Bedste WordPress-hosting til agenturer: Hvordan man vælger en + 5 muligheder sammenlignet

Bedste WordPress-hosting til agenturer: Hvordan man vælger en + 5 muligheder sammenlignet

Bedste WordPress-hosting til agenturer: Hvordan man vælger en + 5 muligheder sammenlignet
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvis du driver et WordPress-agentur, vil dine hosting-behov være meget anderledes end brugere, der administrerer et enkelt websted. For det første vil mange kunder sandsynligvis stole på dig for at være vært, hvilket betyder, at valg af den rigtige udbyder bliver en meget mere kritisk beslutning. Det er her følgende sammenligning af det bedste WordPress-hosting til agenturer kommer på plads.


Vi har talt meget om de bedste WordPress-hostingudbydere i fortiden (og har endda enorme undersøgelser for at tackle emnet). Imidlertid er mange af disse værter også tilbyde planer, der er skræddersyet specifikt til agenturer. De inkluderer masser af muligheder for at gøre dit liv lettere, såsom hvid mærkning og direkte klientfakturering.

I denne artikel vil vi grave dybt ned i verdenen af ​​WordPress-hosting for agenturer. Vær advaret – de fleste af disse udbydere kommer ikke for billigt, men da hosting er en hjørnesten i din virksomhed, skulle prismærket ikke skræmme dig væk.

Bedste WordPress-hosting til agenturer

Hvad er hostingfunktionerne, som et agentur har brug for?

Der er nogle funktioner, som vi alle er enige om, at enhver webhost skal tilbyde, såsom daglig sikkerhedskopiering, iscenesættelsesfunktionalitet og mere. Agenturer kræver dog et helt andet sæt yderligere funktionalitet, såsom:

Hvid mærkning:

Hvis du vil administrere hosting til dine klienter, kan du lige så godt tilpasse deres hele oplevelse. Med hvid mærkning kan du tilføje brandingelementer til dit hosting-kontrolpanel, så det bliver en fuldt integreret komponent i din virksomhed.

Begræns klientadgang:

For mindre teknisk kyndige klienter kan det være et smart træk at begrænse deres adgangsniveau til hostingindstillinger. Mange kunder vil imidlertid gerne have fuld adgang, hvilket gør disse samtaler vanskelige.

Support til ubegrænsede websteder:

Ideelt set giver din udbyder dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder. I praksis afhænger antallet af klientprojekter, du kan være vært for, ofte af den plan, du tilmelder dig.

Fremragende båndbredde:

Da du vil være vært for et stort antal websteder, har du brug for en udbyder, der tilbyder enestående båndbredde og ydeevne overalt.

Administreret WordPress-funktionalitet:

Medmindre du vil bruge en hel masse tid på at sikre, at dine klientwebsider kører glat, vil du vælge det administreret WordPress-hosting. Selvom du stadig har brug for at håndtere nogle problemer selv, giver denne type plan dig mulighed for at fokusere på klientrelaterede ting i store billeder snarere end fejlfinding.

E-mail-konti inkluderet:

Dette er en dejlig bonus ting at have med dit hostingopsætning. De fleste kunder forventer også at være i stand til at være vært for deres e-mail-indbakke ved siden af ​​deres websted.

Alle disse funktioner har et fælles fælles mål, som er at hjælpe dig med at drive din virksomhed mere effektivt. Jo mindre du skal bekymre dig om hosting, jo mere tid kan du bruge på at bringe nye forretninger til dit agentur og tage sig af dine bedste klienter.

Bedste WordPress-hosting til agenturer sammenlignet

Du er sandsynligvis allerede bekendt med mange webhosts her, da de er ret populære indstillinger. Du er muligvis ikke opmærksom på, at de alle også tilbyder agenturspecifikke planer. Lad os finde ud af, hvordan de kan gøre dit liv lettere:

 • Svinghjul
 • WP-motor
 • Pagely
 • SiteGround
 • Flydende web

1. Svinghjul (getflywheel.com)

WordPress-hosting til agenturer: svinghjul

Svinghjul er uden tvivl bygget fra bunden af ​​WordPress-agenturer. Alle dens planer inkluderer funktioner, der gør samarbejdet mere ligetil, såsom fakturering direkte til klient. Det tilbyder også et af de lettest anvendelige hostingpaneler, vi har haft fornøjelsen at arbejde med, og det understøtter flere samarbejdspartnere, hvilket gør det perfekt til agenturer.

Alle Flywheels planer tilbyder administreret WordPress-funktionalitet. Vores favoritfunktion er dog uden tvivl ‘tegninger’. Dette giver dig mulighed for at gemme kopier af WordPress-opsætninger til genbrug til fremtidige projekter. Når du opretter et nyt klientwebsted, kan du starte med en plan i stedet for fra bunden.

Endelig tilbyder Flywheel også et lokalt WordPress-udviklingsværktøj gratis. Med Lokal ved svinghjul, du kan arbejde på klientsider offline og derefter skubbe dem direkte til din konto i stedet for at bruge en iscenesættelsesopsætning (selvom du også har denne mulighed).

⚙️ Nøglefunktioner for agenturer:

 • Fakturering direkte til klient
 • Support til flere samarbejdspartnere
 • Blueprints-funktionen til nye klientwebsteder
 • Adgang til et lokalt WordPress-udviklingsværktøj
 • Administreret WordPress-hostingfunktioner

�� Prisfastsættelse:

Svinghjul har meget at gøre for det, selvom disse agenturvenlige funktioner ikke kommer billigt. Her er en oversigt over deres agenturrelevante planer:

 • Freelance ($ 115 pr. Måned): Op til ti websteder, 100.000 månedlige besøg, 20 GB lagerplads og 200 GB båndbredde.
 • Agentur ($ 290 pr. Måned): Op til 30 websteder, 400.000 månedlige besøg, 50 GB lagerplads og 500 GB båndbredde.

Selvom disse priser ser dyre ud, når du sammenligner dem med mere brugte WordPress-muligheder, er $ 115 om måneden til gengæld for at være vært for op til ti klientwebsteder en ret god handel. Plus, hvis du betaler årligt, afbryder de hele to måneder fra prisen. Generelt er Flywheel omtrent lige så brugervenligt som agenturhosting bliver.

�� Gå til svinghjul

2. WP Engine (wpengine.com)

WordPress-hosting til agenturer: WP Engine

WP Engine er et velkendt navn i administreret WordPress hosting. De kan ofte prale af top-of-the-line ydelse, og alle deres planer pakkes i en bred vifte af funktioner.

Selvom WP Engine ikke tilbyder funktioner som hvid mærkning eller direkte klientfakturering, er de en meget udviklervenlig mulighed. Hver plan giver dig adgang til udviklings-, iscenesættelses- og produktionsmiljøer. De samler også i Genesis Framework og over 35 gratis StudioPress-temaer, som du kan bruge til at starte klientwebsteder hurtigt.

⚙️ Nøglefunktioner for agenturer:

 • Administreret WordPress-hostingfunktioner
 • Adgang til Genesis Framework og snesevis af StudioPress-temaer
 • Support til udviklings-, iscenesættelses- og produktionsmiljøer

�� Prisfastsættelse:

WP Engine tilbyder faktisk billigere planer end svinghjul, når det kommer til agenturhosting. Her er hvad det har at tilbyde:

 • Vækst ($ 95 pr. Måned): Op til 10 websteder, 100.000 månedlige besøg, 20 GB lagerplads og 200 GB båndbredde.
 • Skala ($ 241 pr. Måned): Op til 30 websteder, 400,00 månedlige besøg, 50 GB lagerplads og 500 GB båndbredde.

Ligesom med svinghjul får du to måneder fri, hvis du beslutter at betale årligt. Hvis du interesserer dig mere for udviklervenlig funktionalitet og ikke har brug for så meget hjælp til klientstyring, er WP Engine en fremragende mulighed.

�� Gå til WP Engine

3. Pagely (Pagely.com)

pagely

Pagely er lidt unik, når det kommer til styret WordPress-hosting. De er en af ​​de mest ‘eksklusive’ udbydere, idet de ikke markedsfører sig for regelmæssige brugere. Deres planer starter ved $ 199, og det er klart, at deres målbrugere er virksomheder med høje krav.

I modsætning til andre webværter giver Pagely dig den fulde tekniske fordeling for alle planer i stedet for at fokusere på andre funktioner. De tilbyder også agenturer muligheden for strategiske partnerskaber, selvom dette fungerer fra sag til sag.

⚙️ Nøglefunktioner for agenturer:

 • Administreret WordPress-hostingfunktioner
 • Fuld serverhåndtering og skalerbarhedsrådgivning

�� Prisfastsættelse:

Som vi nævnte før, er Pagely ikke billigt. De tilbyder også en utrolig bred vifte af planer, afhængigt af nøjagtigt hvor meget hestekræfter du har brug for. Planerne starter kl 199 dollar pr. Måned (for fem websteder) og gå helt op til $ 2,249 (for op til 60 sider).

For at give dig en idé er Pagely et trin op over WP Engine med hensyn til præstationsorienteret WordPress-hosting. De tilbyder flere funktioner og bedre ydelse, men det hele leveres til et højere prispunkt. For et agentur kan disse ekstra penge være det værd, men det er overdrevent for almindelige brugere.

�� Gå til Pagely

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Som du måske har indset, kan WordPress-hosting til agenturer være dyrt. Dette giver mening i betragtning af den unikke applikation. SiteGround bukker dog tendensen som en budgetmulighed for agenturer.

Med SiteGround får du adgang til agenturspecifik funktionalitet, såsom let overførsel af ejerskab til websteder, at være i stand til at tilføje teammedlemmer som samarbejdspartnere og mere. For websteder, du overfører til klienter, kan du stadig beholde adgang til deres panel. Dette betyder, at de håndterer fakturering, mens du administrerer deres websted. SiteGround understøtter også hvidmærkning, hvilket er et pænt touch.

⚙️ Nøglefunktioner for agenturer:

 • Administreret WordPress-hostingfunktioner
 • Overfør ejerskab af websteder (men bliv ved som en samarbejdspartner)
 • Support til flere samarbejdspartnere
 • Hvidmærkede websteder
 • E-mail-hosting inkluderet

�� Prisfastsættelse:

Som nævnt falder SiteGround fast under kategorien af ​​budget WordPress-hosting til agenturer. Her er hvad hver af dens planer vil sætte dig tilbage:

 • GrowBig ($ 5,95 pr. Måned): Denne række giver dig mulighed for at tilføje samarbejdspartnere, understøtter ubegrænsede websteder op til 25.000 besøg pr. Måned og giver dig 20 GB plads.
 • GoGeek ($ 11,95 pr. Måned): Understøtter samarbejdspartnere og hvid mærkning, ubegrænset websteder, op til 100,00 besøg pr. Måned og giver 30 GB plads.
 • Sky ($ 80 pr. Måned): Tilbyder alle funktioner i de foregående to planer sammen med fuldt tilpassede ressourcer.

SiteGround understøtter muligvis ikke så meget trafik som vores tidligere valg, men det er et vidunderligt alternativ, hvis du prøver at starte et bureau og prissættes ud af de andre muligheder.

�� Gå til SiteGround

5. Flydende web (www.liquidweb.com)

Flydende web

Ud af alle de webhosts, som vi hidtil har vist, tilbyder Liquid Web måske den bredeste vifte af planer for alle typer brugere. De har leveret delt hosting, Virtual Private Servers (VPS), skyplaner, dedikerede servere og mere.

De tilbyder også en række administrerede WordPress-planer med en bred vifte af niveauer. På trods af at de ikke tilbyder nogen agenturspecifikke frynsegoder, er udvælgelsen af ​​planer her fantastisk, hvilket gør det til en udfordrer.

⚙️ Nøglefunktioner for agenturer:

 • Administreret WordPress-hostingfunktioner
 • Bundtet i iThemes Security Pro og Sync-plugins
 • E-mail-hosting inkluderet

�� Prisfastsættelse:

Liquid Web tilbyder seks forskellige niveauer af styrede WordPress-hostingplaner. For at holde tingene enkle, vil vi fokusere på de to mest agenturer vil finde interessante:

 • Builder ($ 149 pr. Måned): Op til 25 websteder, 100 GB lagerplads og 5 TB båndbredde.
 • Producent ($ 299 pr. Måned): Op til 25 websteder, 300 GB lagerplads og 5 TB båndbredde.

Hvis du går ud over disse planer, tilbyder Liquid Web også muligheder for at støtte op til 100 og 250 websteder. Men på dette tidspunkt er du ikke længere et agentur – du er dybest set en hostingfirma selv.

�� Gå til Liquid Web

Hvad er den bedste WordPress-hostingindstilling for agenturer?

Vi har gennemgået en masse data i denne sammenligning, så lad os tage et øjeblik at lægge det hele side om side:

Bedste WordPress-hosting til agenturer

Vært
Agenturets planer fra
Funktioner til agenturer
# af websteder
Besøgende
Opbevaring
båndbredde
Administreret WordPress
E-mail inkluderet
Svinghjul$ 115 / måned10100.00020 GB200 GB
WP-motor$ 95 / måned10Ubegrænset20 GB200 GB
Pagely$ 199 / måned5
SiteGround$ 5,95 / månedUbegrænset25.00020 GB
Flydende web$ 149 / måned25100 GB5 TB

Selvom andre webværter tilbyder mere avanceret funktionalitet for udviklere og bedre ydelse, er svinghjul langt den bedste mulighed for agenturer. De er bygget fra bunden med frilansere og agenturer i tankerne, og det viser fra det øjeblik, du tilmelder dig en plan.

Alternativt er budgetvalget SiteGround. Det er den billigste løsning på listen, og den vil også tage sig af dine kunders e-mail-hosting-behov.

Hvad synes du er den vigtigste funktion ved WordPress-hosting for agenturer? Del dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector