Millor allotjament de WordPress per a agències: com triar una + 5 opcions en comparació

Millor allotjament de WordPress per a agències: com triar una + 5 opcions en comparació

Millor allotjament de WordPress per a agències: com triar una + 5 opcions en comparació
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si teniu una agència de WordPress, les vostres necessitats d’allotjament seran molt diferents a les dels usuaris que gestionen un sol lloc web. Per un, molts clients probablement confien en vosaltres per allotjar-vos, cosa que significa que escollir el proveïdor adequat es converteix en una decisió molt més crítica. És aquí on es produeix la següent comparació del millor allotjament de WordPress per a agències.


Hem parlat molt sobre els millors proveïdors d’allotjament de WordPress del passat (i fins i tot hem tingut enquestes enormes per tractar el tema). Tot i això, molts d’aquests amfitrions també Ofereix plans adaptats específicament a agències. Inclouen moltes opcions per facilitar-vos la vida, com ara l’etiquetatge blanc i la facturació directa del client.

En aquest article, aprofundirem en el món de les hosting de WordPress per a les agències. Aviseu-vos: la majoria d’aquests proveïdors no us resulten barats, però atès que l’allotjament és la pedra angular del vostre negoci, el preu no us ha d’espantar.

Millor allotjament de WordPress per a agències

Quines són les característiques d’allotjament que necessita una agència?

Hi ha algunes funcions que tots podem acceptar que tot allotjament web hauria d’oferir, com ara còpies de seguretat diàries, funcionalitats d’escenificació i molt més. No obstant això, les agències requereixen un conjunt diferent de funcionalitats addicionals, com ara:

Etiquetatge blanc:

Si gestionareu allotjament per als vostres clients, també podeu personalitzar tota la seva experiència. Amb l’etiquetatge blanc, podeu afegir elements de marca al vostre tauler de control d’allotjament, de manera que es converteix en un component totalment integrat del vostre negoci.

Limita l’accés al client:

Per a clients amb menys tecnologia, pot ser un moviment intel·ligent per limitar el seu nivell d’accés a la configuració d’allotjament. Tot i això, molts clients voldran un accés complet, cosa que dificulta aquestes converses.

Suport per a llocs web il·limitats:

L’ideal seria que el vostre proveïdor us permeti allotjar llocs web il·limitats. A la pràctica, el nombre de projectes de client que podeu acollir sovint depèn del pla on us registreu.

Amplada de banda excel·lent:

Com que allotgeu un gran nombre de llocs web, necessiteu un proveïdor que ofereixi una amplada de banda i un rendiment excepcionals a tota la taula..

Funcionalitat de WordPress gestionada:

Si no voleu dedicar molt de temps a assegurar-vos que els vostres llocs web de client funcionen sense problemes, voldreu optar per allotjament de WordPress gestionat. Encara que encara haureu de tractar alguns problemes, aquest tipus de pla us permet dedicar-vos a aspectes relatius al client amb imatges grans en lloc de solucionar problemes..

Comptes de correu electrònic inclosos:

Això és bonic per tenir amb la configuració de l’allotjament. La majoria de clients esperaran que també puguin allotjar les seves bústies de correu electrònic al costat del seu lloc web.

Totes aquestes funcions tenen un objectiu en comú, que és ajudar-vos a dirigir el vostre negoci de manera més eficient. Com menys haureu de preocupar-vos d’acollir, més temps podreu dedicar a l’associació de nous negocis a la vostra agència i a tenir cura dels vostres millors clients.

En comparació amb el millor allotjament de WordPress per a agències

Probablement ja coneixeu molts hostes web, ja que són opcions força populars. No obstant això, és possible que no siguis conscient que tots ells també ofereixen plans específics per a l’agència. Descobrim com poden facilitar-vos la vida:

 • Volant
 • Motor WP
 • Pagament
 • SiteGround
 • Web líquida

1. Volant (getflywheel.com)

WordPress hosting per a agències: Flywheel

El volant és, probablement, construït des de la base per a les agències de WordPress. Tots els seus plans inclouen funcions que faciliten la col·laboració, com la facturació directa al client. També ofereix un dels taulers d’allotjament més fàcils d’utilitzar amb els quals hem tingut el plaer de treballar, i admet diversos col·laboradors, la qual cosa és perfecte per a les agències.

Tots els plans de Flywheel ofereixen una funcionalitat gestionada de WordPress. Tot i així, probablement la nostra característica favorita és “models”. Això us permet guardar còpies de configuracions de WordPress per reutilitzar-les per a futurs projectes. Quan creeu un lloc web de clients nou, podeu començar amb un model en lloc de des de zero.

Finalment, Flywheel també ofereix gratuïtament una eina de desenvolupament local de WordPress. Amb Local de Flywheel, podeu treballar en llocs de client fora de línia i, després, enviar-los directament al vostre compte en lloc d’utilitzar una configuració d’escenificació (tot i que també teniu aquesta opció.)

⚙️ Característiques principals per a les agències:

 • Facturació directa al client
 • Suport per a diversos col·laboradors
 • La característica de models per als nous llocs web de clients
 • Accés a una eina de desenvolupament local de WordPress
 • Funcions d’allotjament de WordPress gestionades

�� Preu:

Flywheel té molt a favor, tot i que aquestes funcions pròpies de l’agència no surten barates. A continuació, es detallen els plans rellevants per a les seves agències:

 • Autònoms (115 $ al mes): Fins a deu llocs web, 100.000 visites mensuals, 20 GB d’emmagatzematge i 200 GB d’ample de banda.
 • Agència (290 dòlars al mes): Fins a 30 llocs web, 400.000 visites mensuals, 50 GB d’emmagatzematge i 500 GB d’ample de banda.

Tot i que aquests preus semblen cars quan els compareu amb opcions de WordPress més vàlides, 115 dòlars al mes a canvi d’acollir fins a deu llocs web de clients és bastant bo. A més, si pagueu anualment, compensen dos mesos. En general, Flywheel és tan fàcil d’utilitzar com ho és l’amfitrió d’agència.

�� Vés a volant

2. Motor WP (wpengine.com)

WordPress hosting per a agències: WP Engine

WP Engine és un nom molt conegut en hosting de WordPress gestionat. Sovint es vanten del rendiment més avantguardista i tots els seus plans s’emparen en una àmplia gamma de funcions.

Tot i que WP Engine no ofereix funcions com ara l’etiquetatge blanc o la facturació directa del client, són una opció molt favorable per als desenvolupadors. Cada pla us permet accedir a entorns de desenvolupament, posada en escena i producció. També inclouen el Genesis Framework i més de 35 temes gratuïts StudioPress que podeu utilitzar per llançar llocs web de clients ràpidament.

⚙️ Característiques principals per a les agències:

 • Funcions d’allotjament de WordPress gestionades
 • Accés al Genesis Framework i a desenes de temes de StudioPress
 • Suport per al desenvolupament, posada en escena i entorns de producció

�� Preu:

WP Engine ofereix realment plans més econòmics que Flywheel quan es tracta de hosting d’agències. Aquí teniu el que ofereix:

 • Creixement ($ 95 al mes): Fins a 10 llocs web, 100.000 visites mensuals, 20 GB d’emmagatzematge i 200 GB d’ample de banda.
 • Escala (241 dòlars al mes): Fins a 30 llocs web, 400,00 visites mensuals, 50 GB d’emmagatzematge i 500 GB d’ample de banda.

De la mateixa manera que Flywheel, obtindreu dos mesos de descans si decidiu pagar anualment. Si us interessa més per la funcionalitat que permet als desenvolupadors i no necessiteu tanta ajuda per a la gestió del client, WP Engine és una opció excel·lent.

�� Aneu a WP Engine

3. Pagament (pagely.com)

paguosament

Pagely és una mica únic quan es tracta de hosting de WordPress gestionat. Són un dels proveïdors més “exclusius”, ja que no es comercialitzen cap a usuaris habituals. Els seus plans comencen a partir de 199 dòlars i està clar que els usuaris objectiu són empreses amb grans exigències.

A diferència d’altres servidors web, Pagely us proporciona el desglossament tècnic complet de tots els plans, en lloc de centrar-vos en altres funcions. També ofereixen a les agències l’opció de col·laboracions estratègiques, tot i que això funciona per cas.

⚙️ Característiques principals per a les agències:

 • Funcions d’allotjament de WordPress gestionades
 • Consultoria completa sobre gestió del servidor i escalabilitat

�� Preu:

Com hem comentat abans, Pagely no és barat. També ofereixen una gamma molt increïble de plans, depenent exactament de la potència que necessiteu. Els plans comencen a 199 $ al mes (per a cinc llocs web) i pujar fins a 2.249 dòlars (fins a 60 llocs).

Per fer-vos una idea, Pagely és un pas superior al WP Engine pel que fa a allotjament de WordPress orientat al rendiment. Ofereixen més funcions i un millor rendiment, però es proporciona a un preu més alt. Per a una agència, aquests diners addicionals poden valdre la pena, però és excessiu per als usuaris habituals.

�� Vés a Pagely

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Com heu pogut adonar, el hosting de WordPress per a agències pot ser car. Això té sentit tenint en compte l’aplicació única. Tot i això, SiteGround considera la tendència com a opció pressupostària per a les agències.

Amb SiteGround, accedireu a la funcionalitat específica de l’agència, com ara la transferència fàcil de la propietat dels llocs web, podent afegir membres de l’equip com a col·laboradors, entre d’altres. Als llocs web que transferiu als clients, podeu conservar l’accés al tauler. Això significa que gestionen la facturació mentre administreu el vostre lloc web. SiteGround també admet l’etiquetatge blanc, la qual cosa és un toc perfecte.

⚙️ Característiques principals per a les agències:

 • Funcions d’allotjament de WordPress gestionades
 • Transferiu la propietat del lloc (però sigueu col·laboradors)
 • Suport per a diversos col·laboradors
 • Llocs web amb etiqueta blanca
 • Allotjament de correu electrònic inclòs

�� Preu:

Com hem comentat, SiteGround s’engloba fermament dins la categoria de pressupost que allotja WordPress per a les agències. A continuació, es detallen els plans de cadascun dels seus:

 • GrowBig (5,95 $ al mes): Aquest nivell us permet afegir col·laboradors, suporta llocs web il·limitats de fins a 25.000 visites al mes i us proporciona 20 GB d’espai..
 • GoGeek (11,95 $ al mes): Admet col·laboradors i etiquetatge blanc, llocs web il·limitats, fins a 100,00 visites al mes, i proporciona 30 GB d’espai.
 • Núvol (80 dòlars al mes): Ofereix totes les funcions dels dos plans anteriors, juntament amb recursos totalment personalitzables.

És possible que SiteGround no admeti tant trànsit com les nostres opcions anteriors, però és una meravellosa alternativa si intenteu llançar una agència i teniu un preu fora de les altres opcions..

�� Vés a SiteGround

5. Web líquida (www.liquidweb.com)

Web líquida

De tots els allotjaments web que hem presentat fins ara, Liquid Web ofereix potser una àmplia gamma de plans per a tot tipus d’usuaris. Proporcionen allotjament compartit, servidors privats virtuals (VPS), plans al núvol, servidors dedicats i molt més.

També ofereixen una línia de plans gestionats de WordPress amb una àmplia gamma de nivells. Tot i no oferir avantatges específics per a l’agència, la selecció de plans aquí és fantàstica, cosa que la converteix en un concursant.

⚙️ Característiques principals per a les agències:

 • Funcions d’allotjament de WordPress gestionades
 • Agrupats en complements de iThemes Security Pro i Sync
 • Allotjament de correu electrònic inclòs

�� Preu:

Liquid Web ofereix sis nivells diferents de plans d’allotjament de WordPress gestionats. Per mantenir les coses senzilles, ens centrarem en les dues agències més interessants:

 • Constructor ($ 149 al mes): Fins a 25 llocs web, 100 GB d’emmagatzematge i 5 TB d’ample de banda.
 • Productor (299 dòlars al mes): Fins a 25 llocs web, 300 GB d’emmagatzematge i 5 TB d’ample de banda.

Si aneu més enllà d’aquests plans, Liquid Web també ofereix opcions per suportar fins a 100 i 250 llocs web. Tanmateix, en aquest moment deixeu de ser una agència, bàsicament sou una empresa d’acollida.

�� Vés a Liquid Web

Quina és la millor opció d’allotjament de WordPress per a les agències?

Hem superat moltes dades en aquesta comparació, per tant, triguem un moment per deixar-ho tot junt al costat:

Millor allotjament de WordPress per a agències

Amfitrió
Agència planifica des de
Característiques per a agències
# de llocs web
Els visitants
Emmagatzematge
Ample de banda
WordPress gestionat
Correu electrònic inclòs
Volant115 $ / mes10100.00020 GB200 GB
Motor WP$ 95 / mes10Il·limitat20 GB200 GB
Pagament199 $ / mes5
SiteGround5,95 $ / mesIl·limitat25.00020 GB
Web líquida149 $ / mes25100 GB5 TB

Tot i que altres hostes web ofereixen una funcionalitat més avançada per als desenvolupadors i un millor rendiment, Flywheel és amb molt la millor opció per a les agències. S’han creat des de la base, tenint en compte autònoms i agències i es mostra des del moment en què us registreu per a un pla..

Alternativament, la selecció pressupostària és SiteGround. És la solució més barata de la llista i també tindrà cura de les necessitats d’allotjament de correu electrònic dels vostres clients.

Quina creus que és la funció més important per al hosting de WordPress per a les agències? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector