Най-добър WordPress хостинг Европа: 5 варианта в сравнение с 2020 г. ����

Най-добър WordPress хостинг Европа: 5 варианта в сравнение с 2020 г. ����

Най-добър WordPress хостинг Европа: 5 варианта в сравнение с 2020 г. ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Търси ли най-добрият хостинг на WordPress в Европа, различен от търсенето на най-добрия хостинг на WordPress като цяло? Нека разберем.


Накратко, ако вашата целева аудитория е базирана в Европа, тогава има смисъл да хоствате уебсайта си с компания, която може да се погрижи за европейски пазар. Хостингът на вашия сайт от сървър, разположен в европейски център за данни, ще ви помогне да осигурите бързо време за зареждане, висока производителност и потребителско изживяване от най-висок клас за своите европейски посетители.

За щастие има много доставчици на хостинг услуги в WordPress, които се гордеят с европейски центрове за данни и други основни функции, които ще ви позволят безпроблемно да стартирате уебсайта си на WordPress в рамките на Европа.

Най-добър WordPress хостинг в Европа

В тази статия разглеждаме най-добрия хостинг на WordPress в Европа. По-специално, ние сравняваме предложенията на:

 • SiteGround (www.siteground.com)
 • WP Engine (wpengine.co.uk)
 • IONOS (www.ionos.co.uk)
 • Simplenet (simplenet.io)
 • OVH (www.ovh.co.uk)

Ще обсъдим плановете и пакетите, които предлагат тези домакини, както и техните най-добри инструменти и функции. Важно е също така да разгледаме защо те са най-подходящи за хостинг на уебсайтове, отговарящи на европейските демографски данни. Да започваме…

�� Как да изберем хостинг услуга на WordPress в Европа

Има голям асортимент от фактори, които трябва да имате предвид при избора на хостинг услуга на WordPress в Европа. Въпреки че някои от тези фактори ще се различават в зависимост от нуждите на вашия уебсайт и аудитория, ето няколко от основните компоненти, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение за правилния хост за вашия проект:

�� Поддръжка:

Не само висококачествената поддръжка винаги е важна от домакин, но ако самият бизнес се намира в рамките на Европа, то имате нужда от домакин, който гарантира, че поддръжката му е достъпна във вашата часова зона.

Много хостинг доставчици предлагат 24/7 поддръжка, което е идеално или повече локализирани възможности за поддръжка, специфични за времето. Ако имате предпочитан начин за достъп до поддръжка (например по телефона), тогава също си струва да проверите дали тази опция се предлага.

��️ Отзиви:

Проучването на рейтингите и отзивите на хостинг компания е чудесен начин да разберете за услугата, която предоставя. Винаги обаче търсете отзиви, които са от значение за вашия географски район. Хостинг доставчикът може да получава топ отзиви от американски клиенти, но много по-ниски оценки от своите европейски колеги.

�� Цени:

С хостинга получавате това, за което плащате, така че винаги е най-добре да изберете план от най-високо ниво, ако бюджетът ви може да се простира до него. Ако сте със седалище в Европа, може да оценявате и плащането в евро или местната валута – проверете дали това е опция.

Available Налични ресурси:

Всеки хостинг доставчик предлага различни видове хостинг опции, планове и пакети. Ще трябва да проучите всеки план, за да видите какви ресурси са включени. Някои хостинг компании предлагат неограничен брой уебсайтове, честотна лента и съхранение. Други ограничават тези ресурси, затова се уверете, че избраният от вас пакет отговаря на вашите основни изисквания.

Specific специфични характеристики на WordPress:

Наличието на допълнителни специфични функции за WordPress, вградени във вашия хостинг план, наистина може да помогне за бързото създаване и безпроблемното функциониране на вашия уебсайт. Полезните функции на WordPress, на които трябва да внимавате, включват:

 • Автоматично инсталиране на WordPress
 • Автоматични актуализации на WordPress
 • Сценична среда на WordPress
 • Експертна поддръжка на WordPress

Също така можете да изберете хостинг план за управление на WordPress, като се погрижите специално за всички нужди на WordPress хостинг.

