Enquesta d’allotjament de WordPress 2019: segons 6.500 més de persones entrevistades, Regles de SiteGround, Bluehost Tanca darrere

Tinc por que torni a ser aquesta època de l’any, moment de parlar de hosting de WordPress. Però en lloc de fer les converses, passem el micròfon als nostres lectors, usuaris i clients. En altres paraules, és el moment de la nostra enquesta anual de hosting de WordPress – edició 2019! ✨��


Tal com ha resultat, això és l’enquesta d’allotjament de WordPress més gran del web. El que és encara més interessant és que aquest ha estat funcionant tranquilament en un segon pla, sense publicitat, sense ni tan sols compartir-lo a Twitter.

Volíem mantenir les coses amb clau només per evitar possibles interrupcions o entrades de correu brossa. No és que en tinguéssim mai. Aquest enfocament de poca clau va funcionar, com a mínim, a mesura que tenim més de 6.500 entrades! ��������

L’enquesta es va presentar com a finestra emergent en i en altres dels nostres llocs. Hi ha només un parell de preguntes senzilles per respondre:

 • Quina empresa d’allotjament utilitza ara?
 • Quina probabilitat tens de recomanar-ho?
 • A quin hosting teniu previst canviar?
 • Què valoreu més sobre el vostre allotjament?
 • Quants llocs s’executa amb l’amfitrió?

Us mostraré els resultats en només un minut, però primer varem comentar què fa que aquesta edició de l’enquesta sigui diferent de les anteriors.

Enquesta d’allotjament de WordPress 2019

A banda de l’anàlisi que us oferim aquí, també farem que el fitxer CSV en brut estigui disponible per a la seva descàrrega (aquí). No dubteu a utilitzar-lo com a referència al fer la vostra pròpia anàlisi.

�� Per què aquesta enquesta d’allotjament de WordPress és diferent

Ja he vessat una mica les faves a la introducció de dalt, però aquí teniu la història més gran:

Com probablement sabeu, l’allotjament és un tema que és molt important per a nosaltres. Primerament, tenim ressenyes i comparacions per a la majoria de les opcions populars disponibles:

 • Comparats amb els millors proveïdors d’allotjament en distribuïdor
 • Allotjament de WordPress compartit i gestionat
 • Millor allotjament de WordPress barat
 • Millors alternatives de GoDaddy per a llocs de WordPress

En segon lloc, els ingressos per afiliació de diverses empreses d’allotjament s’obtenen una part important dels nostres ingressos globals (però no és més important que les vendes temàtiques, però, només ho dic per deixar clar que no depenem de les empreses d’allotjament que ens agraden. ).

En termes senzills, amb tant contingut sobre el tema de l’allotjament a tots els nostres blocs, i tants lectors que consumeixen aquest contingut cada mes, hi ha una responsabilitat enorme de mantenir les nostres recomanacions fàctiques i de pensar en l’usuari primer cop que li diem que obtenir aquest amfitrió sobre aquest amfitrió.

El que tot plegat resulta és que simplement volem obtenir la major informació possible sobre la qualitat global de les empreses d’allotjament de WordPress del mercat. Tot i que fem moltes proves pròpies, ens adonem que la nostra mostra de dades és encara petita i no és res comparat amb les opinions col·lectives dels nostres lectors. I, per cert, tenim comptes amb la majoria de les principals empreses d’allotjament.

És aquí on entren en joc aquestes enquestes. Amb només fer dues preguntes senzilles, podrem aprendre què pensen les persones reals, usuaris reals, dels seus amfitrions de WordPress.

D’acord, així que aquesta és la història de les enquestes, però passa amb aquesta enquesta de hosting d’estudis WordPress?

Simplement volíem arribar al màxim d’usuaris casuals que poguéssim.

Tots sabem què recomanaria el pro WordPress: SiteGround, WP Engine, Kinsta. Ja són els habituals sospitosos de nou. Però, són els amfitrions els que també fan servir els propietaris casuals de llocs web? Això és el que volíem esbrinar. Ah, i nosaltres?!

Aquí hi ha la veritat sobre l’allotjament de WordPress i que els usuaris utilitzen realment:

�� GoDaddy agafa el mercat

Esperàveu que fos d’una altra manera?

Com realment, ho heu fet??

De fet, GoDaddy és l’amfitrió més popular d’aquesta edició de la nostra enquesta d’allotjament de WordPress per al 2019. Aquí teniu els cinc primers llocs:

 • GoDaddy: utilitzat pels usuaris del 16,19%
 • Bluehost – 13,25%
 • HostGator – 9%
 • SiteGround – 6,74%
 • Namecheap – 3,34%

Aquesta no és una llista completa d’amfitrions, sinó les respostes més populars.

GoDaddy no és un gran nom dins de l’allotjament de WordPress "bombolla". Però, endevina què? No només els usuaris de WordPress utilitzen GoDaddy … en realitat són molt feliços. Tot i que no és la màxima puntuació de recomanació de la nostra enquesta d’allotjament de WordPress, GoDaddy es va situar a una mitjana respectable de 7,43 en la nostra escala de recomanacions.

Al final, suposo que no ens hauria de sorprendre gaire amb la popularitat de GoDaddy. Tot i que no és a la majoria "millor allotjament de WordPress" llistes, la companyia ha anat creixent les propietats de WordPress a un ritme ràpid. També són força actius a WordCamps, sovint patrocinen els esdeveniments com un dels patrocinadors de primer nivell.

Curiosament, la popularitat dels cinc primers amfitrions de la nostra enquesta reflecteix força bé la popularitat del mercat. Aquí hi ha una ràpida comparació de Google Trends, que no és una mètrica perfecta, sí, però ens proporciona una bona visió general de la popularitat que aquestes empreses es comparen entre elles:

tendències d’allotjament davant aquesta enquesta d’allotjament de WordPress

Va bé, GoDaddy sembla que falta, deixeu-ho arreglar per a tu:

tendències d'allotjament 2

En una altra nota, tenint en compte que HostGator i Bluehost són 5 vegades més grans que SiteGround, és realment impressionant que SiteGround encara hagi aconseguit gairebé tantes entrades..

Una altra tasca més interessant és que l’espai d’allotjament de WordPress gestionat no s’ha representat gaire en aquesta enquesta d’allotjament de WordPress.

A les nostres anteriors enquestes (les que es van orientar als usuaris pro WordPress), empreses com WP Engine i Kinsta van tenir la seva bona part de vots. En l’enquesta d’aquest any, només han obtingut 25 i 9 vots, respectivament. Això només demostra la diferència de l’espai d’allotjament de WordPress quan parlem cada dia amb usuaris ocasionals i persones que treballen amb WordPress.

Hosts Amfitrions populars per país

Aquesta és la part de l’enquesta d’allotjament de WordPress del 2019 que ens ha interessat realment.

El mercat dels Estats Units és previsible quant a qui serà popular. Vull dir, tots els anuncis del Super Bowl han de tenir en compte alguna cosa, cert, GoDaddy?

Però, i els mercats internacionals? GoDaddy és tan popular a Austràlia, com ara, als Estats Units? Anem a veure.

De les 6.500 respostes més, només al voltant El 29,13% prové dels Estats Units, cosa que fa que la gran majoria sigui internacional.

A continuació es mostren els 10 primers països i les empreses d’allotjament més populars:

Empreses d’allotjament de WordPress més populars per país País
% d’entrades al país
Amfitrió més popular el 2019
Amfitrió més popular el 2017
EUA16,43%BluehostGoDaddy
Índia19,94%GoDaddyGoDaddy
Regne Unit6,69%SiteGroundGoDaddy
Nigèria12,25%WhoGoHostWhoGoHost
Canadà18,18%BluehostGoDaddy
Pakistan9,18%GoDaddyGoDaddy
Sud-Àfrica21,88%AfrihostAfrihost
Austràlia10,71%BluehostGoDaddy

O, per a una presentació més interactiva (feu clic al país):

�� Quina és la companyia d’allotjament de WordPress més valorada del 2019?

D’acord, anem a la persecució, aquí es mostren les empreses d’allotjament de WordPress més valorades d’acord amb els nostres més de 6.500 enquestats enquestats:

Companyia d’allotjamentVotsVotació
000webhost666,71
1&1 IONOS1097.47
Bluehost5928.07
DreamHost598.25
GoDaddy7237.43
HostGator4027,84
Hostinger997,90
En moviment707,82
iPage537,68
Namecheap1498.19
SiteGround3018,64
WordPress3327.49

* Aquest només és el primer 10. Podeu obtenir el fitxer de dades complet al final d’aquesta publicació.

A la taula anterior, només hem decidit mostrar les empreses que han rebut més de 50 entrades. Si no hi hagués hagut un llindar, empreses com A2 Hosting i Amazon AWS haurien fet la llista en el primer lloc. Tot i això, no ens sentim super confiats per situar-los per sobre dels altres jugadors que han obtingut molts més vots..

Si sou "Persona de WordPress" probablement estareu molt contents de veure SiteGround allà a la part superior. Aquest resultat també és tranquil·litzador, ja que fa un temps que recomanem SiteGround als nostres lectors, així que estem contents que obtinguin una gran experiència!

A banda d’això, les marques de grans noms com Namecheap i Bluehost semblen estar molt bé en l’enquesta, totes dues dins dels cinc primers llocs.

També es poden trobar als tres primers amfitrions oficialment avalats per WordPress.org – SiteGround, DreamHost i Bluehost.

Per descomptat, la nostra enquesta d’allotjament de WordPress no va tractar només dels grans protagonistes. Els enquestats van mencionar en realitat més de 1.500 (!) Diferents empreses d’allotjament.

amfitrions recomanats oficials

�� Les persones generalment estan contents amb el seu allotjament

El La puntuació mitjana donada pels enquestats va ser de 7,4 / 10. Això significa que els cinc principals amfitrions més populars d’aquesta enquesta d’allotjament de WordPress han obtingut una puntuació superior a la mitjana.

Curiosament, aquesta puntuació general va ser una mica superior a la nostra enquesta de 2017: a 7,7. Aquesta baixada de 0,3 significa alguna cosa? Que us deixo perquè decidiu. No saltaria a conclusions massa aviat i també és difícil creure que l’allotjament de WordPress hagi baixat en qualitat en els darrers dos anys..

Per obtenir un desglossament més detallat, aquí hi ha el percentatge de persones que han valorat el seu amfitrió amb un valor determinat:

Què feliç està la gent amb el seu allotjamentValoració
% d’usuaris
1035,93%
911,76%
815,73%
710,56%
66,59%
59,57%
42,72%
32,37%
22,02%
12,74%

�� Les principals diferències respecte a les anteriors enquestes de hosting de WordPress

Hem estat fent dos tipus d’enquestes d’allotjament aquí al bloc.

 • Enquestes a usuaris finals (com la que presentem els resultats aquí)
 • Enquestes a usuaris avançats: on demanem a professionals i desenvolupadors de WordPress que comparteixin qui pensen que són les empreses de WordPress més importants del mercat

Com és de suposar, aquestes enquestes donen resultats molt diferents. Tot i que els professionals de WordPress són molt interessats en amfitrions com WP Engine o Kinsta, els usuaris casuals treballen sobretot amb GoDaddy i Bluehost (com hem vist en aquesta enquesta). Però anem una mica més en profunditat.

Primer, aquí es mostra el que ha canviat des de la darrera enquesta d’allotjament de WordPress a l’usuari final, que vam fer el 2017:

Les tendències generals són aproximadament les mateixes. Els tres amfitrions més populars del 2017 van ser GoDaddy, Bluehost i HostGator, i encara lideren el mercat el 2019.

Dit això, HostGator ha baixat fins a la popularitat número 3, mentre que Bluehost ha crescut molt fins aconseguir el número 2. Una mica més avall, SiteGround gairebé va duplicar el seu abast. Anem a veure què ha de dir Google Trends al respecte:

SiteGround vs HostGator

Si deixem de banda la popularitat, mirem com han canviat les valoracions generals. Aquí teniu les dades:

Què pensen els usuaris casuals dels seus amfitrions de WordPress:

Empresa amfitriona2019 Rating2017 RatingChange
1&1 IONOS7.477.420,05
Bluehost8.077,930,14
DreamHost8.258,66-0,41
GoDaddy7.437.64-0,21
HostGator7,848.02-0,18
Hostinger7,907,580,32
En moviment7,828.11-0,29
iPage7,687,75-0,07
Namecheap8.198.040,15
SiteGround8,648,560,08
WordPress7.497.140,35

Els canvis no són enormes: el més gran dels 10 primers llocs és DreamHost perdent 0,41. Les cinc primeres parts han fluctuat només marginalment.

En realitat, estem molt contents que veiem puntuacions tan similars a la nostra enquesta de hosting de WordPress del 2017. Si no és res, això és almenys algunes evidències que aquestes enquestes es mantindran amb el pas del temps.

Una altra observació que podem fer és que el mercat d’allotjament de WordPress no canvia tant en general. Els líders segueixen sent els mateixos en la seva major part, i la qualitat del servei que ofereixen aquests líders segueix sent també la mateixa.

Ara teniu en compte alguna cosa que podríeu considerar molt més interessant, aquí teniu les diferències respecte a la nostra darrera enquesta avançada a usuaris:

Què pensen els usuaris pro dels seus amfitrions de WordPress:

Companyia d’allotjament Qualificació2019 (usuaris finals) Classificació (avantatges) del 2018
Bluehost8.076.61,47
DreamHost8.258.20,05
GoDaddy7.4370,43
HostGator7,847.40,44
En moviment7,828.4-0,58
SiteGround8,649.2-0,56

Les empreses de grans empreses semblen obtenir millors valoracions dels usuaris finals, mentre que les empreses centrades en botigues, més centrades, obtenen millors valoracions dels usuaris avançats. Suposo que aquí no és cap sorpresa.

☯️ És "WordPress" un amfitrió?

Hi ha alguna cosa interessant en una de les taules anteriors.

Molta gent va dir això "WordPress" és el seu amfitrió.

Malauradament, no sabem si el que vol dir és WordPress.com o si confonen el que és realment un host.

Hem tingut un parell de respostes més similars. Aquí hi ha alguns:

"Qui és el vostre amfitrió?"
# de respostes
"WordPress"332
"no ho sabeu"29
"TemaIsle"4
"XAMPP"16
"cPanel"17

Potser el que això demostra més que qualsevol cosa és la confusió que és realment tota la idea d’allotjament.

Com a avantatges, crec que no podem deixar de banda el fet que WordPress no sigui tan senzill com una eina com ens agrada creure. L’educació d’altres usuaris casuals és clau per ajudar-los a comprendre la plataforma i com treure’n el màxim partit.

Amb WordPress amb més d’un 30% de tots els llocs web, no és d’estranyar que molts usuaris no tinguin coneixement ni tan sols estiguin interessats a comprendre el funcionament interior de la plataforma o el que fa que un host sigui millor que l’altre..

Molts usuaris casuals simplement compren en funció del preu o basats en els missatges de màrqueting que veuen a la xarxa. Molts d’ells ni tan sols suposen que un host pot ser més lent o menys fiable que l’altre.

Això em porta al següent que volíem esbrinar en aquesta enquesta d’allotjament de WordPress del 2019:

��️ És essencial la velocitat per als usuaris?

Si sou un professional de WordPress, el rendiment dels vostres servidors és probablement un dels components clau de la vostra satisfacció general. Però, és el mateix per a tots els altres? A la gent li importa molt això??

Per dir-ho en breu, a la gent li importa la velocitat, alguns.

Primerament, anem a fer una ràpida comparació dels resultats de l’enquesta respecte a les nostres pròpies dades de rendiment dels amfitrions populars:

Companyia d’allotjament Data de valoració
Bluehost2,878.07
DreamHost1,548.25
GoDaddy0,897.43
HostGator1,447,84
En moviment0,477,82
SiteGround0,748,64

Hi ha alguna correlació aquí, però res massa brutal. Algunes de les empreses més ràpides se situen relativament més avall, mentre que d’altres amb temps de càrrega més llargs guanyen punts més alts. A més, convé assenyalar que els temps de càrrega que fem a les configuracions amb cada host no són necessàriament els que obtenen altres usuaris.

Analitzem de manera més àmplia el que valoren els usuaris sobre les configuracions d’allotjament:

⭐ Què valora la gent sobre els seus amfitrions

Crec que ja podeu fer una bona endevinada en què consisteix el primer número més valorat, però anem a veure la taula:

Què valoren els usuaris sobre el seu allotjamentQuè
% d’usuaris
Assistència17,32%
Preu10,26%
Servei d’atenció al client9,10%
Velocitat7,28%
Facilitat d’ús6,26%
Fiabilitat4,29%
Horaris3,64%
És gratis2,18%
Seguretat1,67%

Sí, la qualitat d’assistència arriba al primer lloc.

Aquesta va ser una pregunta opcional en aquesta enquesta d’allotjament de WordPress, però encara va tenir al voltant de 1.370 respostes.

��️ Els usuaris de tot el món gairebé igualment estan satisfets

La majoria dels hostes comercialitzen avui en dia internacionalment, i és força habitual que els amfitrions ofereixen almenys centres de dades a Amèrica del Nord, Europa, Regne Unit i Àsia.

Tot i que això és cert, la majoria dels amfitrions principals de la nostra llista encara tenen la seu als Estats Units. Això ens va portar a preguntar-nos; Són amfitrions que aconsegueixen connectar-se amb clients internacionals, així com també amb clients dels Estats Units?

Per intentar obtenir una valoració de les opinions internacionals, hem dividit les respostes dels nostres quatre amfitrions principals per part dels usuaris nord-americans i no nord-americans:

Amfitrió
Vots fora dels Estats Units
Qualificació no nord-americana
Vots dels Estats Units
Classificació dels Estats Units
Bluehost2767,983168.16
GoDaddy4567.382677.53
HostGator2187,811837,91
SiteGround1678,681348,59

Llevat de SiteGround, els enquestats dels Estats Units eren molt més propensos a recomanar el seu amfitrió que als enquestats internacionals. Dit això, les diferències no són prou grans per declarar la importància estadística.

Sense grans mides de mostra, només podem dir que els clients de tot el món semblen estar igualment contents amb els seus amfitrions.

�� Amfitrions que formen part del grup Endurance International

Com podeu saber, EIG és una de les empreses d’acollida més grans del mercat. No obstant això, durant la major part, han quedat en un segon pla i no es comercialitzen en absolut.

Van assolir el seu èxit en adquirir un gran nombre d’altres empreses d’allotjament i després deixar-les operar sota els seus noms originals de marca.

Aquesta pràctica –adquirir empreses i després optimitzar la seva infraestructura amb benefici– no sempre està bé amb alguns usuaris.

Naturalment, volíem veure com Empreses EIG estigues a la nostra enquesta d’allotjament de WordPress del 2019. Aquí trobem el que hem trobat:

Empreses d’allotjament EIG valorades pels usuarisAmfitrió
Vots
Valoració
Bluehost5928.07
HostGator4027,84
iPage537,68
BigRock287.40
Només amfitrió175,63
FatCow137.08

El quadre anterior presenta només les empreses que han obtingut almenys 10 mencions.

♻️ A quins amfitrions hi ha persones que volen canviar?

A banda de demanar als nostres usuaris que classifiquin els seus amfitrions actuals, també vam preguntar a quins amfitrions volen canviar, si n’hi ha. Aquí teniu les respostes més populars:

A quin hosting teniu previst canviar?Amfitrió
# de vots
% de vots
No ho sabeu25729,88%
Bluehost9010,47%
WordPress526,05%
SiteGround354,07%
GoDaddy303,49%
HostGator232,67%
Hostinger131,51%
Namecheap121,40%

La primera vegada que vam fer aquesta enquesta, la resposta més popular va ser WP Engine. A l’enquesta d’allotjament de WordPress d’enguany, només una persona va dir que volia passar a WP Engine.

��️��️��️ Quants llocs allotgen els usuaris?

Aquí es mostra com es descomponen les dades:

Quants llocs gestioneu amb el vostre amfitrió?# de llocs
# de vots
% de vots
1-5 llocs web2.09171,73%
5 – 10 llocs web40613,93%
10 – 50 llocs web2528,64%
més de 50 llocs web1665,69%

Aquestes tendències no són tan sorprenents per si soles. Es preveu que la majoria de la gent acull només 1-5 llocs. Tanmateix, anem a veure una mica més interessant, quina gent feliç té amb el seu amfitrió i quants llocs allotgen:

Quants llocs gestioneu amb el vostre amfitrió?# de llocs
Qualificació d’usuaris
1-5 llocs web7.47
5 – 10 llocs web8.29
10 – 50 llocs web8.33
més de 50 llocs web8.06

En general, com més llocs acullis, més feliç ets (tret d’acollir més de 50 llocs … Suposo que aquest escenari té els seus propis reptes).

�� Moltes persones acullen els seus propis llocs?

És una cosa interessant de mirar. A continuació es mostren les respostes que es poden interpretar com "acollint-me":

Usuaris que allotgen llocs pel seu compteConfiguració d’allotjament
# de vots
El meu propi servidor / empresa / host54
localhost38
XAMPP16

En conjunt, aquestes respostes representen només un 1,66% de totes les entrades.

�� Què signifiquen per a nosaltres els resultats d’aquesta enquesta d’allotjament de WordPress?

Empreses com Bluehost o GoDaddy no han estat les recomanacions principals entre professionals o desenvolupadors de WordPress. Solem indicar als nostres usuaris a ofertes com SiteGround o WP Engine. Però hauria de ser, efectivament, consell d’allotjament a hosting?

Si bé, jo i tu probablement no som l’objectiu de l’allotjament de GoDaddy, sembla que una gran quantitat d’usuaris de tot el món gaudeixen d’allò més bé, i la valoració que es dóna a la nostra enquesta – 7.43 – està lluny d’alguna cosa que podem considerar dolenta..

Tot i que la velocitat i el rendiment van ser bastant elevats "el que més valoreu" A la llista hi ha altres factors que semblen ser molt més importants: principalment el preu, l’assistència i el servei al client.

Per a la majoria de les empreses, un lloc web de fulletons bàsics és tot el que necessiten i, amb aquesta finalitat, la majoria d’amfitrions barats haurien de poder lliurar-se.

Però, què en penses? Probablement recomaneu Bluehost o GoDaddy a algú que busqui un amfitrió de WordPress? Feu-nos-ho saber als comentaris.

�� Obteniu el fitxer de dades d’aquesta enquesta d’allotjament de WordPress

Aquí està el exportació de dades en brut per si voleu analitzar els resultats pel vostre compte. No oblideu fer-nos saber si trobeu alguna cosa interessant!

Si us interessa fer una anàlisi més profunda, podeu obtenir els fitxers de dades de les nostres enquestes anteriors: 2016, 2017, 2018.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map