Jaettu vs. hallinnoitu WordPress-hosting: keskeiset erot ja päätöksenteko

Jaettu vs hallittu WordPress-hosting on ollut pikapainike WordPress-yhteisössä jo kauan. Ja emme ole siinä myöskään vieraita – useissa hosting-arvosteluissa, vertailuissa ja kyselyissämme olemme aina törmänneet monia mielenkiintoisia näkökulmia ja mielipiteitä molemmin puolin barrikadeja..


Jaetun ja hallinnoidun isännöinnin pisteyttäminen toisiaan vastaan ​​ei kuitenkaan välttämättä ole niin yksinkertaista kuin aluksi näyttää.

Tässä artikkelissa tarkastelen, mitä sekä kehittäjät että päivittäiset käyttäjät tarkoittavat puhuttaessaan jaettu vs hallittu WordPress-hosting.

Sitten tutustun näiden kahden välillä oleviin erityisiin eroihin ja suosittelen vaihtoehtoa, joka on parempi tietyssä tilanteessa.

Jaettu vs hallinnoitu WordPress-hosting

Kiireessä? Tässä on suosituksemme parhaille jaetuille ja hallituille WordPress-isäntille: �� Napsauta ohittaaksesi

Jaettu vs hallinnoitu WordPress-isännöinti pähkinänkuoressa

Jaettu vs hallittu WordPress-hosting-keskustelu keskittyy lisättyihin WordPress-erityisiin palveluihin ja suorituskykyä koskeviin parannuksiin, jotka saat hallitulla WordPress-isännöinnillä.

Ylläpito WordPress-isännöinti on kuin WordPress-sivustosi concierge-palvelu, kun taas säännöllinen jaettu isäntä jättää suuren osan työstä varmuuskopioiden, WordPress-optimoinnin ja muun suhteen..

Kuitenkin…

Jaettu isännöinti ja hallittu WordPress-isännöinti eivät ole luontaisesti erilaisia ​​asioita

Kun ihmiset puhuvat jaetusta isännöinnistä, he yleensä käyttävät ilmausta vuorottelevasti "yleinen halpa isännöinti."

Mutta tässä on asia:

Löydät todella paljon jaettuja isäntiä, jotka tarjoavat "hallittu alusta" tai "hallitut palvelut", ja nämä isännät luetaan usein hallittujen WordPress-isäntien luetteloon.

 • Jaettu hosting on vain eräs tyyppinen hosting-suunnitelma missä sivustosi "osakkeiden" resurssit muiden palvelimien muiden sivustojen kanssa.
 • Ylläpito WordPress-isäntä on joukko lisättyjä palveluita ja suorituskyvyn parannuksia, jotka istuvat normaalin isännöinnin päällä.

Siksi sinulla voi olla halpaa jaettua hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua – kuten Bluehost – noin 3 dollaria kuukaudessa – ja kalliita omistautuneita hallinnoituja WordPress-isäntäkoneita – kuten Pagely, alkaen 499 dollaria kuukaudessa.

Jaettu vs hallittu WordPress-hosting - esimerkki Bluehostista
kalliita hallittuja WordPress-isännöintiesimerkkejä Pagelyltä

Itse asiassa löydät hallittuja WordPress-isäntiä, jotka toimivat kaiken tyyppisellä taustalla olevalla arkkitehtuurilla – jaettu, VPS, omistettu, pilvi.

Tästä varoituksesta huolimatta aiomme noudattaa tämän artikkelin yhteistä kieltä ja käsitellä jaettua vs hallinnoitua WordPress-isännöintia eri yksiköinä. Vaikka se ei ehkä ole teknisesti oikea, se on oikein, kun otat huomioon kuinka useimmat ihmiset käyttävät kahta termiä.

Tärkeimmät erot jaetun vs. hallitun WordPress-hosting-palvelun välillä

Jaettu hosting pähkinänkuoressa

Jaetussa isännöinnissä tarkoitetaan isäntiä, jotka yrittävät pitää kustannuksensa alhaalla puristamalla paljon erilaisia ​​verkkosivustoja yhdelle palvelimelle. Se kuulostaa negatiiviselta – mutta se ei oikeastaan ​​ole. Jaetulla isännöinnillä on tarkoitus.

Jos jaetut isännät eivät tehneet niin, kukaan meistä ei pystyisi ylläpitämään rajoittamatonta määrää sivustoja samalla summalla rahaa, jonka kulutamme Starbucksissa joka kuukausi.

Esimerkiksi jaettu hosting on loistava ratkaisu konseptityyppiselle sivustolle tai harrastaja-sivustolle. Ja ehkä jopa pienyrityssivustoille, edellyttäen että tarvittava on yksinkertaista "online-käyntikortti." Jos valitsisit ammattimaisesti hallitun WordPress-isäntäasetuksen jokaiselle tällaiselle projektille, et voisi testata enempää kuin 1-2 kerrallaan. Jaetulla isännöinnillä voit suorittaa 10 tällaista sivustoa yhdellä palvelimella.

TL; DR: Olemme luoneet myös nopean yhteenvetovideon siitä, mitkä jaetut ja hallinnoidut WordPress-isännöinnit ovat, ja joka tulee olemaan sopivampi rento käyttäjälle. Tarkista se:

Jaat myös palvelimesi resurssit kymmenien tai satojen muiden sivustojen kanssa, mikä tarkoittaa, että sivustosi saattaa hidastua jonkun toisen sivustolla tapahtuvan jotain. Laadukkaat jaetut isännät välttävät palvelimiensa ylikuormittamisen estääksesi tätä tapahtumasta – erittäin budjetin omaavat isännät myyvät yleensä tilaa.

Tämän lisäksi käytät tyypillisesti yleistä cPanel-hallintapaneelia sivustojesi hallintaan..

cpanel-kojelauta

Vaikka cPanelilla on joitain WordPress-ominaisuuksia – kuten asennusohjelma -, sitä ei ole suunniteltu erityisesti helpottamaan WordPress-elämääsi, kuten hallittujen WordPress-isäntien kojetaulut..

Ylläpito WordPress-isännöinti pähkinänkuoressa

Ylläpito WordPress-hosting on joukko palveluita, suorituskyvyn optimointeja ja muita lisäarvoja. Nämä lisäominaisuudet:

 • Voi auttaa nopeuttamaan sivustosi lataamista, koska jokainen kokoonpano on erityisesti määritetty optimoimaan WordPress
 • Antaa sinulle työkaluja, jotka tekevät WordPressin asentamisen ja hallinnan helpoksi, sekä työkaluja, kuten latauspaikkoja, joiden avulla voit tehdä muutoksia WordPress-sivustoosi turvallisesti
 • Auta ylläpitämään sivustosi puolestasi ominaisuuksilla, kuten automaattiset päivitykset ja automaattiset varmuuskopiot
 • Suojaa WordPress-sivustosi paremmin tietosuojasäännöillä ja ominaisuuksilla, jotka ovat keskittyneet WordPressiin

Näiden ominaisuuksien lisäksi pystyt yleensä hallitsemaan sivustoasi räätälöitynä hallintapaneelina (tosin tämä ei aina ole budjettihallinnoitujen WordPress-isäntien kohdalla).

Esimerkiksi mukautettu kojetaulu näyttää Kinstassa täältä:

kinsta-käyttöliittymä

Sen lisäksi, että näytät vain paremmalta, pystyt suorittamaan myös tonnia hyödyllisiä WordPress-toimintoja suoraan isäntäkeskuksen kojetaululta, kuten:

Laajennusten hallinta:

laajennusten hallinta

Automaattisten varmuuskopioiden katseleminen tai uuden varmuuskopion ottaminen manuaalisesti:
automaattiset varmuuskopiot

Kaikkien hallinnoitujen WordPress-isäntien hallintapaneelit eivät näytä Kinsta – mutta useimmat tarjoavat samanlaisen päivityksen cPanel-vaihtoehdon kanssa, jonka saat jaettujen isäntien kanssa.

Vastineeksi näistä ominaisuuksista uhraat kuitenkin yleensä verkkosivustojen alarajojen ja kuukaudessa sallittujen enimmäismäärien muodossa.

Hyödyt ja haitat jaetulle isännöinnille

Kuten odotit, suurin osa jaetun vs. hallinnoidun WordPress-isäntäpalvelun eduista liittyy hintaan ja miinuksiin ominaisuudet ja suorituskyky …

Hyödyt jaetusta isännöinnistä

 • Maksat usein huomattavasti alhaisemman kuukausimaksun
 • Monet jaetut isännät antavat sinun ylläpitää rajattomasti verkkosivustoja yhdestä kiinteästä hinnasta
 • Sillä aikaa "rajaton määrä vierailijoita" ei ole olemassa, useimmat jaetut isännät mainostavat rajattomasti, eikä heillä ole kovaa ylärajaa sivustosi käyntien määrälle

Miinukset jaetulle isännöinnille

 • Koska painopiste on usein kustannusten leikkaamisessa eikä suorituskyvyn lisäämisessä, sivustosi latautuu yleensä hieman hitaammin
 • Koska jaat resursseja, sivustosi latausaikoihin voi vaikuttaa myös se, mitä tapahtuu muille jaetun palvelimen sivustoille
 • Sinusta puuttuu lisäarvoominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset ja automaattiset varmuuskopiot
 • Sinulla ei aina ole WordPress-erityisiä suorituskyky- ja tietoturvaohjeita

Hyödyt ja haitat hallitussa WordPress-isännöinnissä

Hallittujen WordPress-hosting-palveluiden edut ja haitat ovat hiukan monipuolisempia …

Hallittujen WordPress-isännöintien etuja

 • Erityisesti WordPressille suunniteltu palvelinarkkitehtuuri, mikä tarkoittaa yleensä parempaa suorituskykyä
 • Sisäinen palvelintason välimuisti, mikä tarkoittaa myös parempaa suorituskykyä
 • Automaattiset WordPress-päivitykset pitävät sivustosi turvallisena ja toimivana
 • Automaattiset varmuuskopiot WordPress-sivustosi tietojen turvallisuuden varmistamiseksi
 • WordPress-erityiset tietoturvatoimenpiteet, kuten palomuurit, kirjautumisen kovettuminen ja haittaohjelmien tarkistukset
 • Helppokäyttöisempi verkkosivustojen hallinnan kojetaulu (tosin ei kaikissa hallinnoiduissa WordPress-isäntäpaikoissa)
 • Hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lavastuspaikat jotta sivustosi hallinta olisi helpompaa
 • Kaikki asiakastukiasiamiehet ovat WordPress-asiantuntijoita

Miinukset hallitussa WordPress-isännöinnissä

 • Ylläpito WordPress-isännät maksavat usein enemmän kuin jaetut isännät, vaikka löydät keskitiettä, kuten Bluehost
 • Ylläpitämät WordPress-isännät asettavat yleensä myös tiukempia verkkosivustojen rajoituksia ja / tai vierailijarajoja
 • Voit yleensä isännöidä vain WordPress-sivustoja (tietysti)
 • Suorituskyvyn varmistamiseksi jotkut hallinnoidut WordPress-isännät asettavat rajoituksia laajennuksille, joita voit käyttää

Jaettu vs hallittu WordPress-isäntä – minkä valitset?

Kiitos sellaisten isäntien kuten Bluehost ja SiteGround, valitseminen jaetun vs. hallitun WordPress-isäntän välillä on tullut paljon vähemmän monimutkaista.

Itse asiassa – budjetistasi riippumatta, suosittelemme, että pidät hallitun WordPress-ratkaisun mukana (jos tietysti aiot käyttää WordPressiä).

Nyt on mahdollista löytää lähtötason hallinnoima WordPress-isäntä, joka alkaa lähes samasta hinnasta kuin halvat jaetut isännät:

Yhtiö
Hinta / kk alkaen
Sopiva
Levytila
Ilmainen verkkotunnus
Av. latausaika
Mene
Bluehost$ 2,95ei julkistettu50GBY2,87 sKäy | Lue arvostelu
SiteGround$ 3,95~ 10 000 käyntiä kuukaudessa10 Gt (SSD)N0,74 sKäy | Lue arvostelu
InMotion-hosting$ 4.99~ 20 000 käyntiä kuukaudessa40 Gt (SSD)Y0,62 sKäy | Lue arvostelu

Kaikki kolme vaihtoehtoa tarjoavat myös ilmaisia ​​varmuuskopioita ja ilmaisia ​​SSL-tiedostoja.

Saatat unohtaa joitain premium-hallituimmista ominaisuuksista – kuten mukautetut kojetaulut ja lavasivustot -, mutta saat monia hallitun WordPress-isännöinnin etuja edulliseen hintaan.

Jos haluat lisää "deluxe" hallinnoidussa WordPress-hosting-kokemuksessa, voit päivittää joihinkin premium-vaihtoehtoihin, kuten:

Yhtiö
Hinta / kk alkaen
Sopiva
Levytila
Ilmainen verkkotunnus
Av. latausaika
Mene
kinsta$ 30~ 20 000 käyntiä kuukaudessa5 Gt (SSD)NN / AKäy | Lue arvostelu
WP-moottori$ 31.50~ 25 000 käyntiä kuukaudessa10 Gt (SSD)N0,94 sKäy | Lue arvostelu
vauhtipyörän logo$ 23~ 25 000 käyntiä kuukaudessa5 Gt (SSD)N1,11 sKäy | Lue arvostelu

Nämä kolme vaihtoehtoa antavat sinulle myös ilmaisia ​​varmuuskopioita, SSL-tiedostoja sekä CDN: n.

Kuten huomaat, hinnoittelu on täällä samanlaista, mutta käytettävissä olevan levytilan suhteen saat hieman vähemmän. Vastineeksi saat enemmän WordPress-optimoitua ympäristöä (väitetysti).

Että summaa sen! Onko sinulla muita kysymyksiä jaetusta vs. hallitusta WordPress-isännöinnistä? Jätä kommentti ja yritämme auttaa sinua päätöksenteossa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map