И така, сега трябва да имате ясна представа за някои от ключовите фактори, които трябва да вземете предвид при избора на подходящия хостинг доставчик на WordPress за вашия проект. Нека разгледаме пет от най-добрите WordPress хостинг услуги в Европа, за да видим какво могат да предложат.

���� Най-добрият хостинг на WordPress в Европа

SiteGround (Www.siteground.com)

Най-добрият WordPress хостинг в Европа: SiteGround

SiteGround е хостинг компания, която предлага гама от хостинг опции, включително управляван хостинг на WordPress, хостинг за магазини за електронна търговия, облачен хостинг и много други. Първоначално основан през 2004 г. в България, SiteGround вече има офиси и центрове за данни по целия свят.

Нека да разгледаме някои от основните функции на SiteGround:

 • Европейски центрове за данни – SiteGround има три европейски центъра за данни, разположени в Лондон, Амстердам и Еемсхафен в Холандия.
 • поддържа – SiteGround предлага 24/7 поддръжка по телефона, чат на живо и имейл.
 • Цена – Цените на SiteGround започват от едва 3,95 евро на месец за ниско ниво на споделен хостинг план.
 • ресурси – Препоръчителният споделен хостинг план на SiteGround “Стани голям„Ще ви позволи да хоствате неограничен брой уебсайтове и осигурява 20 GB уеб хранилище и до 25 000 посещения на месец.
 • Функции на WordPress – Всички планове включват инсталиране на WordPress, съветника за изграждане на сайтове на WP Starter, автоматични актуализации на ядрото и плъгините за WordPress и много други.

SiteGround премества сървърната си инфраструктура в Google Cloud, което помага да се осигурят бързи времена за зареждане и впечатляваща производителност. Всички планове също включват SSL сертификати, ежедневно архивиране и достъп до надеждна имейл услуга, за да назовем няколко функции.

Също така можете да изберете един от SiteGround управлявани пакети за хостинг на WordPress. Те включват безплатна миграция, поставяне на WordPress, набор от инструменти за разработка, инструменти за сътрудничество с клиенти и много други.

�� Отидете на SiteGround

WP двигател (Wpengine.co.uk)

Най-добър WordPress хостинг Европа: WP Engine

WP Engine е известна управлявана хостинг компания WordPress, която захранва над 120 000 уебсайтове в 140+ страни по света. Идеален за хостинг на уебсайтове в Европа и обслужване на европейска аудитория. WP Engine оперира с центрове за данни в Белгия, Лондон, Германия и Ирландия.

Ето някои от основните функции на WP Engine:

 • Европейски центрове за данни – WP Engine позволява на потребителите да избират центъра за данни, който е най-близо до основната им аудитория. Всъщност WP Engine установи, че клиентите със седалище във Великобритания имат 82% намаление на латентността когато превключиха сървърните местоположения от Белгия в Лондон, така че тези сървърни местоположения наистина имат значение.
 • поддържа – Агентите за поддръжка на WP Engine са достъпни 24 часа в денонощието по телефон, чат на живо или имейл.
 • Цена – WP Engine не е евтина хостинг компания, но цените й отразяват предлаганите от нея инструменти, функции и услуга. Най- План за стартиране на двигателя на WP, която е фокусирана върху кетъринг за малки уебсайтове или блогове, започва от $ 25 месечно (всички цени са посочени в щатски долари).
 • ресурси – WP Engine разпределя ресурси в зависимост от избрания от вас пакет. Планът за стартиране ще ви позволи да хоствате един уебсайт, да получавате до 25 000 посещения и ще ви дава достъп до 10 GB хранилище и 50 GB честотна лента на месец.
 • Функции на WordPress – WP Engine предлага пълното преживяване на WordPress, с всички инструменти и функции, предназначени да поддържат и подобряват производителността на уебсайта на WordPress. Всички планове се възползват от предварително инсталиран WordPress, автоматизирани актуализации на ядрото на WordPress и сигурността, мониторинг на производителността и много други.

Всички планове на WP Engine също включват достъп до 35+ StudioPress теми, среди за разработка, глобален CDN и безплатни SSL сертификати, за да назовем само някои от предлаганите допълнителни функции.

�� Отидете на WP Engine

IONOS (Www.ionos.co.uk)

Най-добрият WordPress хостинг в Европа: IONOS

IONOS е популярна хостинг услуга на WordPress в Европа, която разполага с 10 центъра за данни по целия свят, като редица от тях са базирани в Германия и Великобритания. Първоначално основан в Германия, IONOS (преди известен като 1&1) вече е глобална хостинг компания, която в момента поддържа над осем милиона уебсайтове.

Характеристиките на IONOS включват:

 • Европейски центрове за данни – Изберете между центрове за данни в Лондон, Берлин, Карлсруе и Франкфурт.
 • поддържа – IONOS предлага денонощна телефонна поддръжка от множество европейски страни, включително Великобритания, Испания, Франция, Германия, Италия и др.
 • Цена – Цените започват от само 1 евро месечно за първата година при началния план за бизнес хостинг.
 • ресурси – Ресурсите, на които имате право да се различават значително в зависимост от хостинг плана, който сте избрали. На основен бизнес план за WordPress, ресурсите включват 100 GB хранилище, 10 бази данни, 100 имейл акаунта, плюс можете да стартирате два управлявани уебсайта на WordPress. Въпреки това, IONOS предлага и гъвкаво мащабиране, като автоматично променя ограниченията на вашата памет, за да реагира на шипове на трафика в рамките на секунди.
 • Функции на WordPress – IONOS предлага както споделен, така и професионален хостинг на WordPress. Споделените пакети за хостинг на WordPress включват онлайн помощник за WordPress, който ще ви помогне с настройката на уебсайта, автоматичните актуализации на ядрото на WordPress и други.

IONOS предлага и безплатни домейни за целия живот с всичките им споделени планове, както и SSL сертификати и достъп до имейл.

�� Отидете в IONOS

Simplenet (Simplenet.io)

simplenet

Simplenet се управлява от малък екип от WordPress експерти, предлагащи достъпни, висококачествени WordPress хостинг за малки и средни предприятия. Базиран извън Румъния, Simplenet предлага три типа хостинг на WordPress – Споделени, управлявани и Enterprise – всеки предлага редица планове, съобразени с нуждите и бюджета на клиентите.

Затова нека разгледаме основните функции на Simplenet:

 • Европейски центрове за данни – Един център за данни в Европа, разположен в Румъния.
 • поддържа – Simplenet предлага поддръжка с имейл с отметка, както и обширна документация чрез своята база знания.
 • Цена – Бюджетен приятелски споделен хостинг започва от само 4,90 евро на месец, а посветен хостинг от 29 евро. Ако обаче плащате годишно, получавате два месеца хостинг безплатно.
 • ресурси – Те се различават значително в зависимост от плана. Въпреки това, в ниско ниво на споделен хостинг стартер план, можете да стартирате два уебсайта, да получите 5 GB SSD, 2 GB RAM и неограничена честотна лента.
 • Функции на WordPress – Този хостинг доставчик на WordPress предлага оптимизация на WordPress и мониторинг на производителността и сигурността, достъп до първокласни теми и плъгини за WordPress, експертна поддръжка на WordPress и много други.

С всички планове Simplenet предоставя и безплатна миграция на сайтове, ежедневно архивиране, безплатни SSL сертификати и 99,9% гаранция за продължаване.

�� Отидете на Simplenet

OVH (Www.ovh.co.uk)

OVH

Френската собственост OVH е най-голямата хостинг компания в Европа и понастоящем оперира 28 центрове за данни в седем държави, 16 от които са в Европа. Нека да разгледаме основните му функции:

 • Европейски центрове за данни – OVH управлява 11 центъра за данни във Франция, 2 в Германия, 2 във Великобритания и 1 в Полша, като в момента се изграждат още четири центъра.
 • поддържа – OVH предоставя различни нива на поддръжка в зависимост от хостинг пакета, който сте закупили. Опциите за поддръжка включват обширна база знания, както и отметка за поддръжка по имейл и телефон.
 • Цена – OVH предлага бюджет Личен хостинг план само за 1,99 евро на месец, идеален за малък уебсайт или блог.
 • ресурси – OVH предлага богат асортимент от планове, функции и разпределение на ресурсите. С личния план получавате 100 GB дисково пространство, неограничен трафик и до пет уебсайта.
 • Функции на WordPress – Възползвайте се от инсталирането на WordPress с едно щракване, както и поддръжката на обучени от WordPress агенти.

OVH също предлага безплатно име на домейн за първата година с всички планове, SSL сертификати, CDN и други.

�� Отидете до OVH

�� Последни мисли за хостинг услугите на WordPress в Европа

Очевидно има редица впечатляващи WordPress хостинг услуги в Европа, от които да избирате. Когато вземате решение за правилния хост за вашия уебсайт, помислете внимателно за нуждите на вашия сайт и вашата аудитория и след това изберете услугата, която е най-подходяща.

Искате ли бърз честен съвет? Ето го:

 • Ако сте тук за най-евтината опция за хостинг за сайт на WordPress в Европа, отидете с IONOS. Трудно е да победиш само 1 евро на месец за първоначалния период.
 • Искате да получите напълно управлявано и безплатно устройство за хостинг на WordPress? WP двигател винаги е добър избор.
 • Търсите решение по средата – не твърде скъпо, но и много способно? Никога не можете да се объркате SiteGround. Те са доста достъпни, все още предлагат добра производителност на сървъра и са известни с изключителното си обслужване на клиенти.

�� За допълнително четене на доставчиците на хостинг услуги в WordPress, вижте тези статии:

 • 10 най-добрите WordPress хостинг доставчици, сравнени и тествани
 • Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 3.95 / Месец
 • 5 най-добри доставчици на хостинг услуги за WordPress

Коя услуга за хостинг на WordPress е най-подходяща за вашия проект? Моля, споделете мислите си в коментарите по-долу.

�� Често задавани въпроси

Какво е хостинг на WordPress?

WordPress хостингът е специален тип уеб хостинг, който е оптимизиран да работи с уебсайтове на WordPress. В сравнение със стандартния уеб хостинг, WordPress хостингът предлага автоматизирани актуализации на платформата, архивиране и вградени допълнителни функции.

Как да търсите хостинг на WordPress в Европа?

Основният фактор, който трябва да имате предвид, е местоположението на сървъра. Ако аудиторията ви е в Европа, но сървърът ви е в САЩ, уебсайтът ви няма да се зареди достатъчно бързо за тези европейски посетители. Когато избирате своя хост, обърнете внимание и на колко трафик може да се справи вашия сървър. Освен това, вземете домакин, който можете да си позволите. По-скъпото не винаги означава по-добро в хостинг света.

Колко трябва да платя за хостинг в Европа?

Както се оказва, уеб хостингът не трябва да бъде скъп. Ако сте с малък бюджет, можете да стигнете дори до толкова € 1 / месец за първия период. Ако искате да получите по-способна настройка, това би било € 3,95 / месец, което все още не е чак толкова много.

Да получа ли и име на домейн, включено в хостинга ми?

Независимо дали получавате безплатен домейн, свързан с хостинг, варира от компания до компания. В нашия списък са единствените компании, които ви дават безплатно име на домейн за първата година IONOS и OVH.

Трябва ли да знам кодиране, за да настроя уебсайт на WordPress?

Не. Всички хостове предлагат някаква форма на инсталиране на WordPress в този момент. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху няколко бутона. Като се има предвид, инсталирането на WordPress е само първият етап от вашето WordPress опит. Освен това ще трябва да изберете тема и да инсталирате някои плъгини.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector