Bedste WordPress Hosting Indien: 5 bedste værter sammenlignet med 2020 ����

Bedste WordPress Hosting Indien: 5 bedste værter sammenlignet med 2020 ����

Bedste WordPress Hosting Indien: 5 bedste værter sammenlignet med 2020 ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress-industrien har en tendens til at have et amerikansk-centreret fokus, men ligesom internettet selv er WordPress et virkelig globalt fænomen. Og hvis du er i en anden del af verden, er du måske overhovedet ikke villig til at gå med en amerikansk-baseret WordPress-vært. Heldigvis er der lokale WordPress-hostingmuligheder i næsten alle dele af verden. I denne vejledning, vi undersøger de bedste WordPress hosting-tilbud i Indien på markedet.


Hvad er WordPress hosting alligevel?

Teknisk set kan ethvert webstedshosting bruges i forbindelse med WordPress, men WordPress-hosting er specifikt optimeret til dette formål. De fleste WordPress-hostingplaner leveres med WordPress forudinstalleret, så du kan begynde at bygge dit websted med det samme. Når det er sagt, er der også nogle andre faktorer, der kommer i spil, når du søger efter en WordPress-vært i Indien …

Bedste WordPress Hosting Indien

���� Bedste WordPress vært for Indien

1. Bluehost India (www.bluehost.in)

Bedste WordPress vært for Indien: # 1 Bluehost

 • Pris fra: Rs. 199 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: fastprisadgang
 • Email: Ubegrænsede konti
 • WordPress forinstalleret: Ja
 • Lokal webserver: Ja
 • Lokal kundesupport: Ja

Bluehost India er den indiske filial af Bluehost, en af ​​tre webhosts, som officielt anbefales af WordPress selv. I de sidste par år har Bluehost transformeret deres service, hvilket gør alt lettere at bruge og tilbyder en bredere vifte af planer til at betjene virksomheder i alle former og størrelser.

Bluehost Indias WordPress-hostingplaner leveres med forudinstalleret WordPress, automatiserede opdateringer og et gratis SSL-certifikat. MOJO Marketplace og Jet pakke plugins installeres også automatisk på alle Bluehost India WordPress-websteder.

�� Gå til Bluehost Indien

2. BigRock Hosting (www.bigrock.in)

Bedste WordPress vært for Indien: # 2 BigRock

 • Pris fra: Rs. 199 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: fastprisadgang
 • Email: Ubegrænsede konti
 • WordPress forinstalleret: Ja
 • Lokal webserver: Ja
 • Lokal kundesupport: Ja

BigRock Hosting tilbyder en lang række hostingplaner, herunder fire forskellige WordPress-optimerede planer. I modsætning til de fleste af virksomhederne på denne liste, blev BigRock faktisk lanceret i Indien og har siden udvidet til også at betjene servere i USA og ikke omvendt..

Alle BigRock Hosting-planer leveres med forudinstalleret WordPress, ubegrænset e-mail-konti og simpel SSL-certifikatgenerering. Du kan vælge en af ​​WordPress Suite-planerne for yderligere sikkerhedsfunktioner og automatiserede sikkerhedskopieringer.

�� Gå til BigRock Hosting

3. GoDaddy (in.godaddy.com)

Kom så far

 • Pris fra: Rs. 99 / måned for første år (449 / måned efter fornyelse)
 • Trafik tilladt / båndbredde: Op til 25.000 besøgende hver måned
 • Email: En konto gratis for det første år
 • WordPress forinstalleret: Ja
 • Lokal webserver: Ingen
 • Lokal kundesupport: Ingen

Kom så far er en af ​​de største spillere inden for webstedshosting i hele verden, og vurderer konsekvent som den mest populære WordPress-vært i vores årlige undersøgelser. Deres WordPress-planer leveres med forudinstalleret WordPress, automatiserede sikkerhedskopieringer og malware-scanninger, 10 GB lagerplads, en CDN-booster og et gratis domæne i et år.

GoDaddy tilbyder 24/7 support, så du kan nå dem, uanset hvornår dine åbningstider er, men de har i øjeblikket ikke dedikeret indisk kundesupport eller servere.

�� Gå til GoDaddy

4. A2 Hosting (www.a2hosting.in)

A2 Hosting

 • Pris fra: Rs. 208 / måned (hyppigt salg forekommer)
 • Trafik tilladt / båndbredde: fastprisadgang
 • Email: Op til 25 konti
 • WordPress forinstalleret: Ja
 • Lokal webserver: Ingen
 • Lokal kundesupport: Ingen

A2 Hosting leverer WordPress-hosting i høj kvalitet med flere fordele, herunder integration med et enkelt klik på e-handel, et gratis SSL-certifikat, turbo-servere til 20x hurtigere belastningstider og gratis reklamekreditter.

A2 Hosting tilbyder 24/7 kundeservice, så du vil aldrig være uden hjælp, men de har ikke dedikeret kundeservice til Indien. På dette tidspunkt har de heller ikke servere i Indien; den nærmeste server er i Singapore.

�� Gå til A2 Hosting

5. Hostinger (www.hostinger.in)

Hostinger

 • Pris fra: Rs. 45 / måned
 • Trafik tilladt / båndbredde: 100GB
 • Email: Én konto (opgradering for mere)
 • WordPress forinstalleret: Ja
 • Lokal webserver: Ingen
 • Lokal kundesupport: Ingen

Hostinger er den ultimative rabatløsning for virksomhedsejere, der vil oprette forbindelse til et primært indisk publikum. Alle Hostinger-konti leveres med forudinstalleret WordPress, mindst en e-mail-adresse, et brugervenligt kontrolpanel, adgang til 24/7 support og mindst 100 GB båndbredde.

Imidlertid er Hostinger ikke nødvendigvis den bedste mulighed. På trods af at vi har et dedikeret websted og prisplaner for indiske kunder, har Hostinger ikke nogen servere i Indien på nuværende tidspunkt.

�� Gå til Hostinger

�� Hvad man skal kigge efter i bedste WordPress hosting Indien

De bedste WordPress-værter i Indien vil kunne tilbyde dig flere værdifulde fordele:

�� Lokale servere
Den bedste måde at sikre hurtige belastningstider for et publikum i et specifikt land er at sørge for, at din webhost har servere i det land, du vil nå ud til. Dette betyder, at hvis dit primære publikum er i Indien, skal du vælge en WordPress-vært, der har servere i Indien. Hvis dit publikum er spredt ud over et kontinent eller hele kloden, kan du forbedre din globale indlæsningshastighed med et CDN.
�� Lokal kundesupport
En af de største grunde til at vælge en WordPress-vært lokalt er løftet om lokal kundesupport med supportembedsmænd, der arbejder i din tidszone. Dette sikrer, at du kan modtage hjælp i løbet af din arbejdsdag. Nogle værter tilbyder muligvis også kundesupport på andre sprog end engelsk, hvilket kan være nyttigt, hvis engelsk er dit andet sprog.
�� Planer til salg i lokal valuta
Betaling for tjenester i din lokale valuta er altid lettere, især kommer skattetid. De bedste WordPress-værter i Indien giver dig mulighed for at købe domæner, hosting-planer og andre tjenester i rupees. Da disse virksomheder officielt er registreret i Indien, kan du også være sikker på, at de følger lokale regler.
���� Anmeldelser fra lokale virksomhedsejere
En webhost, der tilbyder stor support til deres amerikanske klienter, leverer muligvis ikke det samme kaliber med service til deres indiske klienter. Anmeldelser fra lokale virksomhedsejere kan fortælle dig, hvordan service og support er i dit område. Sørg for, at du aktivt opsøger dem under forskningsprocessen. Kort sagt giver de bedste WordPress-værter Indien en problemfri oplevelse for både webstedsejere og webstedbesøgere i Indien.
�� Båndbredde / trafik
Du får sandsynligvis ikke en enorm oversvømmelse af trafik med det samme, men du vil have en plan med tilstrækkelig båndbredde til at rumme et voksende publikum. For nye websteder er 10.000-25.000 tilladte besøgende pr. Måned normalt mere end nok. Nogle webstedsværter tilbyder uovervåget båndbredde, som typisk giver mulighed for betydelig vækst, men har strenge regler omkring trafikspidser. I disse tilfælde er det vigtigt at læse vilkårene og betingelserne omkring trafik og båndbredde fuldt ud. Du kan muligvis også få et groft skøn over de maksimale trafikniveauer ved at tale med en kundeservicerepræsentant.
�� Gratis domænenavn
Mange webværter tilbyder et gratis domænenavn med deres første hostingår. Dette reducerer dine installationsomkostninger med omkring $ 15. I de fleste tilfælde skal du dog forny dit domæne separat fra din hostingplan efter den indledende periode.
�� Antal tilladte websteder
De fleste hostingplaner giver dig kun mulighed for at oprette et websted, men nogle giver dig mulighed for at opbygge flere websteder. Dette kan være nyttigt, hvis du vil oprette separate websteder til forskellige grene af din virksomhed.
�� WordPress forinstalleret
Enhver hæderlig webhost gør det nemt for dig at placere WordPress på dit websted, men WordPress-hosting gør det bedre, og sørger for, at WordPress er forudinstalleret på dit websted, så du kan dykke lige ind i tilpasningen.

Med dette ude af vejen er her en oversigt over, hvad vi dækkede om disse top WordPress-værter til Indien-baserede virksomheder:

�� Bedste WordPress vært for Indien: den endelige dom

Som de vigtigste beslutninger, der er relateret til dit websted (og din virksomhed generelt), bør det valg, du træffer her, være baseret på din virksomheds unikke behov. For at hjælpe med at afklare ting, kig på denne sammenligning side om side af det bedste WordPress, der er vært i Indien:

Bedste WordPress vært i Indien: resume

Vært
Basispris
båndbredde
E-mail
WordPress installeret?
Lokale servere?
Lokal support?
BluehostRs. 199 / månedfastprisadgangUbegrænsede konti
BigRockRs. 199 / månedfastprisadgangUbegrænsede konti
Kom så farRs. 99 / måned for første år (449 / måned efter fornyelse)Op til 25.000 besøgende hver månedEn konto gratis for det første år
A2 HostingRs. 208 / måned (hyppigt salg forekommer)fastprisadgangOp til 25 konti
HostingerRs. 45 / måned100GB1 konto gratis

Baseret på disse sammenligninger er Bluehost (�� vores valg) og BigRock Hosting er de bedste muligheder for virksomheder, hvis kundegrundlag og / eller personale udelukkende er i Indien. Disse virksomheder tilbyder lokale servere og kundesupport, hvilket sikrer hurtige belastningstider og problemfri kommunikation, hvis du har problemer.

For en afbalanceret webhosting i høj kvalitet med en fremragende e-mail-hostingtjeneste at starte, er A2 Hosting dit bedste valg. Og til sidst, hvis din største bekymring er at opbygge et websted på et lavt budget, er Hostinger den ideelle mulighed for dig.

Nu, hvor du allerede er på vej til en ideel WordPress-vært til din kundebase i Indien, vil du sandsynligvis også starte et optimeret websted for dem. Hvis det er en blog, som du vil oprette, har vi en helt gratis 11-kapitelvejledning til, hvordan man opbygger en vellykket blog på WordPress. Dette er råd baseret på vores oplevelse af at vokse en blog fra 0 til 250.000 besøgende månedligt. Tjek det her. ��

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector