De 3 bedste hosting-løsninger til e-handel sammenlignet

De 3 bedste hosting-løsninger til e-handel sammenlignet

De 3 bedste hosting-løsninger til e-handel sammenlignet
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

At finde en anstændig webhost er svært nok, hvis du kører et almindeligt websted – ligeglad, hvis du leder efter en der kan drive en online butik. For at gøre dit liv enklere påtog vi os at se efter nogle af de bedste hosting-løsninger til e-handel derude. (Hård data inde)


Ikke alle hostingløsninger gøres dog lige. Hvis du er inden for e-handel, har du brug for noget mere robust og sikkert, end almindelige hostingplaner kan give dig. På den måde kan du give dine kunder en førsteklasses oplevelse.

I denne artikel sammenligner vi tre af vores foretrukne hosting-løsninger til e-handel. Vi dækker de funktioner, de tilbyder til onlinebutikker, deres support- og sikkerhedssystemer og deres ydeevne. Vi har en masse jord at dække, så lad os hoppe lige ind og finde ud af den bedste e-handel hosting løsning til dig!

Sammenlignet med de bedste hosting-løsninger til e-handel

De vigtigste funktioner i en hosting-løsning til e-handel

Når du vælger den bedste webhosting til dit e-handelswebsted, skal du være lidt mere pæn end normalt. Vi taler heller ikke strengt om ydelse – nogle værter tilbyder simpelthen flere funktioner, der er specifikke for e-handelsbehov.

Lad os ikke glemme, det er din e-handelsvirksomhed, vi taler om her … at have webstedet nede i selv en relativt kort periode kan være brutalt på din tegnebog.

For eksempel, det er estimeret at Amazon mister $ 2 millioner for hvert minut af nedetid!

Indrømmet, situationen er sandsynligvis ikke så brutal for dig, men alligevel er enhver dollar, der går tabt på grund af problemer med webstedet, noget, du ikke skulle have til at tackle.

I løbet af denne artikel vil vi fortælle dig, hvilke webhosts tilbyder hver af disse funktioner, hvilket skal hjælpe dig med at tage en informeret beslutning. Hvis du ikke kan se en bestemt funktion, der er anført under værtsens afsnit om e-handelsspecifikke funktioner, tilbyder den vært ikke den. Vi vil også fortælle dig, hvornår en nøglefunktion kun er tilgængelig på bestemte planer.

Når det er sagt, anbefaler vi, at du ikke foretager dit valg udelukkende baseret på en liste over funktioner. Når alt kommer til alt, har hver webhost unikke styrker, som du vil tage i betragtning, når du vælger den bedste mulighed til din e-commerce-hosting, som vi vil diskutere nedenfor.

De tre bedste hosting-løsninger til e-handel sammenlignet (i et nøddeskal)

Hvis du ikke har tid til at læse en dybdegående sammenligning lige nu, så tjek dette resume af vores resultater (og kom tilbage senere for at få den fulde historie!):

Selskab
Pris
SiteGround$ 3,95 / mo
InMotion Hosting$ 3,99 / mo
A2 Hosting$ 3,92 / mo

Hvis du er involveret inden for e-handel, ved du, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige vært. Det er et valg, der kan have en alvorlig indflydelse på succesen med din online butik. Med det i tankerne har vi valgt tre værter, der stod frem i resultaterne af vores egen hostingundersøgelse.

For at få et mere komplet billede oprettede vi en enkel WooCommerce-butik med en håndfuld produkter ved hjælp af hver vært. Vi brugte den samme opsætning til alle tre hosting-løsninger til e-handel – inklusive selve butikken og alle de andre plugins, vi brugte – og testede dem ved hjælp af Pingdom og Belastningspåvirkning.

De bedste hosting-løsninger til e-handel sammenlignet (fuldt ud)

Her er hvad vi opdagede om hver vært, i ingen særlig rækkefølge:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

I stedet for at tilbyde en e-handelsplan, der passer til alle størrelser, tilbyder SiteGround skræddersyet hosting til flere store e-handelsplatforme. Disse inkluderer WooCommerce (som set ovenfor), PrestaShop, og Magento.

E-handelsspecifikke funktioner

 • Web Application Firewall (WAF)
 • Gratis lad os kryptere certifikater
 • Tilpassede hostingplaner for flere store e-handelsplatforme
 • 24/7 support
 • Fuldt PCI-kompatibel (om end kun for deres dyrere planplan)
 • Daglig backup-service

Support og sikkerhed

Under vores test fandt vi, at SiteGrounds supportteam var meget kyndig og hurtig til at besvare alle spørgsmål, vi havde via live chat. Desuden tilbyder de et pænt sæt af sikkerhedsfunktioner, der går langt ud over, hvad du ville forvente, baseret på deres lave priser.

Sidehastighedstest med PingdomBasisk belastningstest med Load ImpactChart

 • Belastningsgenerator: Ashburn, USA
 • Testserver: Ashburn, USA
 • Minimum responstid: 0,73 sekunder
 • Maksimal responstid: 0,89 sekunder

SiteGround's Load Impact-testresultater.

Sidste tanker om SiteGround

Ligesom vores første valg tilbyder SiteGround en fantastisk hosting-oplevelse for e-handel til meget rimelige priser. Deres supportteam er fantastisk, og deres sikkerhedsfunktioner er en velsignelse for både voksende e-handelsvirksomheder og dem, der lige er startet. Når det er sagt, er deres e-handelsydelse temmelig god, men de tilbyder kun lidt med hensyn til skalerbarhed (på grund af et begrænset udvalg af planer).

Gå til SiteGround

2. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion Hosting er kendt for sine lave priser og omfattende funktionssæt, og dens hosting-løsninger til e-handel er ingen undtagelse.

E-handelsspecifikke funktioner

 • Dedikerede IP-adresser til nogle af deres planer (dem, der ikke falder ind under den delte hosting-paraply)
 • Forskellige SSL-indstillinger
 • Understøtter flere e-handelsplatforme, herunder PrestaShop, OpenCart, Magento og WooCommerce
 • PCI-kompatibel
 • Support døgnet rundt
 • Automatiske sikkerhedskopier

Support og sikkerhed

InMotion Hosting’s E-Commerce Hosting-planer tilbyder en stabil hostingløsning på et budget. Du får adgang til et anstændigt sæt af sikkerhedsfunktioner og regelmæssige supportmuligheder, selvom værten ikke udmærker sig i et hvilket som helst område. For dette prispoint bliver du imidlertid hårdt presset for at finde et bedre alternativ.

Sidehastighedstest med PingdomBasisk belastningstest med Load ImpactChart

For at måle hver værts præstation kørte vi de samme to tests. Den første målte regelmæssige indlæsningstider, og vi kontrollerede dem ved hjælp af tre forskellige servere:

Til vores anden test kontrollerede vi, hvordan vores online butik klarede sig under lidt stress – nemlig en simulering af op til 25 samtidige brugere:

 • Belastningsgenerator: Ashburn, USA
 • Testserver: Ashburn, USA
 • Minimum responstid: 0,27 sekunder
 • Maksimal responstid: 0,37 sekunder

Resultaterne af InMotion Hosting Load Impact-test.

Sidste tanker om InMotion Hosting

InMotion Hosting’s E-Commerce Hosting-planer er et anstændigt valg for små butikker og dem, der er nye inden for området e-handel. Du får et godt sæt skalerbarhedsindstillinger og flammende ydelse til en lav pris. I slutningen af ​​dagen skal du dog sandsynligvis opgradere til deres dyrere VPS-planer, når din butik begynder at vokse.

Gå til InMotion

3. A2 Hosting (www.a2hosting.com)

A2 Hosting

Afrunding af vores liste, vi har A2 Hosting. Denne relativt ukendte webhost tilbyder hosting-løsninger til e-handel, der understøtter mest populære platforme, såsom PrestaShop, OpenCart, Magento og WooCommerce.

E-handelsspecifikke funktioner

 • Dobbelt firewall-system
 • Et-klik-opsætninger for de fleste store e-handelsplatforme
 • Automatiske sikkerhedskopier og server-tilbagespolingsfunktioner, der er tilgængelige for nogle af deres planer (ud over de laveste niveauer)
 • Dedikerede IP-adresser tilgængelige mod et mindre gebyr (ca. $ 2 pr. Måned)
 • Gratis SSL-certifikater

Support og sikkerhed

Når det kommer til understøttelse af responstider, overgåede A2 Hosting begge vores andre valg. I de fleste tilfælde var vi i stand til at komme i kontakt med en supportspecialist på under et minut.

Sikkerhedsmæssigt giver de et anstændigt sæt funktioner til deres prisklasse. Deres firewalls er par for kurset, men deres tilbagespolingsfunktion på serveren er praktisk, da den fungerer som en avanceret sikkerhedskopi. Bedst af alt er, at denne funktion er tilgængelig lige fra din cPanel, hvilket betyder, at du kan bruge den til at genvinde kontrol over dit websted, hvis du ikke har adgang til det direkte.

Sidehastighedstest med PingdomBasisk belastningstest med Load ImpactChart

 • Belastningsgenerator: Ashburn, USA
 • Testserver: Ashburn, USA
 • Minimum responstid: 0,21 sekunder
 • Maksimal responstid: 0,45 sekunder

A2 Hosting's Load Impact-testresultater.

Sidste tanker om A2 Hosting

A2 Hosting tilbyder fremragende ydelse (især i USA) og pålidelig support til lave priser. Det er en fantastisk all-pick, med et anstændigt sæt af sikkerhedsfunktioner. De har ikke meget variation med hensyn til planer, men deres tilbud er robuste nok til små til mellemstore online butikker.

Gå til A2 Hosting

Konklusion

Dit valg af e-handelswebhost vil have stærke konsekvenser i hele din butiks levetid. Din vært kan påvirke dit websteds ydelse, dets sikkerhed og kvaliteten af ​​den support, du har adgang til. Det er ikke en beslutning, der skal træffes let, men hvis du følger vores råd, skulle du ende på den rigtige vej.

Hvis du har svært ved at sammensætte dig og vælge disse hosting-løsninger til e-handel, er her en direkte sammenligning af vores ydeevneeksperimenter:

(Diagrammer efter Visualizer.)

Som du kan se, forbliver A2 Hosting konsekvent under (læs: de er hurtigere end) alle de andre spillere, med undtagelse af SiteGround for Stockholm (hvilket gør SiteGround muligvis et bedre valg for en EU-baseret online butik).

Lad os tage et sidste kig på de tre e-handelshotelløsninger, vi har dækket, inden vi sammenpakker tingene:

 1. InMotion Hosting: En god budgetindstilling for små online butikker, der tilbyder god ydelse.
 2. SiteGround: En solid mulighed for moderat størrelse og sikkerhedsbevidste butikker.
 3. A2 Hosting: En fantastisk allround-mulighed med et fremragende supportsystem og anstændig skalerbarhed.

Her er alle de grundlæggende detaljer for hver platform igen:

I bevægelse
SiteGround
A2 Hosting

E-handelsplaner starter ved ($ pr. Måned)$ 3,99$ 3,95$ 3,92
Støtte viden og svarstider3/55/55/5
Sikkerhedsfunktioner4/55/53/5
Minimum sideindlæsningstid (i sekunder)0,270,730,21
Maksimale sideindlæsningstider (i sekunder)0,370,890.45
Ydeevne (under hensyntagen til scorerne ovenfor)5/54/55/5
Samlet score4/54.6 / 54/5

Hvad ser du efter, når du overvejer hosting-løsninger til e-handel? Del dine kriterier med os i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Originaltekst af John Hughes. Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector