Най-добър хостинг на WordPress за агенции: Как да изберете една + 5 опции в сравнение

Най-добър хостинг на WordPress за агенции: Как да изберете една + 5 опции в сравнение

Най-добър хостинг на WordPress за агенции: Как да изберете една + 5 опции в сравнение
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ако стартирате агенция за WordPress, нуждите ви от хостинг ще бъдат много по-различни от тези на потребителите, управляващи един уебсайт. От една страна, много клиенти вероятно ще разчитат на вас за хостинг, което означава, че изборът на подходящия доставчик се превръща в много по-критично решение. Тук се извършва следното сравнение на най-добрия хостинг на WordPress за агенции.


Разговаряхме много за най-добрите доставчици на хостинг услуги в WordPress в миналото (и дори имаме огромни проучвания за справяне с темата). Въпреки това, много от тези домакини също предлагат планове, пригодени специално за агенции. Те включват множество опции за улесняване на живота ви, като бели етикети и директно таксуване на клиенти.

В тази статия ще копаем дълбоко в света на WordPress хостинг за агенции. Внимавайте – повечето от тези доставчици не идват евтино, но тъй като хостингът е крайъгълен камък за вашия бизнес, ценовата марка не трябва да ви плаши.

Най-добър WordPress хостинг за агенции

Какви са хостинг функциите, от които се нуждае агенцията?

Има някои функции, с които всички можем да се съгласим, че всеки уеб хост трябва да предложи, като ежедневно архивиране, поставяне на функционалност и други. Въпреки това агенциите изискват съвсем различен набор от допълнителни функции, като например:

Бяло етикетиране:

Ако ще управлявате хостинг за вашите клиенти, може също така да персонализирате цялото им преживяване. С бялото етикетиране можете да добавяте елементи на марката към контролния панел на вашия хостинг, така че да се превърне в напълно интегриран компонент на вашия бизнес.

Ограничете достъпа на клиента:

За клиенти с по-малко технологични умения може да бъде интелигентен ход да ограничите нивото им на достъп до настройките на хостинга. Много клиенти обаче ще искат пълен достъп, което затруднява тези разговори.

Поддръжка за неограничен брой сайтове:

В идеалния случай вашият доставчик ще ви даде възможност да хоствате неограничени уебсайтове. На практика броят на клиентските проекти, на които можете да бъдете домакин, често зависи от плана, за който сте се регистрирали.

Отлична честотна лента:

Тъй като ще хоствате голям брой уебсайтове, имате нужда от доставчик, който предлага изключителна честотна лента и производителност навсякъде.

Функционалност на управлявания WordPress:

Освен ако не искате да прекарате много време, като се уверите, че уебсайтовете на клиентите ви работят безпроблемно, ще искате да изберете управляван хостинг на WordPress. Въпреки че все пак ще трябва сами да се справяте с някои проблеми, този тип план ви позволява да се съсредоточите върху големи клиентски неща, свързани с клиенти, вместо върху отстраняване на проблеми.

Включени имейл акаунти:

Това е хубаво бонус, който трябва да имате с вашата хостинг настройка. Повечето клиенти ще очакват също така да могат да хостват своите пощенски кутии заедно с уебсайта си.

Всички тези функции имат една обща цел, която е да ви помогне да управлявате бизнеса си по-ефективно. Колкото по-малко трябва да се притеснявате за хостинг, толкова повече време можете да прекарате, за да привлечете нов бизнес в агенцията си и да се грижите за най-добрите си клиенти.

Най-добър WordPress хостинг за агенции в сравнение

Вероятно вече сте запознати с много уеб хостове тук, тъй като те са доста популярни опции. Въпреки това може да не сте наясно, че всички те също предлагат специфични за агенцията планове. Нека разберем как могат да улеснят живота ви:

 • маховик
 • WP двигател
 • Pagely
 • SiteGround
 • Течна мрежа

1. Маховик (getflywheel.com)

WordPress хостинг за агенции: Flywheel

Маховикът може да бъде изграден от основата за WordPress агенции. Всичките му планове включват функции, които правят сътрудничеството по-лесно, като например директно фактуриране до клиент. Той също така предлага един от най-лесните за използване хостинг панели, с които имахме удоволствието да работим, и поддържа множество сътрудници, което го прави идеален за агенции.

Всички планове на Flywheel предлагат управлявана функционалност на WordPress. Обаче, може би нашата любима функция е „чертежи“. Това ви позволява да запишете копия на настройките на WordPress, за да ги използвате повторно за бъдещи проекти. Когато завъртите нов уебсайт на клиента, можете да започнете с план, а не от нулата.

И накрая, Flywheel предлага и локален инструмент за разработка на WordPress безплатно. с Местен от маховик, можете да работите в клиентски сайтове офлайн, след което ги насочете директно към акаунта ви, вместо да използвате настройка за поетапно действие (въпреки че имате и тази опция.)

⚙️ Основни характеристики за агенциите:

 • Фактуриране директно към клиент
 • Поддръжка за множество сътрудници
 • Функцията на чертежите за нови уебсайтове на клиенти
 • Достъп до локален инструмент за разработка на WordPress
 • Функции за управление на хостинг на WordPress

�� Цени:

Маховикът много работи за това, въпреки че тези удобни за агенциите функции не са евтини. Ето разбивка на техните планове, свързани с агенцията:

 • На свободна практика ($ 115 на месец): До десет уебсайта, 100 000 посещения на месец, 20 GB хранилище и 200 GB трафик.
 • Агенция ($ 290 на месец): До 30 уебсайтове, 400 000 посещения на месец, 50 GB хранилище и 500 GB трафик.

Въпреки че тези цени изглеждат скъпи, когато ги сравнявате с повече опции за WordPress на най-мелницата, 115 долара на месец в замяна на хостинг до десет клиентски уебсайта е доста добра сделка. Плюс това, ако плащате годишно, те свалят цели два месеца от цената. Като цяло Flywheel е толкова удобен за потребителя, колкото и хостинг на агенцията.

�� Отидете при маховика

2. WP Engine (wpengine.com)

WordPress хостинг за агенции: WP Engine

WP Engine е добре познато име в управлявания хостинг на WordPress. Те често се хвалят с най-високото изпълнение и всичките им планове са в широк спектър от функции.

Въпреки че WP Engine не предлага функции като бели етикети и директно фактуриране на клиенти, те са много удобна за разработчиците опция. Всеки план ви дава достъп до среда за развитие, организиране и производство. Те също така се включват в рамката Genesis и над 35 безплатни теми на StudioPress, които можете да използвате за бързо стартиране на клиентски уебсайтове.

⚙️ Основни характеристики за агенциите:

 • Функции за управление на хостинг на WordPress
 • Достъп до рамката на Genesis и десетки теми от StudioPress
 • Подкрепа за среда за развитие, поставяне и производство

�� Цени:

WP Engine всъщност предлага по-евтини планове от Flywheel, когато става въпрос за хостинг на агенции. Ето какво може да предложи:

 • Растеж ($ 95 на месец): До 10 уебсайта, 100 000 посещения на месец, 20 GB хранилище и 200 GB трафик.
 • Мащаб ($ 241 на месец): До 30 уебсайта, 400,00 месечни посещения, 50 GB място за съхранение и 500 GB трафик.

Точно като Flywheel, получавате два месеца отпуск, ако решите да плащате годишно. Ако се интересувате повече от удобната за разработчиците функционалност и нямате нужда от толкова помощ при управлението на клиенти, WP Engine е отлична опция.

�� Отидете на WP Engine

3. Pagely (Pagely.com)

pagely

Pagely е малко уникален, когато става дума за управляван хостинг на WordPress. Те са едни от най-„ексклузивните“ доставчици, тъй като не се предлагат на пазара на редовни потребители. Плановете им започват от 199 долара и ясно е, че техните целеви потребители са фирми с високи изисквания.

За разлика от други уеб хостове, Pagely ви предоставя пълната техническа разбивка за всички планове, вместо да се фокусира върху други функции. Те също така предлагат на агенциите възможността за стратегически партньорства, въпреки че това работи за всеки конкретен случай.

⚙️ Основни характеристики за агенциите:

 • Функции за управление на хостинг на WordPress
 • Пълно консултиране на сървъра и скалиране

�� Цени:

Както споменахме преди, Pagely не е евтино. Те също предлагат невероятно широк спектър от планове, в зависимост от това колко точно конски сили се нуждаете. Плановете започват от 199 долара на месец (за пет уебсайта) и стигнете до $ 2249 (за до 60 сайта).

За да ви даде идея, Pagely е стъпка над WP Engine по отношение на хостинг за WordPress ориентиран към производителността. Те предлагат повече функции и по-добра производителност, но всичко е предоставено на по-висока цена. За агенция тези допълнителни пари могат да си струват, но това е излишно за редовните потребители.

�� Отидете на Pagely

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Както може би сте разбрали, хостингът на WordPress за агенции може да бъде скъп. Това има смисъл като се има предвид уникалното приложение. Въпреки това, SiteGround отменя тенденцията като бюджетен вариант за агенциите.

С SiteGround получавате достъп до специфична за агенцията функционалност, като лесно прехвърляне на собствеността за уебсайтове, възможност за добавяне на членове на екипа като сътрудници и други. За уебсайтове, които прехвърляте на клиенти, все още можете да запазите достъп до техния панел. Това означава, че се справят с таксуването, докато вие управлявате уебсайта им. Също така, SiteGround поддържа бели етикети, което е чист щрих.

⚙️ Основни характеристики за агенциите:

 • Функции за управление на хостинг на WordPress
 • Прехвърлете собствеността върху сайта (но останете нататък като сътрудник)
 • Поддръжка за множество сътрудници
 • Уебсайтове с бели етикети
 • Включен хостинг по имейл

�� Цени:

Както споменахме, SiteGround категорично попада в категорията на бюджетен WordPress хостинг за агенции. Ето какво ще ви върне всеки от плановете му:

 • GrowBig ($ 5,95 на месец): Този слой ви позволява да добавяте сътрудници, поддържа неограничени уебсайтове до 25 000 посещения на месец и ви осигурява 20 GB пространство.
 • GoGeek ($ 11,95 на месец): Поддържа сътрудници и бели етикети, неограничени уеб сайтове, до 100,00 посещения на месец и осигурява 30 GB пространство.
 • Облак ($ 80 на месец): Предлага всички функции на предишните два плана, заедно с напълно персонализируеми ресурси.

SiteGround може да не поддържа толкова трафик, колкото предишните ни избори, но това е чудесна алтернатива, ако се опитвате да стартирате агенция и се оскъпявате от другите опции.

�� Отидете на SiteGround

5. Течна мрежа (www.liquidweb.com)

Течна мрежа

От всички уеб хостове, които представихме досега, Liquid Web предлага може би най-широката гама от планове за всички видове потребители. Те предоставят споделен хостинг, виртуални частни сървъри (VPS), облачни планове, специализирани сървъри и други.

Те също предлагат линия от управлявани планове на WordPress с широк спектър от нива. Въпреки, че не предлагате специфични за агенцията предимства, изборът на планове тук е фантастичен, което го прави претендент.

⚙️ Основни характеристики за агенциите:

 • Функции за управление на хостинг на WordPress
 • В комплект с iThemes Security Pro и Sync плъгини
 • Включен хостинг по имейл

�� Цени:

Liquid Web предлага шест различни нива на управлявани хостинг планове на WordPress. За да опростим нещата, ще се съсредоточим върху най-интересните две агенции:

 • Строител (149 долара на месец): До 25 уебсайта, 100 GB памет и 5 TB честотна лента.
 • Продуцент ($ 299 на месец): До 25 уебсайта, 300 GB памет и 5 TB честотна лента.

Ако надхвърлите тези планове, Liquid Web също предлага опции за поддръжка на 100 и 250 уебсайтове. На този етап обаче вече не сте агенция – вие сами по себе си сте хостинг компания.

�� Отидете в Течна мрежа

Коя е най-добрата WordPress хостинг опция за агенции?

Прехвърлихме много данни в това сравнение, така че нека отделим малко време, за да го представим едно до друго:

Най-добър хостинг на WordPress за агенции

домакин
Агенционни планове от
Функции за агенции
# от уебсайтовете
Посетителите
съхранение
Bandwidth
Управляван WordPress
Включен имейл
маховик$ 115 / месец1010000020 GB200 GB
WP двигател$ 95 / месец10неограничен20 GB200 GB
Pagely$ 199 / месец5
SiteGround$ 5,95 / месецнеограничен2500020 GB
Течна мрежа$ 149 / месец25100 GB5 TB

Въпреки че други уеб хостове предлагат по-разширена функционалност за разработчиците и по-добра производителност, Flywheel далеч не е най-добрият вариант за агенции. Те са изградени от основата, като се имат предвид на свободна практика и агенции, и това се вижда от момента, в който се регистрирате за план.

Като алтернатива, изборът на бюджет е SiteGround. Това е най-евтиното решение в списъка и ще се погрижи и за хостинг нуждите на вашите клиенти.

Коя според вас е най-важната функция за хостинг на WordPress за агенциите? Споделете своите мисли с нас в секцията за коментари по-долу!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим комисионна. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector