Най-добър хостинг на WordPress Индия: 5 най-добри хостове в сравнение с 2020 г. ����

Индустрията на WordPress има тенденция да се фокусира върху САЩ, но подобно на самия интернет, WordPress е наистина глобално явление. И ако сте в друга част на света, може изобщо да не искате да ходите с хост-базиран WordPress американски хост. За щастие има локални WordPress хостинг опции в почти всяка част на света. В това ръководство, ще проучим най-добрите WordPress хостинг Индия предлага на пазара.


Какво представлява хостингът на WordPress?

Технически всеки хостинг на уебсайтове може да се използва заедно с WordPress, но хостингът на WordPress е специално оптимизиран за тази цел. Повечето хостинг планове на WordPress се предлагат с предварително инсталиран WordPress, така че можете да започнете да изграждате сайта си веднага. Като се има предвид, има и някои други фактори, които влизат в игра, когато търсите домакин на WordPress в Индия …

Най-добър хостинг на WordPress Индия

���� Най-добрият WordPress хостинг Индия

1. Bluehost Индия (www.bluehost.in)

Най-добър хостинг на WordPress Индия: # 1 Bluehost

 • Цени от: Rs. 199 / месец
 • Разрешен трафик / трафик: Unmetered
 • Електронна поща: Неограничени акаунти
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Локален уеб сървър: да
 • Местна поддръжка на клиенти: да

Bluehost India е индийският клон на Bluehost, един от трите уеб хостове, официално препоръчани от самия WordPress. През последните няколко години Bluehost трансформира тяхната услуга, като прави всичко по-лесно за използване и предлага по-голямо разнообразие от планове за обслужване на фирми от всякакви форми и размери.

WordPress хостинг плановете на Bluehost India се предлагат с предварително инсталиран WordPress, автоматизирани актуализации и безплатен SSL сертификат. Пазарът на MOJO и Реактивни раници плъгините също се инсталират автоматично на всички сайтове на Bluehost India WordPress.

�� Отидете в Bluehost Индия

2. Хостинг на BigRock (www.bigrock.in)

Най-добър хостинг на WordPress Индия: # 2 BigRock

 • Цени от: Rs. 199 / месец
 • Разрешен трафик / трафик: Unmetered
 • Електронна поща: Неограничени акаунти
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Локален уеб сървър: да
 • Местна поддръжка на клиенти: да

Хостинг на BigRock предлага голямо разнообразие от хостинг планове, включително четири различни оптимизирани WordPress планове. За разлика от повечето компании от този списък, BigRock всъщност стартира в Индия и оттогава се разшири, за да работи и със сървъри в САЩ, а не обратното..

Всички планове за хостинг на BigRock се предлагат с предварително инсталиран WordPress, неограничени имейл акаунти и просто генериране на SSL сертификати. Можете да изберете един от плановете на WordPress Suite за допълнителни функции за защита и автоматизирани резервни копия.

�� Отидете на хостинг на BigRock

3. GoDaddy (in.godaddy.com)

GoDaddy

 • Цени от: Rs. 99 / месец за първа година (449 / месец при подновяване)
 • Разрешен трафик / трафик: До 25 000 посетители месечно
 • Електронна поща: Един акаунт безплатен за първата година
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Локален уеб сървър: Не
 • Местна поддръжка на клиенти: Не

GoDaddy е един от най-големите играчи в хостинг на уебсайтове в световен мащаб, последователно се класира като най-популярният хост на WordPress в нашите годишни проучвания. Техните планове за WordPress идват с предварително инсталиран WordPress, автоматизирани сканирания и сканиране на злонамерен софтуер, 10 GB място за съхранение, CDN бустер и безплатен домейн за една година.

GoDaddy предлага денонощна поддръжка, така че можете да достигнете до тях без значение кога е вашето работно време, но в момента те не разполагат със специална индийска поддръжка или сървъри.

�� Отидете при GoDaddy

4. Хостинг на A2 (www.a2hosting.in)

A2 хостинг

 • Цени от: Rs. 208 / месец (Чести продажби)
 • Разрешен трафик / трафик: Unmetered
 • Електронна поща: До 25 акаунта
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Локален уеб сървър: Не
 • Местна поддръжка на клиенти: Не

A2 хостинг осигурява висококачествен хостинг на WordPress с няколко предимства, включително интеграция на електронната търговия с едно щракване, безплатен SSL сертификат, турбо сървъри за 20 пъти по-бързо зареждане и безплатни рекламни кредити.

A2 хостингът предлага денонощно обслужване на клиенти, така че никога няма да бъдете без помощ, но те не разполагат със специално обслужване на клиентите за Индия. Понастоящем те нямат сървъри и в Индия; най-близкият сървър е в Сингапур.

�� Отидете на A2 хостинг

5. Хостингер (www.hostinger.in)

Hostinger

 • Цени от: Rs. 45 / месец
 • Разрешен трафик / трафик: 100GB
 • Електронна поща: Един акаунт (надстройка за повече)
 • Предварително инсталиран WordPress: да
 • Локален уеб сървър: Не
 • Местна поддръжка на клиенти: Не

Hostinger е крайното решение за отстъпки за собствениците на бизнес, които искат да се свържат с предимно индийска аудитория. Всички акаунти на Hostinger се предлагат с предварително инсталиран WordPress, поне един имейл адрес, лесен за използване контролен панел, достъп до поддръжка 24/7 и поне 100 GB честотна лента.

Хостингерът обаче не е непременно най-добрият вариант. Въпреки че разполага със специален уебсайт и планове за ценообразуване за индийски клиенти, Hostinger в момента няма сървъри в Индия.

�� Отидете при Хостингер

�� Какво да търсите в най-добрия WordPress хостинг Индия

Най-добрите домакини на WordPress в Индия ще могат да ви предложат няколко ценни предимства:

�� Локални сървъри
Най-добрият начин да осигурите бързо време за зареждане на аудитория в конкретна държава е да се уверите, че вашият уеб хост има сървъри в страната, в която искате да стигнете. Това означава, че ако основната ви аудитория е в Индия, трябва да изберете хост на WordPress, който има сървъри в Индия. Ако вашата аудитория е разпространена на континент или на цялото земно кълбо, можете да подобрите вашата глобална скорост на зареждане с CDN.
�� Местна поддръжка на клиенти
Една от най-големите причини да изберете хост на WordPress на местно ниво е обещанието за местна поддръжка на клиенти, като служителите за поддръжка работят във вашата часова зона. Това гарантира, че можете да получите помощ през работния си ден. Някои хостове могат също да предлагат поддръжка на клиенти на езици, различни от английски, което може да бъде полезно, ако английският е вашият втори език.
�� Планове за продажба в местна валута
Плащането на услуги във вашата местна валута винаги е по-лесно, особено идва времето за данъчно облагане. Най-добрите домакини на WordPress Индия ви позволяват да купувате домейни, хостинг планове и други услуги в рупии. Тъй като тези фирми са официално регистрирани в Индия, можете също да сте сигурни, че спазват местните разпоредби.
���� Отзиви от местни собственици на бизнес
Уеб хост, който предлага голяма подкрепа на своите американски клиенти, може да не предостави същия калибър на услугите на своите индийски клиенти. Отзивите от собствениците на местни фирми могат да ви кажат каква е услугата и поддръжката във вашия район. Уверете се, че активно ги търсите по време на процеса на изследване. Накратко, най-добрите WordPress домакини Индия осигуряват безпроблемно изживяване както за собствениците на уебсайтове, така и за посетителите на уебсайтове в Индия.
�� Честотна лента / трафик
Вероятно няма да получите огромен поток от трафик веднага, но искате план с достатъчно широчина на честотната лента, за да побере нарастваща аудитория. За нови уебсайтове 10 000-25 000 посетители, разрешени на месец, обикновено са повече от достатъчни. Някои хостове на уебсайтове предлагат непроменена честотна лента, която обикновено позволява значителен растеж, но има строги правила около скоковете на трафика. В тези случаи е важно напълно да прочетете условията и реда около трафика и честотната лента. Също така може да получите груба оценка на максималните нива на трафик, като поговорите с представител на обслужването на клиенти.
�� Безплатно име на домейн
Много уеб-домакини предлагат безплатно име на домейн с първата си година на хостинг. Това намалява разходите за настройка с около 15 долара. В повечето случаи обаче ще трябва да подновите домейна си отделно от хостинг плана след първоначалния период.
�� Брой разрешени уебсайтове
Повечето хостинг планове ви позволяват да създадете само един уебсайт, но някои ще ви позволят да изградите няколко сайта. Това може да бъде полезно, ако искате да създадете отделни сайтове за различни клонове на вашия бизнес.
�� Предварително инсталиран WordPress
Всеки уважаван уеб хост ще ви улесни поставянето на WordPress на вашия сайт, но хостингът на WordPress прави едно по-добро, като се уверите, че WordPress е предварително инсталиран на вашия сайт, така че можете да се потопите направо в персонализирането.

Оттук нататък, ето обобщение на това, което разгледахме за тези най-добри хостове на WordPress за базирани в Индия фирми:

�� Най-добър WordPress хостинг Индия: окончателната присъда

Подобно на най-важните решения, свързани с вашия уебсайт (и вашия бизнес като цяло), изборът, който правите тук, трябва да се основава на уникалните нужди на вашия бизнес. За да ви помогнем да изясните нещата, разгледайте това едно до друго сравнение на най-добрия WordPress хостинг Индия:

Най-добър WordPress хостинг Индия: обобщение домакин
Основна цена
Bandwidth
електронна поща
WordPress е инсталиран?
Локални сървъри?
Местна поддръжка?
BluehostRs. 199 / месецUnmeteredНеограничени акаунти
BigRockRs. 199 / месецUnmeteredНеограничени акаунти
GoDaddyRs. 99 / месец за първа година (449 / месец при подновяване)До 25 000 посетители месечноЕдин акаунт безплатен за първата година
A2 хостингRs. 208 / месец (Чести продажби)UnmeteredДо 25 акаунта
HostingerRs. 45 / месец100GB1 акаунт безплатен

Въз основа на тези сравнения Bluehost (�� нашият избор) и BigRock хостинг са най-добрите възможности за фирми, чиято клиентска база и / или персонал е изключително в Индия. Тези компании предлагат местни сървъри и поддръжка на клиенти, като осигуряват бързо време за зареждане и безпроблемна комуникация, ако изпитвате проблеми.

За висококачествен, балансиран уеб хостинг с отлична хостинг услуга за електронна поща за зареждане, A2 хостинг е най-добрият ви залог. И накрая, ако вашата основна грижа е изграждането на уебсайт с нисък бюджет, хостингерът е идеалният вариант за вас.

Сега, когато вече сте на път за идеален хост на WordPress за вашата клиентска база в Индия, вероятно ще искате да създадете оптимизиран уебсайт и за тях. Ако това е блог, който искате да създадете, ние имаме напълно безплатно ръководство от 11 глави как да изградите успешен блог в WordPress. Това е съвет, базиран на нашия опит от отглеждането на блог от 0 до 250 000 посетители месечно. Вижте тук. ��

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим комисионна. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map