Bluehost-vaihtoehdot: 4 suosituinta vaihtoehtoa WordPress-isännöintiin

WordPress on sekä yksi helpoimmista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS) ja yksi tehokkaimmista. Jotta voit kuitenkin vapauttaa kaikki potentiaalinsa, tarvitset hyvän isännöintipalveluntarjoajan – ja vaikka Bluehost saattaa olla suosittu, se ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle. Tässä ovat suosituimmat Bluehost-vaihtoehdot ja miksi kannattaa kokeilla niitä.


Tässä viestissä tutkitaan ensin Bluehostin hyviä ja huonoja puolia, sitten tarkastellaan neljää parasta Bluehost-vaihtoehtoa WordPress-isännöinnille. Jos olet kiireessä ja haluat vain suosituksen, tässä on lyhyt versio:

Bluehost-vaihtoehtoja WordPressille

Mikä vika on Bluehostissa joka tapauksessa?

Bluehost oli pitkään ainoa WordPress.org-palvelin suositellaan sen vierailijoille, ja miksi se on helppo ymmärtää. Se on yksi maailman suurimmista isännöintipalveluntarjoajista, ja sen vyön alla on yli kymmenen vuoden historia. Joistakin aiemmista kiistoista huolimatta yrityksellä on ollut hyvä maine ensimmäisten käyttäjien keskuudessa – kuten osoittavat kattavat WordPress-isännöintitutkimuksemme.

Katsotaanpa mitä kyselyssä kerrottiin Bluehostista:

bluehost kokonaisarviobluehost WordPress -optimointi
 • Se oli luokitellaan yhdeksi huonoimmista isännistä useista vaihtoehdoista WordPress-optimoinnissa, vain onnistuneen voittamaan HostGatorin.
 • Tukipalvelun todettiin puuttuvan, kun se koski WordPress-erityistä tietämystä.
 • Bluehost sai huonoimman arvosanan kaikista tutkituista isäntäryhmistä, kun se katsoi asiakastyytyväisyyttä suhteessa kustannuksiin.
 • Isäntä tuli viimeksi kuollutta luotettavuuden suhteen, mutta onnistui voittamaan DigitalOcean käyttäjäystävällisyydestä.

Riittää, kun sanotaan, että Bluehost veti pelaajan pelaajan kyseiseen tutkimukseen, joka herättää mielenkiintoisen kysymyksen: Kuinka se on edelleen niin suosittu, kun niin monet sen käyttäjät ovat tyytymättömiä? Vastaus voi olla sen suositussa Kumppanuusohjelma, joka maksoi moitteettoman 5 miljoonan dollarin pelkästään viime vuonna osallistujille. Hinta 65 dollaria lähetysä kohden, mikä tulee ulos noin 77 000 uudelle asiakkaalle, jotka löysivät tiensä Bluehostiin maksettujen suositusten avulla.

Lisäksi, koska palvelu on niin suosittu ensimmäisten käyttäjien keskuudessa, on syytä, että heistä hyvä osa ei tiedä mitä muodostuu hyvä palveluntarjoaja. Vaikka he tekisivätkin, verkkosivuston siirtäminen voi olla väsyttävää liiketoimintaa, ja se voi lakata tyytymättömiä asiakkaita etsimästä aktiivisesti Bluehost-vaihtoehtoja.

Laskeutumisestaan ​​huolimatta Bluehost tarjoaa kuitenkin vankat tietoturvavaihtoehdot ja paljon integrointeja kolmansien osapuolien sovellusten kanssa. Keskustelemme vaihtoehtoja ottaen huomioon tämä.

Mitkä ovat suosituimmat Bluehost-vaihtoehdot?

Ennen kuin sukellamme valintamme, haluamme hetken selittää, kuinka valittiin ne. Nämä neljä Bluehost-vaihtoehtoa tulivat esiin eräinä WordPress-hosting-kyselyjen parhaimmista suosituksista, joten itse sinä autit meitä laatimaan tämän luettelon.

Katsotaanpa:

1. SiteGround (www.siteground.com)

Kuvakaappaus SiteGroundin kotisivulta. Ensimmäinen neljästä Bluehost-vaihtoehdosta.

SiteGround on jatkuvasti yksi parhaimmista Bluehost-vaihtoehdoista kaikenlaisille käyttäjille. Sen WordPress-isännöintisuunnitelmat ovat kohtuuhintaisia, ja ne voivat toimia useimpien muiden palveluntarjoajien kanssa, kun kyse on toiminnallisuudesta.

Heidän WordPress-suunnitelmansa esitetään realistisesti tekemättä lupauksia rajoittamattomasta tallennustilasta tai liikenteestä. Esimerkiksi heidän halvinta suunnitelmaa – osuvasti nimetty StartUp – suositellaan noin 10 000 käyntiä kohti kuukaudessa, ja mukana tulee 10 Gt tilaa.

Kuinka SiteGround on parempi kuin Bluehost

YHTIÖ
KÄYTTÄJÄARVOSTELU
LAAJENTATTAVAT?
Bluehost3,0 / 546%
SiteGround4,6 / 593%

hinnoittelu

3,95 dollaria, 5,95 dollaria, 11,95 dollaria kuukaudessa.

ominaisuudet

 • Nopeat lastausnopeudet ansiosta edistyneet välimuistitekniikat.
 • Automaattiset varmuuskopiot ja WordPress-päivitykset (mukaan lukien laajennukset).
 • Ilmainen CloudFlare-sisällönjakeluverkon (CDN) asennus.
 • WordPress-haavoittuvuuksien tietoturvavalvonta.
 • GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmien avulla voit luoda vaiheittaisia ​​kopioita sivustoistasi yhdellä napsautuksella.
 • Ilmainen SSL-varmenne.

Milloin SiteGroundiä käytetään

Käytä SiteGroundia etsiessäsi vakaata palvelua, joka pystyy käsittelemään WordPress-verkkosivustosi yksilöllisiä tarpeita aina lapsenkengistään kypsyyteen saakka. SiteGround tarjoaa kohtuulliset hinnat, erinomaisen tukipalvelun, nopeat lastausnopeudet ja upeat monipuoliset ominaisuudet WordPress-käyttäjille.

Siirry SiteGroundiin

2. WP-moottori (www.wpengine.com)

Kuvakaappaus WP Moottorin kotisivulta.

Kun taas molemmat aikaisemmat Bluehost-vaihtoehdot tarjoavat hosting-suunnitelmia eri alustoille, WP-moottori on kaikki WordPressistä. He ovat omistautuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen WordPress-käyttäjille tarjoaman tukitiimin ansiosta hyvin perehtynyt CMS: ään, vankka arkkitehtuuri, ja korkeat turvallisuusstandardit.

Nämä kaverit ovat niin sitoutuneita WordPressiin, heillä on myös talon inkubaattori hankkeille, joiden tarkoituksena on parantaa niiden alustaa, mukaan lukien laajennukset ja WordPress-ytimen lisäykset.

Kuinka WP-moottori on parempi kuin Bluehost

YHTIÖ
TYÖPAIKAN OPTIMOINTI
WP-TEHOKAS TUKI
Bluehost2,6 / 52,9 / 5
WP-moottori4,7 / 54,5 / 5

hinnoittelu

30 dollaria, 115 dollaria, 290 dollaria kuukaudessa, samoin kuin räätälöityjä suunnitelmia vaativille asiakkaille.

ominaisuudet

 • Ympäri vuorokauden, WordPress-centric-tuki.
 • Korkeat turvallisuustoimenpiteet, mukaan lukien useita palomuureja ja säännölliset haittaohjelmatutkimukset.
 • EverCache-tekniikka mahdollistaa nopeat valaistusnopeudet.
 • Tarjoaa sivuston suorituskykyä koskevat tiedot kaikille asiakkaille.
 • Päivittäiset varmuuskopiot WordPress-sivustoillesi.

Milloin WP-moottoria käytetään

Ottaen huomioon keskimääräistä korkeammat hinnat, WP Engine -palvelun tulisi olla sellaisten asiakkaiden keskuudessa, jotka haluavat kehittää WordPress-projektiaan ja tarvitsevat isännöintipalveluntarjoajaa, jolla on selkänsä läpi. Ne tarjoavat WordPress-sivustojen omistajille luotettavan alustan, mahdollisuuden laajentaa kokoa ja vankan tietoturvan arkaluontoisiin tietoihin.

Siirry WP Engine -sivulle

3. Vauhtipyörä (www.getflywheel.com)

Kuvakaappaus Vauhtipyörän kotisivulta.

Vauhtipyörä on vähän omituinen, kun kyse on WordPress-isännöinnistä. Vaikka ne tarjoavat hosting-paketteja yksittäisille WordPress-sivustoille, suurin osa niiden ominaisuuksista on suunnattu freelancereille ja virastoille. Heidän yhteistyövälineet antaa web-kehittäjille ja suunnittelijoille mahdollisuuden työskennellä yhdessä projektien kanssa jakamatta käyttöoikeustietoja, plus voit jopa siirtää isännöintilaskut suoraan asiakkaillesi.

Tietysti näillä työkaluilla on korkea hinta. Heidän yksittäiset pakettinsa ovat oikein keskimäärin hallinnoitujen WordPress-isännöintipalveluiden keskimääräisellä tasolla, mutta niiden joukkotarjoukset alkavat 115 dollarista freelancereille, joiden on hallittava jopa kymmenen asennusta..

Kuinka vauhtipyörä on parempi kuin Bluehost

YHTIÖ
TYÖPAIKAN OPTIMOINTI
WP-TEHOKAS TUKI
Bluehost2,6 / 52,9 / 5
Vauhtipyörä4,9 / 54,9 / 5

hinnoittelu

15 dollaria, 30 dollaria, 115 dollaria tai 290 dollaria kuukaudessa, räätälöityjen suunnitelmien kanssa.

ominaisuudet

Milloin vauhtipyörää käytetään

Vauhtipyörä on suunniteltu yksinkertaistamaan WordPressin kanssa työskentelevien freelancereiden ja virastojen elämää, mutta se on myös vakaa isännöintipalveluntarjoaja tavallisille käyttäjille. Kummassakin tapauksessa saat fantastisen ominaisuusjoukon ja tukitiimin, joka tuntee heidän jutunsa WordPressin suhteen.

Siirry käyttämään vauhtipyörää

4. DigitalOcean (www.digitalocean.com)

Kuvakaappaus DigitalOceenen kotisivulta.

Ei, se ei ollut kirjoitusvirhe. Tiedämme, että DigitalOcean ei ole ensimmäinen nimi, joka tulee mieleen, kun joku mainitsee WordPress-isännöinnin – ja etenkin Bluehost-vaihtoehtoja -, mutta DigitalOcean on todella saanut yhden parhaimmista pisteistä WordPress-hosting-kyselyssämme.

DigitalOcean keskittyy tarjoamiseen SSD-only pilvipalvelimet asiakkailleen. Vaikka tämä saattaa pelottaa käyttäjiä ensimmäistä kertaa isännöimästä pois, WordPress Virtual Private Server (VPS) -palvelimen määrittäminen – kutsutaan pisaraksi – laiturilla on ei niin vaikeaa, niin kauan kuin sinulla on mukava kätesi likaantuminen.

Kuinka DigitalOcean on parempi kuin Bluehost

YHTIÖ
RAHAN ARVO
LUOTETTAVUUS
Bluehost3,0 / 53,4 / 5
DigitalOcean4,6 / 54,7 / 5

hinnoittelu

Perustuu a tuntihinta kunnes $ 5, 10, 15, 20, 40 tai 80 dollarin kuukausittainen enimmäismäärä saavutetaan.

ominaisuudet

 • Ota käyttöön mukautettu VPS ja asenna WordPress yhdellä napsautuksella.
 • Hyötyä joukkuetilit tarjota pääsy hallintaresursseihin jakamatta arkaluontoisia käyttöoikeustietoja.
 • Kaikki pisarat on suunniteltu tarjoamaan korkein suojaustaso ja suorituskyky.
 • Ainutlaatuinen laskutus perustuu tuntihintaan.
 • Takuu 99,99%, ja hyvitykset mistä tahansa offline-tilassa vietetystä ajasta.

Milloin DigitalOceea käytetään

Älkäämme pilkkaako sanoja täällä – DigitalOcean on upea palvelu, mutta se ei ole kaikille. Toisin sanoen, jos olet tyytyväinen DIY-ratkaisuihin (ja ajatus mukauttaa omaa VPS-järjestelmääsi ei lähetä sinua käynnissä), olet DigitalOceenen kanssa hyvissä käsissä.

Siirry kohtaan DigitalOcean

Yhteenvetona kaikki

Kaiken kaikkiaan Bluehost tarjoaa kunnollisen isännöintipalvelun WordPress-käyttäjille. Se on vakaa, kohtuuhintainen ja sisältää monia lisäominaisuuksia. Se on kuitenkin vaaleaa verrattuna palvelun laatuun, jota monet Bluehost-vaihtoehdoista tarjoavat – joten on ehdottomasti syytä tarkistaa vaihtoehtosi. Katsotaanpa:

SiteGround: Edullinen ja luotettava vaihtoehto kaikenkokoisille WordPress-käyttäjille (sekä muille kuin WordPress-sivustoille).

DigitalOcean: Täydellinen niille käyttäjille, jotka haluavat mukauttaa asetuksiaan alusta alkaen ja joilla on taidot tehdä niin.

WP-moottori: Erinomainen WordPressin avulla rakennetuille yrityssivustoille.

Vauhtipyörä: Upea vaihtoehto WordPress-freelancereille ja -kehittäjille, monilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla.

Tässä on taas vertailutaulukko:

Parhaat Bluehost-vaihtoehdot WordPressille

Bluehost
SiteGround
DigitalOcean
WP-moottori
Vauhtipyörä

Luokitus (kyselytiedot)3.04.64.64.24.7
Aloitussuunnitelmat (kuukaudessa)$ 2,95$ 3,95$ 5$ 30$ 15
varastointi50GB10GB25GB10GB5GB
WordPress-sivustojen lukumäärä51Rajoittamaton11
Sisältää verkkotunnuksenJooJooEiEiEi
WordPress-tukiEiJooEiJooJoo

Mitkä ovat suosituimmat Bluehost-vaihtoehdot WordPress-isännöinnille? Jaa valintasi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Tutustu myös viimeisimmän WordPress-isännöintitutkimuksen tuloksiin – suurin tähän mennessä webissä tehty tällainen kysely.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map