Gratis WordPress Hosting: Er det værd? Data giver os svaret

Gratis WordPress Hosting: Er det værd? Data giver os svaret

Gratis WordPress Hosting: Er det værd? Data giver os svaret
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Lad os prøve at besvare det mest presserende spørgsmål: Hvor er pengene tjent med gratis WordPress-hostingplatforme?


Jeg tror, ​​vi alle kan være enige – med 100% sikkerhed – at selvom serverne er gratis, skal pengene stadig tjene et eller andet sted, på en eller anden måde.

Hosting er dyre forretninger, uanset hvordan du nærmer dig det, og endnu mere, hvis du ikke indsamler nogen betalinger på forhånd.

Hvor kommer pengene så ind for at gøre alt dette umagen værd for værten?

Mere vigtigt for os – bliver du ramt med konstant opsalg efter tilmelding? Har gratis vært spam? Er der annoncer overalt? Tilknyttede produkter? Med andre ord, er dit websted i fare på ethvert tidspunkt på grund af hostingfirmaets naturlige behov for at tjene penge på den ene eller den anden måde?

Jeg ville også vide det.

Gratis WordPress Hosting

For et par uger siden lancerede jeg fire WordPress-websteder, der kører på helt gratis WordPress-hostingkonti.

Dette er, hvad der skete:

Forretningsmodellen med gratis værter

Lige foran skal jeg indrømme, at jeg er en smule partisk, når det kommer til emnet. Jeg har aldrig overvejet at lancere noget seriøst oven på en gratis hostingplatform, og jeg taler ikke engang om gratis WordPress-hostingplatform, jeg mener gratis hosting som helhed.

Men når man ser på det i eftertid lige nu… hej, hvorfor ikke?

Jeg mener, jeg er sikker på, at gratis hosting skal have været avanceret og forbedret en hel del siden mine universitetsdage – da enhver computernetværksprofessor fortsatte med at rådgive om enhver form for gratis servere og endda havde data for at vise farerne ved at bruge sådanne ting (honningkrukke meget?).

Så ændrede tingene sig?

Kort sagt er jeg overrasket – og glad for at rapportere – at alle de gratis værter, der er vist her, ikke har ramt mig hver dag eller endda uge med endnu et udbud af tilbud. I al ærlighed får du meget mere regelmæssig salgskommunikation fra 90% af de blogs, der tilbyder dig "en gratis e-bog."

Grundlæggende er det, du får med disse værter, nogle standard-velkomst- / installations-e-mails. Skønt der var nogle milde tilknyttede tilbud i nogle af disse indledende e-mails, dog ikke noget drastisk – intet, som du ikke ville forvente, når du tilmeldte dig en webhost.

For eksempel reklamerer et firma for 2Checkout. Den anden overbeviser dig om at kaste $ 25 for 200 MB ekstra diskplads + et brugerdefineret domæne til $ 14,95 / år. Men det er stort set det, når det kommer til kampagner.

Derefter fik jeg ingen upsell-e-mails, intet underligt, og jeg bemærkede ikke, at min e-mail blev mystisk tilmeldt andre tredjepartsnyhedsbreve (jeg brugte en original e-mail til testene). Grundlæggende fik jeg bare glæde af mine gratis WordPress-hostingplaner uden afbrydelse.

Så hvor er pengene, der tjenes her?

Hvis jeg skal gætte det, den vigtigste forretningsmodel er sandsynligvis at give dig en god gratis hostingplatform og derefter vente på, at du vokser ud af den. På det tidspunkt kan du nemt opgradere dit setup med et par klik.

Hvis det er scenariet, kan disse værter naturligvis ikke være for salg fra dag ét, og de kan heller ikke slå dig med den ene kampagne efter den anden. Grundlæggende, hvis en vært ønsker at sælge dig på deres pro-tilbud, kan det gratis tilbud ikke sutte. Ingen vil betale penge for at få mere sug.

Okay, lad os komme ind på whys og hows af gratis WordPress hosting:

Men hvorfor ikke bare gå WordPress.com eller en billig betalt vært?

Så ja, når det kommer til gratis WordPress-hosting, er den første ting, der tænker på WordPress.com. Når alt kommer til alt, er .com’s servere mere end i stand til at håndtere nogen form for trafik, ydeevnen er god, og du får de fleste af de funktioner, som den fristående version af WordPress har fået dig til at bruge.

Men med alt dets forfærdighed er der også nogle afvejninger. Chief of them, du er dybest set aldrig i fuld kontrol over dit websted, og du kan ikke frit justere dets funktioner eller udseendet. Mere om forskellene her.

Gør mig ikke forkert, selvom jeg virkelig synes, hvad .com bringer til bordet, men for denne sammenligning skal vi bare sige, at det, vi ønsker, er det fulde, ubegrænsede WordPress.

Når det er sagt, er der også en anden løsning, som, om end betalt, stadig er utroligt overkommelig. For omkring $ 3 pr. Måned kan du f.eks. Få et fuldt fungerende hostingopsætning med Bluehost.

For omkring prisen på en kop kaffe pr. Måned får du ikke bare mere ydelse og pålidelighed. Du får også et mere brugbart betjeningspanel.

Se, en del af, hvad pengene går mod, er seje tilføjelser, som en brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for:

 • Administrer opdateringer, inklusive en mulighed for at slå automatiske opdateringer til
 • Styr grundlæggende WordPress-indstillinger
 • Administrer plugins og temaer

Se Bluehost betjeningspanel: Bluehost instrumentbræt

Og Bluehost hjælper dig også med at implementere cache (fremskynder dit websted) og oprette iscenesættelseswebsteder (tænk på disse som en sikker sandkasse til at teste ændringer på dit websted).

Det, vi siger, er, at det at betale for WordPress-hosting muligvis faktisk sparer dig penge, når du overvejer den tid, du bruger på at administrere dit websted (husk – tid er penge!).

Og igen, skal du huske på, at hvis du vil udbrede dit projekt til offentligheden, har du for det meste også brug for et selvstændigt domænenavn til tinget, og det er åbenlyst et betalt for ekstra, og dermed noget besejret formålet af gratis hosting.

Alligevel, tilbage på emnet:

De gratis WordPress-hosting-udfordrere

Jeg har set længe og hårdt efter at finde nogle (tilsyneladende) værter af god kvalitet, der også ville tilbyde gratis planer.

Første ting først, vil du ikke finde en gratis plan med virksomheder, der er bærebjælker i WordPress-hostingindustrien. Ingen SiteGround, ingen InMotion, ingen WP Engine osv. Dybest set er ingen af ​​de virksomheder, der kommer til at tænke på, når man tænker på WordPress-hosting, tilbyde et gratis lag.

Så vi er nødt til at grave dybere.

(Og beklager, jeg er sikker på, at alle de gratis WordPress-værter, der findes her, er fantastiske virksomheder, og at det kun er min uvidenhed, at jeg ikke var opmærksom på dem tidligere. Jeg mente ikke at få det til at se ud som om nogen, der blev vist her er underpar.)

Når det er sagt, er de fire virksomheder, som jeg har valgt til eksperimentet, blevet præsenteret af andre korrekturlæsere før mig, og disse mærker er også ved med at dukke op mindst et par gange her og der. Med andre ord er de slet ikke tilfældige.

Opstillingen:

Bemærk. En af de mest populære virksomheder på dette område var WPNode.net. Selvom webstedet stadig ser ud som om det tilbyder gratis hosting, omdirigerer det dig faktisk til en anden platform, hvor det eneste du kan få er en gratis prøveperiode. Derfor kunne jeg ikke medtage dem på listen.

Lad os først se, hvad du får med hver af disse gratis WordPress-værter, og hvordan deres tilbud sammenlignes:

Gratis WordPress-hosting tilbyder sammenligning

Her er de grundlæggende detaljer:

(Jeg har også kastet Bluehost – den bedste billige WordPress-vært efter vores mening – til god målsætning bare for at se, hvad du får med deres $ 2.95 / måned hosting-niveau.)

Gratis WordPress-hostingfunktioner

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet
Bluehost

gratisgratisgratisgratis$ 2,95 / mo.
Tilpasset domæne krævet
Websteder / domæner12151
Databaser121520
Diskplads128 MB SSD1000 MB100 MB SSDUbegrænset50 GB
båndbreddeUbegrænset10000 MB2000 sidevisninger / mån.50 GBUbegrænset
AndetGratis SSL, gratis DDoS-beskyttelse, gratis CDN med CloudFlareEgne annoncer tilladt, Øjeblikkelig sikkerhedskopi, PHP-scripts autoinstallatorAutomatisk WordPress-installation, integreret SSLAutomatisk HTTPS SSL (selvsigneret cert) på alle domæner, 5 e-mail-adresser, dedikeret SSD-drevet MySQL-servere, Softaculous 256 scriptinstallationsprogramGratis domænenavn, gratis SSL-certifikat, 5 e-mail-konti, 25 underdomæner, seneste cPanel-interface, 1-kliks scriptinstallatører

Som du kan se, er alle disse tilbud ganske forskellige, og selvom hver giver mening i sig selv, er der nogle vigtige detaljer at bemærke:

 • 100MB er alt for lidt, når det kommer til diskplads. Udstilling a) – sådan ser brugen ud efter blot at have importeret en dummy-indholdspakke og uden – nej! – plugins installeret endnu:

diskbrug

 • HostAwesome’s 2000 visninger pr. Måned kan være problematisk meget hurtigt. Jeg er ikke helt sikker på, hvad der sker, når du overskrider det, men jeg kan kun forestille mig, at det indebærer, at du trækker din tegnebog ud.
 • Ikke alle værter giver dig et gratis underdomæne eller en offentligt tilgængelig undermappe på serveren. Dette betyder, at skønt du får dit hosting gratis, sommetider er du nødt til at få et brugerdefineret domæne alligevel = bruge penge alligevel.

Lad os blive lidt mere dybtgående:

Hvor lette de er at konfigurere

At indstille sig med hver af disse værter er lidt anderledes, og du bliver nødt til at gennemgå et andet sæt formularer og spørgsmål med en af ​​dem.

I sidste ende er der dog ingen af ​​dem ekstra intuitive og lidt besværlige for min smag. Det er langt fra hvad du får med SiteGround, InMotion eller andre.

Grundlæggende har hver af disse gratis værter sine egne underlige forhold og underlige elementer i tilmeldingsprocessen. For eksempel med HostAwesome skal du vente et par minutter / timer på bekræftelse, når du har udfyldt alle formularerne. De beder dig endda om dit "Formålet med webstedet." Jeg antager, at det bare er en del af den gratis-vært-vært-gratis-aftale. Jeg kan forestille mig, at de får en hel del falske / spam-konti oprettet nu og da.

Når det kommer til behagelige overraskelser, er jeg nødt til at give den til 000webhost og Byet. Førstnævnte for deres store tilmeldingsgrænseflade sammenlignet med alle de andre spillere. Det sidstnævnte for hurtig installation. Byet er den hurtigste nul-til-start vært på denne liste samlet.

hostawesome tilmeldingHostAwesome tilmelding
wordplus tilmeldingWordPlus tilmelding

byet tilmeldingByet tilmelding

Mens du opretter din hostingkonto, vil du også have WordPress installeret. Igen fungerer dette forskelligt med hver vært på listen:

 • Med WordPlus kan du vælge automatisk WordPress-installation under opsætningen.
 • 000webhost giver dig et forenklet installationsprogram, når du tilmelder dig.
 • HostAwesome og Byet opretter et websted til dig under tilmelding og giver dig derefter adgang til det bagefter.

I slutningen af ​​dagen er det vigtige, at du kan få hver af værterne til at installere WordPress for dig til en vis kapacitet, så du ikke behøver at flytte filer via FTP eller på andre måder manuelt. Gode ​​ting.

000webhost WordPress-installation000webhost WordPress-installation

wordplus WordPress installationWordPlus WordPress-installation

Dashboard-oplevelse

Dette begynder at være en trend her med disse gratis WordPress hosting platforme, men hver af dem har en anden spin på deres klient / bruger paneler.

Kort sagt:

Klient / brugerpaneler tilgængelige med gratis værter

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet

Brugerdefineret brugerpanel
cPanel-adgang

WordPlus og HostAwesome bruger det samme softwareskript til deres brugerpaneler – eller i det mindste ser de næsten det samme ud:

wordplus panelWordPlus-panel

hostawesome panelHostAwesome panel

Det er her du kan administrere din klientkonto og tilføje nye tjenester. For tekniske ting får du også cPanel-adgang (kører den nyeste version).

000webhost tilbyder dig kun deres eget, brugerdefinerede klientpanel, hvor du både kan administrere din klientkonto og også nogle tekniske detaljer om dit hostingopsætning. "Nogle" er nøgleordet her. Mulighederne er noget begrænsede, og du kan ikke gøre noget i nærheden så meget, som du kunne via cPanel (der er ingen cPanel-adgang med 000webhost).

000webhost-panel

Byet ser det mest usædvanlige ud her, da de kun giver dig cPanel (kører en ældre version). Intet klientpanel overhovedet. Eller i det mindste kunne jeg ikke finde det.

byet cpanel

Når det kommer til WordPress-siden af ​​tingene, er der ikke noget at tale om, rigtig. Hver vært giver dig adgang til et standard WordPress-dashboard, hvor du kan udføre enhver normal WordPress-handling, så at sige. Der er ingen begrænsninger.

En undtagelse, dog. HostAwesome giver dig denne grimme annonce lige i sidebjælken.

Se annoncenhostawesome opsells

Hver vært giver dig også standard WordPress-plugins-pakken, der består af Akismet og Hello Dolly. WordPlus inkluderer også Clef – til tofaktorautentisering og begræns loginforsøg. Generelt set en god plugin tilføjelser fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, noget der kan være afgørende, når man giver alle muligheden for at være vært for et WordPress-site gratis.

Med hensyn til forudinstallerede temaer får du standard Twenty Somethings.

Til sidst fungerer hver vært nogenlunde på den nyeste version af WordPress, eller har i det mindste ikke noget problem med at køre den seneste version af opdateringen.

Ydelsestests

Okay, nu de gode ting. Så hvordan kan gratis WordPress-hosting faktisk sammenlignes med betalt WordPress-hosting, når man ser på præstationen alene?

Her er den samlede sammenligningstabel for alle værter; igen kastet Bluehost ind for godt mål:

(Opsætning af WordPress-test: Twenty Seventeen – WP 4.7.2 – ingen plugins – demoindhold.)

Gratis WordPress-hostingpræstationstest

WordPlus
000webhost
HostAwesome
Byet
Bluehost

Server iFrankrigHollandChicago, ILLondon, UKProvo, UT
Pingdom
Perf. karakterA 93A 93B 86B 81N / A
Stockholm617 ms1,60 s1,50 s1,31 s1,80 s
San Jose, Californien1,52 s1,23 s1,24 s2,70 sN / A
New York City1,01 s687 ms800 ms1,83 s0,85 s
Melbourne3,69 s4,19 s3,93 s4,73 s2,14 s
LOADIMPACT
Testet fraLondon, UKLondon, UKPalo Alto, CalifornienFrankfurt, TysklandPalo Alto, Californien
Min svartid0,21 s1,36 s0,96 s0,10 s0,62 s
Maksimal responstid0,34 s1,54 s1,60 s0,18 s4,9 s

Her er de individuelle LoadImpact-testresultater:

WordPlus: WordPlus LoadImpact-test
000webhost: 000webhost LoadImpact-test
Byet: Byet LoadImpact-test
HostAwesome: HostAwesome LoadImpact-test
Bluehost: Bluehost LoadImpact-test

Hvad du med det samme bemærker, er, at ingen af ​​disse resultater faktisk er dårlige. Mere eller mindre uanset placeringen får vi belastningstider på under 2 sekunder (med undtagelse af Melbourne). Det er en lignende historie med LoadImpact-test – igen, meget acceptabel eller endda overraskende god (og jeg er nødt til at give et shout-out til Byet her især).

Kort sagt viser det sig, at ydelsen stort set er den samme som Bluehost, og i nogle aspekter endnu bedre.

Fortolke disse data, som du måske, men du må indrømme, at disse gratis WordPress-værter trods alt har noget levedygtigt at tilbyde.

Fordele og ulemper

Lad os tale med nogle andre detaljer om hele denne gratis WordPress-hostingaftale med performancetestene. Nemlig fordele og ulemper.

Først er profferne:

Det er gratis. duh!

Og vi kan stoppe her med de professionelle.

Jeg mener, ja, der er mere, når vi ser et dybere blik under hætten, men lad os se det, du får ikke en gratis hosting-konto til funktionerne, du får den, fordi den er gratis.

Og misforstå mig ikke, det er en stor proff at være gratis! Det er den bedste pro i sandsynligvis nogensinde.

Dernæst ulemper:

Ulemperne kommer ned på et par væsentlige ting:

Først af alt er serverne stærkt begrænset – som i vil du ikke være i stand til at acceptere en større mængde trafik.

 • De er gode til kun enkle opsætninger – et websted + en database for det meste.
 • Der er også lidt lavere ydelse sammenlignet med de betalte alternativer.
 • Der er nogle små fejl her og der. For eksempel havde Byet nogle problemer med at importere demoindhold – især mediefiler. Måske ikke tildelt nok RAM pr. Hostingkonto?

For det andet, der er usikkerhed omkring ejerskabet af webstedet og / eller om du kan lukke ned natten over uanset grund.

Og for det tredje, "du er produktet." Som med alt sammen, hvis du ikke behøver at betale for produktet, så er du produktet.

Dette kan føre til mulig konstant opsalg, spam osv. Vi talte mere om det i begyndelsen af ​​dette indlæg.

Gratis WordPress-hosting – er det værd?

Når alt dette bliver sagt, er min sidste mening, at overraskende nok, gratis WordPress-hosting er god til at køre midlertidige tests eller andre eksperimentelle projekter. At bevise et koncept, få et websted til at arbejde hurtigt osv.

Samtidig ville jeg ikke risikere at bruge det til et forretningsformål, f.eks. E-handel, eller et brandingwebsted til en virksomhed eller noget lignende. Det er måske bare mit synspunkt, men jeg vil bare ikke stole på min virksomhed til en vært, som jeg ikke betaler penge for, og derfor har jeg ingen gearing eller intet spørgsmål, når nogle af mine krav ikke er opfyldt. Så er der også den usikkerhed, der vedrører webstedsejerskabet, som jeg nævnte tidligere. Bare ikke den slags stress, jeg er villig til at tackle.

Så i et nøddeskal (om end bare min egen personlige mening):

 • Gratis hosting til et rent hobby / ikke-kommercielt intention-projekt? Jo da.
 • Gratis hosting for noget mere alvorligt? Nah. Jeg vil hellere betale selv den ~ $ 3 / måned med Bluehost.

Hvad synes du? Har du eksperimenteret med nogen af ​​de gratis WordPress-hostingplatforme, der er nævnt her? Hvad er dine oplevelser med dem? Eller måske er der nogle andre spillere, der er værd at nævne?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector