Millor allotjament web per a petites empreses: el que volen els vostres clients enfront del que realment necessiten

L’allotjament web per a petites empreses no és una cosa que solem dedicar massa atenció. Vull dir, fins i tot, encara que creem un lloc web per a un client de petita empresa, encara és molt probable que recomanem una solució popular d’allotjament general, com WP Engine o SiteGround..


Però potser el tema de l’allotjament web per a petites empreses específicament, el tipus d’allotjament que és optimitzat per a petites empreses d’alguna manera – mereix una mica més d’atenció.

El que penso és això, tot i que pot ser que un lloc web de petites empreses no estigui molt avançat tecnològicament pel que fa al desenvolupament de WordPress, ni tan sols un trànsit molt intens, encara té els seus requisits específics quan es tracta de la part d’allotjament de tot el projecte..

Intentem mirar què pot ser, i després decidir els plans d’allotjament que tinguin una bona oportunitat de treballar per a un client tan petit i el seu lloc web de WordPress.

Millor allotjament web per a petites empreses

Taula de continguts:

�� Els millors hostes en poques paraules
�� Les limitacions d’allotjament per a petites empreses
�� Les funcions que necessiteu per allotjar-vos
�� Es van comparar tres dels amfitrions principals
�� Conclusió

En comparació (en poques paraules) els millors proveïdors d’allotjament web per a petites empreses

En cas que tingueu pressa, aquí teniu el més destacat de les nostres troballes:

Empresa
Preu
En moviment3,99 dòlars / mes
SiteGround3,95 dòlars / mes
A2Hosting3,92 dòlars / mes

Allotjament web per a petites empreses: les limitacions

En primer lloc, la majoria de les petites empreses no poden permetre’s configuracions d’allotjament costoses ni haurien de pagar-les.

Algunes raons per això:

 • El lloc web sol ser una prova, només per veure si la presència en línia del client pot aportar beneficis reals.
 • Es fa un segon lloc per a la resta de despeses que el client segurament té al seu plat.
 • Sovint es tracta com una cosa única. No deixa de ser un punt de vista popular un lloc web "et crees" i no alguna cosa que això "es treballa regularment."
 • És difícil veure el valor d’una cosa, com ara l’allotjament web per a alguns clients.

Sobre aquest darrer punt, el baix valor percebut de l’allotjament web. Això és el que vull dir, i si us plau, suporti amb mi …

Per a la majoria de les persones que caminen per aquest planeta, els servidors web no són cosa del que saben. El coneixement habitual és que els llocs web ho són "a Internet." No és que estiguin en marxa "equips de centres de dades llunyans connectats a una xarxa i que s’encenen permanentment."

En general, per a un ésser humà mitjà, la diferència entre un nom de domini, un lloc web i allotjament web no és tan fàcil de comprendre com probablement penses que és.

Per tant, esperem que tots els clients de petites empreses saltin a bord immediatament i amb entusiasme obtenir un pla d’allotjament de $ 20 / mes (o fins i tot un pla de 10 dòlars / mes) no és realista. L’allotjament no proporciona tant valor percebut.

Què podem fer quan treballem en un lloc web de petites empreses per a un client? I també, com podem mostrar-los exactament quin és el valor de l’allotjament?

Els requisits per a allotjament web de qualitat per a petites empreses

Aquí hi ha dues cares:

 • què vostè necessitat d’allotjament web per a petites empreses com a desenvolupador,
 • què el vostre client vol de l’amfitrió.

Comencem amb el client.

Aleshores, alguna cosa que ja sabem és que al client li agradaria molt que no hagués de gastar res en hosting (que també és una possibilitat, si teniu curiositat).

L’únic que volen és que el seu lloc web estigui accessible en tot moment i que no hagi de fer front a cap aspecte tècnic de la configuració. No és molt més que això.

Ara vénen els vostres requisits com a desenvolupador. Com imaginaríeu, hi haurà una mica més de coses aquí:

�� Fiable
La fiabilitat és sempre un gran signe d’interrogació. Les coses sempre poden passar imprevisiblement, fins i tot els millors servidors poden anar fora de línia de tant en tant. Tot i això, encara convé tenir en compte que, si qualsevol cosa ha de sortir malament en un moment determinat, el client encara us vindrà per obtenir respostes (i probablement també us culparà una mica). Per això, és fonamental treballar amb allotjament web per a petites empreses que tingui un bon historial, ja que limitarà les vegades que haureu d’explicar per què això o això no funciona.
�� Habitació per créixer
Tot i que la majoria de petites empreses probablement voldran llançar només un lloc web, val la pena tenir la possibilitat que la cartera del client creixi i s’expandeixi a un parell de llocs web més. Tot i que la majoria dels amfitrions ho permetran, alguns poden cobrar més del que es pot considerar raonable. A més, el llançament de llocs nous hauria de ser fàcil de fer, sense necessitat de reconfigurar o moure el lloc original.
�� Còpies de seguretat, actualitzacions i altra gestió del pilot automàtic
Desitgeu que l’amfitrió ofereixi serveis de manteniment i maneig de còpies de seguretat, actualitzacions i etc. Hi ha una gran possibilitat que el client no es molesti en tenir cura d’aquestes coses pel seu compte. I ja que sempre voleu estar protegit en cas de vaga de desastres, tenir cura d’aquestes al final de l’amfitrió pot ser increïblement beneficiós.
�� Centres de dades en diverses ubicacions
O almenys en un bon grapat d’ubicacions. Bàsicament, si el vostre client opera a la zona de Chicago, per què obtindrien un servidor que es troba a San Francisco, oi? Només farà que el lloc trigui més temps a carregar-se per al públic objectiu.
�� Bon suport
És bo tant pel que fa al servei al client com per a la seva capacitat de resolució de problemes.
�� Algunes mesures de seguretat existents
Realment no voleu que el vostre client vegi mai piratejat el seu lloc.
�� Possibilitat de llançar una botiga de comerç electrònic
Afegir una botiga en línia a un lloc web de petites empreses és una cosa força habitual. Tanmateix, si el lloc està configurat en un servidor que no ofereix certificats SSL assequibles, IP dedicades o compliment PCI, és possible que hagueu de traslladar tot el lloc web a un amfitrió completament nou. El millor és evitar-ho i preparar-vos amb antelació. Més informació sobre millors hosting per a comerç electrònic.

Tenint en compte tot això, vegem algunes opcions específiques quan es tracta d’allotjament web per a llocs web de petites empreses:

Tres de les millors opcions d’allotjament web per a llocs web de petites empreses

Nota; A més dels factors enumerats anteriorment, també vaig tornar als resultats de l’enquesta d’allotjament i vaig filtrar la llista per centrar-me només en els amfitrions que s’informaven dels llocs de petites empreses. A continuació, vaig incloure les puntuacions de qualificació de l’enquesta de cada host a continuació.

1. Allotjament InMotion (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion Hosting és un jugador conegut en el paisatge d’allotjament web. Ho hem recomanat diverses vegades en el passat i per una bona raó. InMotion Hosting ofereix preus molt assequibles i una sèrie de trets que haurien de ser beneficiosos per als llocs web de petites empreses.

Preu

 • "Llançament" – 3,99 $ / mes, 2 llocs web, espai il·limitat en disc, amplada de banda il·limitada, correus electrònics il·limitats.
 • "Potència" – 5,99 $ / mes, 6 llocs web, espai il·limitat en disc, amplada de banda il·limitada, correus electrònics il·limitats.
 • "Pro" – 13,99 $ / mes, llocs web il·limitats, espai il·limitat en disc, amplada de banda il·limitada, correus electrònics il·limitats.

Centres de dades disponibles

 • Washington dc.
 • Los Angeles, Califòrnia
 • No hi ha centres de dades fora dels Estats Units

Valoracions

 • Fiabilitat: 4,36 / 5
 • Qualificació d’assistència: 4,18 / 5
 • Equip de suport a WordPress: 3.90 / 5

Què diuen els usuaris

Són transparents si un dels seus servidors disminueix i, realment, us diuen quin és el problema si és greu. Una vegada que una actualització habitual va eliminar els servidors durant dos dies. Van explicar a tothom el que va passar. Mai ho he sentit a cap altra empresa de hosting.

Còpies de seguretat i seguretat

 • En moviment executa còpies de seguretat remotes automàtiques a tots els plans de hosting compartit i VPS de forma gratuïta. Cada compte inclou gratuïtament el primer bloc de còpies de seguretat remot de 10 GB. (Nota important: les còpies de seguretat noves sobreescriuen les còpies de seguretat anteriors, per la qual cosa es recomana que l’usuari també mantingui les còpies de seguretat al final).
 • Tens accés a una assistència basada en Estats Units el dia 24/7/365 i hi ha un seguiment del servidor 24/7 sobre tots els plans d’allotjament.

Característiques i avantatges addicionals

 • Tot i que InMotion no ofereix cap funció especialitzada d’actualització de WordPress, sí us permetrà configurar el lloc per actualitzar-lo a través de les pròpies eines integrades de WordPress.
 • Per un suplement, obtindreu accés a l’equip d’experts d’InMotion que us pot ajudar a configurar un lloc o a tenir cura de qualsevol altra tasca relacionada amb la gestió. El preu per aquest tema varia des de $ 40 / mes a 100 dòlars / mes. A més, com a part de l’acord, obteniu mesures de seguretat millorades, suport de resposta ràpida i optimització addicional de plataformes.

Capacitats de comerç electrònic

InMotion Hosting ofereix adreces IP dedicades en alguns plans d’allotjament, diverses opcions SSL i també el compliment de PCI..

Experiments de rendiment

Proves realitzades mitjançant eines Pingdom.

Vés a InMotion

2. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround és una de les companyies més valorades en la nostra enquesta global de hosting (4,6 / 5). Tenen plans d’allotjament optimitzats per funcionar llocs de WordPress, ofereixen bons paràmetres del servidor a un preu assequible i us permetran triar entre un bon grapat de centres de dades.

En general, els plans d’allotjament de SiteGround us permeten créixer de forma molt agradable i oferir diferents funcions i paràmetres basats en l’escala del lloc web de petites empreses en qüestió..

Preu

 • "StartUp" – 3,95 dòlars / mes, 1 lloc web, 10 GB d’espai de disc, adequat per ~ 10.000 visites mensuals, comptes de correu electrònic gratuïts.
 • "GrowBig" – 5,95 dòlars / mes, llocs web il·limitats, 20 GB d’espai de disc, adequat per ~ 25.000 visites mensuals, comptes de correu electrònic gratuïts, assistència prioritària, 1 any de SSC de comodins gratuïts.
 • "GoGeek" – 11,95 dòlars / mes, llocs web il·limitats, 30 GB d’espai de disc, adequat per ~ 100.000 visites mensuals, comptes de correu electrònic gratuïts, assistència prioritària, 1 any de SSL comodí gratuït, compliment PCI gratuït, funcions d’escenificació.

Centres de dades disponibles

 • Chicago, IL
 • Amsterdam, Països Baixos
 • Singapur
 • Londres, Regne Unit
 • Milano, Itàlia

Valoracions

 • Fiabilitat: 4,65 / 5
 • Qualificació d’assistència: 4,69 / 5
 • Equip de suport a WordPress: 4.51 / 5

Què diuen els usuaris

M’encanta SiteGround i crec que són la millor opció si necessiteu allotjar diversos llocs en un sol compte i sobretot si també voleu tenir correu electrònic i altres avantatges de cPanel.

SiteGround s’ha guanyat la seva reputació com a actuals estimats WordPress amb hosting compartit. Les seves ofertes aconsegueixen un bon punt de rendiment i optimització, a més del seu compromís amb la seguretat i el rendiment. Van ser pioners en un certificat Xifrarem els clics. Què més pots dir?

Còpies de seguretat i seguretat

 • SiteGround ofereix còpies de seguretat diàries gratuïtes a tots els plans d’allotjament. A partir de GrowBig, també conserven fins a 30 còpies de seguretat del lloc web.
 • Hi ha certificats de xifrat gratuïts disponibles. També els SSL amb comodins disponibles en els plans de nivell superior.
 • Suport premiat, telefònic, de xat i de ticketing premiat 24 hores.
 • Funcions addicionals de seguretat que s’ofereixen a través de les seves "SG Site Scanner" opció: servei de supervisió que comprova diàriament el vostre lloc web i us notifica immediatament si ha estat piratat o injectat amb codi maliciós.

Característiques i avantatges addicionals

 • Hi ha un funció d’actualització automàtica disponible per a llocs de WordPress. Podeu triar si voleu activar les actualitzacions automàtiques només per al nucli de WordPress, complements o tot.
 • Estada d’un clic i Git preinstal·lada disponible al pla de GoGeek. Tot i que no és per a tothom, això pot ser útil en fer qualsevol canvi al lloc en directe del client.

Capacitats de comerç electrònic

SiteGround ofereix la conformitat PCI a partir del seu pla GoGeek, juntament amb SSLs amb comodins i algunes optimitzacions posades en pràctica per a que WordPress (i WooCommerce) funcionin millor. Es pot comprar una adreça IP dedicada per separat.

Experiments de rendiment

Vés a SiteGround

3. Allotjament A2 (www.a2hosting.com)

A2 Hosting

A2 Hosting ha estat al mercat des de fa un temps, però darrerament només ha aconseguit el seu focus d’atenció a causa del seu gran rendiment reportat (per part dels usuaris reals) i dels seus preus atractius. Això els converteix en una bona elecció quant a allotjament web per a petites empreses.

Preu

 • "Lite" – 3,92 dòlars / mes, 1 lloc web, 5 bases de dades, emmagatzematge il·limitat, transferència il·limitada, 25 adreces de correu electrònic.
 • "Ràpid" – 3,70 $ / mes, llocs web il·limitats, bases de dades il·limitades, emmagatzematge il·limitat, transferència il·limitada, adreces de correu electrònic il·limitades, recuperació gratuïta d’arxius.
 • "Turbo" – 7,03 dòlars / mes, bases de dades il·limitades, emmagatzematge il·limitat, transferència il·limitada, adreces de correu electrònic il·limitades, recuperació de fitxers gratuïta, càrregues de pàgines 20x més ràpides, accelerador de llocs A2 (memòria cau personalitzada).

Centres de dades disponibles

 • Michigan
 • Amsterdam, Països Baixos
 • Singapur

Valoracions

 • Fiabilitat: 4.43 / 5
 • Qualificació d’assistència: 3,71 / 5
 • Equip de suport a WordPress: 3.67 / 5

Què diuen els usuaris

Després de lluitar amb GoDaddy i totes les opcions que hi ha, vaig trobar DreamHost massa car i A2 em va oferir la velocitat, fiabilitat i escalabilitat necessàries per créixer.

Còpies de seguretat i seguretat

 • Les còpies de seguretat es fan automàticament segons els plans Swift i Turbo. A més, inclouen una funció de recuperació d’arxius per si alguna cosa va malament.
 • Hi ha còpies de seguretat fora de lloc.
 • Certificats SSL gratuïts mitjançant Xifrat estiguin disponibles a tots els plans d’allotjament. També estan disponibles SSL comodins i SSL avançats.
 • 24/07/365 "tripulació guru" assistència disponible per correu electrònic, telèfon, xat en directe.
 • El paquet de seguretat perpètua d’A2 inclòs a tots els plans: protecció proactiva contra pirates informàtics maliciosos i amenaces de seguretat. Inclou: KernelCare, Firewall Hosting Web Dual, Defensa de la Força Bruta, exploració de virus, Enduriment del servidor, 24/7/365 Monitorització de seguretat.

Característiques i avantatges addicionals

 • A2 et permet activar Les pròpies capacitats d’actualització automàtica de WordPress mitjançant cPanel.
 • Obteniu integració gratuïta de CloudFlare CDN.
 • Configuració fàcil de Google Apps.

Capacitats de comerç electrònic

A2 Hosting ofereix bones opcions SSL, inclosos certificats de xifrat gratuïta de Let’s, així com SSLs de comodins i SSLs avançats. També hi ha la possibilitat d’obtenir una adreça IP dedicada per 1,96 dòlars al mes.

Quan es tracta de la conformitat PCI, aquí és el que diu A2:

La resposta breu és que l’A2 Hosting no admet el compliment de PCI. Tanmateix, podeu utilitzar una API del carretó de compres de tercers (interfície de programació d’aplicacions) al vostre lloc per garantir el compliment de PCI.

Experiments de rendiment

Vés a A2 Hosting

Conclusió

En general, no us podeu equivocar escollint cap de les plataformes destacades que ofereixen el millor allotjament per a petites empreses aquí. Tots són més que capaços de servir a qualsevol negoci i també deixen molt espai per al creixement.

L’enfocament adequat seria mirar sempre les funcions i paràmetres individuals de cadascun d’aquests amfitrions, i escollir el que realment sembli que ha estat personalitzat per adaptar-se tant a les necessitats del vostre client com a les vostres..

Alguna cosa que probablement heu observat és que no figurava a WP Engine en aquesta llista. Això no és cap error (o almenys espero). Per molt impressionant que pugui ser WP Engine, és un producte massa recomanable per recomanar a la majoria de llocs web de petites empreses. Si teniu sort, el preu serà de 19,33 dòlars / mes = 232 dòlars / any i, possiblement, molt més. Aquest no és simplement el tipus d’inversió que la majoria de propietaris de petites empreses tindran moltes ganes de fer.

Aquí teniu un resum ràpid d’alguns dels paràmetres més significatius de les plataformes i el que els converteix possiblement en el millor allotjament web per a petites empreses disponibles:

Millor allotjament web per a petites empreses

En moviment
SiteGround
A2 Hosting

Els plans d’allotjament comencen a partir de ($ al mes)3,99 dòlars3,95 dòlars3,92 dòlars
Centres de dades disponiblesWashington, D.C. / Los Angeles, CA / No hi ha centres de dades fora dels Estats UnitsChicago, IL / Amsterdam, Països Baixos / Singapur / Londres, Regne Unit / Milà, ItàliaMichigan / Amsterdam, Països Baixos / Singapur
Fiabilitat4,36 / 54,65 / 54,43 / 5
Qualificació del suport4,18 / 54,69 / 53,71 / 5
Còpies de seguretat
Certificats SSL
Actualitzacions automàtiques de WordPress

Què busqueu a l’hora d’escollir un pla d’allotjament d’un lloc web d’una petita empresa? Sempre aneu amb el mateix proveïdor?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map