Ilmainen WordPress-hosting: Onko se sen arvoista? Data antaa meille vastauksen

Yritämme ensin vastata kiireellisimpiin kysymyksiin: Missä ansaitset rahaa ilmaisilla WordPress-hosting-alustoilla?


Luulen, että voimme kaikki olla yhtä mieltä – 100% varmuudella – että vaikka palvelimet olisivat ilmaisia, rahat on silti tuotettava jonnekin, jotenkin.

Ylläpito on kallista yritystä riippumatta siitä, miten lähestyt sitä, ja vielä enemmän, jos et kerää maksuja etukäteen.

Siksi, mistä rahaa tulee, jotta tämä kaikki kannattaa isäntälle?

Vielä tärkeämpää meille – saako lyödä jatkuvaa myyntiä kirjautumisen jälkeen? Tarjoavatko ilmaiset isännät roskapostia? Onko mainoksia kaikkialla? Affiliate-tuotteet? Toisin sanoen onko verkkosivustosi vaarassa milloin tahansa johtuen isäntäyrityksen luonnollisesta tarpeesta ansaita rahaa tavalla tai toisella?

Halusin tietää myös.

Ilmainen WordPress-hosting

Muutama viikko sitten käynnistin neljä WordPress-verkkosivustoa, jotka toimivat täysin ilmaisilla WordPress-hosting-tileillä.

Näin tapahtui:

Ilmaisten isäntien liiketoimintamalli

Aivan edessä, minun on myönnettävä, että olen hieman puolueellinen, kun kyse on aiheesta. En ole koskaan ajatellut minkään vakavan käynnistämistä ilmaisen isäntäalustan päälle, enkä edes puhu ilmaisesta WordPress-isännöintijärjestelmästä, tarkoitan ilmaista isännöintiä kokonaisuutena.

Mutta katsot sitä taaksepäin juuri nyt … hei, miksi ei?

Tarkoitan, olen vakuuttunut siitä, että ilmaisen isäntätoiminnan on oltava edistynyttä ja parantunutta melko vähän yliopistoajoista lähtien – jolloin jokainen tietokoneverkkojen professori neuvoi kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​palvelimia ja jopa hänellä oli tietoja, jotka osoittavat tällaisten asioiden käytön vaarat (hunajapurkki paljon?).

Joten asiat muuttuivat?

Lyhyesti sanottuna olen yllättynyt – ja olen iloinen voidessani kertoa – että kaikki täällä esitellyt ilmaiset isännät eivät ole lyöneet minua päivittäin tai edes viikoilla uuden tarjouksen avulla. Rehellisesti sanottuna saat paljon säännöllisempää myyntiä koskevaa viestintää 90 prosentilla sinulle tarjoamista blogeista "ilmainen e-kirja."

Periaatteessa se, mitä saat näiden isäntien avulla, on joitain tavanomaisia ​​tervetuloa / asennusta koskevia sähköposteja. Joissakin näistä alkuperäisistä sähköposteista oli joitain lieviä tytäryhtiöitä koskevia tarjouksia, jotka eivät kuitenkaan ole dramaattisia – mitään, mitä et voisi odottaa kirjautuessasi verkkoisäntään.

Yksi yritys esimerkiksi mainostaa 2Checkoutia. Toinen vakuuttaa sinut heittämään 25 dollaria 200 Mt lisää levytilaa + mukautettu verkkotunnus 14,95 dollaria / vuosi. Mutta tuo on melko paljon kampanjoiden yhteydessä.

Sen jälkeen minulla ei ollut ylimääräisiä sähköpostiviestejä, ei mitään omituista, enkä huomannut, että sähköpostiosoitteeni olisi salaperäisesti rekisteröitynyt myös muihin, kolmansien osapuolten uutiskirjeisiin (käytin testissä alkuperäistä sähköpostia). Periaatteessa sain vain nauttia ilmaisista WordPress-isännöintisuunnitelmistani ilman häiriöitä.

Joten missä täällä on ansaittu rahaa??

Jos minun arvata, tärkein liiketoimintamalli on todennäköisesti antaa sinulle hyvä ilmainen isäntäalusta ja odottaa sitten sinun kasvavan siitä. Tässä vaiheessa voit päivittää asetukset helposti muutamalla napsautuksella.

Jos tämä on tilanne, niin isännät eivät luonnollisestikaan voi olla liian myyviä ensimmäisestä päivästä lähtien, eivätkä he myöskään voi lyödä sinua yhdellä promootiolla toisensa jälkeen. Periaatteessa, jos isäntä haluaa myydä sinulle pro-tarjouksillaan, ilmainen tarjous ei voi imeä. Kukaan ei maksa rahaa saadaksesi lisää imeä.

Okei, päästäkää ilmaisen WordPress-isäntän mukavuuksiin ja miten:

Mutta miksi et vain mene WordPress.com tai halpa maksettu isäntä?

Joten, kun kyse on ilmaisesta WordPress-isännöinnistä, ensin mieleen tulee WordPress.com. Loppujen lopuksi .com-palvelimet kykenevät enemmän kuin käsittelemään kaikenlaista liikennettä, suorituskyky on hyvä, ja saat suurimman osan ominaisuuksista, joihin WordPressin itsenäinen versio on tottunut..

Mutta kaikella loistavuudellaan on myös joitain kompromisseja. Heidän päällikkönään, et ole käytännössä koskaan täysin hallinnassa sivustoasi etkä voi säätää vapaasti sen ominaisuuksia tai ulkoasua. Lisää eroista täällä.

Älä ymmärrä minua, tosin nautin siitä, mitä .com tuo pöydälle, mutta tämän vertailun vuoksi sanotaan vain, että haluamme täyden, rajoittamattoman WordPressin.

Tämän lisäksi on olemassa myös toinen ratkaisu, joka on silti uskomattoman edullinen, vaikkakin maksettu. Noin 3 dollarilla kuukaudessa voit saada täysin toimivat hosting-asetukset esimerkiksi Bluehostilla.

Noin kahvikupin hinnasta kuukaudessa, et vain paranna suorituskykyä ja luotettavuutta. Saat myös käyttökelpoisemman kojetaulun.

Katso, osa siitä, josta tämä raha menee, on hienoja lisäosia, kuten käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit:

 • Hallinnoi päivityksiä, mukaan lukien mahdollisuus ottaa automaattiset päivitykset käyttöön
 • Ohjaa WordPressin perusasetuksia
 • Hallinnoi laajennuksia ja teemoja

Katso Bluehost-kojetaulu: Bluehost-kojelauta

Ja Bluehost auttaa sinua myös välimuistin toteuttamisessa (nopeuttaa sivustosi) ja luomaan vaiheellisia sivustoja (ajattele näitä kuten turvallinen hiekkalaatikko sivustosi muutosten testaamiseksi).

Luulemme, että sanomme, että WordPress-isännöinnistä maksaminen voi todella säästää rahaa, kun ajatellaan aikaa, jonka vietät sivustosi hallintaan (muista – aika on rahaa!).

Ja vielä kerran, muista, että jos haluat levittää projektiasi yleisölle, tarvitset suurimmaksi osaksi asiaan myös itsenäisen verkkotunnuksen, ja se on tietysti maksettu ylimääräinen, joten jonkin verran tavoitteen saavuttaminen ilmainen hosting.

Joka tapauksessa, takaisin aiheeseen:

Ilmaiset WordPress-hosting-kilpailijat

Olen etsinyt kauan ja vaikea löytää joitain (näennäisesti) laadukkaita isäntiä, jotka tarjoaisivat myös ilmaisia ​​suunnitelmia.

Ensinnäkin, et löydä ilmaista suunnitelmaa sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat WordPress-isäntäteollisuuden tukipilareita. Ei SiteGround, ei InMotion, ei WP Engine jne. Periaatteessa mikään niistä yrityksistä, jotka tulevat mieleen ajatellessaan WordPress-hosting-palvelua, eivät tarjoa ilmaista tasoa.

Joten meidän on kaivettava syvemmälle.

(Ja pahoillani, olen varma, että kaikki täällä esitellyt ilmaiset WordPress-isännät ovat mahtavia yrityksiä ja että vain tietämättömyyteni on, etten tiennyt heistä aikaisemmin. En tarkoittanut tehdä siitä, että kukaan täällä esiintyisi. on ala-par.)

Tätä sanoen muut arvioijat ovat esittäneet ennen minua neljä yritystä, jotka olen päättänyt kokeiluun, ja nämä tuotemerkit ovat myös jatkuvasti esiintyneet täällä täällä. Toisin sanoen, ne eivät ole ollenkaan satunnaisia.

Kokoonpano:

Merkintä. Yksi tämän maailman suosituimmista yrityksistä oli ennen WPNode.net. Vaikka verkkosivusto näyttää edelleen ikään kuin se tarjoaa ilmaisen isännöinnin, se todella ohjaa sinut toiselle alustalle, jossa ainoa asia, jonka voit saada, on ilmainen kokeilu. Siksi en voinut sisällyttää heitä luetteloon.

Katsotaanpa ensin, mitä saat kustakin näistä ilmaisista WordPress-isäntäkohdista ja kuinka heidän tarjouksensa vertaa:

Ilmainen WordPress-hosting tarjoaa vertailun

Tässä on perustiedot:

(Olen myös heittänyt Bluehostiin – mielestämme halvimman WordPress-isäntämme – hyväksi, vain katsomaan, mitä saat heidän 2,95 dollarin kuukausitasollaan.)

Ilmaiset WordPress-isännöintiominaisuudet

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet
Bluehost

vapaavapaavapaavapaa2,95 dollaria kuukaudessa.
Muokattu verkkotunnus vaaditaan
Verkkosivustot / verkkotunnukset12151
tietokannat121520
Levytila128 Mt SSD1 000 Mt100 Mt SSDRajoittamaton50 Gt
kaistanleveysRajoittamaton10000 Mt2000 sivun katselua / mo.50 GtRajoittamaton
muutIlmainen SSL, ilmainen DDoS-suojaus, ilmainen CDN CloudFlaren avullaOmat mainokset sallittu, välittömät varmuuskopiot, PHP-skriptien automaattinen asennusAutomaattinen WordPress-asennus, integroitu SSLAutomaattinen HTTPS SSL (itse allekirjoitettu sertifikaatti) kaikilla verkkotunnuksilla, 5 sähköpostiosoitetta, omistetut SSD-käyttöiset MySQL-palvelimet, Softaculous 256 -käyttöohjelmien asennusohjelmaIlmainen verkkotunnus, ilmainen SSL-sertifikaatti, 5 sähköpostitiliä, 25 aliverkkotunnusta, uusin cPanel-käyttöliittymä, yhden napsautuksen komentosarjojen asentajat

Kuten voitte nähdä, kaikki nämä tarjoukset ovat melko erilaisia, ja vaikka jokaisella on oma merkityksensä, on joitain tärkeitä yksityiskohtia, jotka on huomioitava:

 • 100 Mt on aivan liian vähän levytilaa. Näyttö a) – niin näyttää käytöltä pelkän väärennettyjen sisältöpakettien tuonnin jälkeen ilman – ei! – plugins asennettu vielä:

levyn käyttö

 • HostAwesomen 2000 näyttökertaa kuukaudessa voi olla ongelmallista erittäin nopeasti. En ole täysin varma, mitä tapahtuu, kun ylität sen, mutta voin vain kuvitella, että sinun tulee vetää lompakkosi ulos.
 • Kaikki isännät eivät anna sinulle ilmaista aliverkkotunnusta tai julkisesti saatavilla olevaa alihakemistoa palvelimella. Tämä tarkoittaa, että vaikka saat hosting-palvelun ilmaiseksi, joskus joudut kuitenkin hankkimaan mukautetun verkkotunnuksen = käyttämään rahaa kuitenkin.

Katsotaanpa vielä vähän syvällisempää:

Kuinka helppoa niiden perustaminen on

Asettaminen itsellesi jokaisessa isäntässä on hiukan erilainen, ja joudut käymään läpi erilaiset lomakkeet ja kysymykset kumman tahansa kanssa.

Lopulta kuitenkin, mikään niistä ei ole erityisen intuitiivinen ja hiukan hankala minun makuuni kannalta. Se on kaukana siitä, mitä saat SiteGroundin, InMotionin tai muiden avulla.

Pohjimmiltaan jokaisella näistä ilmaisista isännäistä on omat omituisuutensa ja omituiset elementit kirjautumisprosessissa. Esimerkiksi HostAwesomen kanssa sinun on odotettava muutama minuutti / tunti vahvistusta sen jälkeen, kun olet täyttänyt kaikki lomakkeet. He jopa kysyvät sinulta "Verkkosivun aiottu tarkoitus." Luulen, että se on vain osa saadaksesi-isäntä-ilmaiseksi -sopimusta. Voisin kuvitella, että he saavat melko paljon vääriä / roskapostitilejä, jotka luodaan silloin tällöin.

Kun tulee miellyttäviä yllätyksiä, minun on annettava se 000webhostille ja Byetille. Entinen heidän mahtavasta liittymisrajapinnastaan ​​verrattuna muihin pelaajiin. Jälkimmäinen asennuksen nopeuden vuoksi. Byet on nopein nolla käynnistävä isäntä tässä luettelossa.

hostawesome signupHostAwesome-rekisteröinti
Wordplus-ilmoittautuminenWordPlus-ilmoittautuminen

byet-ilmoittautuminenByet-rekisteröityminen

Kun määrität hosting-tiliä, haluat myös asentaa WordPressin. Tämä toimii taas eri tavalla kunkin luettelossa olevan isännän kanssa:

 • WordPlus antaa sinun valita automaattisen WordPress-asennuksen asennuksen aikana.
 • 000webhost antaa sinulle yksinkertaistetun asentajan rekisteröinnin jälkeen.
 • HostAwesome ja Byet luovat sivuston sinulle kirjautumisen aikana ja antavat sinulle pääsyn siihen myöhemmin.

Päivän lopussa on tärkeätä, että saat jokaisen isännän asentamaan WordPressin jonkin verran kapasiteettia, joten sinun ei tarvitse siirtää tiedostoja FTP: n tai muiden keinojen avulla manuaalisesti. Hyvää kamaa.

000webhost WordPress -asennus000webhost WordPress -asennus

wordplus WordPress asentaaWordPlus WordPress -asennus

Hallintapaneelin kokemus

Tämä on alkanut olla trendinä tässä ilmaisissa WordPress-isäntäympäristöissä, mutta jokaisella niistä on erilainen spin asiakas / käyttäjä-paneeleissa.

Lyhyesti:

Asiakas / käyttäjäpaneelit saatavana ilmaisina isäntinä

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet

Mukautettu käyttäjäpaneeli
cPanel-käyttö

WordPlus ja HostAwesome käyttävät samaa ohjelmistoskriptiä käyttöpaneeleissaan – tai ainakin ne näyttävät melkein samanlaisilta:

Wordplus-paneeliWordPlus-paneeli

hostawesome paneeliHostAwesome-paneeli

Siellä voit hallita asiakastiliäsi ja lisätä uusia palveluita. Teknisissä asioissa saat myös cPanel-pääsyn (uusimman version käyttö).

000webhost tarjoaa sinulle vain oman, mukautetun asiakaspaneelin, jossa voit hallita sekä asiakastiliäsi että myös joitain teknisiä yksityiskohtia isäntäasetuksistasi. "Jonkin verran" on avainsana täällä. Mahdollisuudet ovat jonkin verran rajoitetut, etkä voi tehdä niin lähellä kuin mahdollista cPanelin kautta (cWanel-käyttöoikeutta 000webhostilla ei ole).

000webhost-paneeli

Byet näyttää täältä epätavallisimmalta, koska ne antavat sinulle vain cPanelin (vanhempi versio). Ei asiakaspaneelia ollenkaan. Tai ainakaan en löytänyt sitä.

byet cpanel

Asioiden WordPress-puolella ei oikeastaan ​​ole mitään puhuttavaa. Jokainen isäntä antaa sinulle pääsyn tavalliseen WordPress-hallintapaneeliin, jossa voit suorittaa niin sanotusti kaikki normaalit WordPress-toiminnot. Rajoituksia ei ole.

Yksi poikkeus kuitenkin. HostAwesome antaa sinulle tämän ikävän mainoksen suoraan sivupalkista.

Katso mainoshostawesome myy

Jokainen isäntä antaa sinulle myös oletus WordPress-laajennuspaketin, joka koostuu Akismetista ja Hello Dollystä. WordPlus sisältää myös Clef – kaksifaktorisen todennuksen ja Sisäänkirjautumisrajat. Kaiken kaikkiaan, hyvä plugin-lisäys turvallisuuden kannalta on jotain, joka voi olla ratkaisevan tärkeä, kun annamme kaikille mahdollisuuden isännöidä WordPress-sivustoa ilmaiseksi.

Esiasennetuista teemoista saat vakiona Twenty Somethings.

Lopuksi, jokainen isäntä toimii suunnilleen WordPressin uusimman version kanssa tai ainakin siinä ei ole mitään ongelmia viimeisimmän version päivityksen suorittamisessa..

Suorituskykytestit

Okei, nyt hyviä juttuja. Joten miten ilmainen WordPress-hosting todella verrataan maksettuun WordPress-isännöintiin, kun tarkastellaan pelkkää suorituskykyä?

Tässä on kaikkien isäntien yleinen vertailutaulukko. jälleen, Bluehost heitettiin sisään mitta:

(WordPress-testausasetukset: Kaksikymmentäseitsemäntoista – WP 4.7.2 – ei laajennuksia – demosisältö.)

Ilmainen WordPress-hosting-suorituskykytesti

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet
Bluehost

Palvelin sisäänRanskaAlankomaatChicago, ILLontoo, Iso-BritanniaProvo, UT
Pingdom
Perf. arvosanaA 93A 93B 86B 81N / A
Tukholma617 ms1,60 s1,50 s1,31 s1,80 s
San Jose, Kalifornia1,52 s1,23 s1,24 s2,70 sN / A
New York City1,01 s687 ms800 ms1,83 s0,85 s
Melbourne3,69 s4,19 s3,93 s4,73 s2,14 s
LOADIMPACT
TestattuLontoo, Iso-BritanniaLontoo, Iso-BritanniaPalo Alto, KaliforniaFrankfurt, SaksaPalo Alto, Kalifornia
Min vasteaika0,21 s1,36 s0,96 s0,10 s0,62 s
Max vasteaika0,34 s1,54 s1,60 s0,18 s4,9 s

Tässä on yksittäiset LoadImpact-testitulokset:

WordPlus: WordPlus LoadImpact -testit
000webhost: 000webhost LoadImpact -testit
Byet: Byet LoadImpact -testit
HostAwesome: HostAwesome LoadImpact -testit
Bluehost: Bluehost LoadImpact -testit

Huomaat heti, että mikään näistä tuloksista ei ole todella huono. Enemmän tai vähemmän sijainnista riippumatta, saamme 2 sekunnin latausajat (paitsi Melbourne). Se on samanlainen tarina LoadImpact-testeillä – jälleen kerran, erittäin hyväksyttäviä tai jopa yllättävän hyviä (ja minun on annettava huudahdus erityisesti Byetille täällä).

Lyhyesti sanottuna esitys osoittautuu pohjimmiltaan samalta kuin Bluehostin, ja tietyiltä osin jopa parempi.

Tulkitse nämä tiedot niin kuin mahdollista, mutta sinun on myönnettävä, että näillä ilmaisilla WordPress-palvelimilla on lopulta jotain elinkelpoista tarjota.

Hyvät ja huonot puolet

Kun suorituskykytestit ovat poissa käytöstä, puhutaanpa joitain muita yksityiskohtia tästä koko ilmaisesta WordPress-hosting-sopimuksesta. Nimittäin, haitat ja edut.

Ensinnäkin ammattilaiset:

Se on ilmainen. Höh!

Ja voimme lopettaa täällä ammattilaisilla.

Tarkoitan, kyllä, siellä on enemmän, kun katsomme syvemmälle konepellin alla, mutta katsokaamme sitä, että et saa ilmaista hosting-tiliä ominaisuuksille, saat sen, koska se on ilmainen.

Ja älä ymmärrä minua, ilmainen oleminen on valtava ammattilainen! Se on kaikkien aikojen historian paras ammattilainen.

Seuraavaksi haitat:

Huonot puolet ovat muutamia välttämättömiä asioita:

Ensimmäinen palvelimet ovat kaiken kaikkiaan rajoitetusti – kuten vuonna, et voi hyväksyä suurempaa liikennemäärää.

 • Ne ovat hyviä vain yksinkertaisiin asennuksiin – yksi verkkosivusto + yksi tietokanta suurimman osan ajasta.
 • Suorituskyky on myös hieman heikompi verrattuna maksetut vaihtoehdot.
 • Siellä on joitain pieniä häiriöitä täällä. Esimerkiksi Byetilla oli joitain ongelmia demon sisällön – etenkin mediatiedostojen – tuonnissa. Ehkä ei ole tarpeeksi RAM-osoitetta isännöintitilille?

toiseksi, sivuston omistajuudesta ja / tai siitä, voidaanko sinut sulkea yön yli mistä tahansa syystä, on epävarmuutta.

Ja kolmanneksi, "olet tuote." Kuten kaikessa, jos sinun ei tarvitse maksaa tuotteesta, olet tuote.

Tämä voi johtaa mahdolliseen jatkuvaan myyntiin, roskapostiin jne. Puhuimme siitä lisää tämän viestin alussa.

Ilmainen WordPress-hosting – on sen arvoista?

Kun kaikki tämä sanotaan, lopullinen mielipiteeni on, että yllättäen ilmainen WordPress-hosting on hyvä väliaikaisten testien tai muiden kokeellisten projektien suorittamiseen. Konseptin todistamiseksi, sivuston nopeasti toimimiseksi jne.

Samanaikaisesti en kuitenkaan riskiä käyttää sitä liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, kuten sähköiseen kauppaan tai yrityksen tuotemerkkisivustoon tai muuhun vastaavaan. Ehkä se on vain minun näkökulmani, mutta en vain luotaisi yritykseesi isäntälle, että en maksa rahaa, joten minulla ei ole vipuvaikutusta tai kyselyä, kun jotkut vaatimuksistani eivät täyty. Sitten on myös aiemmin mainitsemani epävarmuus sivuston omistajuudesta. En vain sellaista stressiä, jonka kanssa olen valmis käsittelemään.

Joten pähkinänkuoressa (vaikka vain oma henkilökohtainen mielipiteeni):

 • Ilmainen hosting puhtaan harrastuksen / ei-kaupallisen aikomuksen projektille? Varma.
 • Ilmainen hosting jostain vakavammalta? Ei. Maksan mieluummin jopa tuosta ~ 3 dollaria / kk Bluehostin kanssa.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko kokeillut minkä tahansa täällä mainitun ilmaisen WordPress-isäntäalustan kanssa? Mitkä ovat kokemuksesi heistä? Tai ehkä on joitain muita mainitsemisen arvoisia pelaajia?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map