ilmaiseksi. (Tärkeä huomautus: Uudet varmuuskopiot korvaavat aiemmat varmuuskopiot, joten on suositeltavaa, että käyttäjä ylläpitää varmuuskopioita myös niiden lopussa.)
 • Saat pääsyn 24/7/365 yhdysvaltalaiseen tukeen, ja kaikissa isännöintisuunnitelmissa on 24/7 palvelinvalvonta..

Lisäominaisuudet ja etuisuudet

 • Vaikka InMotion ei tarjoa yksin erityisiä WordPress-päivitysominaisuuksia, ne tarjoavat antaa sinun määrittää sivuston päivitettäväksi itse WordPressin omien sisäänrakennettujen työkalujen kautta.
 • Lisämaksusta saat käyttöösi InMotionin asiantuntijatiimin, joka voi auttaa sinua sivuston perustamisessa tai muissa hallintaan liittyvissä tehtävissä. Tämän hintalappu vaihtelee 40 dollarista kuukaudessa 100 dollariin kuukaudessa. Lisäksi osana kauppaa saat parannettuja suojaustoimenpiteitä, nopeaa reagointia ja lisäalustan optimointia.

Verkkokaupan ominaisuudet

InMotion Hosting tarjoaa omistettuja IP-osoitteita joillekin isännöintisuunnitelmiin, erilaisia ​​SSL-vaihtoehtoja ja lisäksi PCI-noudattamista.

Suorituskokeet

Pingdom-työkaluilla suoritetut testit.

Siirry InMotion-sivulle

2. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround on yksi parhaiten arvioiduista yrityksistä hosting-kyselyssämme (4,6 / 5). Heillä on isännöintisuunnitelmat, jotka on optimoitu ajamaan WordPress-sivustoja, tarjoamaan hyviä palvelinparametrejä edulliseen hintaan ja antamaan sinulle mahdollisuuden valita kourallisesta tietokeskuksesta.

Kaiken kaikkiaan SiteGround-isännöintisuunnitelmat antavat sinun kasvaa melko hienosti ja tarjota erilaisia ​​ominaisuuksia ja parametreja kyseisen pienyrityksen verkkosivuston mittasuhteen perusteella..

hinnoittelu

 • "Aloittaa" – 3,95 dollaria / kuukausi, 1 verkkosivusto, 10 Gt levytilaa, joka soveltuu ~ 10 000 käyntiin kuukaudessa, ilmaiset sähköpostitilit.
 • "GrowBig" – 5,95 dollaria / kuukausi, rajoittamaton verkkosivustojen määrä, 20 Gt levytilaa, sopiva ~ 25 000 käyntiin kuukaudessa, ilmaiset sähköpostitilit, prioriteettituki, 1 vuosi ilmaista jokerimerkkijärjestelmää SSL.
 • "GoGeek" – 11,95 dollaria / kuukausi, rajoittamaton verkkosivustojen määrä, 30 Gt levytilaa, sopiva ~ 100 000 käyntiin kuukaudessa, ilmaiset sähköpostitilit, prioriteettituki, 1 vuosi ilmaista jokerimerkkiä SSL, ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus, lavastusominaisuudet.

Käytettävissä olevat tietokeskukset

 • Chicago, IL
 • Amsterdam, Alankomaat
 • Singapore
 • Lontoo, Iso-Britannia
 • Milano, Italia

Arvioinnit

 • Luotettavuus: 4,65 / 5
 • Tuki luokitus: 4.69 / 5
 • Tukitiimi WordPress-proficient: 4.51 / 5

Mitä käyttäjät sanovat

Rakastan SiteGroundia, ja mielestäni ne ovat paras vaihtoehto, jos haluat isännöidä useita sivustoja yhdellä tilillä ja varsinkin jos haluat saada myös sähköpostia ja muita cPanel-etuja.

SiteGround on ansainnut maineen nykyisellä WordPressin jaetulla isännöinnillä. Heidän tarjouksensa saavuttavat erinomaisen suorituskyvyn ja optimoinnin, ja heidän sitoutumisensa turvallisuuteen ja suorituskykyyn ovat ihailtavia. He olivat edelläkävijöitä yhden napsautuksen Let’s Encrypt -sertifikaateissa. Mitä muuta voit sanoa?

Varmuuskopiot ja turvallisuus

 • SiteGround tarjoaa ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita kaikista isännöintisuunnitelmista. GrowBigistä alkaen he myös pitävät jopa 30 varmuuskopiota verkkosivustosta.
 • Saatavilla on ilmaisia ​​Let’s Encrypt -sertifikaatteja. Myös jokerimerkkijärjestelmän SSL: t, jotka ovat saatavana ylemmän tason suunnitelmissa.
 • 24/7 palkittu tuki puhelimitse, chat- ja lippujärjestelmällä.
 • Lisäsuojausominaisuudet, joita tarjotaan heidän "SG-sivuston skanneri" vaihtoehto – tarkkailupalvelu, joka tarkistaa verkkosivustosi päivittäin ja ilmoittaa heti sinulle, jos siihen on hakkeroitu tai siihen on kohdistettu haitallista koodia.

Lisäominaisuudet ja etuisuudet

 • Siellä on automaattinen päivitys saatavana WordPress-sivustoille. Voit valita, haluatko ottaa automaattiset päivitykset käyttöön vain WordPress-ytimessä, laajennuksissa tai muussa.
 • Yhden napsautuksen vaiheittainen ja esiasennettu Git on saatavana GoGeek-suunnitelmassa. Vaikka ei kaikille, tämä voi olla kätevä, kun tehdään muutoksia asiakkaan live-sivustoon.

Verkkokaupan ominaisuudet

SiteGround tarjoaa PCI-vaatimustenmukaisuutta GoGeek-suunnitelmasta alkaen, jokerimerkkijärjestelmän SSL: t ja joitain optimointeja WordPressin (ja WooCommerce) toimivuuden parantamiseksi. Osoitetun IP-osoitteen voi ostaa erikseen.

Suorituskokeet

Siirry SiteGroundiin

3. A2-hosting (www.a2hosting.com)

A2-hosting

A2-hosting on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta se on saanut huomionsa vasta viime aikoina johtuen heidän suuresta (todellisten käyttäjien) ilmoittamasta suorituskyvystä ja houkuttelevasta hinnoittelusta. Tämä tekee niistä hyvän valinnan pienyritysten web-hosting-ominaisuuksien suhteen.

hinnoittelu

 • "Lite" – 3,92 dollaria / kuukausi, 1 verkkosivusto, 5 tietokantaa, rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton siirto, 25 sähköpostiosoitetta.
 • "nopea" – 3,70 dollaria / kuukausi, rajoittamaton verkkosivustojen määrä, Rajoittamaton tietokanta, rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton siirto, rajoittamaton sähköpostiosoite, ilmainen tiedostojen palautus.
 • "Turbo" – 7,03 dollaria / kuukausi, rajoittamaton tietokanta, rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton siirto, rajoittamaton sähköpostiosoite, ilmainen tiedostojen palautus, 20x nopeampi sivujen lataaminen, A2-sivuston kiihdytin (mukautettu välimuisti).

Käytettävissä olevat tietokeskukset

 • Michigan
 • Amsterdam, Alankomaat
 • Singapore

Arvioinnit

 • Luotettavuus: 4,43 / 5
 • Tuki luokitus: 3.71 / 5
 • Tukitiimi WordPress-proficient: 3.67 / 5

Mitä käyttäjät sanovat

Taisteltuaani GoDaddyn ja muiden siellä olevien vaihtoehtojen kanssa, pidasin DreamHostia liian kalliiksi, ja A2 tarjosi minulle kasvamiseen tarvittavaa nopeutta, luotettavuutta ja skaalautuvuutta.

Varmuuskopiot ja turvallisuus

 • Varmuuskopiot otetaan automaattisesti Swift- ja Turbo-suunnitelmissa. Lisäksi niissä on tiedostojen palautusominaisuus, jos jokin menee pieleen.
 • Varmuuskopioita on saatavana ulkopuolella.
 • Kaikissa isännöintisuunnitelmissa on ilmaisia ​​SSL-varmenteita Let’s Encryptin kautta. Saatavilla on myös jokerimerkkijärjestelmän SSL ja edistynyt SSL.
 • 24/7/365 "guru-miehistö" tuki saatavana sähköpostitse, puhelimitse, live chat -palveluna.
 • A2: n ikuinen tietoturvapaketti sisältyy kaikkiin suunnitelmiin – ennakoiva suojaus haitallisilta hakkereilta ja tietoturvauhilta. Sisältää: KernelCare, Dual Web Hosting -palomuuri, Brute Force -puolustus, Virustarkistus, Palvelimen kovettuminen, 24/7/365 -turvallisuus.

Lisäominaisuudet ja etuisuudet

 • A2 antaa sinun aktivoida WordPressin omat automaattisen päivityksen ominaisuudet cPanelin kautta.
 • Saat ilmaisen CloudFlare CDN -integraation.
 • Google Appsin helppo asennus.

Verkkokaupan ominaisuudet

A2-hosting tarjoaa hyvät SSL-asetukset, mukaan lukien ilmaiset Let’s Encrypt -sertifikaatit, sekä jokerimerkkijärjestelmän SSL: t ja edistyneet SSL: t. On myös mahdollisuus hankkia oma IP-osoite 1,96 dollaria kuukaudessa.

Kun kyse on PCI-vaatimustenmukaisuudesta, tässä on mitä A2 sanoo:

Lyhyt vastaus on, että A2-hosting ei tue PCI-noudattamista. Voit kuitenkin käyttää ulkopuolisen ostoskorin sovellusliittymää (sovellusohjelmointirajapinta) sivustossasi varmistaaksesi PCI-noudattamisen.

Suorituskokeet

Siirry A2-hostingiin

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan et voi todella mennä pieleen valitsemalla mitään esiteltyjä alustoja, jotka tarjoavat parasta hosting-palvelua pienyrityksille täällä. Ne kaikki ovat enemmän kuin kykeneviä palvelemaan mitä tahansa yritystä ja jättävät myös paljon tilaa kasvulle.

Oikea lähestymistapa olisi aina tutkia näiden isäntien yksilöllisiä ominaisuuksia ja parametreja ja valita se, joka todella näyttää räätälöitynä sopimaan sekä asiakkaasi tarpeisiin että sinun.

Joku olet todennäköisesti huomannut, että en ollut WP Engine tässä luettelossa. Tämä ei ole virhe (tai ainakin toivon). Niin mahtava kuin WP Engine voi olla, on aivan liian kallista tuotetta suositella useimmille pienyritysten verkkosivustoille. Jos olet onnekas, hintalappu on 19,33 dollaria / kuukausi = 232 dollaria / vuosi ja mahdollisesti paljon enemmän. Tämä ei vain ole sellainen investointi, jonka useimmat pienyritysten omistajat haluavat tehdä.

Tässä on nopea yhteenveto joistakin käyttöympäristöjen tärkeimmistä parametreista ja siitä, mikä tekee niistä mahdollisesti parhaan käytettävissä olevan pienyritysten web-hosting:

Paras Web-hosting pienyrityksille

Liikkeessä
SiteGround
A2-hosting

Isännöintisuunnitelmat alkavat ($ kuukaudessa)$ 3,99$ 3,95$ 3,92
Käytettävissä olevat tietokeskuksetWashington, D.C. / Los Angeles, CA / Ei tietokeskuksia Yhdysvaltojen ulkopuolellaChicago, IL / Amsterdam, Alankomaat / Singapore / Lontoo, UK / Milano, ItaliaMichigan / Amsterdam, Alankomaat / Singapore
Luotettavuus4.36 / 54.65 / 54,43 / 5
Tuki luokitus4,18 / 54,69 / 53,71 / 5
varmuuskopiotJOOJOOJOO
SSL-varmenteetJOOJOOJOO
WordPress-automaattiset päivityksetJOOJOOJOO

Mitä etsit valittaessa isäntäsuunnitelmaa pienyrityksen verkkosivustolle? Menetkö aina saman palveluntarjoajan kanssa?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map