La nostra valoració honesta de Kinsta WordPress Hosting després de 3 anys

La nostra valoració honesta de Kinsta WordPress Hosting després de 3 anys

La nostra valoració honesta de Kinsta WordPress Hosting després de 3 anys
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: vam traslladar el bloc de CodeinWP a Kinsta WordPress allà fa un parell d’anys. En aquesta publicació, volem fer-nos una valoració sincera de la plataforma Kinsta, fruit del nostre experimentat de primera mà. És a dir, intentem respondre a la pregunta de si Kinsta WordPress hosting és realment tan impressionant com tothom diu.


A CodeinWP hem tingut aquí una bona part d’experiments d’allotjament. Quan vam començar a principis del 2013, com la majoria de blocs, no vam prestar gaire atenció a la configuració de l’allotjament on estàvem. Com que el trànsit era molt reduït, no vam veure el valor en invertir gaire en hosting.

Però les nostres necessitats han crescut al llarg dels anys i, amb més de 10.000 persones que visiten el bloc cada dia de mitjana, ha quedat clar que realment hauríem de repensar com s’allotja el lloc, com es pot optimitzar i què podem fer. proporciona als nostres usuaris una experiència constant sense importar la càrrega.

Avancem una mica, el nostre anterior amfitrió immediatament abans de l’allotjament de WordPress Kinsta era WiredTree. I, sincerament, no puc dir res dolent sobre l’empresa, ni hi va haver res dolent en la plataforma d’allotjament en si.

Ho ha fet amb el pas del temps i també més llocs unint-nos a la nostra cartera, hem trobat que l’oferta de Kinsta és més temptadora.

Kinsta WordPress Hosting Review

Hi van contribuir uns quants factors. Per exemple, sense cap memòria cau del costat del servidor, el lloc va començar a funcionar molt lent en algun moment, i el TTFB (temps a primer byte) no era força impressionant. Així que necessitàvem un canvi.

També vam considerar Pagely a l’hora de pensar en la mudança. Tot i això, finalment, vam decidir anar amb Kinsta perquè ens van permetre configurar gratuïtament un proxy invers per al bloc. Afegiu pagament una etiqueta de preu de $ 200 / mes.

En general, acabem de convèncer per la gran reputació de Kinsta i el seu focus en aquest tema "allotjament gestionat de WordPress + facilitat d’ús" combinació Addicionalment, l’entrada dels usuaris que obteníem de la nostra última enquesta d’allotjament de WordPress també va assenyalar l’allotjament de WordPress Kinsta com una de les solucions de màxima qualitat.

Però comencem al principi:

Què és hosting Kinsta WordPress de totes maneres?

Aleshores, què és Kinsta i el seu paquet d’allotjament WordPress Kinsta? A més, el que els fa diferents dels altres plans d’allotjament web per a WordPress?

Kinsta WordPress hosting

Per a mi, el resum d’una frase de l’oferta de Kinsta seria: El poder de l’allotjament de Google Cloud Platform va ser accessible i fàcil de comprendre per a qualsevol.

Ho sento una mica promocional per part meva, però sincerament és el que em sento. Només per posar-vos un exemple ràpid del que vull dir (abans d’entrar-hi més profundament més endavant), Kinsta no sembla creure en l’administrador cPanel tradicional per gestionar el vostre compte d’allotjament. En lloc d’això, us proporcionen una solució personalitzada que és molt més fàcil d’utilitzar i us permeten arribar directament als detalls / mètriques més importants.

Però comencem al principi. Sota el capó, Kinsta hosting WordPress és:

 • Una plataforma d’allotjament de WordPress gestionada totalment. I això ho sé "gestionat" és una etiqueta que molts amfitrions els agrada fer servir, però amb Kinsta, el seu focus en el maneig de tot el relacionat amb la vostra gestió és molt evident. Per exemple, el plafó d’administració esmentat ni tan sols hi ha opcions similars a la gestió.
 • Continua Plataforma Google Cloud.
 • Ofereix solucions d’allotjament empresarial, empresarial i personalitzada en funció de les vostres necessitats.
 • El pla més bàsic us proporciona:
  • La possibilitat d’executar un lloc de WordPress
  • 10 GB d’emmagatzematge SSD
  • Fins a 20.000 visites úniques al mes
  • 1 migració de llocs gratuïta
  • 1440 controls d’horari per cada lloc
  • La possibilitat de connectar un CDN que escolliu
  • Anem a xifrar el suport
  • Suport HTTP / 2, PHP 7
  • Suport SSH, WP-CLI, Git
  • Optimització automàtica de bases de dades a la setmana per augmentar el rendiment.
  • Tecnologia PHP autocuració
  • Gestió de DNS premium
  • (obtenir més informació sobre les funcions bàsiques de Kinsta aquí)
 • S’obté a triar la ubicació del centre de dades
 • Disponible zones de posada en escena
 • Extens Base de coneixements disponible

Per a nosaltres, les característiques de Kinsta que van ser les més destacades van ser aquestes quatre:

Els seus Suport SSL mitjançant Xifrat. Bàsicament, des del vostre tauler d’administració de hosting Kinsta WordPress, podeu instal·lar fàcilment un certificat SSL al vostre lloc i tot és gratuït (part del vostre pla actual). A més, ja que parlem de xifrar de què parlem, això també significa que no és necessari passar per tot el procés antic (que necessita temps) per obtenir les vostres claus de certificat, etc..

Podeu utilitzar un CDN que trieu. Sovint, amb les empreses d’allotjament, tenen algunes restriccions a les solucions a les quals se’ls permetre utilitzar amb els servidors (per exemple, WP Engine fins i tot té una llista de complements prohibits de WordPress), així que és bo veure que Kinsta està disposat a treballar amb el vostre CDN actual.

Còpies de seguretat optimitzades i pensades. Els còpies de seguretat diàries són una característica estàndard avui dia entre les empreses d’acollida, però Kinsta encara aconsegueix destacar-ne la implementació específica d’això. Les còpies de seguretat es creen a l’instant i sense cap despesa del servidor. A més, en lloc de ser còpies de seguretat dels elements del vostre lloc web per separat (per exemple, base de dades, fitxers, configuració, etc.), en realitat és una còpia de seguretat de tot el vostre sistema aïllat. Per això, les còpies de seguretat es poden restaurar amb un sol clic.

Migració gratuïta. Aquest és evident. En canviar d’amfitrió, realment no voleu pagar la migració ni heu de fer-ho vosaltres mateixos. En el nostre cas, només puc confirmar que la migració de Kinsta funciona sense embuts.

Com és el tauler de taula Kinsta

He esmentat la naturalesa del tauler breument anteriorment, però ara donem un cop d’ull al que en realitat es veu des del punt de vista d’un usuari:

quadre de comandament kinsta 1

quadre de comandament kinsta 2

quadre de comandament kinsta 3

quadre de comandament kinsta 4

Com veieu, és molt diferent a les que ens acostumem solucions com ara cPanel. Per dir-ho simplement, el panell de Kinsta se centra més en les vostres tasques diàries / habituals com a la vostra plataforma d’allotjament, en lloc de l’administració de servidors per se.

Des del tauler, podeu accedir fàcilment a:

 • Els vostres llocs, també és on podeu ajustar la configuració inicial, crear nous comptes FTP, veure les vostres còpies de seguretat anteriors, afegir HTTPS, etc..
 • Migracions del lloc: una visió general de totes les migracions del lloc realitzades al vostre compte + la possibilitat de fer-ne més.
 • Configuració DNS.
 • Analytics: aquesta secció m’agrada molt. És un bon afegit a sobre del que obteniu d’un script d’analítica de tercers.

analítica de kinsta

També hi ha seccions per a facturació, configuració, registre d’activitats i guia d’usuari.

La nostra impressió inicial de Kinsta WordPress hosting

En general, la impressió ha estat positiva, però hi ha hagut problemes importants al llarg del camí.

En primer lloc, la configuració i la migració mateixa es van fer sense problemes. Un dia el lloc estava a Pagely, l’altre va ser a Kinsta.

(Personalment, no vaig estar involucrat en el procés de migració i l’únic motiu pel qual vaig notar que alguna cosa havia canviat va ser perquè, malauradament, estava editant una publicació just durant el temps de la migració. Així que vaig fer el meu treball, vaig guardar-ho tot. , vaig actualitzar la pàgina … i els canvis van desaparèixer. Al final, vaig treballar en aquells canvis a la versió antiga i, després, vaig veure Kinsta quan vaig refrescar tota la cosa.)

Just després del moviment, es va observar una bona baixada dels temps de resposta, des dels 400 ms fins als 50 ms.

temps de resposta de kinsta

El rendiment va ser fort, per dir el menys important, amb millores notables fins i tot quan s’accedeix manualment al lloc sense cap eina de mesura.

Però per no perfeccionar la història, també vam patir alguns temps d’aturada inesperats. En total, els temps morts van augmentar fins a 1: 30 hores en un sol mes.

Algunes de les nostres estadístiques de UptimeRobot:

temps de funcionament 1
temps de funcionament 2

Per molt que ho miri, 1: 30h és molt. Si fem una mica de matemàtiques, això de 1: 30h es tradueix en el 99,79% del temps de funcionament total, cosa que no és el resultat del qual no us satisfarà immediatament després de passar a un nou host..

Al final, el problema s’ha resolt i des del primer mes (setembre del 2016) no hem vist cap temps d’aturada significatiu. En general, des de llavors hem estat contents amb el rendiment de Kinsta.

Al voltant d’un mes després del moviment, també vam decidir canviar el lloc a SSL. El procés en si es va manejar sense problemes, però això va acabar rebentant els temps de resposta fins a una mica per sota de la marca de 100 ms (es pot veure en una de les captures de pantalla de dalt).

Això s’espera, però. El SSL és sempre més intensiu en recursos, ja que el programari / navegador de l’altra punta ha de descodificar la resposta cada vegada abans de mostrar-la.

Actuació de l’allotjament WordPress Kinsta

El rendiment és potser la segona característica més important d’un bon host de WordPress, la primera és la fiabilitat.

I la velocitat del lloc en si mateixa ha tingut molta premsa en els darrers anys. Hi ha qui creu que és crucial per a SEO, mentre que d’altres no estan tan convençuts. Tanmateix, tothom està absolutament convençut que un lloc de càrrega ràpida és essencial per a l’experiència de l’usuari i que no es pot contestar.

Així, naturalment, esperàvem que Kinsta ens donés un màxim rendiment!

I a la sortida del rat, he de reconèixer que hem embolicat una mica aquesta part. Vull dir, el bloc no és especialment optimitzat pel que fa al codi font que utilitza i als diversos retocs artesanals que s’hi han fet al llarg dels anys..

No obstant això, fins i tot amb un bon grapat de F’s que Pingdom ens ha concedit, el hosting de WordPress Kinsta, d’alguna manera, pot arribar a carregar-ho tot en 2 segons. A més, alguna cosa que us vaig mostrar anteriorment (el nostre TTFB) s’ha reduït en un 50% (i que inclou l’augment que vam experimentar en canviar a SSL).

El que diuen les dades de l’enquesta d’allotjament sobre Kinsta

Fa un temps, vàrem trobar la que va ser la major enquesta de hosting de WordPress que hi havia. Els resultats han estat molt interessants, i des d’aleshores els hem utilitzat com a base de dades.

Perjudicat, Kinsta només va obtenir un bon grapat de respostes en l’enquesta, però van ser realment positives. De fet, van ser tan positius que fins i tot vam poder comprovar d’on venien aquestes entrades i, si potser hi havia alguna cosa de pes darrere del teló. No hi havia.

Resum. Kinsta ofereix un allotjament de WordPress ràpid i fiable gestionat de WordPress basat en la plataforma Google Cloud. Els usuaris sembla que els encanta i probablement és una de les empreses de WordPress amb més ràpid creixement dels darrers dos anys.

A continuació es mostren les valoracions de Kinsta segons els enquestats de la nostra enquesta:

(Gràfics per Visualizer Lite.)

Què tan fàcil és començar amb Kinsta

Un cop us registreu, teniu dues opcions: podeu iniciar un lloc nou o migrar-ne un ja existent.

Començar-ne un de nou és extremadament senzill. Només aneu al vostre tauler d’usuari > Llocs > i feu clic a "Afegir lloc." En aquesta fase, heu de proporcionar informació bàsica:

Kinsta instal·la el nou lloc de WordPress

Migrar un lloc existent és gairebé igual de senzill, però implica proporcionar més detalls sobre Kinsta sobre la vostra instal·lació actual. Però això és una cosa bona; només vol dir que Kinsta vol aprendre tots els aspectes externs del vostre lloc abans de migrar-lo als seus servidors, de manera que es minimitza qualsevol probabilitat de fallada..

Kinsta migren

Un cop emplenat aquest formulari, Kinsta recull i té cura de tot el procés.

Què diferencia Kinsta de la competició

Al meu entendre, es tracta del següent:

 • Kinsta us ofereix el poder d’una gran plataforma d’allotjament (Google Cloud Platform), però ho fa d’una manera molt fàcil d’utilitzar, de manera que ni tan sols heu d’estar pendents de tot el que passa sota el capó..
 • L’allotjament de WordPress Kinsta està optimitzat per al rendiment i està preparat per a tots els pics de trànsit que pugueu llançar.
 • Ofereix una gran seguretat i, al mateix temps, manté un suport de tot.
 • Per últim, però no per això menys important, també semblen tenir un enfocament no sentit quan es tracta dels paràmetres del servidor, les mesures prometides del rendiment i l’amplada de banda..

Un dels pocs punts febles que hem notat amb Kinsta és el seu entorn bàsic de posada en escena. En definitiva, l’única opció és migrar tot per viure. Per exemple, no podeu moure només els fitxers ni la base de dades. No es pot utilitzar si treballes en un lloc existent i només vols canviar una cosa o dues sobre aquest tema. Per als llocs nous, però, suposo que és genial.

Aquí hi ha una comparació al costat de algunes de les solucions populars d’allotjament gestionades, només per oferir una visió general del lloc de Kinsta a la taula:

Com es compara el hosting de Kinsta WordPress amb la competició

Kinsta
Pagament
Motor WP
Volant

Preu (mensual) 30 $, 60 $, 100 $, 200 $, 300 $, 400 $, 600 $, 900 $, 1200 $, 1500 $ / mes. 199 $, 299 $, 499 $, 999 $, 1249 $, 2249 $ / mes. 35 $, 115 $, 290 $ / mes. 25 $, 115 $, 290 $ / mes.
Adequat per *~ 20.000 visites mensualsno es dóna a conèixer~ 25.000 visites mensuals~ 25.000 visites mensuals
Espai de disc *10 GB30 GB10 GB10 GB
# llocs web permesos *11011
Assistència *Suport de xerrades i entrades 24 hores al diaSuport d’entrades 24 hores / 7Suport de xerrades i entrades 24 hores al diaAssistència en línia 24 hores al dia, suport telefònic limitat

* al pla més barat

Quant costa a la pràctica

És possible que hàgiu notat la columna de preus de la taula de dalt …

Sí, l’allotjament de WordPress Kinsta és una mica més costós en comparació amb altres proveïdors d’allotjament.

El pla més econòmic us establirà un mínim de 30 dòlars al mes, i la progressió més endavant també serà força forta.

preus kinsta

A més, el que cal destacar en aquestes taules de preus és l’ample de banda gratuït permès. Estem al pla Business 2, de manera que rebem fins a 250.000 visites mensuals. Parlant per experiència, no es tracta tant pel preu i, per a un lloc que obté un trànsit important, pot drenar-se molt ràpidament. I atès que aquest pla permet tenir fins a 10 llocs, el problema de l’amplada de banda es torna encara més greu.

Afortunadament, obteniu una mica d’integració de CDN amb el vostre pla, cosa que us ajudarà, ja que obteniu la major part del trànsit estàtic a través del CDN i, per tant, no consumiu l’ample de banda Kinsta valuós. Per nosaltres, el bloc CodeinWP només consumeix 241 GB de dades de CDN al mes.

Quan es tracta del que sovint és el silenci assassí de les factures d’allotjament (càrrecs d’alimentació), no són tan brutals amb Kinsta. Si supereu l’ample de banda permès, no se’t tallarà ni res, sinó només cobrar 1 / 1.000 $ de visites. (La nostra configuració anterior d’allotjament era un VPS amb 4 TB d’amplada de banda, així que no ens havíem de preocupar de superar-ho.)

Al final, si el vostre lloc és prou petit, haureu d’anar bé amb l’amplada de banda gratuïta del vostre compte Kinsta, però si es tracta d’un lloc establert, esbrinarà ràpidament quantes poques 100.000 o 200.000 UVs realment tenen..

En cas de triar Kinsta?

Evidentment, l’allotjament de WordPress Kinsta no és per a tothom.

Sens dubte, probablement no és la millor opció per a llocs que tot just comencen o per a llocs amb un volum de trànsit baix.

Tanmateix, hi ha escenaris específics, on podreu gaudir de l’oferta de Kinsta enormement.

Utilitzeu Kinsta WordPress hosting si:

Si publiqueu un lloc que està en augment i té un creixement constant (o ràpid) mes rere mes.

Si teniu un lloc web establert amb un trànsit constant i important i no us agraden les sorpreses per a interrupcions, fallades i altres coses divertides.

Si teniu un negoci en línia directe, com una botiga de comerç electrònic, on el bon rendiment del lloc és essencial … ja que es tradueix en dòlars bastant directament.

Si el vostre lloc sol experimentar picos sobtats en el trànsit, ja sigui a conseqüència d’una promoció viral o qualsevol altra cosa, i si és capaç de controlar aquests espigalls és essencial per al vostre negoci (per exemple, si genera vendes).

Si qualsevol cosa anterior sembla com alguna cosa que necessiteu, no dubteu a provar Kinsta. Si el preu és inigualable per a vosaltres, considereu la possibilitat de mirar la nostra altra comparació d’allotjament de WordPress: la centrada en solucions lleugerament més econòmiques.

Vés a Kinsta

Tenim curiositat de saber què en penses de Kinsta i els seus paquets d’allotjament de WordPress. Ja heu provat la seva plataforma?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector