Kuusi parasta sähköpostipalvelun tarjoajaa vuoteen 2020 verrattuna ✉️

Kuusi parasta sähköpostipalvelun tarjoajaa vuoteen 2020 verrattuna ✉️

Kuusi parasta sähköpostipalvelun tarjoajaa vuoteen 2020 verrattuna ✉️
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Useimmissa verkkosivustojen hosting-suunnitelmissa on sisäänrakennettu sähköpostipalvelin, mutta parhaat sähköpostin isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ​​etuja, joita et ehkä saa päivittäisestä verkkopalvelimesta ja heidän tavallisista jaetuista palvelimistaan..


Mainitsen vain muutaman näistä eduista:

 • Täysi hallinta sähköpostisi – Jos sähköpostipalvelin ja verkkosivustopalvelimesi ovat erilliset, saat täydellisen hallinnan sähköpostiisi. Milloin viimeksi olet juuri muuttanut hullua verkkoisäntää, mutta lopettanut muutoksen, kun muistit, että joudut siirtämään myös sähköpostisi? Kyllä, sähköposti voi olla tuskaa, kun sitä käsitellään huonosti.
 • Vähemmän mahdollisuuksia päästä roskapostikansioon – Kun olet yleisessä verkkopalvelimessa, joku muu, joka saa rangaistuksen roskapostista, voi johtaa myös sähköpostiviestiesi rankaisemiseen. Kolmannen osapuolen isäntän palkkaaminen yrityksellesi erillisen sähköpostipalvelimen ylläpitämiseksi antaa sinun välttää tämä ongelma kokonaan.
 • Ei tarpeettomia määrityksiä – Voit saada kaksi edellistä etua perustamalla oman palvelimen, mutta se vaatii paljon teknistä osaamista ja monimutkaista prosessia. Yhteistyö kolmannen osapuolen sähköpostipalvelimen kanssa vie kaiken teknisen työn käsistäsi ja antaa sinun keskittyä liiketoiminnan tärkeämpiin puoliin.

Paras sähköpostipalveluntarjoaja verrattuna

Lyhyesti sanottuna, kolmannen osapuolen sähköpostin isäntä yksinkertaistaa työnkulkua, varmistaa, että sähköpostisi näkyvät, ja vaatii hyvin vähän asennusta teiltä. Ei ole mitään syytä olla tekemättä tätä sijoitusta yritykseesi tänään. Ainoa mitä sinun täytyy selvittää, on paras sähköpostipalvelin ainutlaatuiselle työnkulullesi.

Ei aikaa lukea tätä kaikkea?

Harkitse tätä yhteenvetotaulua, jossa korostetaan tärkeimmät yksityiskohdat:

Parhaat sähköpostin palveluntarjoajat vuonna 2020

foorumi
Hinta alkaen
# Saapuneet-kansiot
Saapuneet-kansion koko
liite
Ekstrat
G-sviitti$ 6 / käyttäjä / kk130GB25MBGoogle-dokumentit, taulukot ja esitykset
Zoho Mail1 $ / käyttäjä / kk15GB25MBToimistotyökalut, jos ostat Zoho Workplace -paketin
Office 365$ 12,50 / käyttäjä / kk150GB20MBMS Office -työkalut: Outlook, Word, Excel, PowerPoint
GreatMail$ 8.33 / kk810GBEi rajoitusta
SiteGround$ 3,95 / kkrajoittamaton2000MB50MBMukana huippuluokan WordPress-isäntä
A2-hosting$ 3,92 / kkrajoittamatonrajoittamaton50MBVerkkosivuston isäntä sisältyy hintaan

Vuoden 2020 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat

1. G-sviitti

Parhaat sähköpostin palveluntarjoajat: GSuite

G-sviitti on enemmän kuin sähköpostin tarjoaja: se on all-in-one-liiketoiminnan hallintaohjelmisto, jossa on liiketoiminnan kannalta optimoidut versiot työkaluista, joita olet todennäköisesti jo käyttänyt henkilökohtaisen elämäsi hallintaan. G Suite tarjoaa joukon etuja kaiken muodon ja koon yrityksille:

�� perehtyneisyys – Monet ihmiset käyttävät jo Google-työkaluja päivittäisen elämänsä järjestämiseen, joten mukauttaminen G Suite -yritykseen on suhteellisen helppoa.

�� Organisaation työkalut – G Suite tarjoaa paitsi monia työkaluja postilaatikon järjestämiseen, mutta antaa sinulle myös pääsyn moniin muihin Googlen organisaatiotyökaluihin..

�� Pilvipohjaiset järjestelmät – Luo, muokkaa ja tallenna kaikki tarvitsemasi pilveen.

Lyhyesti sanottuna, G Suite on yksinkertainen mutta tehokas pilvipohjainen paketti, jolla on erinomainen sähköpostipalvelin ja useita muita liiketoiminnan työkaluja.

Hinnoittelu ��

G Suite tarjoaa kolme suunnitelmaa: perussuunnitelma 6 dollaria / käyttäjä / kuukausi, liiketoimintasuunnitelma 12 dollaria / käyttäjä / kuukausi ja yrityssuunnitelma – 25 dollaria / käyttäjä / kuukausi..

Ominaisuudet ��️

Tätä artikkelia varten keskitymme perussuunnitelman ominaisuuksiin:

 • Muokatut sähköpostiosoitteet
 • Rajoittamaton ryhmäsähköposti
 • 25 Mt sähköpostin liitetiedostoja
 • 9% taattu käyttöaika
 • Video- ja puhelinneuvottelut
 • Suojattu sisäinen viestintä
 • Jaetut kalenterit
 • Mahdollisuus luoda Google-dokumentteja, taulukoita ja esityksiä
 • 30 Gt pilvivarastoa, jaettu joukkueen kesken
 • 24/7 asiakastuki
 • Turvallisuus – ja hallintovälineet
 • Hälytyskeskus G-sviitille

Korkeamman tason suunnitelmat antavat sinulle pääsyn ominaisuuksiin, kuten rajaton pilvitallennus ja SmartSearch.

Who G Suite on paras ��: lle

G Suite on ihanteellinen organisaatioille, jotka haluavat helppokäyttöisen pilvipohjaisen sähköpostiratkaisun. G Suite -sovelluksen kaikki toiminnot ovat kuitenkin olemassa selaimessa. Monien työkalujen avulla voit jatkaa työskentelyä offline-tilassa, mutta niitä ei välttämättä tallenneta oikein. Jos haluat tallentaa työsi offline-tilassa, sinun tulee harkita muita vaihtoehtoja.

2. Zoho Mail

zoho mail - yksinkertaisin parhaista sähköpostipalveluntarjoajista

Zoho Mail on osa Zoho Workplace, vaihtoehtoinen yritystyökalupaketti, joka on suunniteltu yrityksille, joilla on tiukat budjetit. Zohon valitseminen sähköpostisi isäntänä tarjoaa erinomaisia ​​etuja:

�� Ilmaiset mobiilisovellukset – Zoho tarjoaa sekä iOS- että Android-mobiilisovelluksia.

�� Erinomainen hinnoittelu – Voit saada vain vuosittaisen postitussuunnitelman vain 1 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Zoho Workplace ja erityisesti Zoho Mail onnistuvat tarjoamaan monia samoja ominaisuuksia kuin muut tämän luettelon vaihtoehdot huomattavasti alhaisemmilla hinnoilla.

Hinnoittelu ��

Jos tarvitset vain Zoho Mailia, voit ostaa vuosisuunnitelman hintaan 1 dollari / käyttäjä / kuukausi. Zoho-työpaikan vakiosuunnitelma on 3 dollaria / käyttäjä / kuukausi ja Professional-suunnitelma on 6 dollaria / käyttäjä / kuukausi.

Ominaisuudet ��️

Tämän artikkelin tarkoituksia varten pidämme kiinni vain Vain Mail -suunnitelman ominaisuuksista:

 • 25 Mt sähköpostin liitetiedostoja
 • 5 Gt tallennustilaa
 • Useiden verkkotunnusten sähköpostin ylläpito
 • Sähköpostin muistaminen
 • Tehtävät, muistiinpanot ja kirjanmerkit
 • eWidget
 • Ilmaiset mobiilisovellukset
 • Täysin toimivat yrityskalenterit, tapaamisten aikataulu- ja jakamisvaihtoehdot
 • Kaikkien maksettujen suunnitelmien 24/7 tekninen tuki

Kenelle Zoho Mail on paras ��

Zoho Mail on yksi parhaista sähköpostinhoitopalvelujen tarjoajista yksinmyyjille ja muille yritysomistajille, jotka haluavat maksaa vain ominaisuuksista, jotka ovat heidän liiketoiminnalleen ehdottoman välttämättömiä, ja jotka eivät halua maksaa huomattavaa summaa.

3. Office 365 Business Premium

toimisto 365

Office 365 yrityksille on Microsoftin panos sähköpostipalvelun ja yritysviestinnän maailmaan. Tämä sviitti tarjoaa useita etuja:

�� Sinulla on kaikki Office – Kyse ei ole vain sähköpostien isännöinnistä, mutta Office 365: n avulla saat itse koko Office-paketin. Tämä sisältää kaikkien aikojen Microsoftin bestsellereitä, kuten Word, Excel, PowerPoint ja muut.

�� Kyky työskennellä missä tahansa – Office 365 on ohjelmistopohjainen, joten sinun ei tarvitse Internet-yhteyttä, jotta se toimii (ellet halua luonnollisesti lähettää sähköpostia).

�� Edistyneet yhteistyövälineet – Jaa asiakirjat suoraan liitteiden sijaan, jotta kaikki voivat työskennellä samassa versiossa asiakirjasta. Koko versiointi on mukana, joten voit palata asiakirjan aiempaan iteraatioon tarvittaessa.

�� Pääsy ohjelmien uusiin versioihin, kun ne ilmestyvät – Tilauksen omistajana saat automaattisesti pääsyn Office-ohjelmiston uusiin versioihin heti, kun ne ilmestyvät, ilman lisälisenssimaksuja.

Office 365 on tehokas ohjelmistopohjainen sarja, joka on täynnä työkaluja, jotka voivat yksinkertaistaa monia yritykseesi liittyviä näkökohtia. Voit jopa tehdä suuren osan työstäsi offline-tilassa. Ensisijainen tallennusjärjestelmä on kuitenkin pilvipohjainen, joten et ehkä pääse tiettyihin tiedostoihin offline-tilassa työskennellessäsi.

Hinnoittelu ��

Office 365 Business Premium maksaa sinulle 12,50 dollaria / käyttäjä / kuukausi. Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin työkaluihin osana Office-pakettia ja myös sähköpostin ylläpitoon (Microsoft Exchange -palvelun kautta).

Jos haluat hankkia vain Microsoft Exchangen yksin, voit tehdä sen 4 dollarilla / käyttäjä / kuukausi.

Ominaisuudet ��️

Office 365 Business Premium -suunnitelma antaa sinulle pääsyn:

 • Sähköpostien ylläpito 50 Gt: n postilaatikolla ja mukautetulla sähköpostiosoitteella
 • Sähköpostiosoitteiden helppo luominen ja poistaminen
 • Suurin liitetiedon koko 20 Mt
 • Office-sovellusten työpöytäversiot: Outlook, Word, Excel, PowerPoint sekä Access ja Publisher vain PC: lle
 • 50 Gt tallennustilaa käyttäjää kohti
 • Synkronoidaan automaattisesti Exchange-sovelluksen kanssa laitteiden käyttöä varten
 • Jaetut kalenterit
 • Muokatun komentosarjan luominen
 • 1 kt tallennustilaa OneDriven kautta
 • Chat-pohjainen työtila joukkueiden yhdistämiseksi Microsoft Teams -palveluun
 • 24/7 puhelin- ja verkkotuki

Kenelle Office 365 on paras ��

Office 365 Business Premium on ihanteellinen yrityksille, jotka haluavat erilaisia ​​tehokkaita yritystyökaluja, joita he voivat käyttää verkossa ja muuallakin. Se, että koko Office-paketti on mukana, voi olla suuri etu.

Jos et tarvitse Officea ja tarvitset vain sähköpostin isännöinnin, Microsoft Exchange yksin antaa sinulle sen.

4. GreatMail

greatmail

GreatMail on tehokas mutta edullinen vaihtoehto, jolla on merkittäviä etuja:

�� Laitteiden välinen tuki – Täydellinen yhteensopivuus Outlookin, Apple Mailin, Thunderbirdin ja muiden sähköpostiohjelmien kanssa.

�� Parannettu turvallisuus – Salatut sähköpostit pitävät tietosi turvassa, ja ajan tasalla oleva roskapostisuojaustekniikka pitää virukset ja muut roskapostit poissa postilaatikostasi..

�� Useita verkkotunnuksia – Voit hallita useisiin verkkotunnuksiin liittyviä sähköpostiosoitteita yhdestä järjestelmänvalvojan paneelista.

GreatMail ei tarjoa hienoja lisäominaisuuksia, mutta ne tarjoavat kaiken, mitä tarvitset ryhmäyritysten sähköpostien hallintaan.

Hinnoittelu ��

GreatMailin vakiojärjestelyn hinta on 99,95 dollaria vuodessa (8,33 dollaria / kuukausi). Tämä antaa sinulle 8 postilaatikkoa. Voit laajentaa maksamalla 1 dollari / käyttäjä / kuukausi jokaisesta ylimääräisestä sähköpostitilistä.

Ominaisuudet ��️

Tätä artikkelia varten keskitymme vakiosuunnitelmaan:

 • Täydellinen yhteensopivuus monenlaisten sähköpostiohjelmien kanssa, kuten Outlook, Apple Mail ja Thunderbird
 • Useiden verkkotunnusten hallinta yhdestä tilistä
 • Ei kokorajoitusta liitteille
 • Määritä postilaatikko tallentamaan sähköpostit automaattisesti olemassa olevaan pilvitallennustilille tai suoraan tietokoneellesi
 • Kaikkien postilaatikoiden automaattinen määritys
 • SSL- ja TSL-salaus
 • Huipputekninen virustentorjunta- ja roskapostinsuodatuksen tekniikka

Kultasuunnitelma sisältää myös parannetun kalenterin ja yhteystietojen synkronoinnin.

Kenelle GreatMail on paras ��

GreatMail on ihanteellinen työkalu keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka haluavat tarjota perustiedot sähköpostiviestistä monille työntekijöille kuluttamatta omaisuuksia. Vähintään 8 postilaatikon avulla se on epäkäytännöllinen vaihtoehto pienille yrityksille.

5. SiteGround

Siteground

SiteGround on ensinnäkin web-isäntä, ja sillä on myös joitain sähköpostin isännöintipalveluita:

�� Ylläpito WordPress-isännöinti – Jokainen SiteGround-suunnitelma sisältää täyden WordPress-integraation ja hallitun WordPress-isännöinnin. WordPress.org on jopa virallisesti hyväksynyt ne!

�� Innovatiiviset nopeustekniikat – SiteGround tarjoaa nopean, tasaisen suorituskyvyn.

Lyhyesti sanottuna, SiteGround on yksi paikka, josta voit hankkia laadukkaita, helppokäyttöisiä sähköposti- ja web-hosting-palveluita samalta palveluntarjoajalta..

Hinnoittelu ��

SiteGround tarjoaa kolme suunnitelmaa: StartUp-suunnitelma 3,95 dollaria / kuukausi, GrowBig-suunnitelma 5,95 dollaria / kuukausi ja GoGeek-suunnitelma 11,95 dollaria / kuukausi..

Ominaisuudet ��️

Tätä artikkelia varten keskitymme StartUp-suunnitelmaan liitettyihin sähköpostiominaisuuksiin. Voit tarkastella tarkkaan SiteGroundin muita ominaisuuksia tässä:

 • Muokattu sähköpostiosoite
 • 2000 Mt postilaatikko
 • 50 Mt kiinnitysraja
 • Jopa 400 sähköpostia lähetetään tunnissa
 • Enintään 40 vastaanottajaa sähköpostia kohden
 • Jopa 20 sähköpostia, jotka vastaanotetaan minuutissa
 • Toimittamaton postitus yrittää uudelleen 24 tunnin kuluttua
 • SpamExperts on oletuksena käytössä kaikissa palvelimissa

Kenelle SiteGround on paras ��

Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa tai haluat vaihtaa uuteen verkkosivustoihin, SiteGround on erinomainen vaihtoehto sinulle. Jos olet tyytyväinen nykyiseen verkkoisäntääsi tai haluat nimenomaan sähköpostipalvelimen helpottaa yhteistyötä, kannattaa harkita toista työkalua tästä luettelosta..

6. A2-hosting

A2Hosting

A2-hosting on toinen palvelu, joka yhdistää korkealaatuisen sähköpostin isännöinnin verkkosivuston isännöintisuunnitelmaan, joten sinun ei tarvitse käsitellä useita ohjauspaneeleja. A2-hosting sisältää joitain merkittäviä etuja:

�� Rajoittamaton tallennus ja tiedonsiirto – Älä koskaan huolehdi tallennettavien tietojen määrästä.

�� Yhteensopivuus monenlaisten sähköpostiohjelmistojen kanssa – A2-sähköpostin isäntä integroidaan automaattisesti ohjelmistoon, jolla luodaan yhteyslomakkeita ja lähetetään sähköpostiuutiskirjeitä. Se on myös yhteensopiva useiden sähköpostiohjelmien kanssa.

�� Automatisoidut varmuuskopiot – Sähköpostisi varmuuskopioidaan automaattisesti.

Hinnoittelu ��

Voit saada Lite-suunnitelman 3,92 dollaria / kuukausi, Swift-suunnitelman 4,90 dollaria / kuukausi tai Turbo-suunnitelman 9,31 dollaria / kuukausi. Nämä hinnat nousevat kuitenkin uusimisen yhteydessä. Katso lisätietoja heidän luettelostaan ​​hosting-suunnitelmista.

Ominaisuudet ��️

Tätä artikkelia varten keskitymme sähköpostien ylläpitoon liittyviin ominaisuuksiin. Katso lisätietoja heidän täydellisestä hosting-suunnitelmien luettelosta:

 • Rajoittamaton mukautettu sähköpostiosoite
 • 50 Mt liitetiedostojen rajoitus
 • Huippuluokan roskapostisuojaus
 • Valikoima webmail-ohjelmistoja, joissa on kolme vaihtoehtoa + yhteensopivuus monien muiden kanssa
 • Sähköpostin välittäjät
 • Auto-vastetta

Kenelle A2-isäntä on parasta ��

Samoin kuin SiteGround, A2-hosting on loistava valinta, jos etsit paikkaa, jossa ei vain ylläpidetä sähköpostiosoitettasi, vaan myös verkkosivustoasi. All-in-one-ratkaisu helpottaa työkalujen hallintaa.

Mitä etsiä sähköpostin isännöintipalveluntarjoajalta

Ominaisuudet, joita tarvitset sähköpostipalveluntarjoajalta, vaihtelevat alan mukaan, mutta on joitain ominaisuuksia, joita useimpien yritysten tulisi etsiä:

 • Muokattu verkkotunnuksen käyttö ilman lisäkustannuksia – Tämä tarkoittaa, että isäntä antaa sinun luoda sähköpostiosoitteita yrityksesi virallisella verkkotunnuksella.
 • Sähköpostit erikseen verkkotunnuksen mukaan – Jos määrität joissakin jaetuissa asetuksissa sähköposteja, kuten [email protected] ja [email protected], kyseiset sähköpostit saattavat johtaa samaan postilaatikkoon, koska niillä on sama käyttäjätunnus. Tämä ei ole ihanteellinen. Haluat pystyä asettamaan erilliset sähköpostit eri verkkotunnusten nimille.
 • Merkittävä postilaatikon tallennustila – Sinä ja työntekijäsi tarvitsevat paljon tilaa arkistoida viestintä asiakkaiden kanssa ja muut tärkeät yritysasiakirjat. Etsi sähköpostipalvelin, joka tarjoaa vähintään 2 Gt tallennustilaa käyttäjää kohti.
 • 24/7 asiakastuki – Sinun pitäisi voida saada teknistä tukea sähköpostisi isäntältä milloin tahansa päivällä tai yöllä.
 • Suojaussuodattimet – Nämä ominaisuudet pitävät yrityksesi sähköpostiosoitteen vapaana roskapostista, viruksista ja muista tietoturvauhista.
 • Sähköpostin toimitustakuut – Et halua päästä sähköposteihin, jotka eivät pääse minnekään. Tarvitset takuita.
 • Tiedostojen lähetysominaisuus – Sähköposti, jonka avulla voit lähettää vähintään 25 Mt tiedostoja, voi helpottaa suurten työtiedostojen jakamista. Jotkut sähköpostipalveluntarjoajat tarjoavat myös edistyksellistä tiedostojen jakamista entistä isommille asiakirjoille.
 • Helppokäyttöisyys – Haluat sijoittaa järjestelmään, joka on helppo luoda uusia tilejä ja hallita yritykseesi liittyviä sähköpostitilejä. Parhaat sähköpostin palveluntarjoajat tarjoavat myös helppokäyttöisiä käyttöliittymiä yksittäisille tileille. Näihin sisältyy usein organisaatiotyökaluja, joiden avulla voit hallita erityyppistä yritysviestintää.
 • Käyttöaste – Joka kerta, kun verkko sammuu, on aika, jolla yrityksesi menettää rahaa. Etsi sähköpostipalveluntarjoaja, joka takaa 99,9% käytettävyyden ja tarjoaa korjaustiedostoja, joten sinun ei tarvitse pitää yllä omaa järjestelmääsi.
 • Jatkuvat parannukset – Sähköpostimarkkinoinnin maailma muuttuu aina. Sähköpostisuunnittelun mahdollisuudet ja mahdollisuus laadukkaisiin käyttökokemuksiin kasvavat räjähdysmäisesti joka vuosi. Parhaat sähköpostin palveluntarjoajat pyrkivät myös kasvamaan ja parantamaan jatkuvasti. Harkitse sekä päivitysten tiheyttä että päivitystyyppejä, joihin sähköpostin isäntä on viime aikoina investoinut.

Viimeiset ajatukset näistä parhaista sähköpostipalveluntarjoajista

Jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet, joten on tärkeää ottaa huomioon toimintosi, jota joukkueesi todella tarvitsee, kun tutkit parhaita sähköpostin isännöinnin tarjoajia. Kaikki tämän luettelon vaihtoehdot ovat hienoja, mutta ne toimivat erityyppisissä yrityksissä:

 • G-sviitti on ihanteellinen yrityksille, jotka haluavat hoitaa useita liiketoiminnan osa-alueita yhdessä tutussa paikassa ja luottavat Googlen huolehtimaan heidän tiedoistaan.
 • Zoho Mail on ihanteellinen pienille yrityksille, joilla on tiukka budjetti ja minimaaliset toiminnallisuusvaatimukset. �� paras vain sähköpostiviestien budjettiratkaisu
 • Office 365 on erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat paitsi sähköpostin isännöinnin myös hyötyä Microsoftin erilaisten toimisto-ohjelmien mahdollisuuksista käden ulottuvilla yhdessä pakettikaupassa.
 • GreatMail on ihanan yksinkertainen vaihtoehto keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen sähköpostin perustoiminnot rikkomatta pankkia.
 • SiteGround on ihanteellinen yrityksille, joilla ei vielä ole verkkosivustoa tai jotka eivät ole tyytyväisiä isäntään ja haluavat vaihtaa jotain parempaan. SiteGround on all-in-one-paikkasi sekä verkkosivustojen että sähköpostien isännöintiin. �� paras verkkosivusto + sähköpostiratkaisu
 • A2-hosting on vaihtoehto SiteGroundille. Tarkista, jos et pidä SiteGround-tarjouksesta.

Muista ennen kaikkea, että paras sähköpostipalvelin on se, jonka kanssa nautit työskentelystä. Älä pelkää kokeilla useita vaihtoehtoja ennen kuin päätät pitkäaikaiseen ratkaisuun.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector