Onko serverless WordPress järkevää? Shifter vs HardyPress – Suosituimpia “Headless WordPress Hosting” -vaihtoehtoja verrattuna

Onko serverless WordPress järkevää? Shifter vs HardyPress – Suosituimpia “Headless WordPress Hosting” -vaihtoehtoja verrattuna

Onko serverless WordPress järkevää? Shifter vs HardyPress – Suosituimpia “Headless WordPress Hosting” -vaihtoehtoja verrattuna
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kun näin ensimmäisen kerran termit, "päättömän WordPress-isännöinnin" ja "WordPress staattiseksi," En tiennyt mitä siitä tehdä. Olin kuin ne köyhät länsimaailman isännät sanoivat, "ei näytä minulta mitään." Siitä huolimatta idea – joka tunnetaan myös nimellä serverless WordPress – on nopeasti saavuttamassa, ja meillä on nyt kaksi jännittävää yritystä, joiden tavoitteena on tuoda palvelimeton WordPress joukkoihin.


Lyhyt tarina, minun piti tutkia ja päästä tämän koko päättömän WordPress-hosting-asian pohjaan!

Seuraava on katsaus palvelimettoman WordPressin maailmaan: mikä se on, miten se toimii, miksi vaivautua siihen, kenen tulisi mahdollisesti käyttää päättömän WordPress-isännöintiä, minkä ratkaisun valita asennusta rakennettaessa.
Onko serverless WordPress staattisella järkevää? Shifter vs HardyPress - verrattuna parhaimpiin Headless WordPress -majoitusvaihtoehtoihin

Sisällysluettelo:
Mikä on palvelimeton WordPress? | Miksi menen staattiseen WordPressiin? | Kuka tarvitsee staattista WordPress-hosting-palvelua? | Kenen tulisi välttää palvelimeton WordPress? | Kuinka palvelimeton WordPress toimii | Parhaita staattisia WordPress-hosting-yrityksiä verrattiin Entä esitys? | Entä jos haluan mennä itse? | Lopullinen tuomio

Mikä on palvelimeton WordPress?

Sana "serverless" ei ehkä ole onnellinen, koska tarvitset edelleen palvelinta sivustosi toimimiseksi. "Staattinen WordPress" on paljon enemmän asiaa.

Joten palvelimettoman / päättömän / WordPressin perusidea staattiseksi on seuraava:

Sen sijaan, että generoisi jokaista sivua lennossa joka kerta, kun kävijä haluaa nähdä sen, voit muuntaa koko WordPress-sivustosi staattiseksi HTML-tiedostoksi vain kerran ja palvella sitä sitten kaikille useita kertoja.

Jotain tällaista:

staattinen WordPress

Tämä tarkoittaa, että päätön WordPress on prosessi, joka sisältää kaksi päävaihetta:

 1. Muunna sivustosi staattiseksi (HTML, JS, CSS).
 2. Tarjoa se ihmisille tavallisen sivuston sijasta.

Nyt on siisti, että voit silti työskennellä "siemen" WordPress-sivusto melko normaalisti. Voit lisätä laajennuksia, teemoja, työskennellä wp-adminissa, vaihtaa juttuja, kirjoittaa viestejä jne. Ainoa ero on, että kun olet saanut kaiken tämän päätökseen, sinun on muunnettava sivusto staattiseksi ja otettava se käyttöön palvelin.

Koko lähestymistapaan liittyy joitain etuja ja haittoja:

Miksi menisin WordPressiin staattiseksi?

Head Päättömästä WordPressistä on järkeä neljä syytä:

 • turvallisuus. Staattinen on erityisen turvallinen. Uskoisin jopa sanoa, että se ei voisi olla turvallisempaa. Ei WordPress-tietoturvalaajennus, mikään tietoturvaohje (monimutkainen salasana?) ei voi antaa sinulle saman tietoturvatason kuin päättömät WordPress. Periaatteessa, koska se on kaikki staattinen, mikään ei murtaudu muihin kuin varsinaiseen koneeseen, jolla tiedostot sijaitsevat.
 • Nopeus. Staattiset tiedostot latautuvat nopeammin kuin dynaamiset tiedostot. PHP-ohjeet ja tietokantapuhelut toteuttamiseen vievät vain aikaa. Koska tällaista vaihetta ei ole, staattinen latautuu nopeammin.
 • Kustannukset (yleensä). Staattisen tulee olla halvempaa isännöidä, varsinkin jos kyseessä on suuri liikenne. Loppujen lopuksi pyyntöjen käsittelyyn tarvitaan vähemmän palvelimen aikaa. Sanon sen "pitäisi" olla halvempaa, koska käytännössä näin ei aina ole.
 • Mielenrauha. Tämä on yhdistelmä kaikkea edellä mainittua, mutta ajatuksena on, että sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä, hakkereista, ylläpidosta, komentosarjojen rikkoutumisesta, huonoista laajennuksista jne. Staattisten sivustojen ei yksinkertaisesti pidä rikkoa.

kuitenkin!

�� On myös joitain melko merkittäviä haittapuolia, ja varsinkin jos olet tottunut siihen "WordPress-elämä":

 • Jatkuva muuttaminen. Sinun on muunnettava ja otettava käyttöön sivustosi joka kerta, kun muutat jotain sivustossa.
 • Kommentit eivät toimi. Okei, olen kova. Tarkoitan todella sitä, että natiivit WordPress-kommentit eivät toimi palvelimettomassa WordPressissä, eikä mikään kommenttilaajennus toimi myöskään, koska ne kaikki vaativat PHP: tä. Ainoa ratkaisusi on siirtyä Disqusiin tai käyttää sosiaalisia kommentteja (ne toimivat ulkopuolisista lähteistä).
 • Yhteyslomakkeet eivät toimi. Sama asia kuin kommentit. Jos haluat yhteydenottolomakkeita, sinun on upotettava Typeformista, Google Formsista, Zendeskistä jne.
 • WooCommerce ei toimi. WooCommerce on jälleen dynaaminen PHP-laajennus. Siksi se ei toimi. Vaihtoehto? Vaihda Shopify-sovellukseen ja integroi se sitten WordPress-sivustoosi.
 • Foorumit eivät toimi. Unohda bbPress. Zendesk tarjoaa joitain vaihtoehtoja.
 • Jäsenyysmoduulit eivät toimi. Jos käytät BuddyPressiä tai WPMemberiä tai jotain sellaista, ne eivät enää toimi. Sinun on vaihdettava kolmannen osapuolen palveluun.
 • Sivustohaku ei toimi (!) – Jep, hyvä WordPress -hakusi ei toimi. Voit lisätä Google-hakumoduulin vaihtoehtona. Vaikka tietysti ei ole täydellinen.

Yleensä, jos käytät laajennusta, joka tekee minkäänlaista dynaamista asiaa vierailijan syötteiden perusteella, se ei toimi palvelimettomassa WordPressissä.

Melko merkittäviä haittapuolia, se on varmasti. Lisäksi näitä palvelimettomia WordPress-asetuksia on yleensä vaikea hallita, jos haluat siirtyä ylimääräisellä budjettipohjaisella reitillä (lue: haluat maksaa vain palvelintilasta etkä kirjautua ulkopuoliselle palvelimettomalle WordPress-ratkaisulle, joka vertaamme pari alla olevaa).

Tällaisessa DIY-skenaariossa (viestin alaosassa on myös joitain DIY-palvelimettomia vaihtoehtoja sinulle), työskentelet komentorivillä ja kommunikoit suoraan palvelimen kanssa. Tietenkin, tämä ei ehkä pelota sinua ollenkaan, mutta monille ihmisille tämä on no-go-alue.

Joten, ennen kuin listaamme joitain markkinoilla toimivia päättömiä WordPress-hosting-ratkaisuja, vastataan ensin pääkysymykseen:

Kuka kuitenkin tarvitsee staattisen WordPressin?

Joten palvelimettoman WordPress-asennuksen eduista – nopeudesta, turvallisuudesta jne. Huolimatta – ei ole WordPressin koko tarkoitus, että sivusto pysyy dynaamisena reaaliajassa tapahtuvien muutosten kanssa?

Tästä on vaikea väittää, mutta on edelleen joitain käyttökelpoisia tapauksia, joissa WordPressin staattinen voi olla, uskallan sanoa, parempi.

a) freelancerit ja virastot

Tämä on luultavasti intuitiivisin skenaario, jossa staattisella WordPressillä on paljon järkeä.

WordPress-freelancerina voit kohdata asiakkaita, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita päivittämään sivustoaan ollenkaan (tai edes julkaisemaan sisältöä), kun olet luovuttanut avaimet uuteen sivustoon. Ehkä he tarvitsevat yksinkertaisen käyntikorttisivuston tai eivät voi vaivautua tekemään mitään sen kanssa ajan tai henkilöstön puutteen vuoksi.

Samanaikaisesti et halua jättää mitään sattuman varaan ja riskiä, ​​että sivusto murtuu, kun havaitaan uusi haavoittuvuus tai jotain.

Tällaisessa tilanteessa sivuston muuttaminen palvelimettomaksi WordPressiksi on järkevää:

 • sivusto pysyy verkossa,
 • kaikki voivat käyttää sitä,
 • on halvempaa ajaa ja nopeaa,
 • asiakas ei edes huomaa eikä välitä siitä, että asia on staattinen.

Saat kaikki staattiset edut millään ala-puolilla.

Tällaisessa tapauksessa käsittelet periaatteessa WordPressiä omaksesi "sivuston rakentaja" eikä moottoria, joka käyttää sivustoa.

b) Sivustot, joita ei päivitetä paljon

Yleisesti ottaen se, että WordPress on aina päällä-tilassa – missä kaikki voivat kirjautua sisään milloin tahansa ja tehdä mitä tahansa – ei ole täydellistä.

Jos päivität sivua jo hyvin harvoin, miksi et lukita sitä kokonaan, kun mitään ei ole meneillään. Tämä on jälleen paljon turvallisempi ja halvempi tapa ylläpitää sivustoasi.

Puhutaan turvallisuudesta:

c) Sivustot, joilla turvallisuus on erittäin tärkeää

On tapauksia, joissa sinulla ei ole varaa sivustosi murtautumiseen ja sekaannukseen.

Ja tämä ei koske edes valtion sivustoja ja niin edelleen (olen varma, että ne elävät omien standardiensa mukaisesti).

Mutta esimerkiksi edes paikallinen koulu ei haluaisi heidän verkkosivustonsa tunkeutumista ja asuttamista sopimattomalle tai säädylliselle sisällölle. Vaikka sellaiset tilanteet voidaan selittää jälkikäteen, huono vaikutelma säilyy.

d) Monimutkaiset sivustot

Sivun rakentamisen aikakaudella ei ole harvinaista käsitellä suurin osa sivuston suunnittelusta itse rakentamisohjelmassa. Kuten vuonna, saat vain yksinkertaisen kehysteeman ja rakennat sitten kaiken muun suosikkisivusi rakennustyökalullasi ja lisää hienoja lisäosia sekoitukseen, jotta sivusto näyttää erityisen upealta.

Ainoa ongelma siinä, että tällainen sivusto on vähän raskas, mikä heijastuu sen suorituskykyyn.

WordPressin muuttaminen staattiseksi on nopea korjaus, jonka avulla se näyttää silti hyvältä ja toimii samalla hyvin.

e) Sivustot, jotka ovat kulkaneet kurssinsa

Tietyntyyppisillä verkkosivustoilla on rajoitettu säilyvyys. Tämä saattaa olla tapahtumapaikka, hallituksen perustama projekti, arkisto jne.

Joidenkin näiden sivustojen on ehkä pysyttävä aktiivisina juridisista syistä tai vain osoittamalla ihmisille, mitä on tapahtunut. Sivustojen pitäminen elävänä WordPress-asennuksena aiheuttaa vain ongelmia. Sinun on ylläpidettävä niitä, palattava ja päivitettävä skriptit jne. Siksi on paljon yksinkertaisempaa siirtyä WordPressiin staattiseksi ja tehdä se hyväksi.

f) Demosivustot

Jos esimerkiksi olet WordPress-teeman kehittäjä ja haluat esitellä teemiesi demoja, miksi et tee niitä staattisilla sivustoilla sen sijaan, että ajaisit joitain yksityiskohtaisia ​​WordPress-asetuksia?

Bonus on myös se, että sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että asiat rikkoutuvat epärehellisen WordPress-päivityksen jälkeen.

Kenen tulisi välttää staattista / päättömää WordPress-isännöintia?

Pohjimmiltaan kaikki johtuu yhdestä tekijästä:

Jos joudut kirjautumaan wp-adminiin päivittäin, vältä palvelimettomia WordPressiä!

Olisi vain liian paljon työtä päivittäin, kun joudut käsittelemään sivustosi muuttamista WordPressistä staattiseksi uudestaan ​​ja uudestaan. Varsinkin koska normaalikokoisen blogin muuntaminen voi kestää mitä tahansa 20–60 minuuttia.

Toisin sanoen, jos olet bloggaaja, voit unohtaa päättömän WordPress-isännöinnin.

Kuinka palvelimeton WordPress toimii

Palvelimettomaan WordPressiin on kaksi polkua:

 • polku (a) tarkoittaa yksinkertaisesti ilmoittautumista päättömän WordPress-isännöintiyrityksen kanssa ja antavan heidän tehdä kaikki raskas nosto, kun taas WordPress-kojetaulua voi käyttää melko normaalisti
 • polku (b) on itse toimintalinja; tällä kertaa sinä olet se, joka vie toimivan WordPress-sivuston, muuntaa sen staattiseksi ja lataa sen sitten jonnekin, josta se voidaan tarjota vierailijoille

Keskitytään tässä polkuun (a), koska se on kaikkien tavoitettavissa. Meillä on joitain suosituksia “tee se itse” -kohtaan tämän viestin lopussa.

Yleensä kaikki staattiset WordPress-ratkaisut ovat käyttäjän näkökulmasta samanlaisia.

Kokemuksesi alkaa, kun kirjaudut päättömään WordPress-isännöintiympäristöön ja valitset tavallisen suunnitelmasi.

Sen jälkeen voit luoda uusia WordPress-sivustoja yhdellä napsautuksella – myös useita.

Nämä sivustot ovat täysin toimivia ja niitä voidaan käyttää kuten mitä tahansa muuta WordPress-verkkosivustoa. Voit kirjautua sisään, asentaa teemoja, laajennuksia, määrittää mitä tahansa, tehdä mukautettuja koodimuutoksia, paljon.

Ainoa ero on, että sivusto ei ole näkyvissä yleisölle. Kaikella arvon kannalta se on oma henkilökohtainen lavastusympäristö.

Kun olet tehnyt tarkistuksesi, voit levittää sen yleisölle muutamalla napsautuksella. Muuntamisprosessi voi viedä hetken sivuston suuruudesta riippuen (jopa 20–60 minuuttia).

Koko prosessi on hyvin tavoitettavissa ja yksinkertaistettu enimmäisarvoon. Pohjimmiltaan, mitään palvelinhallintataitoja ei vaadita.

Tästä huolimatta palvelimettomien WordPress-ratkaisujen välillä on joitain eroja.

Parhaita staattisia WordPress-hosting-yrityksiä verrattiin: Shifter vs HardyPress

Tässä on yksinkertaistettu vertailutaulukko:

Shifter vs HardyPress

shifter
HardyPress

Hinta0 dollaria – 1 sivusto
20 dollaria – 3 sivustoa
40 dollaria – 10 sivustoa
90 dollaria – 30 sivustoa
150 dollaria – 50 sivustoa
5 dollaria – 1 sivusto
25 dollaria – rajoittamaton sivusto
alkaen 350 dollaria – räätälöity yritys
Ilmainen kokeiluY – vaaditaan luottokorttiY – luottokorttia ei tarvita
CDNYY
HTTPSYY
varmuuskopiotYY
Integroitu sivuston haku- ja yhteyslomakkeetNY

Tässä on syvällinen vertailu. Pelaajat, joita tutkimme täällä, ovat: Shifter vs HardyPress:

shifter (Www.getshifter.io)

Shifter on päättömän WordPress-isännöintitilan johtaja kirjoittamishetkellä. He ovat olleet jonkin aikaa ja ovat onnistuneet tarjoamaan kiertotavat joillekin yleisistä "WordPress staattiseksi" ongelmat (kuten kommentit, verkkokauppa jne.).

Kaiken kaikkiaan yritys on aktiivinen WordPress-yhteisössä – tukee WordCampsia – ja vastaa myös käyttäjien todellisia tarpeita.
Shifter-logo

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Shifter tarjoaa viisi tärkeintä hinnoitteluastetta sen perusteella, kuinka monta sivustoa tarvitset ja kuinka paljon liikennettä odotat. Kaiken kaikkiaan käyttäjät näyttävät palvelevan hyvin erityyppisiä käyttäjiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita siirtymistä Shifteriin.

 • 0 dollaria – 1 sivusto // 1 Gt tallennustila / 1 Gt kuukausittainen siirto // varmuuskopiot poistettu käytöstä
 • 20 dollaria – 3 sivustoa / 10 Gt tallennustila // 1 TB kuukausittainen siirto
 • 40 dollaria – 10 sivustoa / 500 Gt tallennustilaa // 5 TB kuukausittainen siirto
 • 90 dollaria – 30 sivustoa / 1 TB: n säilytystila / 10 TB: n kuukausittainen siirto
 • 150 dollaria – 50 sivustoa / 1 TB: n säilytystila / 10 TB: n kuukausittainen siirto

Tarjolla on myös ilmainen kokeilu, jonka avulla voit testata asioita (vaaditaan luottokortti). Ja saat alennuksen maksamalla vuosittain.

Tämä hinnoittelu ei ole hullu, mutta ei myöskään erittäin houkutteleva. Jos sinulla on 2-10 sivustoa, löydät sieltä halvempia vakioisäyttövaihtoehtoja. Tietysti et saa sitä "WordPress staattiseksi" kyky.

Kaiken kaikkiaan Shifter tarjoaa hienoja ominaisuuksia koko staattisen asian lisäksi. Kaikki suunnitelmat sisältävät integroidun CDN: n ja HTTPS: n. Muokatut verkkotunnukset ovat myös saatavilla. Plus: siellä on HTTP / 2-yhdyskäytävä, se on IPv6-valmis, välimuisti optimoitu ja saat yhden vuoden varmuuskopioita.

Kuinka käyttää sitä

Shifter tarjoaa ratkaisun, joka on poikkeuksellisen helppo käyttää. Ja tarkoitan todella sitä.

Ilmoittautumisprosessi on… kirjautumisprosessi. Ei mitään hienoa. Tavallisia juttuja.

Sen jälkeen pääset puhtaaseen käyttöpaneeliin, jonka kautta voit tehdä kaiken työsi.

shifter-kojelauta

Tässä voit luoda uuden sivustosi. Kun olet antanut projektille nimen, näet projektin pääpaneelin.

shifter-projekti

Luonnollinen ensimmäinen askel on napsauttaa "Käynnistä WordPress" ja päästä töihin sivustoosi.

Kun WordPress on alustettu (tämä voi viedä noin minuutin), voit kirjautua kojelautaan.

Se on siellä tavalliseen tapaan. Vakio wp-admin-paneeli, jossa voit tehdä kaikki tavalliset asiat.

Kun olet valmis muutosten tekemiseen, voit palata Shifteriin ja napsauttaa "Tuottaa" luoda niin sanottua esineitä – lopullinen staattinen kuva sivustosta.

shifter esine

Tuo esine voidaan sitten julkistaa – ottaa käyttöön.

Sen edessä serverless WordPress -sivusto näyttää miltä tahansa muulta sivustolta. Se jopa sanoo "WordPress" kun etsit generaattorin metatunnistetta HTML-lähteestä.

Huomaa, että Shifter ei poista kaikkia staattisesti yhteensopimattomia asioita automaattisesti. Toisin sanoen, jos jätät natiivin WordPress-kommenttijärjestelmän käyttöön, Shifter näyttää kommenttilomakkeet – ne eivät vain toimi viimeisessä päättömässä WordPress-isäntäasetuksessa.

Kun olet tehnyt kaikki muutokset, voit tehdä sen helposti "lopeta WordPress" ja lukita se, jolloin sinulla on vain staattinen versio yleisön saatavilla.

Hyvät ja huonot puolet

��

 • Upea käyttöliittymä, uskomattoman helppo käyttää.
 • Voit suorittaa useita WordPress-esiintymiä ja hallita niitä kaikkia yhtä tehokkaasti.
 • Sivuston aiemmin luotujen staattisten versioiden hyvä hallinta. Voit levittää minkä tahansa niistä.
 • Viimeisimmän esineen automaattinen käyttöönotto.
 • Käynnistä ja lopeta elävä WordPress-ilmentymä milloin haluat.

��

 • Siirtyminen WordPressistä staattiseksi voi viedä hetken. Jos sinulla on tarpeeksi sisältöä, katsot jopa tunnin aikaa.
 • Ei niin hullu hinnan suhteen, mitä normaalissa WordPress-hosting-alueella on.
 • Sivustoa ei voi levittää vapaalle suunnitelmalle mukautettuun verkkotunnukseen. Voit lisätä ne milloin tahansa maksetusta suunnitelmasta.

HardyPress (Www.hardypress.com)

HardyPress on Shifterin kaltainen yritys tavalla, jolla se lähestyy päättömän WordPress-isäntälaitteen helppokäyttöisyyttä, mutta tarjoaa myös vähän enemmän lisäteitä täällä.

He ovat myös osallisina WordPress-yhteisössä, esiintymässä WordCampsissa ja osoittamassa tuotteitaan WordPress pro -sovellukseen.

Mielenkiintoista on, että HardyPressin avulla voit silti käyttää yhteyslomakkeita ja sivustohakua staattisella WordPress-verkkosivustollasi.
HardyPress-logo

Hinnoittelu ja ominaisuudet

HardyPressin hinnoittelumalli on hieman yksinkertaisempi – on olemassa neljä tasoa, jotka eroavat hinnasta huomattavasti huomattavasti enemmän kuin Shifter:

 • 5 dollaria – 1 sivusto // 500 Mt tallennustilaa // 50 Gt kuukausittainen siirto
 • 25 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja // 3 Gt tallennustila // 500 Gt kuukausittainen siirto
 • 80 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja // 30 Gt tallennustila // 2 TB kuukausittainen siirto
 • alkaen 350 dollaria – mukautetut asennukset yrityksille

Saatavilla on ilmainen kokeilu (luottokorttia ei tarvita) ja alennus, jos maksat vuosittain.

HardyPress tarjoaa kourallisen siistit ominaisuudet, kuten WordPress-sammutuksen (sammuta WordPress-live-ilmentymäsi, kun olet valmis työskentelemään), kaikki ylläpidetään Amazon AWS: ssä, integroidussa CDN: ssä, HTTPS: ssä, HardyPress-sivustohaussa (hakukoneesi koska tavallinen WordPress-haku ei toimi), yhden vuoden varmuuskopiot.

Lisäksi, jos käytät nimenomaisesti Yhteyslomaketta 7, se toimii edelleen myös WordPressin jälkeen staattiseksi muuntamiseksi. Etkö ole varma, millaisia ​​huijauksia takana on, mutta se on hienoa!

Kuinka käyttää sitä

Tämän kirjoittamisen jälkeen et voi yksinkertaisesti luoda uutta tiliä HardyPressiin. Sinun on pyydettävä käyttöoikeutta ilmoittautumislomakkeen kautta ja odotettava sitten jonkin aikaa hyväksyntää (minun tapauksessani kesti 10 minuuttia, joten ei isoisä).

Sen jälkeen työskentely alustan kanssa on melko selvää. Eteenpäin HardyPress kysyy sinulta, haluatko tuoda olemassa olevan sivuston vai luoda uuden.

HardyPress -tuonti

Jos siirryt tyhjän sivuston kanssa, sinun on vain annettava uudet WordPress-kirjautumistiedot ja napsauttamalla Asenna.

Hetken kuluttua näet uuden WordPress-ilmentymän kojetaulussa.

HardyPress-kojelauta

Tästä eteenpäin kaikki on melko helppoa työskennellä. Samoin kuin Shifter, saat tavallisen WordPress-sivuston asennuksen.

Minun on myös annettava se HardyPress-koneelle. Hyvää kamaa!

HardyPress laivalla

Voit kirjautua sisään WordPress-sivustollesi, tehdä haluamasi muutokset ja ottaa ne sitten käyttöön julkisesti. Kun olet valmis, sulje vain sivusto.

On myös syytä huomata, että käyttöpaneeli näyttää olevan monipuolisempi kuin Shifter. Saat paljon tietoa siitä, miten muodostetaan yhteys sivustoosi FTP: n ja PHPMyAdminin kautta, luomistasi asennusohjelmista, puolestasi pidettävistä varmuuskopioista, WordPress-sivustosi aktiivisista laajennuksista (sekä jos ne ovat yhteensopivia HardyPressin kanssa), ja myös yleinen tietopaneeli, joka sisältää esimerkiksi palvelun käytön, PHP-version, välimuistin asetukset ja muut.

HardyPress WordPress -laajennukset

Kun tarkastelet staattista sivustoasi, se näyttää aivan kuin sen WordPress-versio – kuten odottaisit.

Hyvät ja huonot puolet

��

 • Sivustojen käyttöönotto näyttää olevan nopeampaa kuin Shifterin kanssa.
 • Enemmän monipuolista käyttöpaneelia kuin Shifterillä, mutta myös helppo käyttää.
 • Käynnistä ja lopeta elävä WordPress-ilmentymä milloin haluat.
 • Suorita useita WordPress-asetuksia.
 • Voit ladata varmuuskopiot suoraan käyttöpaneelista.
 • Voit palauttaa minkä tahansa tietyn käyttöönoton arkistosta.

��

 • Vaikka on hienoa, että Yhteyslomake 7 toimii edelleen, et voi vastaanottaa yli 100 viestiä, jos olet halvimman suunnitelman mukainen.
 • Vielä vähän kallis verrattuna markkinoilla saataviin tavanomaisiin WordPress-isännöintisuunnitelmiin.

Entä esitys?

Tämän testin suorittamiseksi luin saman sivuston jokaiselle alustalle ja otin ne sitten käyttöön staattisina. Sivustot toimivat samalla tavalla Hestia-teema, kourallinen laajennuksia sekä testisisältöä.

Tässä on latausajat:

Shifter vs HardyPress -suorituskyky

shifter
HardyPress

Sivusto luotiin1,5 min1 minuutti
Washington, DC0,25S0.42s
Frankfurt0.29s0.78s
San Francisco0.22s0.23s
sydney0.89s0.48s

Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyvää! Kuten näette, lastausajat tuskin ylittävät puolen sekunnin merkintää. Tällä on todennäköisesti paljon tekemistä integroidun CDN: n kanssa. Myönnettiin, että sivustot eivät sinänsä olleet kovin monimutkaisia, mutta se osoittaa silti, millaista suorituskyvyn päivitystä voit odottaa päättömästä WordPress-isännöinnistä.

Entä jos haluan mennä itse?

Jos et pelkää kokeilla palvelimettomia WordPress-ohjelmia yksin – kuten vuonna, ilman käyttäjäystävällistä työkalua, kuten jompikumpi yllä olevista -, sinulle on kourallinen käyttökelpoisia vaihtoehtoja:

 • Voit hankkia Google Cloud- tai Amazon AWS -tilin yksin ja siirtyä WordPressiin staattiseksi käyttämällä WP2Static kytkeä.
 • Käyttää Gatsby. Se on JS-kehys, joka auttaa sinua rakentamaan sivustoja Reaktin avulla. Voit käyttää sitä myös WordPressin staattiseksi tekemiseen. Tässä on a oppitunti.
 • Käyttää Bref. Työkalu, joka siirtää olemassa olevan WordPress-sivuston täysin toimivaan palvelimettomaan sivustoon, jota saa AWS. Tässä on hyvä oppitunti

Jokainen niistä sisältää eri tason "DIY-ness" joten sinun pitäisi löytää jotain, joka sopii tarpeisiisi ja taitoihisi.

Lopullinen tuomio palvelimettomasta WordPressistä

Kaiken kaikkiaan staattinen WordPress-isännöintitila on sinänsä vuoden yllätys.

Ainoa idea ottaa täysin esillä oleva WordPress-sivusto ja muuntaa se staattiseksi HTML-muotoon, kuulostivat minulta bonkereita. Mutta nyt tutkittuani mitä on mahdollista omakohtaisesti, minun on myönnettävä, että … se on järkevää.

Se ei ole uraauurtava, ei 100-prosenttisesti oikea jokaiselle skenaarialle, mutta joillekin se on varmasti järkevää.

Mitä tulee Shifter vs HardyPress: onko joku niistä parempi? Ei aivan. Molemmat ratkaisut ovat käyttäjän kannalta melko samankaltaisia, ja niillä on hyvät ja huonot puolensa. Molempien kanssa on saatavana ilmaisia ​​kokeita, joten on todennäköisesti parasta kokeilla jompaakumpaa ja kokeilla sitä mielenkiinnon perusteella.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector