Hvor går WordPress Hosting? Forbered dig bedre på din Wix-oplevelse ��

WordPress-hostingmarkedet er sandsynligvis den hurtigst skiftende og mest interessante plads inden for WordPress-økosystemet. Vi hører regelmæssigt abstrakte ideer om "markedet bliver mere konkurrencedygtigt", "større spillere gør det vanskeligere for små virksomheder", og "markedet modnes"; WordPress-hosting er det, hvor al denne ændring sker.


De største WordPress-værter tager stadig større dele af brugerbasen og tager stadig større finansieringsmængder. Alligevel står de alle over for hård konkurrence, og selvom vi kan antage, at alle de eksisterende store værter overlever de næste fem år, er et meget sværere opkald, hvem der vil trives i de næste fem år.

Fremtiden for WordPress-hostingmarkedet giver således et vindue på resten af ​​WordPress-økonomien. Dette indlæg vil forsøge at se på den fremtid og hævde, at den intense konkurrence driver værter mod en "virkelig administreret" oplev, hvor alt hvad du har brug for, er taget af dig.

Det er ikke svært at forestille sig en fremtid, hvor din WordPress-oplevelse adskiller sig meget mellem de mest populære værter, som alle har deres egne administrerede platforme, der tager sig af sikkerhed, backup og opdateringer; side bygherre oplevelser; og et udvalgt bundt af forudinstallerede addons eller plugin-ekstra.

Pludselig er den hostede WordPress-oplevelse Wix eller Squarespace, bortset fra at den kører på WordPress.

Vejen til at komme dertil er imidlertid kompliceret og på ingen måde sikker. Lad os starte med det helt basale og tage det derfra.
wordpress hosting fremtid

Hvad er WordPress hosting?

Kravene til at blive WordPress-vært er minimale: support til PHP version 7.2, HTTPS og MySQL version 5.6 eller MariaDB version 10.0. Dette betyder, at der bogstaveligt talt er tusinder af potentialer "WordPress vært" for en forbruger at vælge imellem.

Dette kan være et problem for forbrugerne, hvilket gør skelnen mellem værterne en stadig vanskeligere opgave. Hostingfirmaer er selvfølgelig klar over dette, og derfor gør de hvad de kan for at adskille sig selv. På et mest basalt niveau involverer dette at tilbyde WordPress-specifikke hostingpakker eller positionere sig selv som specialiserede WordPress-værter. I 2010 var dette omtrent lige så kompliceret som "WordPress hosting" Fik.

Siden da har hostingfirmaer imidlertid været ivrige efter at differentiere sig. Specialist WordPress-værter plejer nu at tage sig af meget af det tunge løft, der er involveret i hosting af et WordPress-sted. De fleste administrerer sikkerhed, cache og ydeevne på serverniveau. Nogle værter går et skridt videre, opdaterer automatisk WordPress og i nogle tilfælde plugins for dig. Alle giver WordPress-specifik support. I 2018 er det sådan, som de fleste specialiserede WordPress-hosting ser ud.

Nogle hostingfirmaer kan lide WP-motor, Kinsta og Automattic’s WordPress.com (vi rører mere om, hvorfor det er rigtigt at tænke på WordPress.com som hosting senere) vil kun være vært for et WordPress-websted. Andre såsom SiteGround, Flydende web og Kom så far overvejes "WordPress specialister", men stadig vært for websteder, der ikke er bygget på WordPress.

WordPress-hosting: ikke længere en niche

Ændringen, der driver dette skift fra "her er en hosting-konto, som du kan installere WordPress på" til "her er et WordPress-websted, der er taget af dig" er efterspørgsel. Forbrugerne ønsker WordPress-hosting, og dette har taget det fra et nichetilbud til noget, du kan opbygge hele din hosting-forretning omkring.

Desuden er WordPress-markedet blevet stort nok til, at der er levedygtige nicher inden i "WordPress hosting".

Der er masser af eksempler på dette: fra de billigste WordPress-værter, der tilbyder pakker til under en dollar om måneden, hvor modellen bedst beskrives som "kerne og brænde" (nye kunder tilslutter sig og forlader hurtigt, men du tilføjer så mange nye kunder, at det er okay), hele vejen igennem til administreret WordPress-hosting, der kan håndtere alt op til de allerbedste websteder.

Den virkelig interessante vækst er kommet i dette styrede hosting rum, især mod den nedre ende. Det er her hostingfirmaerne bygger deres mest interessante produkter, og sandsynligvis hvor de ser deres mest rentable vækst komme på mellemlang sigt.

Denne nedre ende styrede hosting giver mening: Kunden er villig til at betale en lille præmie for et godt produkt, så dette kan være mere rentabelt, og selvom alle er nødt til at få kerneproduktet rigtigt (god, hurtig og pålidelig WordPress-hosting), muligheden for at tilføje værdi med ekstramateriale er enorm.

Eftersom disse ekstramateriale kan fjerne en masse af de smerter, der er forbundet med WordPress-hosting, begynder dette at se meget mere ud som en fuldt administreret webstedsbygger, der ligner Squarespace eller Wix. Lige nu, hvis du vil bygge et websted, gør Wix det utroligt let, og hostingfirmaerne ved dette. I sidste ende tager hostingkunder værdi af at have et websted i stedet for at være hosting i sig selv, så selvom disse webstedsbyggere repræsenterer en trussel mod moderat WordPress, repræsenterer de en enorm trussel mod hostingfirmaer.
Wix

Du kan således se, hvordan denne low-end-administrerede WordPress-hosting skal blive en fuldt styret WordPress-webstedsbyggerplatform på mellemlang sigt, og at dette skal være det centrale hostingprodukt på lang sigt. Dette er grunden til, at der sker så meget interessant ændring i WordPress-hosting lige nu, og dette er linsen, gennem hvilken ændringerne skal ses. Lad os se på nogle detaljer med det i tankerne.

WordPress hosting fremtid: opkøb kan købe ekspertise, ekstramateriale og samfundsværdi

I de sidste 10 år har iThemes opbygget et firma omkring WordPress-produkter. Deres produktopstilling inkluderer et backup-plugin, et sikkerhedsplugin, et instrumentbræt til overvågning af flere WordPress-websteder og et WooCommerce-rapporteringsplugin til butikkejere. Mens de begyndte at lave WordPress-temaer, var dette deres vigtigste produkter.

iThemes
I januar 2018, hostingfirma Liquid Web erhvervede iThemes i en kontantaftale, der inkluderede iThemes ‘produkter og team. Gennem objektivet med at tilføje ekstra værdi til din WordPress-hosting for at fjerne byrderne ved at være vært for et WordPress-sted giver dette meget mening.

Liquid Web har forsøgt at forbedre sit WordPress-tilbud i de senere år, og ved at købe et team af WordPress-eksperter og en gruppe af produkter, der kan integreres i dens hosting-tilbud, får det fart på denne proces. iThemes stod i mellemtiden over for et hårdere konkurrencepræget miljø – dets salg af temaer var allerede i tilbagegang, og produkter som Jetpack er en seriøs konkurrence om dens sikkerhed og sikkerhedskopieringsprodukter – og overtagelsen lader det holde sit team sammen og sikre de større ressourcer, der er nødvendige for at konkurrere går fremad.

godaddy pro-websteder
Det er en lignende historie med GoDaddy i de seneste år: efter tidligere at have kæmpet for at få adgang til det voksende marked for WordPress-fagfolk, erhvervede GoDaddy ManageWP, en webstedsstyring og backup-service, i slutningen af ​​2016.

Et år senere annoncerede de det Pro-websteder, en addon tilgængelig for alle kunder, der håndterer bulk site management og backup. Høres velkendt?

Lige nu er Pro Sites egentlig ikke anderledes end at bruge ManageWP-tjenester sammen med GoDaddy-hosting. Men ligesom Liquid Web erhverver iThemes, gør denne dybe integration af gratis produkter GoDaddy Pro-hosting mere tiltalende for forbrugerne. Det adskiller dem fra de tusinder af andre potentielle WordPress-værter, og bør ses som et første skridt mod en fuldt styret løsning.

Det er en lignende historie med GoDaddy’s erhvervelse af sikkerhedstjeneste Sucuri sidste år og bundling af Beaver Builder Lite året før, og notering "træk og slip side-builder" som et vigtigt salgsargument for deres WordPress-hostingplaner.

Den fuldt styrede linse viser, hvordan dette giver mening: En hvilken som helst af de populære sidebygere ville være et godt mål for erhvervelse: I stedet for at bundtage disse med dit hostingprodukt, kan du se et stærkt argument for at købe hele plugin, hvilket bygger en brugerdefineret oplevelse perfekt egnet til din hostinginfrastruktur og derefter prale af dette som en unik værditilvækst.

Sidebygere eller ej, iThemes, ManageWP og Sucuri vil ikke være de sidste erhvervelser eller partnerskaber: noget WordPress-tema eller plugin-forretning, der kan tilføje talent og gode produkter til en hostingtjeneste, ville være af interesse for hostingfirmaer.

Hvor passer WordPress.com ind?

Indtil videre har vi drøftet eksisterende WordPress-værter, der forsøger at tilføje talent og tjenester til deres administrerede WordPress-tilbud. Der er en spiller, vi normalt ikke ville betragte som et WordPress-hostingfirma, som vi er nødt til at overveje: Automattic’s WordPress.com.

Automattic er utroligt godt placeret til at tilbyde netop den slags massemarkedsstyrede WordPress-hosting, vi har diskuteret. De har et kæmpe team af WordPress-eksperter med betydelig indflydelse på WordPress-projektet, har eksklusiv kommerciel brug af WordPress-varemærket – og de tilbyder i det væsentlige allerede et massemarkedsstyret WordPress-hosting via WordPress.com.

Historisk har WordPress.com ikke været betragtet som en administreret WordPress-vært, fordi på trods af at have tilbudt de funktioner, du kunne forvente: sikkerhedskopieringer, opdateringer og support, manglende evne til at installere brugerdefinerede temaer eller plugins har gjort platformen restriktiv og fjernet udvidelsesmuligheden og tilpasbarheden det gør WordPress så attraktiv.

WordPress.com-forretning
Dette har ændret sig med introduktionen af relativt ny WordPress.com forretningsplan. WordPress.com-forretning har alle funktionerne i de andre planer, men med al den fleksibilitet, som du normalt forventer af WordPress: du kan installere tilpassede temaer og plugins.

Hvad der er mere overraskende er, at det tilbyder ubegrænset trafik til en pris (under $ 25 / måned), som normalt er indgangsniveauet for de fleste andre administrerede WordPress-værter.

Yderligere, mens i de senere år Automattic’s Jetpack-plugin har tilføjet mange funktioner i administreret stil til andre WordPress-værter ved at tilbyde dem på alle WordPress.com-planer, det gør overgangen mellem "selv-vært" og ".com" WordPress meget enklere – og sætter Automattic ansvarlig for et produkt, der tilbyder lignende funktioner som dem, som konkurrenterne bruger millioner af dollars på at erhverve. Jetpacks strategi i de senere år virkede uklar, men i denne sammenhæng kan man se, hvordan det hele begynder at samles.

Den nye Gutenberg-redaktør passer også ind her: Gutenberg løser en nøglesvaghed for WordPress sammenlignet med sine webstedsbygger-konkurrenter: dens redaktør. Gutenberg med WordPress 5.0 vil være en opdatering for redaktøren, der forbedrer WordPress-oplevelsen, men ikke er en helt radikal ændring. Giv det dog et år eller to, og når vi er på WordPress 6.0, er det helt sandsynligt, vi har en fuldt udbygget træk-og-slip-front-end-webstedsbygger.

Når dette sker, vil WordPress.com især være i en førsteklasses position til at drage fordel af WordPress’s fleksibilitet og Gutenbergs tilgængelighed, alt sammen til en pris, der kan sammenlignes med Squarespace. Denne form for dyb integration er hvad "fuldt styret" vil i stigende grad se ud i de kommende år, og det er et rimeligt råb at sige, det er her, WordPress-hosting går.

Administreret WooCommerce-hosting for at komme ind på scenen

Vi ser allerede flere eksempler på denne dybe integration inden for meget specifikke nicher. Det bedste eksempel på dette er nødsituationen ved styret WooCommerce-hosting.

WooCommerce hosting
Liquid Web annoncerede en ny administreret WooCommerce indstilling tidligere i år, og de vil ikke være de sidste til at gøre dette. Det er i vid udstrækning en alt-i-en-mulighed, der inkorporerer alle de tekniske funktioner, du kan forvente af en WordPress-vært sammen med temaer, en sidebygger, ubegrænsede produkter, billedstøtte (inklusive miniatureadministration, billede-lysbokse og billedzoom), analyse og SEO-optimering.

Det er ikke sådan, vi traditionelt tænker på WordPress-hosting, og det begynder at se meget mere ud som Squarespace, Shopify og Wix – undtagen uden begrænsninger af en lukket platform.

Automattic satser muligvis på at skabe den fuldt styrede WordPress-oplevelse, men det giver stadig masser af plads til andre til at niche ned i WordPress. Administreret WooCommerce-hosting er det bedste eksempel på dette indtil videre; forventer at se mere af dette i de kommende måneder og år.

Reagerer på forandring

At placere sig selv som en ‘WordPress-vært’ med stor støtte var engang nok til at være uafgjort for forbrugerne. Men med den enorme vækst i WordPress-brugerbasen og spredning af hostingfirmaer er ‘WordPress-hosting’ ikke den niche, det engang var.

For at adskille sig fra det store hav af muligheder, der er tilgængelige for forbrugere, er hostingfirmaer nødt til at tilpasse deres tjenester og tendensen hen imod "fuldt styret" ser ud til at accelerere i de senere år.

Hvor meget WordPress-brugerbasen vokser herfra, gjenstår at se. Selv inden for den eksisterende pulje af WordPress-brugere fortsætter den store række behov med til at fremskynde innovation blandt hostingfirmaer; endnu, som værter ser ud til at tilbyde "fuldt styret" løsninger, er det en rimelig antagelse, at dette kan være fremtidens webstedsbyggerplatform.

WordPress selv er på randen af ​​store ændringer i form af en ny redaktør, Gutenberg. Dette er kun et skridt i retning af væsentlige ændringer i de kommende år. Det er sandsynligvis bedst at være klar nu.

Hvad tager du her? Tror du, at WordPress-hostingmarkedet lige ved at ændre sig drastisk sammenlignet med det, det har været de sidste par år?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map