Най-добрият уеб хостинг за малкия бизнес – какво искат вашите клиенти спрямо това, от което всъщност се нуждаят

Уеб хостингът за малкия бизнес не е нещо, върху което обикновено фокусираме твърде много внимание. Искам да кажа, че дори когато създаваме уебсайт за малък бизнес клиент, все още е много вероятно да препоръчаме популярно цялостно хостинг решение, като WP Engine или SiteGround.


Но може би темата за уеб хостинга специално за малкия бизнес – вида на хостинга, който е оптимизиран за малки фирми по някакъв начин – заслужава малко повече внимание.

Това, което мисля, е това, въпреки че уебсайтът за малък бизнес може да не е много технологично напреднал по отношение на развитието на WordPress или дори не е много тежък трафик, той все още има своите специфични изисквания, що се отнася до хостинг частта на целия проект.

Нека опитаме да разгледаме какво би могло да е това, и след това да вземем решение за хостинг плановете, които имат голям шанс да работят за такъв малък бизнес клиент и техния уебсайт WordPress.

Най-добър уеб хостинг за малък бизнес

Съдържание:

�� Най-добрите домакини накратко
�� Ограниченията на хостинга за малкия бизнес
�� Функциите, от които се нуждаете от хостинг
�� Три от топ домакините в сравнение
�� Заключение

Contents

Най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги за малкия бизнес в сравнение (накратко)

В случай, че бързате, ето основните моменти на нашите открития:

Компания
Цена
В движение$ 3.99 / месец
SiteGround$ 3.95 / месец
A2Hosting$ 3.92 / месец

Уеб хостинг за малък бизнес – ограниченията

Първо, повечето малки фирми не могат да си позволят скъпи настройки за хостинг, нито трябва да си ги позволят.

Някои причини за това:

 • Уебсайтът често е тест – само за да разбере дали присъствието на клиента в интернет може да донесе действителни ползи.
 • Той заема второ място спрямо останалите разходи, които клиентът със сигурност има в чинията си.
 • Често се третира като еднократно нещо. Все още е популярна гледна точка, че уебсайтът е нещо такова "вие се създавате" а не нещо такова "работите редовно."
 • Трудно е да видите стойността в нещо като уеб хостинг за някои клиенти.

Относно последния момент – ниската възприемана стойност на уеб хостинга. Ето какво искам да кажа и моля да ме вземете …

За повечето хора, които вървят по тази планета, уеб сървърите не са нещо, което са наясно. Общоизвестно е, че уебсайтовете са "в интернет." Не че са на "компютри в отдалечени центрове за данни, които са свързани в мрежа и остават постоянно захранвани."

Като цяло, за обикновения човек разликата между име на домейн, уебсайт и уеб хостинг не е толкова лесно да разберете, колкото вероятно смятате, че е.

Следователно, очаквайки, че всички клиенти на малкия бизнес ще скочат на борда незабавно и с ентусиазъм ще получат хостинг план ~ 20 долара на месец (или дори план от 10 долара на месец) е просто нереалистично. Хостингът не носи толкова възприемана стойност.

И така, какво можем да направим, когато работим за уебсайт за малък бизнес за клиент? И също така как можем да им покажем каква точно е стойността на хостинга?

Изискванията за качествен уеб хостинг за малък бизнес

Тук има две страни на историята:

 • Какво Вие нужда от уеб хостинг за малък бизнес като предприемач,
 • Какво вашият клиент иска от домакина.

Да започнем с клиента.

На първо място, нещо, което вече знаем, е, че клиентът вероятно много би искал да не трябва да харчи нищо за хостинг (което също е възможност, ако сте любопитни).

Единственото, което искат, е уебсайтът им да е достъпен в мрежата по всяко време и да не се налага да се справят с никакви технически аспекти на настройката. Не много повече от това.

Така че сега идват вашите изисквания като предприемач. Както бихте си представили, тук ще има малко повече неща:

�� Надежден
Надеждността винаги е голям въпрос. Нещата винаги могат да се случат непредвидимо и дори най-добрите сървъри могат да излизат офлайн от време на време. Все пак си струва да се има предвид, че ако нещо стане лошо в даден момент, клиентът все още ще се свърже с вас за отговори (и вероятно ще ви обвини и малко). Поради тази причина работата с уеб хостинг за малък бизнес с добър опит е от решаващо значение, тъй като ще ограничи времето, което ще трябва да обяснявате защо това или онова не работи.
�� Стая за отглеждане
Въпреки че повечето малки фирми вероятно ще искат да стартират само един уебсайт, струва си да има възможност портфейлът на клиента да се разраства и разширява до още няколко уебсайта. Въпреки че повечето домакини ще позволят това, някои от тях могат да таксуват повече от това, което може да се счита за разумно. Също така, разгръщането на нови сайтове трябва да бъде лесно да се направи – без да е необходимо да конфигурирате или премествате първоначалния сайт.
�� Резервни копия, актуализации, друго управление на автопилот
Искате хостът да предложи някои поддръжка и да се справи с неща като архивиране, актуализации и т.н. Има голям шанс клиентът да не си прави труда да се грижи сам за тези неща. И тъй като винаги искате да бъдете защитени в случай на катастрофа, грижата за тези неща в края на домакина може да бъде невероятно полезна.
�� Центрове за данни на множество места
Или поне на шепа места. По принцип, ако вашият клиент оперира в района на Чикаго, защо ще получи сървър, който е в Сан Франциско, нали? Това само ще накара сайта да отнеме повече време за зареждане на целевата му аудитория.
�� Добра подкрепа
Добър както по отношение на обслужването на клиентите, така и по отношение на уменията им за решаване на проблеми.
�� Налице са някои мерки за сигурност
Наистина не искате вашият клиент някога да вижда хакерския им сайт.
�� Възможност за стартиране на магазин за електронна търговия
Добавянето на онлайн магазин към уебсайт за малък бизнес е доста често срещано нещо. Ако обаче сайтът е създаден на сървър, който не предлага SSL сертификати, специални IP адреси или PCI съответствие, може да се наложи да преместите целия уебсайт към напълно нов хост. Най-добре е да избегнете това и да се подготвите предварително. Повече за най-добрия хостинг за електронна търговия.

Имайки предвид всичко по-горе, нека разгледаме някои конкретни опции, когато става въпрос за уеб хостинг за уебсайтове за малък бизнес:

Три от най-добрите възможности за уеб хостинг за уеб сайтове за малък бизнес

Забележка; в допълнение към изброените по-горе фактори, аз също се върнах към резултатите от нашето хостинг проучване и филтрирах списъка, за да се съсредоточа само върху хостовете, за които се съобщава, че се използват в сайтове за малък бизнес. След това включих оценките за оценка от анкетата за всеки хост по-долу.

1. хостинг на InMotion (www.inmotionhosting.com)

InMotion хостинг

InMotion хостинг е известен играч в уеб хостинга. Препоръчахме го много пъти в миналото и по добра причина. InMotion хостингът предлага много достъпни цени и редица черти, които трябва да са от полза за уебсайтовете на малкия бизнес.

Ценообразуване

 • "хвърлям" – 3,99 долара / месец, 2 уебсайта, неограничено пространство на диска, неограничена честотна лента, неограничен имейл.
 • "мощност" – 5,99 долара / месец, 6 уебсайта, неограничено пространство на диска, неограничена честотна лента, неограничен имейл.
 • "професионалист" – 13,99 долара / месец, неограничен брой сайтове, неограничено пространство на диска, неограничена честотна лента, неограничен имейл.

Налични центрове за данни

 • Вашингтон.
 • Лос Анджелис, Калифорния
 • Няма центрове за данни извън САЩ

Оценки

 • Надеждност: 4.36 / 5
 • Оценка на подкрепа: 4.18 / 5
 • Екип за поддръжка WordPress-специалист: 3,90 / 5

Какво казват потребителите

Те са прозрачни, ако някой от сървърите им изпадне и всъщност ви казват какъв е проблемът, ако е сериозен. Едно време обичайна актуализация нокаутира сървърите им за 2 дни. Те разказаха на всички какво се е случило. Никога не съм чувал това от друга хостинг компания.

Резервни копия и сигурност

 • В движение работи автоматично отдалечено архивиране за всички споделени хостинг и VPS хостинг планове безплатно. Всеки акаунт се предлага с първия безплатен архив от 10 GB безплатни архиви. (Важна забележка: Новите резервни копия презаписват предишните архиви, така че се препоръчва потребителят да поддържа резервни копия и в края им.)
 • Получавате достъп до 24/7/365 поддръжка, базирана в САЩ, и има 24/7 сървърно наблюдение за всички хостинг планове.

Допълнителни функции и предимства

 • Въпреки че InMotion не предлага самостоятелно специализирани функции за актуализиране на WordPress, те го правят позволяват ви да конфигурирате сайта за актуализиране чрез вградените инструменти на WordPress.
 • Срещу допълнителна такса получавате достъп до екипа от експерти на InMotion, който може да ви помогне да създадете сайт или да се грижите за всякакви други свързани с управлението задачи. Цената на тази цена варира от $ 40 / месец до $ 100 / месец. Освен това като част от сделката, получавате подобрени мерки за сигурност, бърза реакция и допълнителна оптимизация на платформата.

Възможности за електронна търговия

InMotion хостинг предлага специални IP адреси за някои хостинг планове, различни SSL опции, както и PCI съответствие на всичко отгоре.

Експерименти за изпълнение

Тестове, проведени чрез Pingdom инструменти.

Отидете на InMotion

2. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround е една от най-високо оценените компании в нашето хостинг проучване като цяло (4.6 / 5). Те имат хостинг планове, които са оптимизирани за изпълнение на WordPress сайтове, предлагат добри сървърни параметри на достъпна цена и ви позволяват да избирате от шепа центрове за данни.

Като цяло хостинг плановете на SiteGround ви позволяват да се развивате доста добре и да доставяте различни функции и параметри въз основа на мащаба на въпросния уебсайт за малък бизнес.

Ценообразуване

 • "Стартиране" – 3,95 долара / месец, 1 уебсайт, 10 GB дисково пространство, подходящо за ~ 10 000 посещения на месец, безплатни имейл акаунти.
 • "GrowBig" – 5,95 долара / месец, неограничен брой сайтове, 20 GB дисково пространство, подходящо за ~ 25 000 посещения месечно, безплатни имейл акаунти, приоритетна поддръжка, 1 година безплатен заместител SSL.
 • "GoGeek" – 11,95 долара / месец, неограничен брой сайтове, 30 GB дисково пространство, подходящо за ~ 100 000 посещения месечно, безплатни имейл акаунти, приоритетна поддръжка, 1 година безплатен скрипт SSL, безплатен PCI съответствие, функции за поставяне.

Налични центрове за данни

 • Чикаго, Илинойс
 • Амстердам, Холандия
 • Сингапур
 • Лондон, Великобритания
 • Милано, Италия

Оценки

 • Надеждност: 4.65 / 5
 • Оценка на подкрепа: 4.69 / 5
 • Екип за поддръжка WordPress-специалист: 4.51 / 5

Какво казват потребителите

Обичам SiteGround и мисля, че те са най-добрият вариант, ако трябва да хоствате множество сайтове в един акаунт и особено ако искате също да имате имейл и други предимства на cPanel.

SiteGround спечели репутацията си на настоящите любимци на WordPress, споделяни и хостинг. Предложенията им попадат в сладкото място за изпълнение и оптимизация плюс тяхната ангажираност към сигурността и производителността е възхитителна. Те представиха сертификатите с едно кликване с Let’s Encrypt. Какво повече можете да кажете?

Резервни копия и сигурност

 • SiteGround предлага безплатни ежедневни архиви за всички хостинг планове. Започвайки от GrowBig, те пазят до 30 резервни копия на уебсайта.
 • Налични са безплатни сертификати за шифроване на Нека. Също така достъпни SSL символи за планове с по-високо ниво.
 • 24/7 награда подкрепа, по телефона, чат и система за билети.
 • Допълнителни функции за защита, предлагани чрез техните "SG Site Scanner" опция – услуга за мониторинг, която проверява вашия уебсайт всеки ден и незабавно ви уведомява дали е бил хакнат или е бил инжектиран злонамерен код.

Допълнителни функции и предимства

 • Има функция за автоматично актуализиране наличен за сайтове на WordPress. Можете да изберете дали искате да активирате автоматични актуализации само за ядрото на WordPress, плъгини или всичко.
 • Постановка с едно щракване и предварително инсталиран Git, наличен в плана GoGeek. Въпреки че не е за всеки, това може да бъде полезно, когато правите някакви промени в живия сайт на клиента.

Възможности за електронна търговия

SiteGround предлага PCI съответствие, като се започне от техния план GoGeek, заедно с wildcard SSL и някои оптимизации, въведени, за да подобрят работата на WordPress (и WooCommerce). Специален IP адрес може да бъде закупен отделно.

Експерименти за изпълнение

Отидете на SiteGround

3. Хостинг на A2 (www.a2hosting.com)

A2 хостинг

A2 хостинг е на пазара от известно време, но напоследък се е сдобил със светлината на прожекторите, поради страхотните си отчетени резултати (от реални потребители) и атрактивни цени. Това ги прави добър избор по отношение на уеб хостинг за малък бизнес.

Ценообразуване

 • "Lite" – 3,92 долара / месец, 1 уебсайт, 5 бази данни, неограничено съхранение, неограничен трансфер, 25 имейл адреса.
 • "Swift" – 3,70 долара / месец, неограничен брой сайтове, неограничени бази данни, неограничено съхранение, неограничен трансфер, неограничен имейл адрес, безплатно възстановяване на файлове.
 • "Turbo" – $ 7.03 / месец, неограничени бази данни, неограничено съхранение, неограничен трансфер, неограничен имейл адрес, безплатно възстановяване на файлове, 20 пъти по-бързо зареждане на страници, A2 сайт ускорител (персонализирано кеширане).

Налични центрове за данни

 • Мичиган
 • Амстердам, Холандия
 • Сингапур

Оценки

 • Надеждност: 4.43 / 5
 • Оценка на подкрепата: 3.71 / 5
 • Екип за поддръжка WordPress-специалист: 3,67 / 5

Какво казват потребителите

След като се борих с GoDaddy и всички опции там, намерих DreamHost за твърде скъп и A2 ми предложи скоростта, надеждността и мащабируемостта, необходими за растеж.

Резервни копия и сигурност

 • Резервните копия се правят автоматично по плановете Swift и Turbo. Плюс това, те идват с функция за възстановяване на файлове, в случай че нещо се обърка.
 • Налични са резервни резервни копия.
 • Безплатни SSL сертификати чрез Encrypt на Let на разположение във всички хостинг планове. Предлагат се и wildcard SSL и напреднали SSL.
 • 24/7/365 "гуру екипаж" поддръжка, достъпна по имейл, телефон, чат на живо.
 • Пакетът за безсрочна сигурност на A2 е включен във всички планове – проактивна защита срещу злонамерени хакери и заплахи за сигурността. Включва: KernelCare, двойна уеб хостинг защитна стена, брутална защита, сканиране на вируси, закаляване на сървъра, 24/7/365 мониторинг на сигурността.

Допълнителни функции и предимства

 • A2 ви позволява да активирате Собствените възможности за автоматично актуализиране на WordPress чрез cPanel.
 • Получавате безплатна CloudFlare CDN интеграция.
 • Лесна настройка на Google Apps.

Възможности за електронна търговия

A2 хостингът предлага добри SSL опции, включително безплатни сертификати Let’s Encrypt, както и wildcard SSL и разширени SSL. Има и възможност да получите специален IP адрес за $ 1,96 / месец.

Когато става въпрос за PCI съответствие, ето какво казва A2:

Краткият отговор е, че A2 хостингът не поддържа PCI съответствие. Можете обаче да използвате приложен програмен интерфейс (API) за програмиране на трети страни на вашия сайт, за да осигурите съответствие с PCI.

Експерименти за изпълнение

Отидете на A2 хостинг

заключение

Като цяло не можете да сбъркате, избирайки някоя от представените платформи, предлагащи най-добър хостинг за малък бизнес тук. Всички те са повече от способни да обслужват всеки бизнес, а също така оставят много място за растеж.

Правилният подход би бил винаги да се вглеждат в индивидуалните функции и параметри на всеки от тези хостове и да изберете този, който наистина изглежда така, че да е пригоден да отговаря както на нуждите на вашия клиент, така и на вашите.

Нещо, което вероятно сте забелязали е, че аз не включих WP Engine в този списък. Това не е грешка (или поне се надявам). Колкото и да е страхотно, колкото може да бъде WP Engine, това е просто твърде скъп продукт, който да се препоръча на повечето уебсайтове за малък бизнес. Ако имате късмет, цената ще бъде $ 19.33 / месец = $ 232 / година и потенциално много повече. Това не е видът на инвестицията, който повечето собственици на малък бизнес ще искат да правят.

Ето кратко резюме на някои от по-важните параметри на платформите и това, което ги прави евентуално най-добрият уеб хостинг за малък бизнес на разположение:

Най-добър уеб хостинг за малък бизнес

В движение
SiteGround
A2 хостинг

Хостинг плановете започват от ($ на месец)$ 3.99$ 3.95$ 3.92
Налични центрове за данниВашингтон, D.C. / Лос Анджелис, Калифорния / Няма центрове за данни извън САЩЧикаго, IL / Амстердам, Холандия / Сингапур / Лондон, Великобритания / Милано, ИталияМичиган / Амстердам, Холандия / Сингапур
надеждност4.36 / 54.65 / 54.43 / 5
Оценка на поддръжката4.18 / 54.69 / 53.71 / 5
АрхивитеДАДАДА
SSL сертификатиДАДАДА
WordPress автоматично актуализираДАДАДА

Какво търсите, когато избирате хостинг план за уебсайт за малък бизнес? Винаги ли ходите със същия доставчик?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map