Giver serverløs WordPress mening? Shifter vs HardyPress – Top “Headless WordPress Hosting” Sammenlignes

Da jeg først så betingelserne, "hovedløs WordPress-hosting" og "WordPress til statisk," Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af det. Jeg var som de fattige Westworld-værter sagde, "ligner ikke noget for mig." Ikke desto mindre er ideen – også kendt som serverløs WordPress – hurtigt at få fat på, og vi har nu to spændende virksomheder, der sigter mod at bringe serverfri WordPress til masserne.


Lang historie kort, jeg var nødt til at undersøge og komme til bunden af ​​hele denne hovedløse WordPress hosting ting!

Det følgende er et kig på verdenen af ​​serverløs WordPress: hvad det er, hvordan det fungerer, hvorfor gider med det, hvem der potentielt bør bruge headless WordPress hosting, hvilken løsning du skal vælge, når du bygger din opsætning.
Har serverløs WordPress til statisk mening? Shifter vs HardyPress - top headless WordPress hosting muligheder sammenlignet

Indholdsfortegnelse:
Hvad er serverløs WordPress? | Hvorfor skulle jeg gå statisk WordPress? | Hvem har brug for statisk WordPress-hosting? | Hvem skal undgå serverløs WordPress? | Hvordan serverløs WordPress fungerer | Topstatiske WordPress-hostingfirmaer sammenlignet | Hvad med forestillingen? | Hvad hvis jeg vil gå DIY? | Endelig dom

Hvad er serverløs WordPress?

Ordet "serverless" er måske ikke det mest heldige, da du stadig har brug for en server for at få dit websted til at fungere. "Statisk WordPress" er meget mere på det punkt.

Så den grundlæggende idé om serverløs / hovedløs / WordPress til statisk er denne:

I stedet for at generere hver side på farten hver gang en besøgende ønsker at se den, kan du konvertere hele WordPress-webstedet til statisk HTML bare én gang og derefter servere det til alle flere gange.

Noget lignende:

statisk WordPress

Hvad dette betyder er, at hovedløs WordPress er en proces, der involverer to hovedtrin:

 1. Konverter dit websted til statisk (HTML, JS, CSS).
 2. Server det til folk i stedet for det almindelige sted.

Nu er den seje ting, at du stadig kan arbejde med din "frø" WordPress-websted temmelig normalt. Du får tilføjet plugins, temaer, arbejde i wp-admin, ændre ting, skrive poster osv. Den eneste forskel er, at når du er færdig med alt det, skal du konvertere webstedet til statisk og distribuere det til server.

Der er nogle fordele og ulemper ved hele fremgangsmåden:

Hvorfor skulle jeg gå WordPress til statisk?

�� Der er fire grunde til at hovedløs WordPress giver mening:

 • Sikkerhed. Statisk er ekstra sikkert. Jeg ville endda risikere at sige, at det ikke kunne være mere sikkert. Ingen WordPress sikkerheds plugin, ingen sikkerhedsretningslinje (kompleks adgangskode meget?) kan give dig det samme sikkerhedsniveau som headless WordPress. Grundlæggende, da det hele er statisk, er der intet at bryde ind i… bortset fra den faktiske maskine, som filerne sidder på.
 • Hastighed. Statiske filer indlæses hurtigere end dynamiske filer. PHP-instruktioner og databaseopkald tager ganske enkelt tid at udføre. Da der ikke findes noget sådant trin, indlæses statiske hurtigere.
 • Omkostninger (normalt). Statisk burde være billigere at være vært for, især hvis du har at gøre med høj trafik. Der er trods alt mindre servertid til at behandle anmodningerne. Jeg siger det "skulle gerne" være billigere, fordi det i praksis ikke altid er tilfældet.
 • Sindsro. Dette er en kombination af alt det ovenstående, men tanken er, at du ikke behøver at bekymre dig om eventuelle opdateringer, hackere, vedligeholdelse, brud på scripts, dårlige plugins osv. Statiske websteder behøver simpelthen ikke at bryde.

Imidlertid!

�� Der er også nogle ret betydelige ulemper, og især hvis du er vant til det "WordPress liv":

 • Konstant gendannelse. Du skal gendanne og distribuere dit websted, hver gang du ændrer noget på det.
 • Kommentarer fungerer ikke. Okay, jeg er hård. Hvad jeg faktisk mener er, at de oprindelige WordPress-kommentarer ikke fungerer på serverløs WordPress, plus at ingen kommentar-plugins fungerer heller, da de alle kræver PHP. Din eneste løsning er at skifte til Disqus eller bruge sociale kommentarer (de fungerer uden for kilder).
 • Kontaktformularer fungerer ikke. Samme ting som med kommentarer. Hvis du ønsker kontaktformularer, skal du indlejre fra Typeform, Google Formularer, Zendesk osv.
 • WooCommerce fungerer ikke. Igen er WooCommerce et dynamisk PHP-plugin. Derfor fungerer det ikke. Alternativ? Skift til Shopify, og integrer det derefter med dit WordPress-sted.
 • Fora fungerer ikke. Glem bbPress. Zendesk giver nogle alternativer.
 • Medlemskabsmoduler fungerer ikke. Hvis du bruger BuddyPress eller WPMember eller noget lignende, igen, fungerer de ikke. Du skal skifte til tredjepart.
 • Webstedsøgning fungerer ikke (!) – ja, din gode ol WordPress-webstedsøgning fungerer ikke. Du kan tilføje et Google-søgemodul som et alternativ. Skønt, selvfølgelig, ikke perfekt.

Generelt, hvis du bruger et plugin, der udfører nogen form for dynamisk ting baseret på den besøgende’s input, fungerer det ikke på serverløs WordPress.

Temmelig betydelige ulemper, det er helt sikkert. Desuden er disse serverløse WordPress-opsætninger generelt vanskelige at administrere, hvis du vil gå den ekstra budgetbevidste rute (læs: du vil betale bare for serverpladsen og ikke tilmelde dig en serverfri WordPress-løsning, der ikke er i boksen) vi sammenligner et par nedenfor).

I et sådant DIY-scenario (vi har også nogle DIY-serverløse muligheder til dig i bunden af ​​indlægget), vil du finde dig selv arbejde med kommandolinjen og kommunikere med serveren direkte. Naturligvis skræmmer dette måske slet ikke dig, men for mange mennesker er dette et ikke-gå-område.

Så før vi viser nogle af de bæredygtige headless WordPress-hostingløsninger på markedet, lad os først svare på det vigtigste spørgsmål:

Hvem har alligevel brug for statisk WordPress?

Så trods fordelene ved den serverløse WordPress-opsætning – hastighed, sikkerhed osv. – er det ikke hele poenget med WordPress, at webstedet forbliver dynamisk med ændringerne, der finder sted i realtid?

Det er svært at argumentere med det, men der er stadig nogle levedygtige anvendelsestilfælde, hvor WordPress til statisk kan være, tør jeg sige, bedre.

a) Freelancere og agenturer

Dette er sandsynligvis det mest intuitive scenarie, hvor statisk WordPress giver meget mening.

Som WordPress freelancer kan du muligvis støde på klienter, der overhovedet ikke er interesseret i at opdatere deres websteder (eller endda offentliggøre indhold), når du har overdraget dem nøglerne til deres nye websted. Måske har de brug for et simpelt visitkortwebsted, eller kan de ikke gider at gøre noget med det på grund af mangel på tid eller personale.

På samme tid ønsker du ikke at overlade noget til tilfældighederne og risikere, at webstedet brydes ind, når der opdages en ny sårbarhed eller noget.

I et lignende scenario giver det bare mening at konvertere webstedet til serverløs WordPress:

 • webstedet forbliver online,
 • det kan fås adgang til det af alle,
 • det er billigere at køre og uber-hurtigt,
 • klienten bemærker ikke engang og er ligeglad med, at tingene er statiske.

Du får alle statiske fordele uden nogen af ​​ulemperne.

I et sådant tilfælde behandler du dybest set WordPress som dit "webstedsbygger" og ikke motoren, der kører webstedet.

b) Websteder, der ikke opdateres meget

Generelt er det ikke perfekt at have din WordPress i en tilstand, der altid er til – hvor alle kan logge ind når som helst og gøre hvad som helst – ikke perfekt.

Hvis du allerede opdaterer webstedet meget sjældent, hvorfor ikke låse det helt ned, når der ikke sker noget. Igen, dette er en meget sikrere og meget billigere måde at være vært for dit websted på.

Apropos sikkerhed:

c) Websteder, hvor sikkerhed er af største betydning

Der er tilfælde, hvor du bare ikke har råd til, at dit websted bliver brudt ind og rodet med.

Og dette handler ikke engang om regeringswebsteder og så videre (jeg er sikker på, at de lever efter deres egne standarder).

Men f.eks. Ville din lokale skole ikke ønske, at deres websted blev hacket ind og befolket med indhold, der er upassende eller uanstændigt. Selvom situationer som denne kan forklares bagefter, forbliver det dårlige indtryk.

d) Websteder med komplekst design

I sidebyggerens alder er det ikke ualmindeligt at håndtere hovedparten af ​​et websteds design i selve bygherren. Som i får du bare et simpelt rammetema og bygger derefter alt andet med din foretrukne sidebygger, plus tilføjer nogle seje plugins til blandingen for at få webstedet til at se ekstra godt ud.

Det eneste problem med det er, at et sådant websted ender med at blive lidt tungt, hvilket vil afspejles i dets ydeevne.

At gå WordPress til statisk er en hurtig løsning, der stadig lader det se godt ud og også fungere godt på samme tid.

e) Websteder, der har kørt deres kurs

Visse typer websteder har begrænset holdbarhed. Dette kan være et sted til en begivenhed, et gov-funderet projekt, et arkiv osv.

Nogle af disse websteder er muligvis nødt til at forblive aktive af juridiske grunde eller bare for at vise folk, hvad der var sket. At holde disse websteder som live WordPress-installationer skaber kun problemer. Du er nødt til at vedligeholde dem, komme tilbage og opdatere scripts osv. Det er derfor meget enklere at gå WordPress til statisk og være færdig med det for godt.

f) Demosider

Hvis du f.eks. Er en WordPress-temaudvikler og vil vise demoer af dine temaer, hvorfor ikke gøre det på statiske websteder i stedet for at køre nogle detaljerede WordPress-opsætninger?

En bonus er, at du heller ikke behøver at bekymre dig om, at ting går i stykker efter en uhyggelig WordPress-opdatering.

Hvem skal undgå statisk / hovedløs WordPress-hosting?

Dette kommer stort set alt sammen til én faktor:

Hvis du finder dig selv at logge ind på wp-admin hver dag, skal du undgå serverløs WordPress!

Det ville bare være for meget arbejde dagligt at skulle beskæftige sig med at konvertere dit websted fra WordPress til statisk igen og igen. Især da det kan tage 20-60 minutter at konvertere en normal størrelse blog.

Med andre ord, hvis du er en blogger, kan du glemme hovedløs WordPress-hosting.

Hvordan serverløs WordPress fungerer

Der er to stier til serverløs WordPress:

 • sti (a) handler simpelthen om at tilmelde dig et headless WordPress hostingfirma og lade dem gøre alt det tunge løft, mens du kan bruge et WordPress-dashboard temmelig normalt
 • sti (b) er DIY-fremgangsmåden; denne gang er det dig, der tager et fungerende WordPress-sted, konverterer det til statisk og uploader det et sted hvorfra det kan serveres besøgende

Lad os fokusere på sti (a) her, da det er mere tilgængeligt for alle. Vi vil have nogle anbefalinger om DIY-fremgangsmåden i slutningen af ​​dette indlæg.

Generelt er alle statiske WordPress-løsninger derude ens fra en brugers synspunkt.

Din oplevelse starter, når du tilmelder dig en hovedløs WordPress-hostingplatform og vælger din plan, det sædvanlige.

Derefter får du oprette nye WordPress-websteder med et enkelt klik – også flere.

Disse sider er fuldt funktionsdygtige og kan bruges som ethvert andet WordPress-websted. Du kan logge ind, installere temaer, plugins, konfigurere hvad som helst, foretage tilpassede kodeændringer, partiet.

Den eneste forskel er, at webstedet ikke er synligt for offentligheden. For alt det er værd, det er din egen personlige iscenesættelsesmiljø.

Når du er færdig med at tilpasse dine tweaks, kan du rulle det hele ud til offentligheden med et par klik. Konverteringsprocessen kan tage et stykke tid afhængigt af hvor stort webstedet er (20-60 minutter, lige).

Hele processen er meget tilgængelig og forenklet til det maksimale. I bund og grund, ingen serveradministrationsfærdigheder kræves.

Når det er sagt, er der nogle forskelle mellem de øverste serverløse WordPress-løsninger derude.

Topstatiske WordPress-hostingfirmaer sammenlignet: Shifter vs HardyPress

Her er en forenklet sammenligningstabel:

Shifter vs HardyPress

Shifter
HardyPress

Pris$ 0 – 1 websted
$ 20 – 3 steder
$ 40 – 10 websteder
$ 90 – 30 websteder
$ 150 – 50 websteder
$ 5 – 1 websted
$ 25 – ubegrænset websteder
fra $ 350 – brugerdefineret til virksomhed
Gratis prøveversionY – kreditkort påkrævetY – intet kreditkort kræves
CDNYY
HTTPSYY
BackupsYY
Integreret webstedsøgning og kontaktformularerNY

Her er den dybtgående sammenligning. De spillere, vi kigger på her, er: Shifter vs HardyPress:

Shifter (Www.getshifter.io)

Shifter er lederen af ​​den hovedløse WordPress-hosting-plads på dette tidspunkt. De har været i et stykke tid og har formået at levere workarounds for nogle af de fælles "WordPress til statisk" problemer (som kommentarer, e-handel osv.).

Samlet set er virksomheden aktiv i WordPress-samfundet – sponsorering af WordCamps – og også i tråd med brugernes sande behov.
Skifterlogo

Prissætning og funktioner

Shifter tilbyder fem vigtigste prisniveauer, baseret på hvor mange websteder du har brug for, og hvor meget trafik du forventer. Alt i alt ser disse ud til at imødekomme de forskellige typer brugere, der måske er interesseret i at konvertere til Shifter.

 • $ 0 – 1 site // 1 GB opbevaring // 1 GB månedlig overførsel // sikkerhedskopier deaktiveret
 • $ 20 – 3 steder // 10 GB lager // 1 TB månedlig overførsel
 • $ 40 – 10 websteder // 500 GB lager // 5 TB månedlig overførsel
 • $ 90 – 30 websteder // 1 TB-lager // 10 TB månedlig overførsel
 • $ 150 – 50 websteder // 1 TB-lager // 10 TB månedlig overførsel

Der er også en gratis prøveversion, der giver dig mulighed for at teste tingene ud (krævet kreditkort). Og du får en rabat, når du betaler årligt.

Denne prisfastsættelse er ikke skør, men heller ikke super attraktiv. Hvis du kører 2-10 websteder, kan du finde billigere standard hostingmuligheder derude. Selvfølgelig får du ikke det "WordPress til statisk" evne.

Generelt tilbyder Shifter nogle seje funktioner bortset fra hele den statiske ting. Alle planer inkluderer integreret CDN og HTTPS. Tilpassede domæner er også tilgængelige. Plus: der er en HTTP / 2-aktiveret gateway, den er IPv6 klar, cache optimeret, og du får et års sikkerhedskopiering.

Brugsvejledning

Shifter tilbyder en løsning, der er usædvanligt nem at bruge. Og det mener jeg virkelig.

Tilmeldingsprocessen er … en tilmeldingsproces. Intet fancy. Standard ting.

Derefter får du adgang til et rent brugerpanel, gennem hvilket du kan gøre alt dit arbejde.

skifter instrumentbræt

Det er her du kan oprette dit nye websted. Når du har givet dit projekt et navn, ser du hovedprojektpanelet.

skifterprojekt

Det naturlige første trin er at klikke på "Start WordPress" og gå på arbejde på dit websted.

Når WordPress er initialiseret (dette kan tage et minut eller deromkring), kan du logge ind på instrumentbrættet.

Det er forretning som sædvanlig der. Et standard wp-admin-panel, hvor du kan gøre alle de sædvanlige ting.

Når du er færdig med dine ændringer, kan du vende tilbage til Shifter og klikke på "Frembringe" at oprette det, der kaldes en artefakt – dit endelige statiske billede af webstedet.

shifter artefakt

Denne artefakt kan derefter offentliggøres.

På baggrund af det ser dit serverløse WordPress-sted ud som ethvert andet sted. Det siger endda "WordPress" når du søger generator-metakoden i HTML-kilden.

Det, man skal være opmærksom på, er, at Shifter ikke fjerner alle de statiske-inkompatible ting automatisk. Betydning, hvis du lader det oprindelige WordPress-kommentarsystem være aktiveret, viser Shifter kommentarformularerne – de fungerer bare ikke i den endelige headless WordPress-hostingopsætning.

Når du er færdig med alle dine ændringer, kan du bare "stop WordPress" og lås den, så du kun har den statiske version, der er tilgængelig for offentligheden.

Fordele og ulemper

��

 • Fantastisk brugergrænseflade, utroligt nem at bruge.
 • Du kan køre flere forekomster af WordPress og administrere dem alle lige så effektivt.
 • God styring af tidligere genererede statiske versioner af webstedet. Du kan rulle en af ​​dem ud.
 • Automatisk implementering af den seneste artefakt.
 • Start og stop din live WordPress-instans, når du ønsker det.

��

 • Det kan tage et stykke tid at gå fra WordPress til statisk. Med nok indhold kigger du endda på en times tid.
 • Ikke så skør over prisen vedrørende hvad der er derude inden for området WordPress-hosting.
 • Webstedet kan ikke rulles ud til et brugerdefineret domæne i den gratis plan. Du kan tilføje dem når du er på en af ​​de betalte planer.

HardyPress (Www.hardypress.com)

HardyPress er et firma, der ligner Shifter på den måde, det nærmer sig brugervenlighedsaspektet ved headless WordPress-hosting, men det giver dig også en smule flere justeringer her og der.

De er også lignende involveret i WordPress-samfundet, viser optrædener på WordCamps og adresserer deres produkt til WordPress-pro.

Interessant nok kan du med HardyPress stadig bruge kontaktformularer og webstedsøgning på dit statiske WordPress-websted.
HardyPress-logo

Prissætning og funktioner

HardyPress ‘prismodel er lidt mere forenklet – der er fire niveauer, der adskiller sig i pris meget mere markant end med Shifter:

 • $ 5 – 1 site // 500 MB lager // 50 GB månedlig overførsel
 • $ 25 – ubegrænset websteder // 3 GB lagring // 500 GB månedlig overførsel
 • $ 80 – ubegrænset websteder // 30 GB lager // 2 TB månedlig overførsel
 • fra $ 350 – brugerdefinerede opsætninger til virksomhed

Der er en gratis prøveperiode tilgængelig (der kræves ikke kreditkort) plus en rabat, hvis du betaler årligt.

HardyPress tilbyder en håndfuld pæne funktioner, inklusive ting som WordPress-lukning (sluk for din live WordPress-instans, når du er færdig med at arbejde), alt er hostet på Amazon AWS, integreret CDN, HTTPS, HardyPress Site Search (en søgemaskine til din site; da standard WordPress-søgning ikke fungerer), et års sikkerhedskopiering.

Hvis du bruger kontaktformular 7 specifikt, fungerer det stadig, selv efter WordPress til statisk konvertering. Ikke sikker på, hvilken slags trickery der ligger bag dette, men det er cool!

Brugsvejledning

Fra dette tidspunkt kan du ikke blot oprette en ny konto på HardyPress. Du skal anmode om adgang via tilmeldingsformularen og derefter vente et stykke tid på at blive godkendt (tog 10 minutter i min sag, så ingen biggie).

Derefter er det temmelig klart at arbejde med platformen. Lige foran spørger HardyPress dig, om du vil importere et eksisterende websted eller oprette et nyt.

HardyPress-import

Hvis du går med det tomme sted, skal du bare angive dine nye WordPress login-detaljer og klikke på Installer.

Efter kort tid vil du se din nye WordPress-forekomst på instrumentbrættet.

HardyPress-betjeningspanel

Fra nu af er alt ret nemt at arbejde med. På samme måde som Shifter får du dit standard WordPress-site installeret.

Jeg er også nødt til at give det til HardyPress ‘onboarding. Gode ​​ting!

HardyPress-onboarding

Du kan logge ind på dit WordPress-sted, gøre hvad du end ønsker, og derefter distribuere dem til offentligheden. Når du er færdig, skal du bare lukke webstedet.

Det er også værd at bemærke, at brugerpanelet ser ud til at være mere funktionsrig end med Shifter. Du får en masse info om, hvordan du opretter forbindelse til dit websted via FTP og PHPMyAdmin, de udsendelser, du har genereret, de sikkerhedskopier, der er gemt for dig, de plugins, der er aktive på dit WordPress-sted (plus hvis de er kompatible med HardyPress), og også et generelt infopanel, der viser ting som din servicebrug, PHP-version, cacheindstillinger og mere.

HardyPress WordPress-plugins

Når du ser dit statiske websted, ligner det WordPress-versionen – som du ville forvente.

Fordele og ulemper

��

 • Webstedsinstallation ser ud til at være hurtigere end med Shifter.
 • Mere funktionsrige brugerpanel end med Shifter, men forbliver også let at bruge.
 • Start og stop din live WordPress-instans, når du ønsker det.
 • Kør flere WordPress-opsætninger.
 • Du kan downloade dine sikkerhedskopier direkte fra brugerpanelet.
 • Du kan gendanne til en given distribution fra arkivet.

��

 • Selvom det er cool at have kontaktformular 7, der stadig fungerer, kan du ikke modtage mere end 100 beskeder, hvis du har den billigste plan.
 • Stadig en smule dyrt sammenlignet med de standard WordPress-hostingplaner, der findes på markedet.

Hvad med forestillingen?

For at udføre denne test oprettede jeg det samme sted på hver af platforme og implementerede dem derefter som statiske. Webstederne kører det samme Hestia tema, en håndfuld plugins plus noget testindhold.

Her er indlæsningstiderne:

Shifter vs HardyPress-ydelse

Shifter
HardyPress

Webstedet blev genereret i1,5 min1 min
Washington DC0.25s0.42s
Frankfurt0.29s0.78s
San Francisco0.22s0.23s
Sydney0.89s0.48s

Generelt er det hele meget godt! Som du kan se, går ladetidene næppe over et halvt sekund mærke. Dette har sandsynligvis meget at gøre med det integrerede CDN. Indrømmet, webstederne var ikke så komplekse i sig selv, men det viser stadig, hvilken slags ydelsesopgradering du kan forvente af hovedløs WordPress-hosting.

Hvad hvis jeg vil gå DIY?

Hvis du ikke er bange for at eksperimentere med serverløs WordPress på egen hånd – som i uden et brugervenligt værktøj som en af ​​ovenstående – så er der en håndfuld levedygtige muligheder for dig:

 • Du kan få en Google Cloud- eller Amazon AWS-konto på egen hånd og derefter gå WordPress til statisk ved hjælp af WP2Static plugin.
 • Brug Gatsby. Det er en JS-ramme, der hjælper dig med at opbygge websteder med React. Du kan også bruge det til at gøre WordPress statisk. Her er en tutorial.
 • Brug bref. Et værktøj, der migrerer et eksisterende WordPress-sted til et fuldt fungerende serverløst websted, drevet af AWS. Her er en god tutorial

Hver af dem involverer et andet niveau af "DIY-ness" så du skulle finde noget, der passer til dine behov og evner.

Den endelige dom om serverløs WordPress

Samlet set er den statiske WordPress-hosting plads i sig selv min nr. 1 overraskelse.

Den eneste idé om at tage et fuldt udstyret WordPress-sted og konvertere det til statisk HTML lød bonkers for mig. Men nu, efter at have undersøgt, hvad der er muligt fra første hånd, må jeg indrømme, at … det giver mening.

Det er ikke banebrydende, ikke 100% rigtigt for hvert scenario, men det giver bestemt mening for nogle.

Hvad angår Shifter vs HardyPress: er nogen af ​​dem bedre? Ikke helt. Begge løsninger er temmelig ens fra brugerens synspunkt og har deres fordele og ulemper. Der er gratis forsøg tilgængelige med dem begge, så det er sandsynligvis bedst at eksperimentere med en af ​​disse og sammensætte dit grundlag på det.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map