Comparatives les 3 millors solucions d’allotjament de comerç electrònic

Comparatives les 3 millors solucions d’allotjament de comerç electrònic

Comparatives les 3 millors solucions d’allotjament de comerç electrònic
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Trobar un amfitrió web decent és prou difícil si utilitzeu un lloc web regular, no us importa si busqueu un que pugui fer servir una botiga en línia. Per fer la vostra vida més senzilla, ens va decidir buscar algunes de les millors solucions d’allotjament de comerç electrònic que hi ha. (Dades dures dins)


No totes les solucions d’allotjament es fan iguals. Si esteu dins del camp del comerç electrònic, necessiteu una cosa més robusta i segura que els que us poden oferir plans de hosting habituals. D’aquesta manera, podreu oferir una experiència de primera qualitat per als vostres clients.

En aquest article, comparem tres de les nostres solucions preferides d’allotjament de comerç electrònic. Cobrirem les funcions que ofereixen per a les botigues en línia, l’estat dels seus sistemes de suport i seguretat i el seu rendiment. Tenim un munt de terreny per cobrir, de manera que anem a la dreta i esbrineu la millor solució d’allotjament de comerç electrònic per a vosaltres!

Comparats amb les millors solucions d'allotjament de comerç electrònic

Les característiques principals d’una solució d’allotjament de comerç electrònic

Quan trieu el millor allotjament web per al vostre lloc de comerç electrònic, heu de ser una mica més elegants del que és habitual. No estem parlant estrictament del rendiment: alguns hostes simplement ofereixen més funcions específiques a les necessitats de comerç electrònic.

No ens oblidem, és de la vostra empresa de comerç electrònic de la qual parlem aquí … tenir el lloc fins i tot durant un període relativament curt de temps pot ser brutal a la cartera.

Per exemple, es calcula que Amazon perdi 2 milions de dòlars per cada minut d’aturada!

Per descomptat, la situació no és tan brutal per a vosaltres, però tot i així, qualsevol dòlar perdut a causa dels problemes del lloc web és una cosa que no hauríeu de fer front.

Al llarg d’aquest article, us informarem de què ofereixen els allotjaments web cadascuna d’aquestes funcions, cosa que us ha d’ajudar a prendre una decisió informada. Si no veieu una característica específica a la secció de funcions específiques de comerç electrònic de l’amfitrió, aleshores l’amfitrió no la ofereix. També us informarem quan una funció clau només està disponible en determinats plans.

Dit això, et recomanem que no facis la teva tria basada només en una llista de funcions. Al cap i a la fi, cada amfitrió web té punts forts únics que voldreu tenir en compte a l’hora d’escollir la millor opció per al vostre allotjament de comerç electrònic, que tractarem a continuació.

Comparat (en poques paraules) les tres millors solucions d’allotjament de comerç electrònic

Si ara no teniu temps de llegir una comparació en profunditat, consulteu aquest resum dels nostres resultats (i torneu més endavant per conèixer la notícia completa).

Empresa
Preu
SiteGround3,95 dòlars / mes
InMotion Hosting3,99 dòlars / mes
A2 Hosting3,92 dòlars / mes

Si esteu involucrats en el camp del comerç electrònic, ja sabreu l’important que pot ser escollir l’amfitrió adequat. És una opció que pot tenir un fort impacte en l’èxit de la vostra botiga en línia. Tenint en compte això, hem seleccionat tres amfitrions destacats en els resultats de la nostra pròpia enquesta d’allotjament.

Per obtenir una imatge més completa, vam crear una senzilla botiga WooCommerce amb un grapat de productes que utilitzen cada host. Hem utilitzat la mateixa configuració per a les tres solucions d’allotjament de comerç electrònic (inclosa la botiga mateixa i tots els altres complements que hem utilitzat) i els hem provat mitjançant Pingdom i Impacte de càrrega.

Les millors solucions d’allotjament de comerç electrònic en comparació (íntegrament)

Aquí hi ha el que hem descobert sobre cada host, en cap ordre específic:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

En lloc d’oferir un pla de comerç electrònic únic per a tot el mateix, SiteGround ofereix allotjament a mida per a diverses plataformes importants de comerç electrònic. Aquests inclouen WooCommerce (com es pot veure més amunt), PrestaShop, i Magent.

Característiques específiques del comerç electrònic

 • Tallafoc d’aplicacions web (WAF)
 • Xifrem els certificats gratuïts
 • Plans d’allotjament personalitzats per a diverses plataformes importants de comerç electrònic
 • Assistència 24/7
 • Completament amb PCI (encara que només sigui per la seva capa més costosa de plans)
 • Servei diari de còpia de seguretat

Suport i seguretat

Durant les proves, vam comprovar que l’equip d’assistència de SiteGround era altament informat i ràpid per respondre a qualsevol pregunta que teníem a través del xat en viu. A més, ofereixen un bon conjunt de funcions de seguretat que van molt més enllà del que esperaves en funció dels seus preus baixos.

Proves de velocitat de pàgina amb proves de càrrega de PingdomBasic amb Load ImpactChart

 • Generador de càrrega: Ashburn, EUA
 • Servidor de prova: Ashburn, EUA
 • Temps mínim de resposta: 0,73 segons
 • Temps màxim de resposta: 0,89 segons

Resultats de la prova d’impacte de càrrega de SiteGround.

Pensaments finals a SiteGround

Igual que la nostra primera selecció, SiteGround ofereix una gran experiència d’allotjament de comerç electrònic a preus molt raonables. El seu equip de suport és fantàstic, i les seves característiques de seguretat constitueixen una avantatge tant per a les empreses de comerç electrònic en creixement com per a aquelles que acaben de començar. Dit això, el seu rendiment de comerç electrònic és força bo, però ofereixen poc quant a escalabilitat (a causa d’una escassa selecció de plans).

Vés a SiteGround

2. Allotjament InMotion (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion Hosting és conegut pels seus preus baixos i un conjunt de funcions complet i les solucions d’allotjament de comerç electrònic no en són una excepció.

Característiques específiques del comerç electrònic

 • Adreces IP dedicades a alguns dels seus plans (aquells que no entren dins del paraigua d’allotjament compartit)
 • Diverses opcions SSL
 • Admet múltiples plataformes de comerç electrònic incloses PrestaShop, OpenCart, Magento i WooCommerce
 • Compatible amb PCI
 • Suport durant tot el dia
 • Còpies de seguretat automàtiques

Suport i seguretat

Els plans d’allotjament de comerç electrònic de InMotion Ofereixen una solució d’allotjament estable amb un pressupost. Tens accés a un conjunt decent de funcions de seguretat i opcions d’assistència regulars, tot i que l’amfitrió no excel·leix en cap zona. Tanmateix, per aquest punt de preu, us serà difícil trobar una alternativa millor.

Proves de velocitat de pàgina amb proves de càrrega de PingdomBasic amb Load ImpactChart

Per avaluar el rendiment de cada amfitrió, vam realitzar les mateixes dues proves. El primer va mesurar els temps de càrrega regular i els vam comprovar mitjançant tres servidors diferents:

Per a la segona prova, vam comprovar com la nostra botiga en línia sortia sota una mica d’estrès, és a dir, una simulació de fins a 25 usuaris concurrents:

 • Generador de càrrega: Ashburn, EUA
 • Servidor de prova: Ashburn, EUA
 • Temps mínim de resposta: 0,27 segons
 • Temps màxim de resposta: 0,37 segons

Resultats de la prova d’impacte de càrrega d’InMotion Hosting.

Reflexions finals sobre InMotion Hosting

Els plans d’allotjament de comerç electrònic d’InMotion Hosting són una elecció decent per a petites botigues i aquelles novetats en l’àmbit del comerç electrònic. Obteniu un bon conjunt d’opcions d’escalabilitat i rendiments lluminosos a un preu baix. Al final del dia, però, probablement voldreu actualitzar els vostres plans VPS més cars un cop la vostra botiga comenci a créixer.

Vés a InMotion

3. Allotjament A2 (www.a2hosting.com)

A2 Hosting

Completem la llista, tenim A2 Hosting. Aquest amfitrió web relativament desconegut ofereix solucions d’allotjament de comerç electrònic que admeten plataformes més populars, com PrestaShop, OpenCart, Magento i WooCommerce.

Característiques específiques del comerç electrònic

 • Sistema de tallafoc doble
 • Configuració d’un clic per a la majoria de plataformes de comerç electrònic principals
 • Les còpies de seguretat automàtiques i la funcionalitat de rebobinatge del servidor disponibles per a alguns dels seus plans (més enllà dels nivells més baixos)
 • Adreces IP dedicades disponibles per un preu petit (aproximadament $ 2 al mes)
 • Certificats SSL gratuïts

Suport i seguretat

Quan es tracta d’assistir en temps de resposta, A2 Hosting gestiona els altres aspectes. En la majoria dels casos, en menys d’un minut vam poder contactar amb un especialista en assistència.

En termes de seguretat, ofereixen un conjunt de funcions decent per a la seva gamma de preus. Els seus tallafocs són iguals al curs, però la seva funció de rebobinatge del servidor resulta útil ja que funciona com una còpia de seguretat avançada. El millor de tot és que aquesta funció és accessible des del vostre cPanel, cosa que significa que podeu utilitzar-la per recuperar el control del vostre lloc en cas que no pugueu accedir-hi directament.

Proves de velocitat de pàgina amb proves de càrrega de PingdomBasic amb Load ImpactChart

 • Generador de càrrega: Ashburn, EUA
 • Servidor de prova: Ashburn, EUA
 • Temps mínim de resposta: 0,21 segons
 • Temps màxim de resposta: 0,45 segons

Resultats de la prova d’impacte de càrrega de l’allotjament A2.

Pensaments finals sobre A2 Hosting

A2 Hosting ofereix un rendiment excel·lent (sobretot als EUA) i un suport fiable a preus baixos. És una elecció fantàstica, amb un conjunt decent de funcions de seguretat. No varien en termes de plans, però les ofertes són prou robustes per a botigues en línia de petita o mitjana mida.

Vés a A2 Hosting

Conclusió

La teva elecció de l’amfitrió web de comerç electrònic tindrà fortes repercussions durant tota la vida. El vostre amfitrió pot afectar el rendiment del vostre lloc web, la seva seguretat i la qualitat del suport al qual tingueu accés. No és una decisió que es prengui a la lleugera, però si seguiu els nostres consells, heu d’acabar pel camí correcte.

Si us costa pensar-vos i escolliu aquestes solucions d’allotjament de comerç electrònic, aquí hi ha una comparació directa dels nostres experiments de rendiment:

(Gràfics per Visualitzador.)

Com veieu, A2 Hosting es manté constantment a continuació (llegiu: són més ràpids que) tots els altres jugadors, a excepció de SiteGround per a Estocolm (cosa que fa que SiteGround sigui possiblement una millor opció per a una botiga en línia basada en la UE).

Abans d’enllestir les coses, fem una ullada definitiva a les tres solucions d’allotjament de comerç electrònic que hem cobert:

 1. Hosting InMotion: Una gran opció de pressupost per a petites botigues en línia que ofereix un bon rendiment.
 2. SiteGround: Una opció sòlida per a botigues de mida petita i de seguretat.
 3. Hosting A2: Una gran opció global, amb un excel·lent sistema de suport i una escalabilitat digna.

Aquí teniu tots els detalls bàsics de cada plataforma de nou:

En moviment
SiteGround
A2 Hosting

Els plans de comerç electrònic comencen a partir de ($ al mes)3,99 dòlars3,95 dòlars3,92 dòlars
Donar suport als coneixements i als temps de resposta3/55/55/5
Funcions de seguretat4/55/53/5
Temps mínim de càrrega de la pàgina (en segons)0,270,730,21
Temps màxim de càrrega de la pàgina (en segons)0,370,890,45
Rendiment (tenint en compte les puntuacions anteriors)5/54/55/5
Puntuació total4/54,6 / 54/5

Què busqueu tenint en compte les solucions d’allotjament de comerç electrònic? Comparteix els teus criteris amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Text original de John Hughes. Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector