Kolme parasta verkkokaupan hosting-ratkaisua

Kunnollisen verkkoisäntän löytäminen on tarpeeksi vaikeaa, jos sinulla on säännöllinen verkkosivusto – älä unohda, jos etsit sellaista, joka voi käyttää verkkokauppaa. Jotta elämäsi olisi yksinkertaisempaa, otimme itsemme etsimään joitain parhaista verkkokaupan hosting-ratkaisuista. (Kovat tiedot sisällä)


Kaikkia isännöintiratkaisuja ei kuitenkaan tehdä tasavertaisiksi. Jos olet sähköisen kaupan alalla, tarvitset jotain vankeampaa ja turvallisempaa kuin tavalliset hosting-suunnitelmat voivat antaa sinulle. Tällä tavalla voit tarjota huippuluokan kokemuksen asiakkaillesi.

Tässä artikkelissa vertaamme kolmea suosituinta verkkokaupan hosting-ratkaisuamme. Katsaamme verkkokauppojen tarjoamat ominaisuudet, tuki- ja turvajärjestelmien tilan ja suorituskyvyn. Meillä on paljon maa-alaa peittää, joten siirrytään suoraan sisään ja selvitetään paras verkkokaupan hosting-ratkaisu sinulle!

Parhaat verkkokaupan hosting-ratkaisut verrattuna

Verkkokaupan isännöintiratkaisun pääpiirteet

Kun valitset verkkokauppasivustollesi parhaan web-hosting-palvelun, sinun on oltava tavallista vähän valinnut. Emme myöskään puhu tiukasti suorituskyvystä – jotkut isännät tarjoavat yksinkertaisesti enemmän verkkokaupan tarpeisiin liittyviä ominaisuuksia.

Älkäämme unohtako, että kyse on verkkokaupasta, josta puhumme täällä… Sivuston pitäminen alhaalla jopa suhteellisen lyhyeksi ajaksi voi olla raa’asti lompakossasi.

Esimerkiksi, se on arvioitu että Amazon menettää 2 miljoonaa dollaria jokaisesta seisokin minuutista!

Tilanne ei todennäköisesti ole yhtä julma sinulle, mutta verkkosivustoon liittyvien ongelmien vuoksi menetetty dollari on jotain, jota sinun ei tarvitse käsitellä.

Koko tämän artikkelin aikana ilmoitamme sinulle, mitkä verkkoisäntäkoneet tarjoavat näitä ominaisuuksia, joiden pitäisi auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Jos et näe tiettyä ominaisuutta luettelossa isännän sähköisen kaupan erityisominaisuudet -osiossa, kyseinen isäntä ei tarjoa sitä. Ilmoitamme sinulle myös, kun avaintoiminto on saatavana vain tietyissä suunnitelmissa.

Suosittelemme, että et tee valintasi yksinomaan ominaisuusluettelon perusteella. Loppujen lopuksi jokaisella verkkoisäntäkoneella on ainutlaatuiset vahvuudet, jotka haluat ottaa huomioon valittaessasi parhaan vaihtoehdon verkkokauppasivustollesi, josta keskustellaan alla.

Kolme parasta verkkokaupan hosting-ratkaisua verrattiin (pähkinänkuoressa)

Jos sinulla ei ole aikaa lukea perusteellista vertailua juuri nyt, tutustu tähän yhteenvetoon tuloksistamme (ja palaa myöhemmin koko tarina!):

Yhtiö
Hinta
SiteGround3,95 dollaria kuukaudessa
InMotion-hosting3,99 dollaria kuukaudessa
A2-hosting3,92 dollaria kuukaudessa

Jos olet mukana verkkokaupassa, tiedät kuinka tärkeätä oikean isännän valitseminen voi olla. Se on valinta, jolla voi olla vakava vaikutus verkkokaupan menestykseen. Tämän mielessä olemme valinneet kolme isäntää, jotka erottuivat oman hosting-kyselymme tuloksissa.

Saadaksesi täydellisemmän kuvan, perustimme yksinkertaisen WooCommerce-kaupan, jossa on kourallinen tuotteita jokaista isäntää käyttämällä. Käytimme samaa asetusta kaikille kolmelle verkkokaupan hosting-ratkaisulle – mukaan lukien itse myymälä ja kaikki muut käyttämämme laajennukset – ja testasimme niitä Pingdom ja Kuorman vaikutus.

Parhaita verkkokaupan hosting-ratkaisuja verrattuna (kokonaan)

Tässä on mitä löysimme jokaisesta isännästä, ei erityisessä järjestyksessä:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Sen sijaan, että se tarjoaisi yhden koon kaikille sopivan sähköisen kaupankäynnin suunnitelman, SiteGround tarjoaa räätälöityä majoitusta useille tärkeille sähköisen kaupankäynnin alustoille. Näihin kuuluvat WooCommerce (kuten yllä), PrestaShop, ja Magento.

Verkkokaupan erityispiirteet

 • Verkkosovelluspalomuuri (WAF)
 • Ilmaiset Let’s Encrypt -sertifikaatit
 • Mukautetut isännöintisuunnitelmat useille tärkeille sähköisen kaupankäynnin alustoille
 • 24/7 tuki
 • Täysin PCI-yhteensopiva (tosin vain heidän kalliimpien suunnitelmien tason vuoksi)
 • Päivittäinen varmuuskopiointipalvelu

Tuki ja turvallisuus

Testien aikana huomasimme, että SiteGround-tukitiimi oli erittäin osaava ja nopea vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita meillä oli live chatin kautta. Lisäksi ne tarjoavat mukavan joukon suojausominaisuuksia, jotka ylittävät selvästi sen, mitä odotit alhaisten hintojen perusteella.

Sivunopeuden testit PingdomBasic-kuormitustestauksella Load ImpactChart

 • Kuormitusgeneraattori: Ashburn, Yhdysvallat
 • Testipalvelin: Ashburn, Yhdysvallat
 • Pienin vasteaika: 0,73 sekuntia
 • Suurin vasteaika: 0,89 sekuntia

SiteGroundin kuormitusvaikutustulokset.

Viimeiset ajatukset SiteGround-sivustolla

Aivan kuten ensimmäisellä valitsemisellamme, SiteGround tarjoaa loistavan verkkokaupan hosting-kokemuksen erittäin kohtuulliseen hintaan. Heidän tukitiiminsä on fantastinen, ja heidän tietoturvaominaisuutensa ovat apua sekä kasvaville sähköisen kaupan yrityksille että vasta aloittaville yrityksille. Toisin sanoen heidän verkkokaupan suorituskyky on melko hyvä, mutta ne tarjoavat vain vähän skaalautuvuudesta (rajoitetun valikoiman suunnitelmien vuoksi).

Siirry SiteGroundiin

2. InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion-hosting

InMotion Hosting tunnetaan alhaisista hinnoistaan ​​ja kattavasta ominaisuusvalikoimastaan, eikä verkkokaupan hosting-ratkaisut ole poikkeus.

Verkkokaupan erityispiirteet

 • Omistetut IP-osoitteet joillekin suunnitelmille (sellaisille, jotka eivät kuulu jaetun isännöinnin sateenvarjoon)
 • Erilaisia ​​SSL-vaihtoehtoja
 • Tukee useita verkkokauppaalustoja, kuten PrestaShop, OpenCart, Magento ja WooCommerce
 • PCI-yhteensopiva
 • Ympärivuorokautinen tuki
 • Automaattiset varmuuskopiot

Tuki ja turvallisuus

InMotion Hostingin verkkokauppasuunnitelmat tarjoavat vakaan hosting-ratkaisun budjetilla. Saat pääsyn kunnollisiin turvaominaisuuksiin ja säännöllisiin tukivaihtoehtoihin, vaikka isäntä ei ole huippuluokkaa kummallakaan alueella. Tätä hintapistettä varten sinua kuitenkin kova painostetaan etsimään parempaa vaihtoehtoa.

Sivunopeuden testit PingdomBasic-kuormitustestauksella Load ImpactChart

Jotta voimme mitata kunkin isännän suorituskykyä, suoritimme samat kaksi testiä. Ensimmäinen mittasi säännölliset latausajat, ja tarkistimme ne kolmella eri palvelimella:

Toisessa testissämme tarkistimme, kuinka verkkokauppamme meni vähän stressiä – nimittäin jopa 25 samanaikaisen käyttäjän simulointi:

 • Kuormitusgeneraattori: Ashburn, Yhdysvallat
 • Testipalvelin: Ashburn, Yhdysvallat
 • Pienin vasteaika: 0,27 sekuntia
 • Suurin vasteaika: 0,37 sekuntia

InMotion Hostingin kuormitusvaikutustulokset.

Viimeiset ajatukset InMotion-hosting-palvelusta

InMotion Hostingin verkkokauppasuunnitelmat ovat kohtuullinen valinta pienille myymälöille ja uusille sähköisen kaupan aloille. Saat hyvät skaalautuvuusvaihtoehdot ja loistavan suorituskyvyn edulliseen hintaan. Päivän lopulla haluat kuitenkin todennäköisesti päivittää heidän kalliimpaan VPS-suunnitelmaansa, kun myymäläsi alkaa kasvaa.

Siirry InMotion-sivulle

3. A2-hosting (www.a2hosting.com)

A2-hosting

Pyöristämällä luettelomme, meillä on A2-hosting. Tämä suhteellisen tuntematon web-isäntä tarjoaa verkkokaupan hosting-ratkaisuja, jotka tukevat suosituimpia alustoja, kuten PrestaShop, OpenCart, Magento ja WooCommerce.

Verkkokaupan erityispiirteet

 • Kaksi palomuurijärjestelmää
 • Asetukset yhdellä napsautuksella useimmille tärkeimmille sähköisen kaupan alustoille
 • Joillekin heidän suunnitelmiinsa käytettävissä olevat automaattiset varmuuskopiot ja palvelimen kelaustoiminnot (alimman tason ulkopuolella)
 • Omistetut IP-osoitteet saatavilla pienestä maksusta (noin 2 dollaria kuukaudessa)
 • Ilmaiset SSL-varmenteet

Tuki ja turvallisuus

Vastausaikojen tukemiseksi A2 Hosting kannattaa molemmat muita valintamme. Useimmissa tapauksissa pystyimme ottamaan yhteyttä tukispesialistiin alle minuutissa.

Turvallisuuden kannalta ne tarjoavat hintaluokalleen kunnolliset ominaisuudet. Heidän palomuurit ovat verrannollisia kurssille, mutta heidän palvelimen kelaustoiminto on hyödyllinen, koska se toimii kuin edistynyt varmuuskopio. Mikä parasta, tätä ominaisuutta voi käyttää suoraan cPanelista, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä takaisin sivustosi hallintaan siinä tapauksessa, että et pääse siihen suoraan.

Sivunopeuden testit PingdomBasic-kuormitustestauksella Load ImpactChart

 • Kuormitusgeneraattori: Ashburn, Yhdysvallat
 • Testipalvelin: Ashburn, Yhdysvallat
 • Pienin vasteaika: 0,21 sekuntia
 • Suurin vasteaika: 0,45 sekuntia

A2-hosting-palvelun kuormitusvaikutuksen testitulokset.

Viimeiset ajatukset A2-hosting-palvelusta

A2-hosting tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn (etenkin Yhdysvalloissa) ja luotettavan tuen alhaisilla hinnoilla. Se on loistava monipuolinen valinta, jossa on kunnolliset turvaominaisuudet. Heillä ei ole paljon variaatioita suunnitelmien suhteen, mutta heidän tarjouksensa ovat riittävän tukevat pienille ja keskisuurille verkkokaupoille.

Siirry A2-hostingiin

johtopäätös

Sinun valintasi verkkokaupan verkko-isännällä on voimakkaita vaikutuksia koko myymäläsi elinaikana. Isäntäsi voi vaikuttaa verkkosivustosi suorituskykyyn, sen turvallisuuteen ja käyttämäsi tuen laatuun. Se ei ole päätös tehdä kevyesti, mutta jos noudatat neuvojamme, sinun on päästävä oikealle tielle.

Jos sinulla on vaikea päättää mieltäsi ja valita näitä verkkokaupan hosting-ratkaisuista, tässä on suora vertailu suorituskokeisiin:

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer.)

Kuten näette, A2-hosting pysyy johdonmukaisesti kaikkien muiden pelaajien alla (lue: ne ovat nopeampia kuin), lukuun ottamatta Tukholman SiteGround-palvelua (mikä tekee SiteGround-palvelusta mahdollisesti paremman valinnan EU-pohjaiseen verkkokauppaan).

Ennen kuin kääritään asiat, katsotaanpa viimeinen tarkastelemamme kolme verkkokaupan hosting-ratkaisua:

 1. InMotion-hosting: Erinomainen budjettivaihtoehto pienille verkkokaupoille, joka tarjoaa hyvää suorituskykyä.
 2. SiteGround: Vahva vaihtoehto vaatimattoman kokoisille ja tietoturvallisille myymälöille.
 3. A2-hosting: Erinomainen monipuolinen vaihtoehto, erinomainen tukijärjestelmä ja kunnollinen skaalautuvuus.

Tässä on kaikki kunkin alustan perustiedot:

Liikkeessä
SiteGround
A2-hosting

Verkkokauppasuunnitelmat alkavat (dollaria kuukaudessa)$ 3,99$ 3,95$ 3,92
Tue tietävyyttä ja reaktioaikoja3/55/55/5
Suojausominaisuudet4/55/53/5
Pienin sivun latausaika (sekunteina)0,270,730,21
Sivun enimmäisaika (sekunteina)0,370,890,45
Suorituskyky (ottaen huomioon yllä olevat pisteet)5/54/55/5
Kokonaispistemäärä4/54,6 / 54/5

Mitä etsit, kun harkitset verkkokaupan hosting-ratkaisuja? Jaa kriteerit kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Alkuperäisen tekstin kirjoittanut John Hughes. Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map