Cap a on va l’allotjament de WordPress? Prepareu-vos millor per a la vostra experiència Wix ��

El mercat d’allotjament de WordPress és probablement l’espai que més canviï i sigui més interessant dins de l’ecosistema de WordPress. Sovint escoltem idees abstractes sobre "el mercat és cada cop més competitiu", "els jugadors més grans fan que sigui més difícil per a les empreses petites", i "el mercat està madurant"; L’allotjament de WordPress és on es produeix tot aquest canvi.


Els amfitrions més grans de WordPress cobren porcions de la base d’usuaris cada cop més grans i prenen quantitats de finançament cada vegada més grans. Tot i així, tots tenen una competència ferotge i, alhora que podem suposar que tots els grans amfitrions existents sobreviuran els propers cinc anys, una trucada molt més dura és qui prosperarà en els propers cinc anys..

El futur del mercat d’allotjament de WordPress ofereix així una finestra sobre la resta de l’economia de WordPress. Aquest post tractarà de mirar cap a aquell futur, argumentant que la intensa competència està conduint els amfitrions cap a "veritablement gestionat" experiència on tot el que necessiteu és cuidat.

No és difícil imaginar un futur en què la vostra experiència de WordPress difereixi molt entre els amfitrions més populars, que tenen totes les seves pròpies plataformes gestionades que tenen cura de seguretat, còpies de seguretat i actualitzacions; experiències de creador de pàgines; i un conjunt selecte d’addons o complements preinstal·lats prèviament.

De sobte, l’experiència de WordPress que s’hi allotja és Wix o Squarespace, tret que s’està publicant a WordPress.

El camí per arribar-hi, però, és complicat i de cap manera segur. Comencem amb els conceptes bàsics i traiem-ho d’allà.
futur de hosting de wordpress

Què és exactament allotjament WordPress?

Els requisits per convertir-se en amfitrió de WordPress són mínims: suport per a la versió PHP 7.2, HTTPS i MySQL versió 5.6 o MariaDB versió 10.0. Això significa que hi ha literalment milers de potencials "Amfitrions de WordPress" perquè un consumidor triï.

Això pot ser un problema per als consumidors, cosa que fa que el discerniment entre els amfitrions sigui una tasca cada cop més complicada. Les empreses d’allotjament se n’adonen, per descomptat, i així fan tot el que poden per separar-se. A un nivell més bàsic, consisteix en oferir paquets d’allotjament específics per a WordPress o situar-se com a amfitrions especialitzats de WordPress. El 2010, això va ser tan complicat com "Hosting de WordPress" tinc.

Des d’aleshores, però, les empreses d’allotjament han tingut ganes de diferenciar-se. Els amfitrions especialistes de WordPress acostumen a tenir cura de la gran part del gran pes que comporta l’allotjament d’un lloc de WordPress. La majoria gestiona seguretat, caché i rendiment a nivell de servidor. Alguns host van un pas més, actualitzant automàticament WordPress i, en alguns casos, complements per a vostès. Tots proporcionen suport específic per a WordPress. Aquest 2018 és el que sembla la major part del hosting de WordPress especialitzat.

Algunes companyies d’allotjament agraden Motor WP, Kinsta i WordPress.com de Automattic (tindrem més en compte per què és correcte pensar en WordPress.com com a hosting més endavant) només allotjarà un lloc web de WordPress. D’altres com SiteGround, Web líquida i GoDaddy són considerats "Especialistes en WordPress", però continuen allotjant llocs que no es creen a WordPress.

Allotjament de WordPress: ja no és un nínxol

El canvi va impulsar aquest canvi de "aquí teniu un compte d’allotjament on podeu instal·lar WordPress" a "aquí teniu un lloc de WordPress cuidat" és demanda. Els consumidors volen allotjament de WordPress, i això ho ha portat des d’una oferta nínxol a quelcom que pot crear tot el vostre negoci d’allotjament.

A més, el mercat de WordPress ha esdevingut prou gran com si hi ha nínxols viables "Hosting de WordPress".

Hi ha un munt d’exemples d’això: dels amfitrions més barats de WordPress que ofereixen paquets a menys d’un dòlar al mes, on el model es descriu millor com a "esclafar i cremar" (els clients nous s’uneixen i surten a un ritme ràpid, però afegeixes tants clients nous està bé), fins a l’allotjament de WordPress gestionat que pot gestionar tot fins als llocs web més grans.

El creixement realment interessant ha estat en aquest espai d’allotjament gestionat, especialment cap a l’extrem inferior. Aquí és on les companyies d’allotjament creen els seus productes més interessants, i és molt probable que vegin el creixement més rendible a mig termini.

Aquest allotjament gestionat de gamma baixa té sentit: el client està disposat a pagar una petita prima per un bon producte, de manera que això sigui més rendible i, tot i que tothom tingui el producte bàsic correcte (allotjament de WordPress bo, ràpid i fiable), l’abast per afegir valor amb extres és enorme.

A més, com que aquests extres poden suprimir una gran quantitat de dolors associats a l’allotjament de WordPress, això sembla molt més com un creador de llocs web gestionat completament similar a Squarespace o Wix. Ara mateix, si voleu crear un lloc web, Wix ho fa increïblement fàcil i les empreses de hosting ho saben. Els clients que allotgen en última instància tenen valor de tenir un lloc web en lloc de l’allotjament per si mateix, de manera que els constructors de llocs web representen una amenaça per moderar WordPress, representen una amenaça enorme per a les empreses d’allotjament.
wix

Per tant, podeu veure com aquest allotjament de WordPress gestionat de gamma baixa ha d’esdevenir una plataforma de creadors de llocs web de WordPress gestionada completament a mig termini i que aquest ha de ser el producte principal d’allotjament a llarg termini. És per això que hi ha actualment tants canvis interessants al hosting de WordPress, i aquesta és la lent mitjançant la qual s’han de veure els canvis. Vegem alguns aspectes específics en aquest aspecte.

Futur que allotja WordPress: les adquisicions poden comprar experiència, extres i valor de la comunitat

Durant els últims deu anys, iThemes va construir una empresa al voltant de productes de WordPress. La seva línia de productes inclou un complement de còpia de seguretat, un complement de seguretat, un tauler de control per controlar diversos llocs de WordPress i un complement d’informació de WooCommerce per als propietaris de botigues. Tot i començar els temes de WordPress, aquests eren els seus principals productes.

ithemes
Al gener de 2018, empresa d’allotjament Liquid Web va adquirir iThemes en una operació de caixa, que incloïa els productes i l’equip de iThemes. Amb la lentitud d’afegir valor addicional al vostre allotjament de WordPress per eliminar les càrregues d’allotjar un lloc de WordPress, té molt sentit.

Durant els últims anys, Liquid Web ha intentat millorar la seva oferta de WordPress i, comprant un equip d’experts de WordPress i un grup de productes integrats en la seva oferta d’allotjament, aconsegueix accelerar aquest procés. Mentrestant, iThemes s’enfrontava a un entorn competitiu més dur (les seves vendes temàtiques ja estaven en retrocés i productes com Jetpack són una competència seriosa pels seus productes de seguretat i còpia de seguretat) i l’adquisició permet mantenir el seu equip unit i assegurar els recursos més grans necessaris per competir. anant cap endavant.

llocs pro Godaddy
És una història similar amb GoDaddy dels darrers anys: després d’haver-se esforçat anteriorment a aprofitar el creixent mercat de professionals de WordPress, GoDaddy va adquirir ManageWP, un servei de gestió i còpia de seguretat de llocs, a finals del 2016.

Un any després van anunciar Llocs Pro, un addon disponible per a tots els clients que gestiona la còpia de seguretat i la gestió de llocs massius. Sona familiar?

Ara mateix, Pro Sites no és en absolut diferent d’utilitzar els serveis de ManageWP al costat de l’allotjament GoDaddy. Però, com Liquid Web que adquireix iThemes, aquesta integració profunda de productes de cortesia fa que GoDaddy Pro sigui més atractiu per als consumidors. Els diferencia dels milers d’altres possibles amfitrions de WordPress i s’hauria de considerar com un primer pas cap a una solució totalment gestionada.

És una història similar a la de GoDaddy adquisició del servei de seguretat Sucuri l’any passat i agrupació de Beaver Builder Lite l’any abans, i llistats "arrossegueu i deixeu anar el creador de pàgines" com a punt de venda clau dels seus plans d’allotjament de WordPress.

La lent totalment gestionada mostra com té sentit: qualsevol dels populars constructors de pàgines seria un objectiu d’adquisició excel·lent: en lloc d’agrupar-los amb el vostre producte d’allotjament, podeu veure un argument fort per comprar tot el complement, creant una experiència personalitzada perfectament adequada. a la infraestructura d’allotjament i, a continuació, presumeix-ho com un valor afegit únic.

Els creadors de pàgines o no, iThemes, ManageWP i Sucuri no seran les últimes adquisicions o col·laboracions: qualsevol tema de WordPress o negoci de complements que pugui afegir talent i bons productes a un servei d’allotjament seria d’interès per a les empreses d’allotjament..

On s’adapta WordPress.com?

Fins ara hem discutit sobre els amfitrions de WordPress existents per intentar afegir talent i serveis a les seves ofertes gestionades de WordPress. Hi ha un jugador que normalment no hauríem de considerar com una empresa d’allotjament de WordPress que hem de tenir en compte: WordPress.com d’Automatic.

Automattic està molt ben situat per oferir precisament el tipus de hosting de WordPress gestionat per mercats massius que hem estat discutint. Compten amb un enorme equip d’experts de WordPress amb una influència important sobre el projecte WordPress, tenen un ús exclusiu comercial de la marca comercial WordPress, i essencialment ja ofereixen un servei d’allotjament de WordPress gestionat per mercats massius a través de WordPress.com.

Històricament, WordPress.com no s’ha considerat un amfitrió de WordPress gestionat perquè, tot i oferir les funcions que espereu: còpies de seguretat, actualitzacions i suport, la incapacitat d’instal·lar temes o complements personalitzats ha fet que la plataforma restringeixi l’extensibilitat i la personalització. que fa que WordPress sigui tan atractiu.

Negoci WordPress.com
Això ha canviat amb la introducció del directori relativament nou pla de negoci de WordPress.com. El negoci de WordPress.com té totes les funcions dels altres plans, però amb tota la flexibilitat que normalment esperaves de WordPress: podeu instal·lar temes i plugins personalitzats.

El que sorprèn és que ofereix trànsit il·limitat a un preu (inferior a 25 dòlars / mes) que sol ser el nivell d’entrada per a la majoria d’altres amfitrions de WordPress gestionats.

A més, durant els darrers anys El complement de Jetpack de Automattic ha afegit moltes funcions d’estil gestionat a altres hostes de WordPress, en oferir-lo a tots els plans de WordPress.com, fa la transició entre "allotjament independent" i ".com" WordPress és molt més senzill i fa que Automattic s’encarregui d’un producte que ofereix funcions similars a les que els seus competidors gasten milions de dòlars en l’adquisició. L’estratègia de Jetpack en els darrers anys semblava poc clara, però en aquest context es pot veure com tot comença a confluir.

El nou editor de Gutenberg també encaixa aquí: Gutenberg soluciona una debilitat clau per a WordPress en comparació amb els competidors de creadors de llocs web: el seu editor. Gutenberg amb WordPress 5.0 serà una actualització per a l’editor, que millora l’experiència de WordPress, però no suposa un canvi totalment radical. Dóna-li un any o dos, però, quan ens trobem a WordPress 6.0, és totalment plausible, tenim un creador de llocs web d’arrossegament i arrossegament completament complet..

En cas que això passi, en concret, WordPress.com estarà en primera posició per aprofitar la flexibilitat de WordPress i l’abordabilitat de Gutenberg, tot a un preu comparable a Squarespace. Aquest tipus d’integració profunda ho és "completament gestionat" semblarà cada cop més en els pròxims anys i és un crit raonable dir que és allà on va a l’allotjament de WordPress.

Allotjament gestionat de WooCommerce per entrar a l’escenari

Ja veiem més exemples d’aquesta integració profunda en nínxols molt específics. El millor exemple d’això és l’emergència de l’allotjament gestionat de WooCommerce.

Allotjament WooCommerce
Liquid Web va anunciar una nova Opció WooCommerce gestionada a principis d’any i no seran els últims a fer-ho. És molt una opció integral en una, que inclou totes les característiques tècniques que espereu d’un amfitrió de WordPress, juntament amb temes, creador de pàgines, productes il·limitats, suport d’imatges (com ara gestió de miniatures, caixes de llum d’imatges i zoom d’imatge), analítica i optimització de SEO.

No és així com pensem tradicionalment en allotjament de WordPress i comencem a semblar molt més semblants als de Squarespace, Shopify i Wix, excepte sense les restriccions d’una plataforma tancada.

Automattic pot estar apostant per crear l’experiència de WordPress gestionada completament, però això deixa molt d’espai perquè altres puguin situar-se en WordPress. L’allotjament gestionat de WooCommerce és el millor exemple fins ara; espereu veure-ho més en els propers mesos i anys.

Responent al canvi

Posar-se com a “amfitrió de WordPress” amb un gran suport va ser una vegada suficient per atraure els consumidors. Però, amb l’enorme creixement de la base d’usuaris de WordPress i la proliferació d’empreses d’allotjament, el “hosting WordPress” no és el nínxol que hi havia una vegada.

Per diferenciar-se del gran marge d’opcions disponibles per als consumidors, les empreses d’allotjament han d’adaptar els seus serveis i la tendència cap a "completament gestionat" sembla probable que s’acceleri durant els darrers anys.

La quantitat d’usuaris de WordPress a partir d’aquí encara queda a veure. Fins i tot dins del conjunt d’usuaris de WordPress, la gran varietat de necessitats continua impulsant la innovació entre les empreses d’acollida; tot i així, com els amfitrions semblen oferir "completament gestionat" solucions, és una suposició raonable que aquesta pot ser la plataforma creadora de llocs web del futur.

El mateix WordPress està a la vora d’un gran canvi en forma d’un nou editor, Gutenberg. Aquest és només un pas en la direcció de canvis significatius en els propers anys. Probablement és millor preparar-se ara.

Què en feu, aquí? Creus que el mercat d’allotjament de WordPress està a punt de canviar dràsticament en comparació amb el que ha estat durant els últims dos anys?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map