Hosting de WordPress compartit i gestionat: les principals diferències i com prendre la vostra decisió

Hosting de WordPress compartit i gestionat: les principals diferències i com prendre la vostra decisió

Hosting de WordPress compartit i gestionat: les principals diferències i com prendre la vostra decisió
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

L’allotjament de WordPress compartit i gestionat compartit ha estat un tema de botons calents a la comunitat de WordPress des de fa temps. I tampoc no ens és estrany. En les nostres múltiples revisions d’allotjament, comparacions i enquestes, sempre trobem molts punts de vista i opinions interessants de cada costat de la barricada..


Tanmateix, potser l’allotjament compartit i gestionat l’un contra l’altre potser no serà tan senzill com al principi sembla.

En aquest article, abordaré què signifiquen els desenvolupadors i els usuaris quotidians quan parlen allotjament de WordPress compartit vs gestionat.

Aleshores, trobaré les diferències específiques entre tots dos i recomanaré l’opció que sigui millor en un escenari determinat.

Allotjament de WordPress compartit vs gestionat

Tenir pressa? A continuació, es mostren les nostres recomanacions per als millors amfitrions de WordPress compartits i gestionats: �� Feu clic per saltar

En poques paraules, l’allotjament de WordPress compartit i gestionat

El debat d’allotjament de WordPress compartit vs gestionat es redueix als serveis addicionals i als ajustaments de rendiment que s’obtenen amb l’allotjament de WordPress gestionat.

L’allotjament de WordPress gestionat és com un servei de consergeria per al vostre lloc de WordPress, mentre que l’allotjament compartit regular us permet gran part de la feina quan es tracta de còpies de seguretat, optimització de WordPress i molt més..

Malgrat això…

L’allotjament compartit i l’allotjament de WordPress gestionat no són coses inherentment diferents

Quan la gent parla sobre allotjament compartit, solen utilitzar la frase de manera intercanviable amb "allotjament barat genèric."

Però aquí està el cas:

En realitat trobareu molts amfitrions compartits que ofereixen una "plataforma gestionada" o "serveis gestionats", i aquests amfitrions se solen comptabilitzar entre la llista d’amfitrions de WordPress gestionats.

 • L’allotjament compartit és només un tipus de pla d’allotjament on es troba el vostre lloc "accions" recursos amb altres llocs del mateix servidor.
 • L’allotjament de WordPress gestionat és un conjunt de serveis i ajustaments de rendiment afegits que se situen al capdamunt de l’allotjament regular.

És per això que podeu tenir un allotjament de WordPress gestionat de manera barata compartida, com Bluehost a uns 3 dòlars mensuals, i uns amfitrions costosos de WordPress gestionats dedicats, com Pagely a partir de 499 dòlars al mes.

Allotjament de WordPress gestionat compartit i gestionat - exemple de Bluehost
Exemple car allotjament de WordPress gestionat per WordPress de Pagely

De fet, trobareu amfitrions de WordPress gestionats alimentats per tot tipus d’arquitectura subjacent diferents – compartit, VPS, dedicat, núvol.

Malgrat aquesta declaració, anirem amb la parla comuna en aquest article i tractarem l’allotjament de WordPress compartit i gestionat com a entitats diferents. Tot i que pot ser que no sigui tècnicament correcte, és correcte quan es té en compte com la majoria de la gent utilitza els dos termes.

Les principals diferències entre allotjament de WordPress compartit i gestionat de WordPress

Hostatge compartit en poques paraules

L’allotjament compartit es refereix als amfitrions que intenten mantenir els seus costos reduint molts llocs web diferents en un sol servidor. Sembla negatiu, però realment no. L’allotjament compartit té un propòsit.

Si els amfitrions compartits no ho fessin, cap de nosaltres tindria la capacitat d’acollir llocs il·limitats per la mateixa quantitat de diners que gastem a Starbucks cada mes..

Per exemple, l’allotjament compartit és una solució ideal per a un tipus de lloc de prova de concepte o per a un lloc aficionat. I potser fins i tot per a un lloc de petita empresa sempre que el que calgui sigui senzill "targeta de visita en línia." Si optéssiu per una configuració d’allotjament de WordPress gestionada professionalment per a cada projecte, no seríeu capaços de provar més de 1-2 alhora. Amb un servei d’allotjament compartit, podeu executar 10 llocs en un servidor.

TL; DR: També hem creat un vídeo resum de què són els allotjaments de WordPress compartits i gestionats, més que serà més adequat per a un usuari casual. Comprova-ho:

A més, compartireu els recursos del vostre servidor amb desenes o centenars d’altres llocs, la qual cosa significa que el vostre lloc podria alentir-se a causa del fet que succeeixi alguna cosa al lloc d’un altre lloc. Els amfitrions compartits de qualitat evitaran la sobrecàrrega dels servidors per evitar que això passi; els amfitrions compartits amb un pressupost general solen excloure l’espai.

Més enllà d’això, normalment utilitzaràs un tauler de control cPanel genèric per gestionar els vostres llocs..

quadre de comandament cpanel

Si bé cPanel té algunes funcions específiques de WordPress (com una eina d’instal·lador), no està dissenyat específicament per facilitar la vida de WordPress com els taulers de comandaments dels amfitrions de WordPress gestionats..

Allotjament de WordPress gestionat en poques paraules

L’allotjament de WordPress gestionat és un conjunt de serveis, optimitzacions de rendiment i altres valors afegits. Aquestes funcions afegides:

 • Pot ajudar a fer que el vostre lloc es carregui més ràpid perquè totes les configuracions estan específicament configurades per optimitzar-les per a WordPress
 • Doneu-vos eines que us facilitin la instal·lació i la gestió de WordPress, així com eines com els llocs d’escenificació per ajudar-vos a fer canvis de manera segura al vostre lloc de WordPress
 • Ajudeu a mantenir el vostre lloc amb funcions com ara actualitzacions automàtiques i còpies de seguretat automàtiques
 • Garantiu millor el vostre lloc de WordPress amb regles i funcions de seguretat enfocades específicament a WordPress

Més enllà d’aquestes funcions, normalment podeu gestionar el vostre lloc en un tauler de disseny personalitzat (tot i que no sempre és així als amfitrions de WordPress gestionats amb pressupost).

Per exemple, aquí es mostra com es mostra el tauler personalitzat a Kinsta:

IU kinsta

A més de tenir un aspecte senzill, també podreu realitzar tones d’ajudes útils de WordPress des del tauler de servei d’allotjament, com ara:

Gestió dels vostres complements:

gestió de plugins

Visualització de còpies de seguretat automàtiques o la presa de còpia de seguretat manualment:
còpies de seguretat automàtiques

No tots els taulers de control dels hostes de WordPress gestionats s’assemblen a Kinsta, però la majoria ofereixen una actualització similar a l’opció cPanel que obteniu amb els amfitrions compartits.

A canvi d’aquestes funcions, però, acostuma a sacrificar-se en forma de límits web més baixos i un nombre màxim de visites permeses al mes.

Pros i contres de l’allotjament compartit

Com és de suposar, la majoria dels avantatges de l’allotjament de WordPress compartit vs gestionat inclouen preu i els inconvenients comporten funcions i rendiment …

Beneficis d’allotjament compartit

 • Sovint pagueu una quota mensual significativament més baixa
 • Molts hostes compartits us permeten allotjar llocs web il·limitats per un cost únic
 • Mentre "visitants il·limitats" no existeix, la majoria d’amfitrions compartits fan publicitat il·limitada i no tenen cap capaç en el nombre de visites al vostre lloc

Contres d’allotjament compartit

 • Com que sovint se centra en la reducció de costos en lloc de augmentar el rendiment, el vostre lloc normalment es carregarà una mica més lent
 • Com que compartiu recursos, els temps de càrrega del vostre lloc també es poden veure afectats pel que passa a altres llocs del servidor compartit
 • Tens les funcions de valor afegit com ara actualitzacions automàtiques i còpies de seguretat automàtiques
 • No sempre tindreu ajustaments de seguretat i de rendiment específics per a WordPress

Pros i contres de l’allotjament de WordPress gestionat

Els avantatges i els contres de l’allotjament de WordPress gestionat són una mica més variats…

Beneficis de l’allotjament de WordPress gestionat

 • Arquitectura de servidors que està dissenyada específicament per a WordPress, que normalment significa un millor rendiment
 • Memòria cau integrada al nivell del servidor, que també significa un millor rendiment
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress per mantenir el vostre lloc segur i funcionant
 • Còpies de seguretat automàtiques per assegurar que les dades del vostre lloc de WordPress són segures
 • Ajustaments de seguretat específics per a WordPress, com tallafocs, enduriment d’inici de sessió i exploració de programari maliciós
 • Un tauler de gestió de llocs web més convenient (encara que no en tots els amfitrions de WordPress gestionats)
 • Funcions útils com llocs d’escenificació per facilitar la gestió del vostre lloc
 • Tots els agents d’atenció al client són experts de WordPress

Cons de l’allotjament de WordPress gestionat

 • Els amfitrions de WordPress gestionats solen costar més que els amfitrions compartits, tot i que podeu trobar motius intermedis com Bluehost
 • Els amfitrions de WordPress gestionats solen imposar límits de lloc web i / o límits de visites més estrictes
 • Normalment només podeu allotjar llocs de WordPress (òbviament)
 • Per tal d’assegurar el rendiment, alguns amfitrions de WordPress gestionats posaran restriccions als plugins que podeu utilitzar

Allotjament de WordPress compartit i gestionat, que escolliu?

Gràcies a amfitrions com Bluehost i SiteGround, escollir entre allotjament de WordPress compartit i gestionat s’ha complicat molt menys.

De fet, independentment de quin sigui el vostre pressupost, us recomanem que sigueu amb una solució de WordPress gestionada (si voleu utilitzar WordPress, per descomptat).

Ara és possible trobar allotjament de WordPress gestionat a nivell d’entrada a partir del mateix preu que els amfitrions compartits barats:

Empresa
Preu / mes des de
Adequat per
Espai de disc
Nom de domini gratuït
Av. temps de càrrega
Anar a
Bluehost2,95 dòlarsno es dóna a conèixer50 GBI2,87 sVisita | Llegiu la crítica
SiteGround3,95 dòlars~ 10.000 visites mensuals10 GB (SSD)N0,74 sVisita | Llegiu la crítica
InMotion Hosting4,99 dòlars~ 20.000 visites mensuals40 GB (SSD)I0,62 sVisita | Llegiu la crítica

Les tres opcions també us ofereixen còpies de seguretat gratuïtes i SSL gratuïtes.

Pot faltar algunes de les funcions gestionades més premium (com ara taulers de comandament personalitzats i llocs de posada en escena), però obteniu molts dels avantatges de l’allotjament de WordPress gestionat a un cost assequible..

Si en voleu més "deluxe" experiència d’allotjament de WordPress gestionada i, a continuació, podeu actualitzar a algunes opcions més premium com:

Empresa
Preu / mes des de
Adequat per
Espai de disc
Nom de domini gratuït
Av. temps de càrrega
Anar a
kinsta30 dòlars~ 20.000 visites mensuals5 GB (SSD)NN / AVisita | Llegiu la crítica
Motor WP31,50 dòlars~ 25.000 visites mensuals10 GB (SSD)N0,94 sVisita | Llegiu la crítica
logotip de volant23 dòlars~ 25.000 visites mensuals5 GB (SSD)N1,11 sVisita | Llegiu la crítica

Aquestes tres opcions també us ofereixen còpies de seguretat gratuïtes, SSL i CDN.

Com podeu veure, el preu és similar aquí, però obteniu una mica menys quant a l’espai de disc disponible. A canvi, obté un entorn més optimitzat per WordPress (suposadament).

Això sí, ho resumeix! Tens alguna altra pregunta sobre allotjament de WordPress compartit i gestionat de WordPress? Deixa un comentari i intentarem ajudar-te a prendre la teva decisió.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector