Missä WordPress-hosting on menossa? Valmistaudu paremmin Wix-kokemukseesi ��

Missä WordPress-hosting on menossa? Valmistaudu paremmin Wix-kokemukseesi ��

Missä WordPress-hosting on menossa? Valmistaudu paremmin Wix-kokemukseesi ��
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress-isännöintimarkkinat ovat luultavasti nopeimmin muuttuva ja mielenkiintoisin tila WordPress-ekosysteemissä. Kuulemme säännöllisesti abstrakteja ideoita "markkinat ovat muuttumassa kilpailukykyisemmiksi", "Suuret toimijat vaikeuttavat pieniä yrityksiä", ja "markkinat ovat kypsymässä"; Kaikki tämä muutos tapahtuu WordPress-isännöinnissä.


Suurimmat WordPress-isännät ottavat yhä suurempia osia käyttäjäkannasta ja ottavat yhä suurempia määriä rahoitusta. Silti he kaikki kohtaavat kovaa kilpailua ja vaikka voimme olettaa, että kaikki nykyiset suuret isännät selviävät seuraavan viiden vuoden aikana, paljon vaikeampi kutsu on kuka menestyy seuraavien viiden vuoden aikana.

WordPress-isäntämarkkinoiden tulevaisuus tarjoaa siten ikkunan muuhun WordPress-talouteen. Tämä viesti yrittää katsoa tulevaisuuteen väittäen, että kova kilpailu ajaa isännät kohti "todella hallittu" kokemus, jossa kaikki tarvitsemasi hoidetaan puolestasi.

Ei ole vaikea kuvitella tulevaisuutta, jossa WordPress-kokemuksesi eroaa suuresti suosituimmista isäntäkohdista, joilla kaikilla on omat hallitut käyttöjärjestelmänsä, jotka huolehtivat turvallisuudesta, varmuuskopioista ja päivityksistä; sivunrakentajan kokemukset; ja valittu paketti esiasennettuja lisäosia tai lisäosien lisäyksiä.

Yhtäkkiä isännöity WordPress-kokemus on Wix tai Squarespace, paitsi että se toimii WordPressissä.

Polku päästä sinne on kuitenkin monimutkainen eikä suinkaan varma. Aloitetaan alusta alkaen ja otamme se sieltä.
Wordpress hosting tulevaisuus

Mikä tarkalleen on WordPress-hosting?

WordPress-isännäksi tulemista koskevat vaatimukset ovat vähäiset: tuki PHP-version 7.2, HTTPS ja MySQL-version 5.6 tai MariaDB-version 10.0 kanssa. Tämä tarkoittaa, että potentiaalia on kirjaimellisesti tuhansia "WordPress-isännät" kuluttajan valita.

Tämä voi olla ongelma kuluttajille, mikä tekee isäntien välisestä erottelusta yhä vaikeamman tehtävän. Isännöintiyritykset ymmärtävät tämän tietysti, ja niin he tekevät kaikkensa erottuakseen itsestään. Perustasolla tämä tarkoittaa WordPress-erityisten isäntäpakettien tarjoamista tai itsensä asettamista erikoistuneiksi WordPress-isäntiksi. Vuonna 2010 tämä oli suunnilleen yhtä monimutkaista "WordPress-hosting" GOT.

Siitä lähtien hosting-yritykset ovat kuitenkin halunneet erottua toisistaan. WordPress-erikoistuneet isännät hoitavat nyt yleensä suurta osaa WordPress-sivuston isännöintiin liittyvistä raskaista nostoista. Suurin osa hallitsee tietoturvaa, välimuistia ja suorituskykyä palvelin tasolla. Jotkut isännät siirtyvät askeleen pidemmälle ja päivittävät WordPressin ja joissain tapauksissa laajennukset puolestasi. Kaikki tarjoavat WordPress-erityistä tukea. Tämä on se, mistä useimmat erikoistunut WordPress-isännöinti näyttää vuonna 2018.

Jotkut hosting-yritykset pitävät WP-moottori, Kinsta ja Automatticin WordPress.com (koskemme lisää siitä, miksi on oikein ajatella WordPress.com-palvelinta myöhemmin isännöivänä) isännöi vain WordPress-verkkosivustoa. Toiset, kuten SiteGround, Nestemäinen verkko ja Hyvä isä on otettu huomioon "WordPress-asiantuntijat", mutta silti isäntäsivustoja, joita ei ole rakennettu WordPressiin.

WordPress-hosting: ei enää ole markkinarako

Vaihto, joka ohjaa tätä siirtymää vuodesta "tässä on hosting-tili, johon voit asentaa WordPressin" että "tässä on WordPress-sivusto, josta on huolehdittu sinulle" on kysyntää. Kuluttajat haluavat WordPress-hosting-palvelun, ja tämä on ottanut sen niche-tarjonnasta johonkin, jonka kanssa voit rakentaa koko hosting-yrityksen.

Lisäksi WordPress-markkinoista on tullut riittävän suuria, että sisällä on elinkelpoisia markkinarakoja "WordPress-hosting".

Tästä on paljon esimerkkejä: halvimmista WordPress-isäntäistä, jotka tarjoavat paketteja alle dollarilla kuukaudessa, jolloin malli kuvataan parhaiten "kulaa ja polta" (uudet asiakkaat liittyvät nopeasti ja lähtevät nopeasti, mutta lisäät niin paljon uusia asiakkaita, että se on kunnossa), aina läpi hallitussa WordPress-isännöinnissä, joka pystyy käsittelemään kaikkea suurimpiin verkkosivustoihin saakka.

Todella mielenkiintoinen kasvu on saavutettu tässä hallitussa isännöintitilassa, etenkin kohti alaosaa. Täällä isännöintiyritykset rakentavat mielenkiintoisimpia tuotteitaan, ja melko todennäköisesti ne näkevät kannattavimman kasvunsa keskipitkällä aikavälillä..

Tämä huonomman asteen hallittu isännöinti on järkevää: asiakas on valmis maksamaan pienen palkkion hyvästä tuotteesta, jotta se voi olla kannattavampaa, ja samalla kun kaikkien on saatava ydintuote oikein (hyvä, nopea ja luotettava WordPress-hosting), lisäarvoa lisätoiminnoille on valtavasti.

Koska nämä lisäominaisuudet voivat poistaa paljon WordPress-isännöintiin liittyviä kipuja, tämä alkaa näyttää paljon enemmän täysin hallitulta verkkosivustojen rakentajalta, kuten Squarespace tai Wix. Juuri nyt, jos haluat rakentaa verkkosivuston, Wix tekee siitä uskomattoman helpon, ja isännöintiyritykset tietävät tämän. Viime kädessä hosting-asiakkaat hyötyvät siitä, että niillä on verkkosivusto eikä itsessään ylläpitämistä, joten vaikka nämä verkkosivustojen rakentajat uhkaavat kohtuullista WordPressiä, ne muodostavat valtavan uhan isäntäyrityksille..
Wix

Voit näin nähdä, kuinka tästä heikosta hallintatystä WordPress-isännöinnistä on tultava keskipitkällä aikavälillä täysin hallittu WordPress-verkkosivustojen rakennusalusta, ja että sen on oltava pitkällä aikavälillä ydin hosting-tuotteesta. Siksi WordPress-isännöinnissä tapahtuu tällä hetkellä niin paljon mielenkiintoista muutosta, ja tämä on linssi, jonka kautta muutoksia tulisi tarkastella. Katsotaanpa joitain yksityiskohtia tämän mielessä.

WordPress-tulevaisuuden isännöinti: yritysostot voivat ostaa asiantuntemusta, lisäominaisuuksia ja yhteisöarvoa

Viimeisen 10 vuoden aikana iThemes on rakentanut yrityksen WordPress-tuotteiden ympärille. Heidän tuotelinjaan sisältyy varmuuskopiolaajennus, tietoturvalaajennus, kojelauta useiden WordPress-sivustojen seurantaan ja WooCommerce-raportointilaajennus myyjien omistajille. Vaikka he alkoivat tehdä WordPress-teemoja, nämä olivat heidän päätuotteitaan.

Ithemes
Tammikuussa 2018 isännöintiyritys Liquid Web osti iThemesin käteiskaupassa, joka sisälsi iThemesin tuotteet ja tiimin. Tämän avulla on paljon järkeä lisätä lisäarvoa WordPress-isännöintiin WordPress-sivuston ylläpitorasituksen poistamiseksi..

Liquid Web on yrittänyt parantaa WordPress-tarjontaansa viime vuosina. Ostamalla WordPress-asiantuntijoiden ryhmän ja tuoteryhmän, joka voidaan integroida isännöintitarjoukseensa, se saa nopeuttamaan tätä prosessia. iThemes oli sitä vastoin kovemmassa kilpailuympäristössä – sen teemamyynti oli jo laskussa, ja Jetpackin kaltaiset tuotteet kilpailevat vakavasti tietoturva- ja varmuuskopiotuotteistaan. Kaupan ansiosta se pystyy pitämään tiiminsä yhdessä ja turvaamaan suuremmat resurssit, joita tarvitaan kilpaillakseen menee eteenpäin.

godaddy pro -sivustot
Tämä on samanlainen juttu GoDaddyn kanssa viime vuosina: Aiemmin yritettyään hyödyntää WordPress-ammattilaisten kasvavia markkinoita, GoDaddy osti loppuvuodesta 2016 ManageWP, sivustonhallinta- ja varmuuskopiointipalvelun..

Vuotta myöhemmin he ilmoittivat Pro-sivustot, kaikkien asiakkaiden saatavissa oleva lisäosa, joka käsittelee massasivustojen hallintaa ja varmuuskopioita. Kuulostaa tutulta?

Tällä hetkellä Pro Sites ei oikeastaan ​​eroa siitä, että käytetään ManageWP-palveluita GoDaddy-isännöinnin rinnalla. Mutta kuten Liquid Web hankkii iThemesin, tämä ilmaisten tuotteiden syvä integraatio tekee GoDaddy Pron isännöinnistä houkuttelevamman kuluttajille. Se erottaa ne tuhansista muista potentiaalisista WordPress-isännöimistä, ja sitä pitäisi nähdä ensimmäisenä askeleena täysin hallittuun ratkaisuun.

Se on samanlainen tarina GoDaddyn kanssa turvallisuuspalvelun Sucuri hankinta viime vuonna ja Beaver Builder Lite niputtaminen edellisenä vuonna, ja listalleotto "vedä ja pudota sivunmuodostaja" WordPress-hosting-suunnitelmiensa avainmyyntinä.

Täysin hallittu objektiivi osoittaa, kuinka tämä on järkevää: mikä tahansa suosituista sivunmuodostajaista olisi hieno hankintatavoite: sen sijaan, että yhdistät nämä isäntätuotteisiisi, näet vahvan perusteen ostaa koko laajennus ja rakentaa räätälöity kokemus, joka sopii täydellisesti palvelininfrastruktuuriin ja ylpeilemällä siitä sitten ainutlaatuisena lisäarvona.

Sivun rakentajia vai ei, iThemes, ManageWP ja Sucuri eivät ole viimeisimmät yritysostot tai kumppanuudet: mikä tahansa WordPressin teema- tai laajennusliiketoiminta, joka voi lisätä lahjakkuutta ja hyviä tuotteita isännöintipalveluun, kiinnostaisi isäntäyrityksiä.

Mihin WordPress.com sopii?

Toistaiseksi olemme keskustelleet olemassa olevista WordPress-isäntäyrityksistä, jotka yrittävät lisätä kykyjä ja palveluita hallittuihin WordPress-tarjouksiin. On yksi pelaaja, jota emme normaalisti ajattele WordPress-hosting-yrityksenä, jota meidän on harkittava: Automattic’s WordPress.com.

Automatticilla on uskomattoman hyvät mahdollisuudet tarjota täsmälleen sellaista joukkomarkkinoiden ylläpitämää WordPress-isännöintia, josta olemme keskustelleet. Heillä on valtava joukko WordPress-asiantuntijoita, joilla on merkittävä vaikutus WordPress-projektiin, heillä on yksinoikeus käyttää WordPress-tavaramerkkiä kaupallisesti – ja he tarjoavat jo käytännössä jo joukkomarkkinoilla hallittua WordPress-hosting-palvelua WordPress.com-sivuston kautta..

Historiallisesti WordPress.comia ei ole pidetty hallitussa WordPress-isäntänä, koska huolimatta tarjoamistaan ​​ominaisuuksista, joita odotit: varmuuskopioista, päivityksistä ja tuesta, kyvyttömyys asentaa räätälöityjä teemoja tai laajennuksia on tehnyt alustasta rajoittavan ja poistanut laajennettavuuden ja muokattavuuden mikä tekee WordPressistä niin houkuttelevan.

WordPress.com -liiketoiminta
Tämä on muuttunut suhteellisen uusi WordPress.com-liiketoimintasuunnitelma. WordPress.com-liiketoiminnalla on kaikki muiden suunnitelmien ominaisuudet, mutta kaikella WordPressin tavallisesti odottamalla joustavuudella: voit asentaa mukautettuja teemoja ja laajennuksia.

Yllättävää on se, että se tarjoaa rajoittamattoman liikenteen hinnalla (alle 25 dollaria / kk), joka on yleensä lähtötaso useimmille muille hallinnoiduille WordPress-isäntille.

Lisäksi, vaikka viime vuosina Automatticin Jetpack-laajennus on lisännyt monia hallitun tyylin ominaisuuksia muihin WordPress-isäntiin, tarjoamalla sitä kaikissa WordPress.com-suunnitelmissa, se tekee siirtymisen "itse isännöi" ja ".com" WordPress on paljon yksinkertaisempi – ja asettaa Automatticin vastaamaan tuotteesta, joka tarjoaa samankaltaisia ​​ominaisuuksia kuin kilpailijat käyttävät miljoonia dollareita hankkimiseen. Jetpackin strategia viime vuosina näytti epäselvältä, mutta tässä yhteydessä voidaan nähdä, kuinka sen kaikki alkaa yhdistyä.

Uusi Gutenbergin toimittaja sopii myös tähän: Gutenberg korjaa WordPressin keskeisen heikkouden verrattuna verkkosivustojen rakentajien kilpailijoihin: sen toimittajaan. Gutenberg WordPress 5.0: lla on päivitys editorille, joka parantaa WordPress-kokemusta, mutta ei ole täysin radikaali muutos. Antakaa sille vuosi tai kaksi, ja kun olemme WordPress 6.0: ssa, se on täysin uskottava, olemme saaneet täysin toimivan vetämällä ja pudottamalla käyttöliittymän verkkosivuston rakentajan.

Kun näin tapahtuu, etenkin WordPress.com on parhaassa asemassa hyödyntääkseen WordPressin joustavuutta ja Gutenbergin tavoitettavuutta, kaikki hintaan, joka on verrattavissa Squarespaceen. Tällainen syvä integraatio on mitä "täysin hallittu" näyttää yhä enemmän tulevina vuosina, ja on kohtuullista huutaa sanoa, että tässä WordPress-isännöinti on menossa.

Ylläpito WooCommerce-isännöinti päästäkseen vaiheeseen

Näemme jo lisää esimerkkejä tästä syvästä integraatiosta hyvin erityisillä kapeilla. Paras esimerkki tästä on hallitun WooCommerce-isännöinnin hätätilanne.

WooCommerce-hosting
Liquid Web ilmoitti uudesta hallitsi WooCommerce -vaihtoehtoa aiemmin tänä vuonna, ja he eivät tule olemaan viimeisiä tekemään tämän. Se on todellakin kaikki-yhdessä -vaihtoehto, joka sisältää kaikki tekniset ominaisuudet, joita WordPress-isännältä voi odottaa, teemojen, sivunmuodostajan, rajoittamattomien tuotteiden, kuvantuen (mukaan lukien pikkukuvien hallinta, kuvan valopöydät ja kuvan zoomaus) kanssa, analytiikka ja SEO-optimointi.

Niinpä perinteisesti ajattelemme WordPress-isännöintiä, ja se alkaa näyttää paljon samanlaiselta kuin Squarespace, Shopify ja Wix – kuten paitsi ilman suljetun alustan rajoituksia.

Automattic voi vedonlyöntiä luoda täysin hallittu WordPress-kokemus, mutta se jättää silti paljon tilaa muille jäädä kapeiksi WordPressissä. Ylläpito WooCommerce-isännöinti on tähän mennessä paras esimerkki; odottaa näkevämme lisää tästä tulevina kuukausina ja vuosina.

Vastaaminen muutokseen

Asemointi “WordPress-isäntänä” suurella tuella oli kerran tarpeeksi veto kuluttajille. Mutta WordPress-käyttäjäkunnan valtavan kasvun ja isäntäyritysten määrän lisääntymisen myötä ”WordPress-hosting” ei ole aikaisemmin ollut niche.

Eroutuakseen kuluttajien valtavasta vaihtoehdosta, isäntäyritysten on mukautettava palveluitaan ja suuntausta kohti "täysin hallittu" näyttää todennäköisesti kiihtyvän viime vuosina.

Se, kuinka paljon WordPress-käyttäjäkunta kasvaa täältä, on edelleen nähtävissä. Jo olemassa olevassa WordPress-käyttäjien joukossa laaja tarve lisää edelleen innovaatioita isäntäyritysten keskuudessa; vielä, kuten isännät odottavat tarjoavan "täysin hallittu" on kohtuudella olettaa, että tämä voi olla tulevaisuuden verkkosivustojen rakennusalusta.

WordPress itsessään on suurten muutosten partaalla uuden toimittajan, Gutenbergin, muodossa. Tämä on vain yksi askel merkittävien muutosten suuntaan tulevina vuosina. On luultavasti parasta valmistautua nyt.

Mikä on täällä? Luuletko, että WordPress-isännöintimarkkinat ovat juuri muuttumassa dramaattisesti verrattuna tapaan, jolla se on ollut parin viime vuoden ajan?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector